Lusa
|
Ojla ,nimam več toliko časa viset na RR ,kajti moja Daša me zna zelo zaposlit ,da se mama slučajno ne polenari.Ponoči spimo kar lepo 8ur ,potem še 4do 5ur ,čez dan pa je bolj tako ,po 10minut in spet na rokah ,edino ,ko....zdaj sem skoraj štrukl posmodila ...je v vozičku pa zna spati tudi po 6ur.Samo da ji brni pod nogami Luša pa kot Luša ,zgovorna ,ljubosumja skoraj nič več ni in zelo rada hodi v vrtec ,tako ,da je danes spet njen dan. Milamay-sem se nasmejala za prigodo tvojega malčka iz vrtca.Moja pa je takšna ,da še do pred 1mesecem ni in ni hotela povedat hvala ,zdravo ,adijo ,...sva bila z možem kar besna in potem sem rekla ,da ne bo zajčka oz. darila in je obljubila ,da bo pozdravljala in moram trkat ,čist je spremenjena...Darilo pa je seveda dobila ampak v časovnem zamiku .Ga je cel dan tako nestrpno čakala.In za zdravo maternico ,mogoče boš pa le dobila lušte Tvoj mali sonček pa je bil tako prisrčen s temi ličkami. teja-vesela sem zate in za medika- in za andreja-tvoja princeska je pa tako luštna ,pa tako fletno oblečena ,pa pleška tud ni tako kot moja Daša.Ko preberem kaj o tvoji mami ,mije tako hudo in velikokerat se spomnim nate oz na mami. Kodrana-me veseli ,da boste imeli pupiko.Teža je pa tud zelo lepa. krtex-uauuu pa se ti dogaja ,upam na ...saj veš. medika-me veseli ,da se greš domov ,zdaj si vsaj pomirjena. špela-kako ste pa vi kaj? Pri nas so pa aktualni prsti,nasmeh pa žal zakrit :
|