|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
7.4.2008 15:27:40   
lana38
user posted image Medika 13 super za user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede izcedka, pa ti svetujem, da obiščeš G. Nikoli ne veš, kaj pomeni. Meni je G takoj predpisal strogo mirovanje in Dabroston.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.4.2008 17:49:11   
medika 13
Punce vsem hvala za čestitke user posted image

Sem bila pri svoji zdravnici in me je na podlagi slabih izvidov vode in krvi napotila v bolnico. Tako, da odhajam ... držite pest!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.4.2008 18:05:32   
lana38
Medika 13!user posted image
Držimo pesti, da bo vse OK s teboj in user posted image .user posted image user posted image user posted image  za srečo.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.4.2008 19:39:09   
andreja2000
medika13  močno stiskam pesti zate in tvojo pikico,drži se,smo v mislih s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.4.2008 22:18:11   
teja*
Hvala vam punce za čestitke. Danes sem bila še na krvnem testu, tako da je zdaj uradno potrjeno.

Medika, zate pa stiskam pesti, da se bo dobro izteklo.

Lp, Teja

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 930
8.4.2008 8:58:29   
pikica36
teja in medika-ČESTITKE!!!user posted image user posted image
medika upam, da bo vse ok in da se pozdraviš čim prej in ni kaj resnejšega.
moja user posted image  se je danes poslovila(glede na to da je bila 1. po ss je priška točno 30 dan po ss in čisto normalnauser posted image )in gremo veselo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image  upam da nam tokrat prej ratauser posted image in da bo vse ok!!

lp

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.4.2008 12:00:58   
rossi
dober dan.kaj katera od vas mogoče ve koliko časa po UPN se še čistiš?sedaj je minilo  dobre 3-tedne in še zmeraj je izcedek.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.4.2008 14:02:05   
lana38
rossi, pojdi do G, da ti ni kaj še notri ostalo. Jaz sem imela tak problem. Sem bila po UPN kar 3 krat na abraziji, ker posteljica nikakor ni hotela vstran. Je bila tako močno priraščena. Izcedek po UPN bi moral biti samo kakšen teden ali dva.
LP

lana38

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.4.2008 15:10:44   
rossi
živjo lana,sem bla v porodnišnici u LJ. prejšnji teden na ultrazvoku in je rekla da je šlo vse ven.M pa naj bi dobila čez kakšen teden.G imam komaj čez dober mesec,ker je zasedena. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.4.2008 22:56:19   
soncek.djukelica
Medika, tudi jaz sem ti prišla čestitat!user posted image Resnično sem vesela zate, želim ti,da bi bilo tokrat vse v redu!
Iskrene čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.4.2008 10:52:33   
tinaaja
medika in teja - iskrene cestitke ob user posted image user posted image naj bo toktat uspesno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.4.2008 13:23:30   
Milamay
teja in medika - tudi z moje strani iskrene čestitke. user posted image  Medika zate pa še posebej stiskam pesti, da se bo vse dobro končalo. Javi se nam, ko boš doma.

Andreja - ja, bom dala nekaj slikic v album, da boste videle še našega korenjaka, ki bo čez mesec dni dopolnil že 4 !!!!! leta. Joj, ne morem verjeti. Me je kar groza, ko leta tako letijo.

Jaz sem bila danes ponovno na UZ maternice. Vse je OK. Tisti dve pikici (cisti), ki sta se videli na prejšnjem UZ več ni. user posted image  Torej kot vse kaže je moje maternica čisto zdrava. Res sem vesela.

Uživajte danes v prekrasnem aprilskem dnevu Ko bi bilo še več takšnih!!!

Pozdravček

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.4.2008 13:45:10   
Milamay
Andreja - tako, zdaj sem dala par slik gor, ko je bil še majhen. Bom potem še dala nekaj novejših.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.4.2008 13:54:54   
lana38
Milamay, zelo lepe slikice.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.4.2008 14:05:24   
andreja2000
milamayuser posted image  res lepe slikice in mali je res pravi sonček!
Sem pa vesela zate,da je maternica vreduuser posted image .

Naša Eva je postala prava smehica,ki vsakomur rada podari nasmeh-vsaj zaenkratuser posted image
Vsako jutro vedno greva k moji mami,ki pa je žal iz dneva v dan slabšauser posted image
Ni pa neki grozni jedec ,ta naš zakladek,je pa drugače zaenkrat zdrava in kot sem že rekla,nasmejana punčka!

vsem lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.4.2008 21:34:09   
Milamay
Hvala za pohvale. Te vedno dobro denejo. user posted image  Ja, naš ati rad fotografira - tako ljubiteljsko. V predsobi imava štiri steklene okvirje in tam dajeva povečane slike. Zdaj imava rožice - take čisto od blizu. Prej pa sva imela London (ko sva bila tam leta 2002).

Andreja - hudo mi je za tvojo mami. user posted image  Življenje je res včasih tako kruto.

Lep večer vsem

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.4.2008 9:26:47   
kodrana
teji in mediki četitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . samo,da se dobro izteče.

milamay user posted image za zdravo maternico.

andreja žal mi je za mamico. življenje res ni fer..

mi smo imeli včeraj uz.  kaže, da je vse ok. imeli bomo punčkooouser posted image . user posted image pridno raste. ima že dobri 2kilci.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.4.2008 12:00:19   
Špela100
Andreja2000 tako mi je žal za tvojo mamico, mislim nate, bodi močna, ne obupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojo user posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.4.2008 12:55:14   
krtekxx
Ojla punce, pa mamice in tiste, ki boste mamice, pa tiste ta nove. Jaz sem se oglasila sam da vam povem, da sem imela danes punkcijo - sem v IVF+PGD postopku. Pridelala sem 20 foliklov, od tega 14 celic, zdejle mal ležim, ker me mal zbada tam spodaj, drugače pa kaj čmo sploh drugega počet na tak deževen dan.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki, dragimi...in preč s slabo voljo in grdimi mislimi. Glavno je samo eno: da smo me zdrave.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 944
11.4.2008 15:42:31   
tinaaja
Krtekxx - wow hudooooo user posted image user posted image user posted image Zdaj pa naj se jih cim vec oplodi in naj bo PGD uspesen user posted image Kdaj imas transfer? user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.4.2008 9:15:31   
krtekxx
Ojla, če bo kaj ostalo do transferja, potem bo v sredo. LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.4.2008 16:27:41   
lana38
krtekxx!user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti, da bo sreda tvoj dan.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.4.2008 19:10:58   
Špela100
Krtekx mora vso srečo ti želim, zdaj pa res mora ratat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.4.2008 19:11:49   
Špela100
Ja sori tisti mora se mi je vrninil noter, v glavnem Krtekx držim pesti in vse bo ok.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.4.2008 19:15:32   
Milamay
Krtexx - 20 jajčec?! Super!!!! To pa se mi zdi dosti. Močno, močno stiskam pesti na rokah in se trudim še na nogah, da bo sreda tvoj dan. Fuuul ti želim, da bi uspelo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?