krtekxx
|
Andreja, moje sožalje ob tvoji izgubi. Sedaj je mama med tvojimi in našimi angelčki, odrešena bolečin in trpljenja, če ti je kaj v tolažbo. Saj vem, najbrž ti ni. Drži se. Punce, hvala, ker ste držale pesti. Včeraj so mi vstavili 2 paglavčka. Od punkcije, oz.še enega dneva prej sem v bistvu na bolniški, in to taki, ki je res upravičena. Zgleda, da sem imela eno blažjo obliko hiperstimulacije, trebuh se mi je neznansko napihnil, spremljale so ga pa take bolečine, da sem lahko le ležalaa in še to le na hrbtu s privzdignjenim vzglavjem. Sicer je bilo nekaj uric vmes, ko ni bilo tako hudo in sem se malo sprehodila (okoli hiše in nič več). No zadnje 3 dni pa gre hitro na bolje. Od 20 foliklov sem imela 14 celic, 12 se jih je po oploditvi lepo razvijalo, 2 sta propadli. 3.dan po oploditvi ko je vsaka imela po ene 8 celic, so jim vzeli ven 2 li 3 celice in jih na genetiki preiskali. Pri 6 zarodkih so ugotovili kromosomske nepravilnosti, 6 jih je pa zgledalo OK. 2 so mi vstavili, 4 bodo poskušali zamrzniiti. In saj veste, kako je, če bo rezultat pozitiven, se bom začela sekirati, ali bo plodek, ali pa oba OK, ker ta PGD ni garancija, da so celice, ki so v zarodku ostale, brezhibne. Lepo se imejte.
|