|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
13.4.2008 20:12:08   
medika 13
Punce hvala vsem user posted image Jaz sem še vedno v bolnici, ampak jutri mislim, da bom lahko šla domov.

Andreja te je posebaj zate in za tvojo mami user posted image drži se mislim nate

krtekxx super 20 foliklov user posted image punca ... stiskam pesti

milamay tvoj fane je pravi sonček

Jaz grem sedaj počasi spat .... nočko vsem!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 951
14.4.2008 7:21:00   
krtekxx
Hvala, punce. Mal me je vse skupi zdelalo, tako, da sem po 2 dneh še zmeraj leže. Nimam bolečin, le trebuh tak kot Lana v 9.mesecu, malo manj, no. Sedaj pa gre na bolje. Danes tistim jajčecom, ki so se oplodila, začnejo delati geentske analize, upam, da bo dober rezultat. Res vedno bolj spoštujem tiste, ki gredo večkrat skozi ta postopek. Res so prave borke.

Medika...čestitam za user posted image . In držim pesti, da se pridružiš vsem mamicam.
Lep pozdrav vsem ostalim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 952
14.4.2008 8:28:46   
lana38
krtekxx, to je pa res trebuh, oooo. No, za 20 foliklov je tedi treba zaploskati.user posted image user posted image user posted image  Kmalu bo sreda...user posted image user posted image user posted image
lp

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 953
14.4.2008 9:40:37   
medika 13
Punce jaz grem danes DOMOV !!!user posted image

kretekxx lepo počivaj pa veliko sreče v sredo! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 954
14.4.2008 12:04:57   
Lusa
Ojla ,nimam več toliko časa viset na RR ,kajti moja Daša me zna zelo zaposlit ,da se mama slučajno ne polenari.Ponoči spimo kar lepo 8ur ,potem še 4do 5ur ,čez dan pa je bolj tako ,po 10minut in spet na rokah ,edino ,ko....zdaj sem skoraj štrukl posmodilauser posted image ...je v vozičku pa zna spati tudi po 6ur.Samo da ji brni pod nogamiuser posted image Luša pa kot Luša ,zgovorna ,ljubosumja skoraj nič več ni in zelo rada hodi v vrtec ,tako ,da je danes spet njen dan.

Milamay-sem se nasmejala za prigodo tvojega malčka iz vrtca.Moja pa je takšna ,da še do pred 1mesecem ni in ni hotela povedat hvala ,zdravo ,adijo ,...sva bila z možem kar besna in potem sem rekla ,da ne bo zajčka oz. darila in je obljubila ,da bo pozdravljala in moram trkat ,čist je spremenjena...Darilo pa je seveda dobila ampak v časovnem zamikuuser posted image .Ga je cel dan tako nestrpno čakala.In user posted image za zdravo maternico ,mogoče boš pa le dobila lušteuser posted image Tvoj mali sonček pa je bil tako prisrčen s temi ličkami.

teja-vesela sem zate in za user posted image

medika-user posted image in user posted image za user posted image user posted image

andreja-tvoja princeska je pa tako luštna ,pa tako fletno oblečena ,pa pleška tud ni tako kot moja Daša.Ko preberem kaj o tvoji mami ,mije tako hudo in velikokerat se spomnim nate oz na mami.

Kodrana-me veseli ,da boste imeli pupiko.Teža je pa tud zelo lepa.

krtex-uauuu pa se ti dogaja ,upam na ...saj veš.

medika-me veseli ,da se greš domov ,zdaj si vsaj pomirjena.

špela-kako ste pa vi kaj?
user posted image
Pri nas so pa aktualni prsti,nasmeh pa žal zakrituser posted image :

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.4.2008 6:57:32   
andreja2000
Drage moje,trenutno se bolj zadržujem na forumu v objemu žalosti.....izgubila sem mojo zlato mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nekatere že itak veste,nekatere pa ne,zato se mi je zdelo prav,da vam tudi tukaj to povem,ker se že dalj časa poznamo......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.4.2008 8:23:54   
lana38
andreja2000, prejmi še enkrat moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.4.2008 9:22:00   
medika 13
Andreja moje sožalje ob izgubi tvoje mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna user posted image

12.12.2008

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.4.2008 9:24:31   
tinaaja
Andreja, moje sozalje user posted image Sonchek je imela kar dolgo en citat v podpisu, ki sva ga mi2 z mami uporabili v parti mojega oceta in se mi zdi, da je "ta prav" v takih situacijah:
Ko me isces, me isci v svojem srcu, ce imam tam bivalisce, bom zmeraj pri tebi.

Krtekxx - ju3 glavo gor, pogumno in dobro grej svoje pikice.

Medika, user posted image za naprej! Super, da si doma!

Lusa - lustna pupa user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.4.2008 12:18:36   
Špela100
Andreja2000 moje iskreno sožalje ob tvoji izgubi.
Tako kot je Tinaaja napisala, zmeraj bo pri tebi, ker jo nosiš v srcu, sedaj vas bo čuvala iz neba.
Bodi močna, življenje nam prinaša veselje in žalost z vsem se moramo spopasti in preživeti.
Objemi svoje sončke in tam črpaj energijo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.4.2008 12:21:01   
sonchek
Andreja2000
tudi moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  
...tako zelo mi je hudo da sem res ostala brez besed..bodi močna zase in tvoje bližnje...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.4.2008 12:23:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Andreja, moje sozalje user posted image Sonchek je imela kar dolgo en citat v podpisu, ki sva ga mi2 z mami uporabili v parti mojega oceta in se mi zdi, da je "ta prav" v takih situacijah:

res je..zelooo dolgo sem ga imela in še danes mi odzvanja v glavi.....me zmeraj spomni na svojo zgubo user posted image user posted image user posted image  

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.4.2008 12:24:36   
sonchek
Krtexx..ti si pa odlična kokoškauser posted image ..držim pesti, da ti jutri izvedejo transfer...in seveda ji potem držim naprej...
..res si želim da bi vama tokrat ratalo....
pa SREČNO!!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.4.2008 12:25:46   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Punce jaz grem danes DOMOV !!!user posted image

superca..zdej pa uživaj doma, kokr se da!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 964
15.4.2008 12:40:46   
TRIŠ
andreja2000 moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image ,sedaj bo ona vaš angel varuhuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
15.4.2008 13:53:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

res je..zelooo dolgo sem ga imela in še danes mi odzvanja v glavi.....me zmeraj spomni na svojo zgubo user posted image user posted image user posted image  

sem bila zelo vesela, ko si ga zamenjala user posted image si naredila korak naprej user posted image sem ti hotla to sama preglagat, pa se nisem hotla vtikat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.4.2008 14:52:33   
Shuka
Ojla,

mam eno vprašanje, po ss kdaj naj bi bilo najbolj priporočljivo iti po zmrznjenčke? Po prvi, drugi user posted image , tretji in ali je pri UPN kot pri ss to kaj drugače?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.4.2008 15:33:18   
lana38
Meni je G rekel, da naj počakam eno user posted image . Bila pa sem na UPN v 20. tednu user posted image . G imajo zelo različna mnenja. Nekateri pa celo pravijo, da naj se počaka kar 6 user posted image . Mi2 sva čakala samo eno, pa sva se začela truditi. Trajalo pa je kar celo leto, preden je uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.4.2008 15:51:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Meni je G rekel, da naj počakam eno user posted image . Bila pa sem na UPN v 20. tednu user posted image . G imajo zelo različna mnenja. Nekateri pa celo pravijo, da naj se počaka kar 6 user posted image . Mi2 sva čakala samo eno, pa sva se začela truditi. Trajalo pa je kar celo leto, preden je uspelo.
LP
Hvala Lana.

Kako je vaš mali Tim?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.4.2008 19:48:37   
HEL36
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Drage moje,trenutno se bolj zadržujem na forumu v objemu žalosti.....izgubila sem mojo zlato mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nekatere že itak veste,nekatere pa ne,zato se mi je zdelo prav,da vam tudi tukaj to povem,ker se že dalj časa poznamo......

moje iskreno sožalje user posted image  user posted image  user posted image  bodi močna še naprej in vsakič znova si reci, da je rešena vsega hudega in kot user posted image  gleda na vas in vas čuva !!! Drži se!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 970
15.4.2008 21:39:22   
Milamay
Draga Andreja!

Prejmi iskreno sožalje ob izgubi tvoje drage mami. Zelo mi je hudo zate. user posted image  Naj te tolaži misel na to, da zdaj več ne trpi, ampak je rešena bolezni in bolečine. Drži se!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.4.2008 7:12:55   
andreja2000
Punce moje drage,prav vsaki posebaj user posted image in hvala za sožalje........

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.4.2008 8:15:13   
lana38
Shuka, naš Tim je pravi korenjak. Zelo lepo napreduje in nas vsak dan s čim novim preseneti.user posted image  Najbolj važno pa je, da je zdrav.
V mojih albumih si ga lahko tudi ogledaš.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 973
16.4.2008 9:29:55   
tinaaja
Krtekxx .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javi kako je slo user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.4.2008 12:01:43   
Lusa
Andreja-kaj to beremuser posted image user posted image .Prejmi 1000user posted image .Tako lepo kot ti napišeš ,ko imamo probleme ti jaz ne znam.Vedi pa ,da si v mojih mislih!!!

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.