Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.3.2008 8:36:30
|
|
|
|
lana38
|
Kako ste v teh prelepih dneh? Mi se veliko sprehajamo. Včeraj sva bila skoraj cel dan zunaj. Najbolje bi bilo, če ne bi bilo treba nič jest in kuhat. Potem sploh ne bi hodila noter. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.3.2008 10:34:27
|
|
|
|
Špela100
|
KOdrana bravo, me veseli, da si že tako daleč...skoraj na cilju. Kmalu boš tudi ti držala eno lušno dišečo kepico v rokah. Mi smo ok, jemo, spimo, in se ful cartamo, skratka uživamo vsako minuto, ker ful hitro rastemo in žal ne moremo ustaviti tega časa. Pozdravčke vsem, še posebej pa tistim, ki ne čakajo M, da bi se vsem pokazali pluski, tako, kot se je to danes zgodili Sulfiniji. Ful sem vesela zanjo, ker je to njen 59. krog. punce bodte fajn
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.3.2008 16:06:31
|
|
|
|
rossi
|
Živjo.Ker mi nobeden še ni nekaj razjasnil,koliko časa mora pretečt da lahko spet zanosim.Na pregled oz. posvet k ginekologinji imam za it komaj maja meseca.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.3.2008 19:30:49
|
|
|
|
lana38
|
rossi, pozdravljena tukaj. Ostale verjetno še ne poznajo tvoje zgodbe, pa ti bom kar jaz odgovorila. Moj G je meni rekel, da naj počakam eno in lahko začneva spet delati na . Nekateri pa svetujejo, da se počaka od 3-6 mesecev. Mi2 nisva nič čakala, pa je potem vseeno trajlo celo leto, preden je uspelo. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.4.2008 10:30:05
|
|
|
|
kodrana
|
hvala punce. rossi mi2 sva počakala 3 . sicer sva že po 2h hotela, samo sem rekla, da vseeno počakava. sem ap imala odpmrtje ploda v 9t in čiščenje. moja g. mi je svetovala 3 , dr. Pušenjak pa 2 . odločitev je pa tvoja.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.4.2008 10:47:10
|
|
|
|
rossi
|
živjo kodrana.ste tudi vi hodili na genetski posvet?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.4.2008 14:48:33
|
|
|
|
andreja2000
|
roosi žal mi je za tvojo izgubo Kar se pa tiče ponovne zanositve,pa je meni bilo rečeno po UPN-v 21 tednu ,da lahko takoj po prvi in tako sva storila,a sva potem čakala skoraj 2 leti na .So pa mnenja zdravnikov kar se tiče ponovne zanositve zelo različna,ker ko pa sem imela ss v nižjih tednih nosečnosti pa so mi svetovali naj počakam 3 mesece,mislim pa,da je tudi tukaj zelo pomembno kako se počutiš ti sama in ko boš začutila,da si pripravljena bo to gotovo pravi trenutek. Želim ti veliko nadaljne sreče
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.4.2008 19:25:32
|
|
|
|
lana38
|
V albumu Tim4 imam 2 novi slikici. Tri sem prenesla, pa je ena izginila neznano kam. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.4.2008 22:02:01
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 V albumu Tim4 imam 2 novi slikici. Tri sem prenesla, pa je ena izginila neznano kam. LP ..ful je luškan tale Tim
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 12:47:02
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: rossi živjo kodrana.ste tudi vi hodili na genetski posvet? rossi ne nisva bila na genetskem posvetu. ker sem imela "samo" en ss in še ta v prevm tromesečju. šlo je za naklučje. držim pesti za vaju. da bo vse ok. in da čim prej zagledata ter da donosiš zdravega . danes smo napolnili 32t. čez 6dni imam uz in upam,da je pikica pridno zrastla. pa da potrdimo spol.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 13:58:16
|
|
|
|
lana38
|
kodrana! Kako fajn je, da ti tako lepo napreduje. še malo pa boš mamica. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 14:15:19
|
|
|
|
Lusa
|
Po dooolgem času se vam javljam.Malo časa imam ,potem pa moram moža peljat na letališče.Pa ker se nisem tako dolgo javila ,vam pošiljam eno slikco. ...popularen jeziček... Špela-čestitkeeeeee ob rojstvu lana-sem pogledala tvoje slikce.Joj kakšen srček je ta tim. kodrana-kako je čas minil ,še malo pa bo andreja-tud nate veliko mislim in na tvojo mamo
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 15:13:58
|
|
|
|
lana38
|
Oj, Lusa pe te res dolgo ni bilo. Ko boš imela več časa, nam kaj več napiši. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 20:44:56
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravljene vse skupaj! Tudi jaz sem zadnje čase bolj redko tu gor, tolko dela v službi, doma me okupirata moja fanta, pa nekako ne najdem časa .... Lusa - lepo, da si se oglasila. Tvoja Daša je prava lepotica. Lana - fajn, da si dala gor nove slikice, da lahko spremljamo še tvojega sončka. Na sploh pa moram reči so vsi ti vaši sončki tako luštni. Čas pa res beži in po slikah vidiš, kako so zrastli in kako se spreminjajo. Ja, včasih res kar dobiš "lušte", ko vidiš ta majhna smejoča bitja. Mi smo durgače kar OK. V sredo je imel naš mali prvi nastop v vrtcu. Ampak naš gospodič ni hotel nastopati. Komaj na koncu nstopa se je ojunačil ... Pa nič ne moreš. NI in ni hotel. Sicer pa sva bila midva z možem v njegovih letih zelo podobna - tudi midva oba nisva ravno hotela nastopati pred drugimi. Ja, očitno pri nas drži, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Kako ste kaj ostale? Že uživate v teh pomladnih aprilskih dneh? Se mi zdi, da je vseeno počutje boljše, ko so lepši in bolj dolgi dnevi, ne? Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.4.2008 21:50:30
|
|
|
|
teja*
|
Pozdravljene! Danes zjutraj sem zagledala +. Presrečna in še enkrat presrečna, jokala sem od sreče. Zdaj samo upam, da se ne bo tako žalostno končalo, kot se je lani. Ne, verjet moram v to, da se srečno zaključi . Tako kot sem verjela v ta 5. postopek, da je moj, moram tudi za naprej tako mislit, a ne punce? Vsem ki ste izgubile svoje sončke, želim da se čimprej psihično poberete in greste z optimizmom naprej. Vsem, ki smo pa že , pa čimlepšo nosečnost in zdrave otročke. Lp, Teja
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.4.2008 8:58:52
|
|
|
|
lana38
|
teja*, čestitam za + ! Lepo in zdravo do konca ti želim. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.4.2008 11:39:55
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja* Pozdravljene! Danes zjutraj sem zagledala +. Presrečna in še enkrat presrečna, jokala sem od sreče. Zdaj samo upam, da se ne bo tako žalostno končalo, kot se je lani. Ne, verjet moram v to, da se srečno zaključi . Tako kot sem verjela v ta 5. postopek, da je moj, moram tudi za naprej tako mislit, a ne punce? Vsem ki ste izgubile svoje sončke, želim da se čimprej psihično poberete in greste z optimizmom naprej. Vsem, ki smo pa že , pa čimlepšo nosečnost in zdrave otročke. Lp, Teja teja*..iskrene, iskrene čestitke... Fullll sem vesela zate in bom držala pesti da boš vse speljala lepo in uredu do konca, kar itak boš!!!!!! In da boš čez osem mesecov mamica najlepšemu dojenčku!!!! P.s.: Kje je pa kej Bety upa...spet se nič ne javlja in vsakič znova me skrbi za njo... a katera ve, a je že imela prvi pregled in kako je šlo..upam da je vse ok...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.4.2008 15:12:11
|
|
|
|
andreja2000
|
teja* super in iskrene čestitke za in seveda vse lepo za naprej in ja,le ohrani pozitivno razmišljanje. Hja,včeraj 4.4 ,natanko pred letom dni,pa smo mi zagledali in jutri bo naš zakladek napolnil 4 mesece . Milamay a veš,da sem šla gledat v tvoj album,če imaš kako slikico od tvojega sinka,bi bilo fajn če bi ga lahko videli,zato če je možno daj gor kako slikico!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.4.2008 17:39:01
|
|
|
|
HEL36
|
teja* čestitke za vse bo dobro boš vidla, same pozitivne misli!!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.4.2008 20:02:11
|
|
|
|
medika 13
|
Punce jaz imam pa dve novici eno ful dobeo, drugo malce slabšo. DOBRA: včeraj sme po 2 dneh zamude M ugledala SLABA: včeraj popoldne sem imela samo enkrat rahel rjavkast izcedek, kaj menite kaj bi lahko to bilo? Kar je pa še slabše od včeraj zvečer imamm povišano temparaturo med 38 - 39 in z ničemer je ne morem zbiti. Sem bila pri zdravniku je rekel vsake 8 ur lekadol, sam ne pomaga, pa tudi obpladni in razni napitki ne. Če ima katera kakšno podobno izkušnjo ali pa predlog prosim pomagajte in držite pesti. Jaz sem ful zaskrbljena
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.4.2008 20:03:36
|
|
|
|
medika 13
|
pa seveda teja ČESTITAM in želim lepo
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.4.2008 20:18:53
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 ,najprej iskrene,iskrene čestitke ,sem zelo vesela.Kar se tiče rjavega izcedka,sem ga pri Evi tudi jaz imela,glede temparature bi pa bilo res fajn ,da bi jo zbila,si morda poizkusila z sokom od rdeče pese,ta namreč zbija temperaturo in pa oluplen krompir na podplati,čelu,dlaneh, bi tudi naj ven vlekel temp. Želim ti,da to čim prej porihtaš in ti pošiljam . Danes je naša Eva napolnila 4 mesece in v mojem albumu je nekaj njenih slikic .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.4.2008 20:28:11
|
|
|
|
medika 13
|
Andreja hvala za čestitke in nasvete, rdeče pesa danes nisem nikjer dobila pa pijem Fruktalov sok rdeče pese, sam ni isto. S kromperjem bom pa še poskusila. Evi pa vse naj naj za 4 mesece!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.4.2008 21:25:26
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Punce jaz imam pa dve novici eno ful dobeo, drugo malce slabšo. DOBRA: včeraj sme po 2 dneh zamude M ugledala SLABA: včeraj popoldne sem imela samo enkrat rahel rjavkast izcedek, kaj menite kaj bi lahko to bilo? Kar je pa še slabše od včeraj zvečer imamm povišano temparaturo med 38 - 39 in z ničemer je ne morem zbiti. Sem bila pri zdravniku je rekel vsake 8 ur lekadol, sam ne pomaga, pa tudi obpladni in razni napitki ne. Če ima katera kakšno podobno izkušnjo ali pa predlog prosim pomagajte in držite pesti. Jaz sem ful zaskrbljena ..ISKRENE ČESTITKE...no pa se je tudi tukaj začelo mal dogajat...sem fulll vesela za vas punce.... Za vročino ti res ne znam svetovat..sam mislim da ni nobene panike..kar se tiče pa rjavega izcedka..pa veliko... imela sem ga ene deset dni, en dan mal več drug dan malo manje...živčki so delali sto na uro...rezultat pa itak veš!!!! DRŽIM PESTI da bo vse ok..za kar sem itak prepričana da bo!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.4.2008 10:51:15
|
|
|
|
Špela100
|
Teja in Medika13 super , čestitke za , pogumno naprej. Tukaj vse držimo pesti in itak, da bo vse ok.
|
|
|
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?