|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
22.10.2007 11:35:10   
pika30
R1ta tudi naša je taka kot si Ano opisala.Hvala bogu imam vsaj stajico,jo dam notri in jo hitro zamotim s kakšno knjigo->Kako se oglašajo živali zelo obožuje,jaz pa na hitro smuknem stran da me ne vidiuser posted image  ta čas grem v miru na wc,se umijem in spijem kavo to je pa tudi vse,ko že mislim da bom še kaj postorila že tuli,da hoče ven.
Potem se nekaj časa igrava skupaj,je tako je pridna,ko pa pete odnesem,da začnem pripravljat kaj za kosilo se mi pa začne po nogi obešat in roke dvigovat,da jo dvignem.Kot je že Vilma napisala,vem da se bodo kmalu še naši zaigrali dalj časa.user posted image

Vilma Ajda ima najraje knjigice o živalih,stolp od Bombažkov, žogice, zanimiv ji je njen poganjalec na ročko,ki ga potiska po stanovanju,pa vse drugo kar ne sme.user posted image
Naja za malico ji dam kašo iz 2albert ali bebe keksa za zgostitev,banane,breskve,jabolke,pomaranče->vsak dan ji naredim iz različnega sadja ,rada ima tudi pretlačeno banano in kivi ali pa mango, raznorazne skutice LM,Obstgarten,jogurte samo sadne,navadne ne mara npr.sadnega poleg LM obožuje blagi smetanov jogurt iz Lidla,gor pišr M,te bi zmazala še in še,pa tiste njihove male skutke tudi. Meni je že vse enolično,ona pa se zaenkrat še ne pritožuje.user posted image  Razmišljam ko bo šla v vrtec,kaj jim tam ponudijo za malico...kos kruha? jabolko? jogurt? ne vem,bom pa vprašala.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 76
22.10.2007 12:24:43   
vampirka
Severnica, žal mi je, da se ti je takole obrnilo z varstvom user posted image . Ampak imaš verjetno srečo, da si iz MB, saj vrtci niso polno zasedeni in mislim, da ne boš imela prevelikega problema z vpisom, če greš osebno do ravnateljice in obrazložiš nastalo situacijo. Vlogo za zmanjšano plačilo vrtca moraš oddat 1 mesec pred vpisom (če pohitiš, ti bo tudi to uspelo)! Jaz sem tako mrzlično nabirala podatke na kup, potem pa na koncu ugotovim, da je vse skupaj bv, saj pride na družinskega člana več kot bi smelo za zmanjšanje tistih 80% user posted image  (bo treba še kakšnega člana naredit, da bo imeli kakšne ugodnosti user posted image ).
Pika, jaz Lauro sedaj enako oblečem, kot si ti opisala, ampak jo potem še dam v zimsko vrečo (zgornji del ima zunaj) in ji je bilo lih prav v vozeku. Še vedno nas včasih zavede, ko jih premalo ali preveč oblečemo (saj kako bi človek sploh vedel ob tem norem vremenu user posted image )... Za pumpico pa ti še ne znam povedat, ker jo še nisem dobila (čakam). Ampak Lauro že od rojstva mučimo s temi napravicami, tako, da se ne buni več tako (no, včasih več, včasih manj)...Tista baterijska ji celo paše in se ful pusti, ročna pumpica pa ji gre na živce, ampak mislim da bolj zato, ker jo jaz trdo držim, kot pa zaradi same pumpice user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 77
22.10.2007 15:02:47   
Strawberrie Cherrie
Hej.
Da se tukaj še na hitro oglasim user posted image - mali je spet malo tečkast, sej ni čudno, tako bedno vreme, pa ne moreva nikamor. Zdajle sem ga dala za par minut k tastu in tašči, tolk da lahko psa ven peljem in tule nekaj normalnega napišem.
Kako smo oblečeni?
Včeraj je pri nas šel zjutraj sneg, pa sem ga oblekla takole: body na dolge rokave, štramplčke, majčko, žametne podložene hlače in bundico. Pa kapo. Pa mu je bilo OK. Rokavič mu pa še nisem gor dajala, samo tisto podlogo sem mu čez ene 10minutk potegnila če rokice, pa smo bili BP zunaj okoli pol urce.
Danes pa ne moremo nikamor - joj, to noro vreme - gre nek leden dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
igranje sam s seboj?
Nekaj dni nazaj sem tole jaz tudi spraševala. Ker naš se igra kot nor in to sam s seboj, če le sedim z njim na tleh, na puzzlah in mu asistiram. Nikakor ne bo pa on sam se igral, jaz bom pa recimo kuhala kosilo. No way. Kakorkoli že, poizkusili smo en kup stvari pa nam ni uspelo. Se pravi, da bomo pri nas doma pustili času čas.

Danes je izpustil ven tole popoldansko spanje, ker itak nič ni zmučen. Joj, kako jaz nekoga lepo prosim, da bi za kakšno urco nehalo deževat, da ga spravim malo ven in malo izmučim. Ker doma je nemogoče user posted image user posted image user posted image
V vsakem primeru pa moram jaz zdaj v ta mraz in psa peljat na wc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
22.10.2007 15:04:02   
Bubacka
Zdravo punce!!! Izgleda da vsi imamo vedno iste probleme!!! Kako se poigrat? kako oblačiti? kaj dat za jest? a sem dobra mama? pa kdaj dat spat? pa kako zamotiti, če rabiš kaj nardit? pa kako kupiti to, kaj najbolj potrebuje, pri tem ne potrošiti velik?

Ja, to je resnično življenje, kje dovolj kruto!!!user posted image
Ma ima tudi veliko lepih trenutkov!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika30 jaz oblecem že 3 dni tamalo v pajacka, zimskega, pa debelo kapo!!! pa ovčko na vozeku! Mene ful zanima ta zadeva z čokolinotom na flaško! A daš noter kravje mleko? A ljuknice si sama naredila?
Vilma naša rada se igra sama, z igračami, ima vse živo: žogice, auti, dojenčke, celo dudo ima pa zna v njo pihniti. Ma rada ful narjene po domače igrače, flaške različne velikosti, polnjene z testeninami ali kašami. Pol se igra z revijami, trga, sama pride do mizice (ker hodi ob opori) in pol raziskuje!!! Ma rada daljniljce, moj telefon, pa muziko njej prižgem v telefonu! Pa še dovolim za nekaj časa gledat televizijo, in to ima najraš, pa se igra zraven, pa maha vsima pa-pa v televizijo!user posted image  Pa v stajico jo tud dam, tu pa tam!!!
Naja3 kaj dam za malico? Sadje seveda... ali kak piškotek mi pogloda, ali kos kruha... če bom dala skuto, ne bo pol jedla glavnega obroka!

Jaz pa sem hotla uprašat za idejo glede večerji? Kaj vi dajate? Samo kašice? Naša ne želi usak večer isto, pa ne vem kaj bi lahko še dalauser posted image user posted image

R1ta a koliko časa spi tvoja čez dan? mogoče preveč. in pol zvečer ni zaspana? Mene tudi muči to, da bi dala prej spat, ker pred 21.00 ne gre ni kako!!! Jaz jo kopam usak večer, pa dokljer se najeva!!!
Pol pa mi spi do 9.00 zjutraj, in na to imamo problemi, kdaj mora pravočasno pojesti. Tako da sem dopoldansko malico ukinila!
Severinica jaz te ful razumem glede varstva. Moja mama ZELOOO daleč, 2.000 km. Tašča pa stanuje v Trenti pri Bovcu. Za enkrat nisem zaposlena, ne vem kaj bom, mislim da bom dala malo občasno v varstvo, pa bom šla kozmetiko prodajat! Sigurno zaslužim toliko, koliko je porodniška! Za varuško pa še ne vem! Prosim!!! Če ve katera mamica iz Celja, za kako dobro varuško, za 3-4 urice dnevno? prosim mi povejte???

Mala zdaj pančka, jaz pa grem nekaj popapcat!!!
A ja, še to. A ste pili pivo kdaj dojile vaše malčke? Če zdaj dojim 1-2 krat na noč, mislite nič ni škodi 1 malo pivo ali kak deci refoška? Tak pašeuser posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
22.10.2007 15:05:30   
Bubacka
A ja pa še nekaj! Nič niste povedali za naše slikice?user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
22.10.2007 16:26:24   
Shorty_
user posted image

bubacka upam da nisi jezna ker sem vsem pokazala tvojo lepotičko sam men je na tej sliki za pojest luštkanauser posted image user posted image
No sej lepa mami in oči pa lepa Stella

drugače pa sem ugotovila zakaj mi že cel mesec ne jemo spodaj ji raste desna dvojka. A ni tko da najprej zgoraj enke pa zgoraj dvojke pol pa spodaj?
Joj pa še neki sem hotla vprašatpa sem pozabilauser posted image  no bom pa kasneje moje slike pa pridejo čez kak dan ker se mi je Trojanski konj naselil čez vikend in mam sam na pol narejen računalnik ga mora moj jutri al pa v sredo dokončat.
Aja Bubacka pa še ena k je spraševala glede cuclja obstaja Aventov cucelj 1,2,3, za bolj goste tekočine in čez tisto najlepše tečejo razni linoti.
Pivo lahko kako kozarec brez problema spiješ pa vino tudi Bubacka.

nika zdaj spi popoldansko spanje za malico bo jedla kruh pa sirni namaz al pa jabolko naribano se še nisem  odločilauser posted image

no grem še mal po rr počekirat predno se mini zbudi

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
22.10.2007 16:42:23   
r1ta
Bubacka, slike so krasne! Lepo punčko imata, pravi angelček! Ti si pa itak pravi fotomodel!user posted image

Naša Anka zaspanka spi dvakrat na dan in sicer zaspi prvič okoli enajstih in spi uro in pol do dve uri, potem pa spi še enkrat okoli štirih za eno uro ali pa morda uro in pol. Se pravi okoli pol šestih je najkasneje ko se zbudi. Ob pol devetih pa se začneva pripravljat za spanje ampak zadnje čase ne gre. Mogoče ne rabi več toliko spanja in avtomatsko potem ne more tako hitro spet spati. Ampak, da bi jo okoli štirih pustila bedeti pa ne gre, ker je čisto scotana in tečkasta.
Prejle je bila dve uri pri Noni in Nonotu in so šli na sprehod. Je krasno vreme tukaj. Sicer malo hladneje (12 stopinj) ampak sonček. Jaz sem pa ta čas pomila posodo od sinoči in zlikala šest strojev perila. Pridna ne? Je pa tako lepo, ko jo pridem iskat in kar poleti k meni in se stiska in me lupčka. Moja moja....user posted image  Zdaj pa spančka, jaz pa tukaj malo počivam!
Bubacka škoda, da nisi bila že prej tukaj na RR, da bi se nam lahko pridružila v Celju, ko smo se dobile na začetku meseca. Res škoda! Pa drugič!

Grem perilo posortirat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 82
22.10.2007 17:51:04   
ally1
Bubacka super lepe slike so, tvoja mala je res pravi angelček. No tudi ti si fotogenična ni kaj.
PRi nas smo se ravnokar zbudili, jaz sem pa tud kar pod odejo, mislim da se me nekaj loteva, kar malo zmrzujem. Ampak saj bo, važno je da se je naš Matic pozdravil, mamice mormo pa itak ostat trdne in močne user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 83
22.10.2007 19:19:01   
frufru
Je bil mali siten, mene je mrazilo, pa sva klin s klinom izbijala in sva šla na sprehod po dežju, sva pela in plesala mimo luž, Lovro je pa vriskal in tolkel po ponjavi za dež. Se mu je prav fino zdelo, ko so kapljice polzele navzdol. Je pasalo, čeprav sem malo premražena. Zdaj pa z R po tleh norita. Kuhinja je že v razsulu, med puzzle je treščila bomba. user posted image user posted image user posted image  No upam, da bo pol mir. Bubacka lepe fotke

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 84
22.10.2007 19:21:04   
Strawberrie Cherrie
Evo mene. Zvečer - da ne omenim, kako razdejanje je pri nas. ma vsak večer je tko kot da bi atomska bomba padla. Zdejle sem tako utrujena, pa lahko grem samo pospravljat??? Je mali jedel mandarine in gres za večerjo, pa je gres po celem stolčku, mandarine pa kar po celi kuhinji? Izcuzi sok mandarine, potem jo pa zaluča user posted image user posted image user posted image
Brezveze.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 85
22.10.2007 20:27:01   
Naja30
Bubacka, oprosti, sem pozabila prej pogledat. Tvoja pupika je zelo lušna! In zelo lepa družinica ste.user posted image

r1ta men si taka faca, ko napišeš, da si zlikala 6 strojev!user posted image  Bravo! In verjetno ti likalnik kar leti, ker 6 strojev zlikat ni mačji kašelj.

Moja pupika je pa danes jedla skoraj cel dan malico user posted image  user posted image  Namreč spustila je kosilo. In zato ji grem zdaj naredit polento za večerjo. Se kasneje še kaj javim.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 86
22.10.2007 21:32:34   
pika30
Punce povejte kaj naj Ajdi ponudim,ne more zaspat,ker ves čas kašlja in se kar naprej prebuja.user posted image  Nos ima čisto zabasan,čeprav sem ji nafilala s kapljicami ne pomagajo.Čez dan ni pokašljevala,zdajle ko je umirjena.user posted image Že vem da bo noč spet pestra.

Babucka krasne slike,Stella je res prava zvezda.user posted image
Da ti odgovorim,v flašo sem ji dala adapt.mleko,ki ga je bilo še samo za enkrat,od zdaj naprej ji ga ne bom več kupovala,bo prešla na alpsko mleko.Cucelj imam aventov s štiri luknjice in ni potrebno večje luknje delat,ker čokolino lepo teče,samo pregosto ne sme bit.
Večerjo ji dam ponavadi čokolino,gris,medolino,polento s skuto.
Za varuško ne vem,ti pa predlagam kakšen mali oglas na radio Fantasy ali pa če sama napišeš letake-obvestilo,da iščeš varuško in te prilepiš na vhodna vrata blokov po Celju.Mislim da imaš tu več možnosti,da jo čimprej najdeš.

Jej zdaj pa tako kašlja ,da ji gre na buhanje.user posted image
Šibam jo pocartlat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 87
22.10.2007 21:34:19   
crci06

Bubacka, vidiš, Shorty že zna...  moraš malo reklame naredit za svoje slike. Zdaj, ko je prilepila eno sliko od tvoje velike male zvezdice, smo šle pa vse pogledat slike. Zelo lepe so! Vsi ste zelo lepi, seveda še najbolj Stella.
Mene je najbolj impresionirala ta slika, ko ima Stella v roki plišasto zvezdouser posted image .

Flaške: imamo prilagodljiv cucelj . Danes sem mu po kosilu po flaški dala še 1 dcl goveje juhice, k je mene tako lepo pogrela, ker je bila topla, Nejc je pa tiste svoje 2 dcl juhe z rezanci jedel skoraj pol ure, pa sem jo komaj dogrevala in ni bila toliko topla. Semi je zdelo, da "za dušo" nekaj manjka. :)

Shorty - super, da ste že pokazali razlog za ne-jest-vso-hrano. Upam, da ko zobek zraste, bo spet jedla toliko, da bo tebi vsaj za silo OK.

Frufru - prav predstavljam si vaše vragolije!
Res se mi zdi, da se imate zelo, zelo lepo! Je res, kajne?

Severnica, upam, da se zdravstveno stanje tašče izboljša!
Ne le zaradi varstva, tudi zaradi igranja! Naš mali obožuje mojo mami, druga mama pa nima ravno toliko časa zanj, če pa smo skupaj kar nekaj časa, se jo  pa tudi navadi.

Zdaj smo mi totalno v obdobju, da noče k drugim ljudem in mi je kar nerodno, ko delam reklamo, kakšen srček je in kaj že vse zna, ko pa potem ljudje pridejo na obisk (ali še slabše, če gremo mi kam), potem se pa samo mami za kiklo drži...  Kot je prišlo, bo tudi minilo...

R1ta - moram potrkat, da se spet ne zagovorim  - ampak naš pa se kar nekako sam zaigra. Največkrat se plazi od ene do druge igrače in ŠE VEDNO VSE rine v usta. Mislim, da je zelo odvisno, kako pristopiš do otroka. Če bom jaz z njim na tleh, bom komot še gledala zraven TV, če pa hočem kuhat ali pomivat, da mi da mir, mi bo pa sigurno težil in visel po nogah. takrat potem pristane v stolčku, mami pa poje, pleše, pobira stvari iz tal...
Pa začel je odpirat vratca pri omarah in zdaj mu dovolim vzeti ven "lončke"  - imam 3 plastične modre livčke, ki so zloženi eden v drugega in dokler ne vzame tega iz omare, ne bo srečen.
6 strojev pa raje ne bom komentirala - jaz sem jamrala, ko sem jih po rota virusu morala oprat 6 na dan, kaj šele likat...

Ally1 - vesela sem, da se je Matic pozdravil!!!

Pika30 - jaz bi ji najprej dvignila naklon postelje (s kakšnimi knjigami podloži nogice pri vzglavju), pa mogoče če bi inhalirale kak čaj..!??  Pa z možem se izmenjujta pri njej, da boste naspani. Pred dnevi, ko je bilo pri nas hudo (jeziček + zobki), mi je pol noči prespal v naročju, tako, da sva sedela v zakonski postelji... to ti tudi priporočam, če ne bo šlo drugače. če bo Ajda pokonci, bo lažje in manj kašljala.

Ostale pa ogovorim kdaj drugič! Emamair, Naja3, Vilma,  L_p, ...  raje neham naštevat, da ne bom katere izpustila...
Fajn bodite tudi ve in vaši sončki...
Zdaj sem napisala cel roman, da bom imela jutri kaj za brat, ker kakšen dan kar izginete...

Nočko!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 22.10.2007 21:36:25 >

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
22.10.2007 22:23:25   
r1ta
Saj vem da je težko verjeti, da človek v dveh urah, pravzaprav v slabi uri in pol zlika 6 strojev perila, ampak še enkrat poudarjam, da jaz rada likam in imam vsako cunjo naštudirano kako se zlika. In likam sistematsko. Najprej brezvezne reči kot so plenice, kuhinjske krpe, brisače... To gre hitro. Potem si razsortiram Anine stvari, bodije z dolgimi in kratkimi rokavi, hlače, pižamice, majčke. Likanje majčkenih stvari mi vzame največ časa. Nato pa še najine stvari in na zadnje še posteljnina. Čisto nazadnje pa še srajce. Če teh ne utegnem si jih prišparam za naslednji dan, ker teh sem se pa v življenju nažrla saj sta bila oba moja bivša draga moška (ati in brat) med ta plavimi. No en je še, drug je pa že deset let v penziji. Uuuu kak bluzim, od peglanja sem zdaj že pri penziji. Ura je pozna in trda nočka je, mami mora spančkat, so trudne očke že...user posted image

Nočko!

Pika30 upam da bo Ajda kmalu bolje! Ja mogoče kakšne inhalacije, kaj pa vem. Mi še nismo imeli takega šmenta tako da ti težko kaj priporočam! user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 89
22.10.2007 23:19:23   
vampirka
Bubacka - jaz ti še nisem niti rekla DOBRODOŠLA user posted image . Naslednjič, ko se dobimo v Celju, boš pa ti tudi prišla na srečanje, a ne?
Pika30 - podrobna navodila (mi imamo z noskom težave že od rojstva...oz. smo jih imeli prve 4 mesece, potem je bilo dobro...s prihodom zobkov se je pa spet začelo vsaj en teden v mesecu user posted image ): kašlja zato, ker ji sluz teče v pljučka. Dvigni vzglavje (mi imamo pod jogijem časopise podložene), zraven posteljice na stol pa ji postavim lonec (tavelik) kuhanih kamilic v slani vodi. Nasplošno poskrbite za vlago v prostoru! Za odmašitev dihalnih poti pomaga sprej "berodual N" (na recept) pred spanjem in zjutraj (da ne pride do bronhitisa oz. še hujše - do pljučnice). Pa ogromne količine fiziološke (še vedno prisegam na niveine ampulce) ali sterimar za nos. In zadeva prej kot v enem tednu mine! Pa ko začne kašljat, si jo položi s trebuščkom dol na kolena (kot bi jo hotela našeškat user posted image ) in jo nežno udarjaj z upogenjeno dlanjo po hrbtu - ful pomaga pri izločanju sluzi iz pljučk. Najslabše je, če jo slišiš, da v spanju zelo težko diha in še kašlja, ampak jo ne budiš, ker kao spi - rajši ji spucaj nosek in naj se zbudi, kot pa da se ji pljuča zabašejo...

Ne vem katera je spraševala za večerjo: pri nas je vsak dan isto user posted image . Zajtrk, malice in kosilo se trudimo vsak dan naredit drugače (in Laura z veseljem eksperimentira). Za večerjo sem pa že večkrat poskusila kaj drugega, pa izpljune čez pol kuhinje! Poje pa pridno vse, če ji zmešam adaptirano mleko z grisolinom in dodam eno žlico čokolina. To poje po žlički (cca. 120ml), potem pa se madam še na zizo priklopi in zaspi v trenutku. Izgleda da ji ta večerni ritual paše...

Lahko nočko!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 90
23.10.2007 8:12:22   
pika30
Jutro user posted image
hvala za nasvete,Ajdi sem dvignila naslon in ji namazala vrat,prsa in hrbet z balzamom proti prehladu in je pomagalo.Do 11 sem jo na rokah nosila,da je zaspala.Čeprav je dihala bolj težko,kot bi smrčala je spala vso noč user posted image  lahko da je kaj pokašljevala je nisem slišala,ker sem bila tako utrujena sem spala ko top,joka zagotovo ni bilo.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
23.10.2007 8:28:36   
crci06
jok je bil pa pri nas - pa lahko zdaj ogovorim še Emo, L_p in vse, ki jh včeraj nisem poimensko.
Pri nespanju se marsikatera najde.

Skratka, naš crkljivček in njegova mamica imata en veliiik problem. Včeraj, ko sem šla iz RR, sem šla čisto potiho v njegovo sobo prižgat baby-phone in še preden sem do konc odprla vrata, je mulc že sedel in se nasmihal.

Čisto nežno sem ga skušala uspavat nazaj, takrat pa jok. Ornk jok. Smo ujčkal, pa kakor je bil 20 cm nad jogijem, se je spet zgudil in jok. In tako 2,3 puta... pa smo mazal zobke, pa flaško...  NIČ.

1 uro je bil ihtav, ker ni smel v spalnico (prejšnje 4 noči je končal v spalnici kot ujčkanje zaradi joka zaradi jezička in zobkov)... Po 1 uri sem ga si prinesla v spalnico in zašepetala : pstt... ati bo hud... tudi oglasil se ni. (hud, ker sva se prej pol ure pogovarjala na to temo, kolk minut moram še počakat, preden ga grem cartat )
ja, tudi oglasil se ni, hitro zaspal, spat ful trdno, tudi, ko sem ga ponoči premikala. Zbudil se je pa 6.05 kot vse 4 prejšnje noči. Takrat avti vžge avto, ampak jaz tega ne slišim. Ne vem, kaj ga zbudi.

Tolk za uvod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To, kar vam hočem povedat je pa, da ko se 6.05 zbudi v spalnici in sem seveda jaz še koma.. ga malo božam in nagovarjam, da naj še spi. On se najprej vsede in smeji, nato pa se uleže dol tako, da ima glavo na povštru in takoj zaspi na trebuščku.

Do kdaj ne smejo povštrov imet? Jaz opažam, da mu to ful paše.

Mislim, da bom šla s to temo še na MON.

Spet bomo kršili tabuje user posted image Mogoče mu kr dam en povšterček v postlco, pa naj si ponoči sam spomaga...
ker to noč pa res moramo pazit, da ne bo prišel v spalnico..
MORAMO PAZIT user posted image user posted image če bo moj to bral, se bo smejal user posted image user posted image

Vesela bom vsakršnih komentarjev, tudi, če me boste kregale...

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 92
23.10.2007 9:23:36   
severnica77
Baucika  lepe slike, sem jih takoj pogledala, samo do zdaj nisem našla nič časa za pisanje.

No, smo iskali vrtec in našli prostor, čeprav sem ugotovila, da so jasli tudi pri nas pretežno zasedene .... Šli smo dat vlogo (vsi trije), govorila je o tem kakšen jok je, ko gredo v vrtec, da mora čimprej sam jesti, ker jih vzgojiteljice ne morejo vseh hraniti, hrana je v koščkih, mogoče še kaj pretlačijo .... V glavnem nič kaj vzpodbudno vse skupaj ni bilo slišati. Ko sem ji rekla, da pa bo mogoče naš lepo sprejel odhod v vrtec, mi reče ne,ne boste že videli user posted image  V glavnem malo hecno vse skupaj ... No, mogoče se bo vse skupaj na bolje obrnilo pa ne bo rabil v vrtec.Drugače pa je papirologije ah in uh .... Pa ta teden še bomo šli pogledati jasli in malčke.

obleka - Zunaj ga oblečem v bodi, majčko malo debelejšo, štramplce, zokenčke, žametne hlače ali kavbojke, debelo jaknico (še ni čisto zimska), kapico (volneno ampak še ni čisto zimska), obujem pa mu takšne copatke/škornjčke žametne iz H&M), se mi smili, da bi mu tiščala čeveljce na noge .... O.K. to je druga zgodba user posted image . V vozičku imam zimsko vrečo, predvsem zato, da sedi na toplem in tudi ga preko nogic z njo pokrijem.

igranje - se tudi zaigra lepo sam, vendar mora biti nekdo v bližini, drugače je kot raketa in je v kopalnici, ker je to njemu najzanimivejši prostor, pred tem pa kuhinja user posted image . Se mi pa zdi, da je sedaj v kakšnih dveh tednih dosti bolj navezan na naju in tudi več ne pokaže vsega kar zna, če je kdo pri nas ali pa mi na obisku, pa tudi se naju dosti bolj drži kot prej in carta z nama.

hrana - malica je pri nas tudi zelo podobna. Skutke LJ (tista, ki premore samo dva okusa marelica in borovnica pa še obeh ne moreš naenkrat kupiti), jogurti sadni iz Lidla,sadje, ki ga tudi zgostim s kakšnim keksom, kakšno polovičko žemljice ali pa keks tudi kdaj pa kdaj grizlja med obroki.

Pika 30 - držim pesti, da prehlad čim prej mine. Jaz ti kaj dosti ne znam svetovati, ker smo imeli do sedaj samo enega pa še ta ni bil ne vem kako hud, ker je že fiziološka tu in tam pomagala.

moj-moj - tudi za nejčka držim pesti, da bodo zobki in jeziček čim prej o.k. Zdja pa nehajte že s kaskaderstvom user posted image . Eh, saj vem kako je. Leo se je tudi udaril pri ustnici in po nosku ima oboje celo malo rdeče.

Vprašnje: Varčujete in če, koliko in kje varčujete za svoje malčke?
Midva kar pri KD življenje ...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 93
23.10.2007 9:31:17   
r1ta
Evo tole s povštrčkom je bilo pri nas včeraj zjutraj ko sem jo prinesla k nama. Malo se je kotalila in metala po meni, nato pa pristala na mojem povštru, ga zasedla popolnoma in zaspala. Jaz pa zraven brez povštra seveda. In je tako spala še kakšno urco. Ja, očitno jim paše...user posted image
Nocoj se je zbudila okoli pol dveh in je J. šel v njeno sobico in nimam pojma kaj sta počela. Jaz sem se zbudila ob 7.30 ko je J-ju zvonila budilka in sem se vstala, v miru stuširala, nato pa J-jeka zbudila za v službo in se stisnila k Ani in zaspala še za pol urce. Danes (ob petih) pa me čaka puljenje modrostnega zoba. Brrrr... Zobozdravnika se načeloma ne bojim, ampak tole pipanje mi pa res ni ljubo. Šment šmornasti, ko mi vsaj ne bi bilo treba it...
No tole pišem Ana ima pa strašna dela pri moji nočni omarici z baby phonom, daljinci, uro, da o robčkih ne govorim. Pol škatle ji je uspelo spraznit, robčki ležijo povsod in se zelo zabavauser posted image .

Lep dan vam želim! Če preživim pipanje se vam oglasim še zvečer!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 94
23.10.2007 9:32:41   
Strawberrie Cherrie
Ja, jaz sem mu tudi že dala povštrček - ker nekako rit gor dvigne, glavo pa na povšterček in tko ful dobro spiuser posted image Zgleda kot ena bubika mala. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 95
23.10.2007 9:33:09   
Strawberrie Cherrie
Severnica, varčujemo ja - pri Medvešek Pušniku skladu.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 96
23.10.2007 9:39:51   
severnica77
Ejej zobozdravnik. Sem bila tudi sama pred kratkim. Bila sem že na stolu, ko mi pove, da mi bo izpulila modrostni zob. Mi je dala injekcijo in rekla, da naj počakam malo v čakalnici, da prime. Prisežem, da sem premišljevala, da bi pobegnila s čakalnice pa potem vseeno nisem, ker je bila tak in tak moja kartica v ordinaciji user posted image

Ampak ni bilo hudo, celo lažje za prenest kot kakšno vrtanje. Pa potem tudi, ko je spustila injekcija ni nič bolelo. V glavnem lepo je šlo skozi, zato se nič bat.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 97
23.10.2007 10:07:30   
r1ta
Ma šit je ko ta zob še ni čisto zunaj. Pol ga kuka ven, pol ga je pa nekje zadaj, pri mandeljnih al kje pri vragu... Nimam pojma kako ga bodo ven dobili. Nekako že. Upam da mi ne bojo še glave zraven spipali ven iz vratu...user posted image  Če mi jo pa, si jo bom dala pa v torbico in potem jo parkiram kar tukaj na mizo, da bom vedno tu, ostali del telesa pa lahko po mili volji skače po stanovanju in se igra z japkico, čisti, pere, lika...

(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 98
23.10.2007 10:34:35   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image user posted image r1ta hvala ker si me nasmejala navsezgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi še ne varčujem ker je z eno nizko plačo to malo težje ko bom pa fobila službo bom pa začela.
Mi smo spali od 23-4 brez zbujanja počutim se kot prerojena srečna in polna energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Nika samo tako naprejuser posted image
Ajdi pošiljam koŠ POLJUBČKOV pa naj se hitro pozdrav.Niki sem dala kar enmali povšterček ko je imela vse zabasano in je pomagalo drugače ga še nima.
grem jo dat spat ker je koma

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 99
23.10.2007 11:29:40   
pika30
Povštrček ima Ajda še bolj tankega,na najinem ne leži rada ker imava ortopedskega ala dormeo.Na Nininem se pa tak vleže kot je L_P opisala.user posted image
Severinicauser posted image (tak te je Bubacka poimenovala) ne morem verjet kakšen pristop je imela vzgojiteljica,pa kako user posted image  naj otrok pri 10 mes že sam je,saj mu ne moreš kar žlico v roke uturit,češ tu maš zdaj pa jej user posted image  eh jaz ji že nebi bila tiho.Želim vama čimmanj neprijetnih trenutkov v prvih dneh vrtca,saj je vsak začetek težak,ampak Leo je pravi solder in vem da bo tudi vrtec sprejel tako korajžno.user posted image Varčujemo še ne!

R1ta tebi sem že hotela včeraj nekaj napisati pa mi zaradi Ajde ni zneslo,bom pa zdajle,ko ravno spi.Pisala si da Ana pozno zaspi,jaz mislim ker ti spi do pol6 popoldan ti vsekakor ob 8 ne bo zaspala.Pri nas je bilo kdaj tako,ko je vlekla spanec do pol6 mi je zvečer žurala do pol10 tudi do 10.
Medve imava kosilo okrog pol2-2,ko se naje jo dam spat in spi do pol4,tako zvečer ob 8 nimam nobenih težav s spanjem,je že tako utrujena,da takoj zaspi.
Probaj jo dati popoldan prej spat in boš videla kako bo zvečer.
Modrostni zob eh mala malicauser posted image da te potolažim,meni so 2naenkrat izpulili,dobila 2inekcije in čisto nič ni bolelo,samo tako čudno zgleda,ko sem bila vsa pokrita z zeleno rjuho do vratu,zeleno kapo in zelene vrečkaste copateuser posted image  bi človek mislil da grem na kakšno večjo operacijo ne pa na puljenje zoba.Tako da nič bat,glava še bo vedno na vratu ostala.user posted image user posted image

Shorty ja kdaj nam boš pokazala sliko tvoje nove frizurce.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?