|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 29 [30]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
7.12.2007 12:48:45   
Naja30
Aja, smotka. Na pregledu sem bila danes in sem spet v user posted image  ker sem slišala user posted image  Naslednjič pa UZ, komaj čakam!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.12.2007 13:04:46   
emaa
Odprla novo temo na Čvekamo o naših otrocih
Tukaj

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.12.2007 13:09:48   
Naja30
OK, drage moje. Zdaj smo pa že "veliki" user posted image  Otroci. No, eni prej, drugi se nam pa približujete. Hura! Lepo je bilo čvekat tukaj z vami. Se pišemo in beremo tam! user posted image

Aja, pod favorites si nas bom dala. Že nosečnost (čvekanje v pričakovanju) imam, zdaj še pa tole.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 28 29 [30]
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 29 [30]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Krči
Siana

Ima vaš dojenček krče

Da (32%)

Ne (68%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!