|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
31.3.2008 8:36:30   
lana38
Kako ste v teh prelepih dneh?
Mi se veliko sprehajamo. Včeraj sva bila skoraj cel dan zunaj. Najbolje bi bilo, če ne bi bilo treba nič jest in kuhat.user posted image  Potem sploh ne bi hodila noter.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 901
31.3.2008 10:34:27   
Špela100
KOdrana bravo, me veseli, da si že tako daleč...skoraj na cilju. Kmalu boš tudi ti držala eno lušno dišečo kepico v rokah.

Mi smo ok, jemo, spimo, in se ful cartamo, skratka uživamo vsako minuto, ker ful hitro rastemo in žal ne moremo ustaviti tega časa.
Pozdravčke vsem, še posebej pa tistim, ki ne čakajo M, da bi se vsem pokazali pluski, tako, kot se je to danes zgodili Sulfiniji.
Ful sem vesela zanjo, ker je to njen 59. krog.

punce bodte fajn

Neposredna povezava do sporočila: 902
31.3.2008 16:06:31   
rossi
Živjo.Ker mi nobeden še ni nekaj razjasnil,koliko časa mora pretečt da lahko spet zanosim.Na pregled oz. posvet k ginekologinji imam za it komaj maja meseca.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.3.2008 19:30:49   
lana38
rossi, pozdravljena tukaj.user posted image
Ostale verjetno še ne poznajo tvoje zgodbe, pa ti bom kar jaz odgovorila. Moj G je meni rekel, da naj počakam eno user posted image  in lahko začneva spet delati na user posted image . Nekateri pa svetujejo, da se počaka od 3-6 mesecev.
Mi2 nisva nič čakala, pa je potem vseeno trajlo celo leto, preden je uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.4.2008 10:30:05   
kodrana
hvala punce.

rossi mi2 sva počakala 3user posted image . sicer sva že po 2huser posted image hotela, samo sem rekla, da vseeno počakava. sem ap imala odpmrtje ploda v 9t in čiščenje.
moja g. mi je svetovala 3user posted image , dr. Pušenjak pa 2user posted image . odločitev je pa tvoja.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.4.2008 10:47:10   
rossi
živjo kodrana.ste tudi vi hodili na genetski posvet?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.4.2008 14:48:33   
andreja2000
roosi žal mi je za tvojo izgubouser posted image user posted image Kar se pa tiče ponovne zanositve,pa je meni bilo rečeno po UPN-v 21 tednu user posted image ,da lahko takoj  po prvi user posted image in tako sva storila,a sva potem čakala skoraj 2 leti na user posted image .So pa mnenja zdravnikov kar se tiče ponovne  zanositve zelo različna,ker ko pa sem imela ss v nižjih tednih nosečnosti pa so mi svetovali naj počakam 3 mesece,mislim pa,da je tudi tukaj zelo pomembno kako se počutiš ti sama in ko boš začutila,da si pripravljena bo to gotovo pravi trenutek.
Želim ti veliko nadaljne sreče user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.4.2008 19:25:32   
lana38
V albumu Tim4 imam 2 novi slikici. Tri sem prenesla, pa je ena izginila neznano kam.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 908
2.4.2008 22:02:01   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

V albumu Tim4 imam 2 novi slikici. Tri sem prenesla, pa je ena izginila neznano kam.user posted image
LP

user posted image user posted image user posted image ..ful je luškan tale Tim user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.4.2008 12:47:02   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: rossi

živjo kodrana.ste tudi vi hodili na genetski posvet?

rossi ne nisva bila na genetskem posvetu. ker sem imela "samo" en ss in še ta v prevm tromesečju. šlo je za naklučje.

držim pesti za vaju. da bo vse ok. in da čim prej zagledata user posted image user posted image ter da donosiš zdravega user posted image .

danes smo napolnili 32t. čez 6dni imam uz in upam,da je pikica pridno zrastla. pa da potrdimo spol.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.4.2008 13:58:16   
lana38
kodrana!user posted image
Kako fajn je, da ti user posted image  tako lepo napreduje. še malo pa boš mamica.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.4.2008 14:15:19   
Lusa
Po dooolgem času se vam javljam.Malo časa imam ,potem pa moram moža peljat na letališče.Pa ker se nisem tako dolgo javila ,vam pošiljam eno slikco.

...popularen jeziček...

user posted image

Špela-čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  ob rojstvuuser posted image

lana-sem pogledala tvoje slikce.Joj kakšen srček je ta tim.

kodrana-kako je čas minil ,še malo pa bo

andreja-tud nate veliko mislim in na tvojo mamo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.4.2008 15:13:58   
lana38
Oj, Lusa pe te res dolgo ni bilo. Ko boš imela več časa, nam kaj več napiši.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.4.2008 20:44:56   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Tudi jaz sem zadnje čase bolj redko tu gor, tolko dela v službi, doma me okupirata moja fanta, pa nekako ne najdem časa ....

Lusa - lepo, da si se oglasila. Tvoja Daša je prava lepotica.

Lana - fajn, da si dala gor nove slikice, da lahko spremljamo še tvojega sončka.

Na sploh pa moram reči so vsi ti vaši sončki tako luštni. Čas pa res beži in po slikah vidiš, kako so zrastli in kako se spreminjajo. Ja, včasih res kar dobiš "lušte", ko vidiš ta majhna smejoča bitja. user posted image

Mi smo durgače kar OK. V sredo je imel naš mali prvi nastop v vrtcu. Ampak naš gospodič ni hotel nastopati. Komaj na koncu nstopa se je ojunačil ... user posted image  Pa nič ne moreš. NI in ni hotel. Sicer pa sva bila midva z možem v njegovih letih zelo podobna - tudi midva oba nisva ravno hotela nastopati pred drugimi. Ja, očitno pri nas drži, da jabolko ne pade daleč od drevesa. user posted image

Kako ste kaj ostale? Že uživate v teh pomladnih aprilskih dneh? Se mi zdi, da je vseeno počutje boljše, ko so lepši in bolj dolgi dnevi, ne?

Lep vikend vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.4.2008 21:50:30   
teja*
Pozdravljene!

Danes zjutraj sem zagledala +. Presrečna in še enkrat presrečna, jokala sem od sreče. Zdaj samo upam, da se ne bo tako žalostno končalo, kot se je lani. Ne, verjet moram v to, da se srečno zaključi . Tako kot sem verjela v ta 5. postopek, da je moj, moram tudi za naprej tako mislit, a ne punce? 

Vsem ki ste izgubile svoje sončke, želim da se čimprej psihično poberete in greste z optimizmom naprej.

Vsem, ki smo pa že user posted image , pa čimlepšo nosečnost in zdrave otročke.

Lp, Teja

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 915
5.4.2008 8:58:52   
lana38
teja*, čestitam za +user posted image user posted image user posted image !
Lepo in zdravo user posted image  do konca ti želim.
LP

lana38

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
5.4.2008 11:39:55   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Pozdravljene!

Danes zjutraj sem zagledala +. Presrečna in še enkrat presrečna, jokala sem od sreče. Zdaj samo upam, da se ne bo tako žalostno končalo, kot se je lani. Ne, verjet moram v to, da se srečno zaključi . Tako kot sem verjela v ta 5. postopek, da je moj, moram tudi za naprej tako mislit, a ne punce? 

Vsem ki ste izgubile svoje sončke, želim da se čimprej psihično poberete in greste z optimizmom naprej.

Vsem, ki smo pa že user posted image , pa čimlepšo nosečnost in zdrave otročke.

Lp, Teja

teja*..iskrene, iskrene čestitke...user posted image user posted image user posted image
Fullll sem vesela zate in bom držala pesti da boš vse speljala lepo in uredu do konca, kar itak boš!!!!!!
In da boš čez osem mesecov mamica najlepšemu dojenčku!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s.: Kje je pa kej Bety upa...spet se nič ne javlja in vsakič znova me skrbi za njo... a katera ve, a je že imela prvi pregled in kako je šlo..upam da je vse ok...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.4.2008 15:12:11   
andreja2000
teja*user posted image super in iskrene čestitke za user posted image user posted image  in seveda vse lepo za naprej in ja,le ohrani pozitivno razmišljanje.user posted image

Hja,včeraj 4.4 ,natanko pred letom dni,pa smo mi zagledali user posted image  in jutri bo naš zakladek napolnil 4 meseceuser posted image .

Milamay a veš,da sem šla gledat v tvoj album,če imaš kako slikico od tvojega sinka,bi bilo fajn če bi ga lahko videli,zato če je možno daj gor kako slikico!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
5.4.2008 17:39:01   
HEL36
teja* čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  vse bo dobro boš vidla, same pozitivne misli!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 919
6.4.2008 20:02:11   
medika 13
Punce jaz imam pa dve novici eno ful dobeo, drugo malce slabšo.

DOBRA: včeraj sme po 2 dneh zamude M ugledala user posted image

SLABA: včeraj popoldne sem imela samo enkrat rahel rjavkast izcedek, kaj menite kaj bi lahko to bilo? Kar je pa še slabše od včeraj zvečer imamm povišano temparaturo med 38 - 39 in z ničemer je ne morem zbiti. Sem bila pri zdravniku je rekel vsake 8 ur lekadol, sam ne pomaga, pa tudi obpladni in razni napitki ne.  Če ima katera kakšno podobno izkušnjo ali pa predlog prosim pomagajte in držite pesti. Jaz sem ful zaskrbljena user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 920
6.4.2008 20:03:36   
medika 13
pa seveda teja ČESTITAM in želim lepouser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 921
6.4.2008 20:18:53   
andreja2000
medika13 ,najprej iskrene,iskrene čestitkeuser posted image ,sem zelo vesela.Kar se tiče rjavega izcedka,sem ga pri Evi tudi jaz imela,glede temparature bi pa bilo res fajn ,da bi jo zbila,si morda poizkusila z sokom od rdeče pese,ta namreč zbija temperaturo in pa oluplen krompir na podplati,čelu,dlaneh, bi tudi naj ven vlekel temp.
Želim ti,da to čim prej porihtaš in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Danes je naša Eva napolnila 4 mesece in v mojem albumu je nekaj njenih slikic .

Neposredna povezava do sporočila: 922
6.4.2008 20:28:11   
medika 13
Andreja hvala za čestitke in nasvete, rdeče pesa danes nisem nikjer dobila pa pijem Fruktalov sok rdeče pese, sam ni isto. S kromperjem bom pa še poskusila.

Evi pa vse naj naj za 4 mesece!user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 923
6.4.2008 21:25:26   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Punce jaz imam pa dve novici eno ful dobeo, drugo malce slabšo.

DOBRA: včeraj sme po 2 dneh zamude M ugledala user posted image

SLABA: včeraj popoldne sem imela samo enkrat rahel rjavkast izcedek, kaj menite kaj bi lahko to bilo? Kar je pa še slabše od včeraj zvečer imamm povišano temparaturo med 38 - 39 in z ničemer je ne morem zbiti. Sem bila pri zdravniku je rekel vsake 8 ur lekadol, sam ne pomaga, pa tudi obpladni in razni napitki ne.  Če ima katera kakšno podobno izkušnjo ali pa predlog prosim pomagajte in držite pesti. Jaz sem ful zaskrbljena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..ISKRENE ČESTITKE...no pa se je tudi tukaj začelo mal dogajat...sem fulll vesela za vas punce....

Za vročino ti res ne znam svetovat..sam mislim da ni nobene panike..kar se tiče pa rjavega izcedka..pa veliko...
imela sem ga ene deset dni, en dan mal več drug dan malo manje...živčki so delali sto na uro...rezultat pa itak veš!!!!user posted image

DRŽIM PESTI da bo vse ok..za kar sem itak prepričana da bo!!!!!!!!!!!!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 924
7.4.2008 10:51:15   
Špela100
Teja in Medika13 superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za user posted image user posted image , pogumno naprej.

Tukaj vse držimo pesti in itak, da bo vse ok.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?