crci06
|
Bubacka, vidiš, Shorty že zna... moraš malo reklame naredit za svoje slike. Zdaj, ko je prilepila eno sliko od tvoje velike male zvezdice, smo šle pa vse pogledat slike. Zelo lepe so! Vsi ste zelo lepi, seveda še najbolj Stella. Mene je najbolj impresionirala ta slika, ko ima Stella v roki plišasto zvezdo . Flaške: imamo prilagodljiv cucelj . Danes sem mu po kosilu po flaški dala še 1 dcl goveje juhice, k je mene tako lepo pogrela, ker je bila topla, Nejc je pa tiste svoje 2 dcl juhe z rezanci jedel skoraj pol ure, pa sem jo komaj dogrevala in ni bila toliko topla. Semi je zdelo, da "za dušo" nekaj manjka. :) Shorty - super, da ste že pokazali razlog za ne-jest-vso-hrano. Upam, da ko zobek zraste, bo spet jedla toliko, da bo tebi vsaj za silo OK. Frufru - prav predstavljam si vaše vragolije! Res se mi zdi, da se imate zelo, zelo lepo! Je res, kajne? Severnica, upam, da se zdravstveno stanje tašče izboljša! Ne le zaradi varstva, tudi zaradi igranja! Naš mali obožuje mojo mami, druga mama pa nima ravno toliko časa zanj, če pa smo skupaj kar nekaj časa, se jo pa tudi navadi. Zdaj smo mi totalno v obdobju, da noče k drugim ljudem in mi je kar nerodno, ko delam reklamo, kakšen srček je in kaj že vse zna, ko pa potem ljudje pridejo na obisk (ali še slabše, če gremo mi kam), potem se pa samo mami za kiklo drži... Kot je prišlo, bo tudi minilo... R1ta - moram potrkat, da se spet ne zagovorim - ampak naš pa se kar nekako sam zaigra. Največkrat se plazi od ene do druge igrače in ŠE VEDNO VSE rine v usta. Mislim, da je zelo odvisno, kako pristopiš do otroka. Če bom jaz z njim na tleh, bom komot še gledala zraven TV, če pa hočem kuhat ali pomivat, da mi da mir, mi bo pa sigurno težil in visel po nogah. takrat potem pristane v stolčku, mami pa poje, pleše, pobira stvari iz tal... Pa začel je odpirat vratca pri omarah in zdaj mu dovolim vzeti ven "lončke" - imam 3 plastične modre livčke, ki so zloženi eden v drugega in dokler ne vzame tega iz omare, ne bo srečen. 6 strojev pa raje ne bom komentirala - jaz sem jamrala, ko sem jih po rota virusu morala oprat 6 na dan, kaj šele likat... Ally1 - vesela sem, da se je Matic pozdravil!!! Pika30 - jaz bi ji najprej dvignila naklon postelje (s kakšnimi knjigami podloži nogice pri vzglavju), pa mogoče če bi inhalirale kak čaj..!?? Pa z možem se izmenjujta pri njej, da boste naspani. Pred dnevi, ko je bilo pri nas hudo (jeziček + zobki), mi je pol noči prespal v naročju, tako, da sva sedela v zakonski postelji... to ti tudi priporočam, če ne bo šlo drugače. če bo Ajda pokonci, bo lažje in manj kašljala. Ostale pa ogovorim kdaj drugič! Emamair, Naja3, Vilma, L_p, ... raje neham naštevat, da ne bom katere izpustila... Fajn bodite tudi ve in vaši sončki... Zdaj sem napisala cel roman, da bom imela jutri kaj za brat, ker kakšen dan kar izginete... Nočko!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 22.10.2007 21:36:25 >
|