Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 10:10:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Brina vse najboljše za zvoj 1 roj.dan.Naj sonček sreče vedno sije nate...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 10:34:32
|
|
|
|
sonchek
|
še tukaj.. ..Brina vse najboljše od nas treh..naj ti bo v življenju čim bolj lepo..atija in mamico pa že itak imaš najboljšo!!!! SREČNO!!!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 15:31:34
|
|
|
|
tinaaja
|
danes je 2 leti od NS, ko so nama povedali,da nama najin prvi otrocek ni namenjen. in pomembneje ... moja princeska ima 1 letoooooooooo. hvala vam za cestitke zdajle mi pana v narocju in nabira moci za prvo malo zurkico.. in sem tam kot sem bila leto dni nazaj ... gledam jo in obcudujem ... in odstevam minute do 17.59 .......... po lich pa mi polzijo solze srece in hvaleznosti,da se me je zbrala za mamico.... evo jo... smejka mi se imamo radi jaz pa znam jezicka pokazat prilepim se kaksno slikico po praznovanju
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.3.2008 15:43:50 >
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 16:15:28
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja in sem tam kot sem bila leto dni nazaj ... gledam jo in obcudujem ... in odstevam minute do 17.59 .......... po lich pa mi polzijo solze srece in hvaleznosti,da se me je zbrala za mamico.... ..tudi meni so se orosile oči... Lepo praznujte.. papa
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 18:45:33
|
|
|
|
lana38
|
Vesele Velikonočne praznike vam želim in veliko pisanih pirhov. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.3.2008 19:21:38
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 hvala in tudi tebi in tvoji družini lepe praznike! In lepe praznike tudi ostalim puncam!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.3.2008 9:24:36
|
|
|
|
Špela100
|
Vsem lepe velikonočne praznike, Brini pa malo z zamudo, vse naj, naj za njeno prvo svečko, mamici in očiju pa tudi čestitke.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.3.2008 20:23:32
|
|
|
|
sonchek
|
Špela100..kako se rihtate ste zdravi in pridni?
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 23.3.2008 11:32:11
|
|
|
|
natasarobi
|
natasarobi želim ti, da si čimprej urediš življenje in se vrneš na stare tire, da boš našla srečo v življenju in da se ti čimprej uresniči želja po medika13 - hvala ti. Res je že čas, da se vse skupaj umiri in da zaživim tako kot sem prej. Delam na tem kolikor se da, ampak mi včasih zmanjka energije, ker ni nič boljše. Vem, da ne gre tako hitro kot bi sama rada videla, ampak kot pravijo za vsakim dežjem posije sonce in pri meni je trenutno aprilsko vreme. Mogoče pa bo kmalu bolje - v trenutni službi sem dala odpoved, nove službe sicer še nimam - imam nekaj napeljanih, zdravje mi služi razen kašlja, ki se ga ne morem in ne morem znebiti, snega je ogromno, tako da smuka je še vedno ugodna, bližnji mi stojijo ob strani,... Vsem želim vesele praznike,....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.3.2008 15:04:34
|
|
|
|
lana38
|
Tudi pri nas je bilo danes zjutraj vse belo od snega, zdaj ga pa že ni več. Je le malo pretoplo čez dan, da bi se obdržal. Jutri imava s Timom sistematski pregled in verjetno bo tudi že cepljen. me prav zanima, koliko meri in tehta. Lepo se imejte še na današnji praznik. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 8:54:43
|
|
|
|
sonchek
|
Vsem želim lep materinski dan..tudi tiste ki smo izgubile svoje pikice smo mame..in res VSEM želim lep dan...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 13:58:51
|
|
|
|
Raho
|
Sploh ne morem verjeti, da tako beži čas... Mi ga preprosto zmanjkuje. Že nekajkrat sem vam hotela napisati nekja besed, vendar me zvečer pobira od utrujenosti... Še na decemberkah se redko javljam. Pa lepo po vrsti: ŠPELA100 - iskrene čestitke ob rojstvu Maksa. Mala Brina in mamica Tinaaja - obema želim vse lepo ob Brininem rojstnem dnevu. Pa še na tisoče takšnih in podobnih dni preživita skupaj. Vse mamicam, ki jim je materinstvo ušlo iz rok in imajo majhnega angelčka, vsem, ki so mamice najlepšim in najslajšim dojenčkom in še tistim, ki bodo to postale, pa želim vse lepo ob materinsekm dnevu. Medika13 - pogosto mislim nate! Javi se kaj.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 16:48:56
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz vam vsem skupaj čestitam za materinski dan. Danes sva bila s Timom na sistematskem pregledu in ima že 7220 g in 63 cm. Lepo napreduje. Pa tudi cepljen je bil. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 17:43:38
|
|
|
|
andreja2000
|
tudi od mene za vsako Lana38 ma kakšen korenjak je že vaš Tim,je kar fajn prehitel Evo ,to so pravi fantje,ja
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 17:50:17
|
|
|
|
kodrana
|
Brini vse najboljše z majhno zamudo . danes vam želim lep materinski dan. pravijo,da postaneš mama že ko izveš,da nosiš pod srcem otročička. torej smo mame vse.. tiste, ki smo izgubile svoje pikice in tiste, ki jih nosimo pod srcem. kot tudi tiste, ki imate svoje navihance v naročju. lana mi smo že v 31T. ne morem verjet, kako čas beži. tako zelo se veselim .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.3.2008 19:35:30
|
|
|
|
andreja2000
|
kodrana super,tako daleč si že...joj kako čas beži...vse lepo še naprej!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.3.2008 11:27:08
|
|
|
|
natasarobi
|
Kako ste kaj? Nič se ne javite. Ker nimam dela v službi, skrbim (nadomestila Lano), da ne bomo padli na drugo stran. Pri nas dežuje in upam, da kje višje še sneži, ker bi rada šla še kaj smučat. Sedaj sem si pozdravila prehlad in grlo, tako, da grem lahko spet na bele poljane. Čeprav bi sedajle spala, samo, če bi lahko.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.3.2008 15:24:25
|
|
|
|
andreja2000
|
Jaz sem tukaj,smo se dopoldne malo potepali po MB,sedaj pa še malo,pa grem v šolo na hčerin nastop.No,pri nas ne dežuje,je pa bolj kislo. Ja,pri Lani38 pa delajo balkone in je zato bolj malo doma in posledično na rr,sicer pa sem prepričana,da se kmalu kaj javi. In kje ste res ostale???? nič,šibam,mislim da je naša tamala pravkar fajn dišeče nafilala plenico....
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.3.2008 17:29:07
|
|
|
|
lana38
|
Evo mene. Doplodan ni za zdržati doma. Mi kar po glavi zvoni, če sem slučajno doma. Drugače sem pa s Timom pri moji mami, da revček ne posluša tega ropota. V torek sva se doma oblačila za sitematski pregled, pa je bil ves prestrašen, ko je 20 minut poslušal to ropotanje. Drugače smo pa OK. Naj malo Blaža pohvalim. Na tekmovanju iz matematike je dosegel 2. mesto na šoli med petimi razredi. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.3.2008 19:51:12
|
|
|
|
andreja2000
|
Bravo,Blaž
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.3.2008 21:53:20
|
|
|
|
Milamay
|
Pozdravljene! Tooooliko časa se že nisem ogalsila in kar nekaj dobrih novic. Naj začnem pri začetku Špela 100 - iskrene čestitke ob rojstvu sineka. Res ti iz srca čestitam. Brina - tudi tebi vse najboljše ob 1. rojstnem dnevu. Tinaaja - ne morem verjti, da ima tvoja pupa že 1. leto?! Uh, kako čas beži. Sonchek - ja, super slikce gor daješ, da res dobimo lušte ... Lana tudi tvoje slikcice so super, sploh tiste, ko sta oba z Evo. Fajn! Bravo pa Blažu za tako dober uspeh. Jaz sem kar po starem, večinoma kar delovno. Je pa imel moj sin vodene koze. Prejšnji teden jih je dobil. Imel jih je povsod, tudi v ušesih, po lasišču in celo v ustih. Ubožček sploh ni mogel jesti. No, zdaj je že boljše, apetit ima spet in tudi boljše volje je vsak dan. Si je včeraj zjutraj celo pel na kahlici. Tako. Uživajte vse skupaj. LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.3.2008 13:16:25
|
|
|
|
medika 13
|
Punce živjo! Sem bila malo odsotna ... najprej namirno, potem pač ne. Med prazniki sva bila na Gorenjskem, sva si privoščila kratke počitnice z VELIKOOO snežne romantike ... saj veste veliko ljudi pravi, da je treba na počitnice it delat da pol pa rata ... pa sva šla probat, pa še pridna sva bila in sedaj čakava na razultate , ki jih bo obrodilo najino težko delo Ko sva pa prišla domov sem še zbolela ... sedaj sem že ok ... ampak sem kar nekaj zamudila .... čestitat Brini za RD, pa vam zaželet vse najlepše ob materinskem dnevu ... zato danes pošiljam vsaki eno Tako na hitro za enkrat ... lepo bodite in uživajte
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.3.2008 16:00:57
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 Stiskam pesti , da vama je med počitnicami uspelo, in da nas kmalo razveseliš z veselo novico .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.3.2008 16:51:00
|
|
|
|
lana38
|
medika 13! andreja2000, a si zamenjala avatar? Nimaš več rožice, ampak 2 srčkana . LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.3.2008 17:11:02
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,Lana,malo spremembe!
|
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?