Vilma
|
Bubacka dobrodošla! Sem pogledala fotke, ste res ena krasna familija. Malčica pa je cukr, pa samo en dan starejša od mojega Dominika. Drugače pa sprašujete za zavarovanje. Odprto imamo pri Merkur zavarovalnici Vario top - življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade. Čeprav moj dragi pravi, da je to varčevanje za naju, ker si bova čez 30 let kupila manjše stanovanje, tega pa pustila našim otrokom. Bomo vidli, kako bo. Povšterček - mi smo skoraj zmagali s tem spanjem, odkar smo mu kupili enega dober meter in dolgega kužka. Je plišast in sploh ni igrača, ampak tista zadeva, ki se jo podstavi pod vrata, da kao ne piha. Samo da ga vidi, ga že objema in se meče na posteljo za spanje. Spi pa na tem kužku in to s celim telesom Sem ga hotla parkrat drugače namontirat, ma ne pusti. S celim telesom se vrže na psa, glavo pa drži z obema rokama in jo tišči k glavi. Drugače pa sem včeraj dala filčkem gor, si lahkko pogledate, kako se naš malček igra http://www.youtube.com/user/Vilma88K Se pa glede igranja popolnoma strinjam z Moj_moj. Da ne boste mislile, da se Dominik non stop sam igra Če sem v kuhinji, spusti VSE in že leti k meni. No poleg kuhinje mu je najljubše mesto wc, sploh če je dvignjena wc školjka bi hitro namočil prstke notri. Skratka če hočem,da se igra, se moram začet sama igrat z njim, potem pa vsest na sedežo al pa na računalniški stol in potem je mir. da pa bi kuhala zraven njega Ne to pa ne, ponavadi ga tudi jaz poseden na stolček za hranjenje. Vrtec - sem zagovornica vrtca in ne privat varstva. Zgleda da ena redkih. Minusa, ki jih vidim pri vrtcu sta bolezni in to, da samo dve varuški pedenata po 14 otrok (kako jim znese?). Drugače pa sami plusi za vrtec. Prvič kar je, nimaš dvojnega uvajanja (prvo privat, pri treh letih recimo pa še vrtec). Drugič se privat varuška ne more toliko posvetit otroku kot vzgojiteljica,ker jim mora tudi kuhat. Ponavadi jih ima več in taki otroci več kot do balkona ne pridejo ali pa so celo po cel dan v stanovanju. Tudi cena ni bog ve kako različna. Sem računala, da bi me privat varstvo prišlo 13 evrov na dan kar znese pri 22 delovnih dnevih 286 evrov, vrtec pa me pride 280 evrov (pademo v 70% razred).
|