|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
21.3.2008 10:10:40   
andreja2000
Brina user posted image  vse najboljše za zvoj 1 roj.dan.Naj sonček sreče vedno sije nate...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 876
21.3.2008 10:34:32   
sonchek
še tukaj..
..Brina vse najboljše od nas treh..naj ti bo v življenju čim bolj lepo..atija in mamico pa že itak imaš najboljšo!!!! SREČNO!!!!

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.3.2008 15:31:34   
tinaaja

danes je 2  leti od NS, ko so nama povedali,da nama najin prvi otrocek ni namenjen.

in pomembneje ... moja princeska ima 1 letoooooooooo. hvala vam za cestitke user posted image zdajle mi pana v narocju in nabira moci za prvo malo zurkico.. in sem tam kot sem bila leto dni nazaj ... gledam jo in obcudujem ...

in odstevam minute do 17.59 .......... po lich pa mi polzijo solze srece  in hvaleznosti,da se me je zbrala za mamico.... 

evo jo...
smejka
user posted image

mi se imamo radi
user posted image

jaz pa znam jezicka pokazat

user posted image

prilepim se kaksno slikico po praznovanju

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.3.2008 15:43:50 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.3.2008 16:15:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

in sem tam kot sem bila leto dni nazaj ... gledam jo in obcudujem ...

in odstevam minute do 17.59 .......... po lich pa mi polzijo solze srece  in hvaleznosti,da se me je zbrala za mamico.... 

..tudi meni so se orosile oči...
Lepo praznujte..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.3.2008 18:45:33   
lana38
Vesele Velikonočne praznike vam želim in veliko pisanih pirhov.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 880
21.3.2008 19:21:38   
andreja2000
Lana38 hvala in tudi tebi in tvoji družini lepe praznike!

In lepe praznike tudi ostalim puncam!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 881
22.3.2008 9:24:36   
Špela100
Vsem lepe velikonočne praznike,
Brini pa malo z zamudo, vse naj, naj za njeno prvo svečko, mamici in očiju pa tudi čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 882
22.3.2008 20:23:32   
sonchek
Špela100..kako se rihtate ste zdravi in pridni?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.3.2008 11:32:11   
natasarobi
natasarobi želim ti, da si čimprej urediš življenje in se vrneš na stare tire, da boš našla srečo v življenju in da se ti čimprej uresniči želja po

medika13 - hvala ti. Res je že čas, da se vse skupaj umiri in da zaživim tako kot sem prej. Delam na tem kolikor se da, ampak mi včasih zmanjka energije, ker ni nič boljše. Vem, da ne gre tako hitro kot bi sama rada videla, ampak kot pravijo za vsakim dežjem posije sonce in pri meni je trenutno aprilsko vreme.user posted image

Mogoče pa bo kmalu bolje - v trenutni službi sem dala odpoved, nove službe sicer še nimam - imam nekaj napeljanih, zdravje mi služi razen kašlja, ki se ga ne morem in ne morem znebiti, snega je ogromno, tako da smuka je še vedno ugodna, bližnji mi stojijo ob strani,...

Vsem želim vesele praznike,.... 

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.3.2008 15:04:34   
lana38
Tudi pri nas je bilo danes zjutraj vse belo od snega, zdaj ga pa že ni več. Je le malo pretoplo čez dan, da bi se obdržal.
Jutri imava s Timom sistematski pregled in verjetno bo tudi že cepljen. me prav zanima, koliko meri in tehta.
Lepo se imejte še na današnji praznik.
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.3.2008 8:54:43   
sonchek
Vsem želim lep materinski dan..tudi tiste ki smo izgubile svoje pikice smo mame..in res VSEM želim lep dan...

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.3.2008 13:58:51   
Raho
Sploh ne morem verjeti, da tako beži čas... Mi ga preprosto zmanjkuje. Že nekajkrat sem vam hotela napisati nekja besed, vendar me zvečer pobira od utrujenosti... Še na decemberkah se redko javljam.

Pa lepo po vrsti:

ŠPELA100 - iskrene čestitke ob rojstvu Maksa.user posted image user posted image user posted image

Mala Brina in mamica Tinaaja - obema želim vse lepo ob Brininem rojstnem dnevu. Pa še na tisoče takšnih in podobnih dni preživita skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mamicam, ki jim je materinstvo ušlo iz rok in imajo majhnega angelčka, vsem, ki so mamice najlepšim in najslajšim dojenčkom in še tistim, ki bodo to postale, pa želim vse lepo ob materinsekm dnevu.

Medika13 - pogosto mislim nate! Javi se kaj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.3.2008 16:48:56   
lana38
Tudi jaz vam vsem skupaj čestitam za materinski dan.user posted image user posted image user posted image

Danes sva bila s Timom na sistematskem pregledu in ima že 7220 g in 63 cm. Lepo napreduje. Pa tudi cepljen je bil.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.3.2008 17:43:38   
andreja2000
tudi od mene za vsako user posted image

Lana38 ma kakšen korenjak je že vaš Tim,je kar fajn prehitel Evouser posted image ,to so pravi fantje,jauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.3.2008 17:50:17   
kodrana
Brini vse najboljše z majhno zamudouser posted image user posted image user posted image .

danes vam želim lep materinski dan. pravijo,da postaneš mama že ko izveš,da nosiš pod srcem otročička. torej smo mame vse.. tiste, ki smo izgubile svoje pikice in tiste, ki jih nosimo pod srcem. kot tudi tiste, ki imate svoje navihance v naročju. user posted image

lana mi smo že v 31T. ne morem verjet, kako čas beži. tako zelo se veselim user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.3.2008 19:35:30   
andreja2000
kodrana user posted image  super,tako daleč si že...joj kako čas beži...vse lepo še naprej!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.3.2008 11:27:08   
natasarobi
Kako ste kaj? Nič se ne javite. Ker nimam dela v službi, skrbim (nadomestila Lano), da ne bomo padli na drugo stran.

Pri nas dežuje in upam, da kje višje še sneži, ker bi rada šla še kaj smučat. Sedaj sem si pozdravila prehlad in grlo, tako, da grem lahko spet na  bele poljane. Čeprav bi sedajle spala, samo, če bi lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 892
27.3.2008 15:24:25   
andreja2000
Jaz sem tukaj,smo se dopoldne malo potepali po MB,sedaj pa še malo,pa grem v šolo na hčerin nastop.No,pri nas ne dežuje,je pa bolj kislo.
Ja,pri Lani38 pa delajo balkone in je zato bolj malo doma in posledično na rr,sicer pa sem prepričana,da se kmalu  kaj javi.

In kje ste res ostale????
nič,šibam,mislim da je naša tamala pravkar fajn dišeče nafilala plenico....user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.3.2008 17:29:07   
lana38
Evo mene. Doplodan ni za zdržati doma. Mi kar po glavi zvoni, če sem slučajno doma. Drugače sem pa s Timom pri moji mami, da revček ne posluša tega ropota. V torek sva se doma oblačila za sitematski pregled, pa je bil ves prestrašen, ko je 20 minut poslušal to ropotanje.
Drugače smo pa OK. Naj malo Blaža pohvalim. Na tekmovanju iz matematike je dosegel 2. mesto na šoli med petimi razredi.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 894
27.3.2008 19:51:12   
andreja2000
Bravo,Blažuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.3.2008 21:53:20   
Milamay
Pozdravljene!

Tooooliko časa se že nisem ogalsila in kar nekaj dobrih novic.
Naj začnem pri začetku
Špela 100 - iskrene čestitke ob rojstvu sineka. Res ti iz srca čestitam.

Brina - tudi tebi vse najboljše ob 1. rojstnem dnevu. Tinaaja - ne morem verjti, da ima tvoja pupa že 1. leto?! Uh, kako čas beži.

Sonchek - ja, super slikce gor daješ, da res dobimo lušte ... user posted image

Lana  tudi tvoje slikcice so super, sploh tiste, ko sta oba z Evo. Fajn! Bravo pa Blažu za tako dober uspeh.

Jaz sem kar po starem, večinoma kar delovno. Je pa imel moj sin vodene koze. Prejšnji teden jih je dobil. Imel jih je povsod, tudi v ušesih, po lasišču in celo v ustih. Ubožček sploh ni mogel jesti. No, zdaj je že boljše, apetit ima spet in tudi boljše volje je vsak dan. Si je včeraj zjutraj celo pel na kahlici.

Tako. Uživajte vse skupaj.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 896
28.3.2008 13:16:25   
medika 13
Punce živjo!

Sem bila malo odsotna ... najprej namirno, potem pač ne. Med prazniki sva bila na Gorenjskem, sva si privoščila kratke počitnice z VELIKOOO snežne romantike ... saj veste veliko ljudi pravi, da je treba na počitnice it delat user posted image da pol pa rata ... pa sva šla probat, pa še pridna sva bila in sedaj čakava na razultate , ki jih bo obrodilo najino težko delo user posted image
Ko sva pa prišla domov sem še zbolela ... sedaj sem že ok ... ampak sem kar nekaj zamudila .... čestitat Brini za RD, pa vam zaželet vse najlepše ob materinskem dnevu ... zato danes pošiljam vsaki eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako na hitro za enkrat ... lepo bodite in uživajte user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 897
28.3.2008 16:00:57   
andreja2000
medika13 Stiskam pesti , da vama je med počitnicami uspelo, in da nas kmalo razveseliš z veselo novico user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 898
28.3.2008 16:51:00   
lana38
medika 13!user posted image

andreja2000, a si zamenjala avatar?user posted image  Nimaš več rožice, ampak 2 srčkana user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 899
28.3.2008 17:11:02   
andreja2000
Ja,Lana,malo spremembe!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?