Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 19.10.2007 22:23:27
|
|
|
|
Shorty_
|
Naja3 men je v nosečnosti pomagala radenska ampak sklumpana Bubacka čist vse razumem kaka napakica se najde ampak nič groznega sej še me ne pišemo pravilno slovensko. No Niko je danes prvič uspaval očka grem ninat
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 8:21:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutro punce. Pri nas gre sneg - tako za okus, ampak vseeno. No, saj sem srečna, na splošno obožujem sneg, ampak tole je pa res malo hitro. Vremenu se je čisto zbrkljalo.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 8:25:02
|
|
|
|
Naja30
|
l_p bo rekla, da se ponavljam Pri nas je lep sonček, po zajtrku greva s tamalo ven na kakav Mogoče katera ve, če je polna luna? Že 2.noč se mi je zbudila ponoči. Sicer se je sam mal pocartala in zaspala do jutra, pa vseeno.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 8:25:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naja3, potem se jaz tudi Ne mi govorit o luni - mi smo imeli danes ponoči 2uri skupne čage.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 8:47:07
|
|
|
|
r1ta
|
Ma naj se gre solit tole spanje... Sinoči ni in ni hotela zaspati, pa sva jo pustila tako dolgo budno dokler ni sama pokazala želje za spanjem. In to je bilo ob pol enajstih! Jaz že kot zombi, ona se je pa pridno igrala s svojimi igračami. No spala je potem do treh zjutraj, nato uzbuna za dudo, in ob pol šestih jo je J. prinesel k nama. Potem je spala do sedmih. Ma saj ko tako napišem še kar gre, ampak jaz se zbudim prvič ko je alarm za dudo in potem rabim nekaj časa da zaspim nazaj. Potem mi jo prinese v posteljo, on se obrne in zaspi v sekundi, Ana se pa še en čas meče po meni, me boža in ščipa in nato po kakšne pol ure zaspi. Čez slabo uro se zbudi in se spet meče po meni, tako da lahko rečem da se moj spanec konča ko mi jo prinese v posteljo. Prvič me moti ker me ščipa in me to boli, drugič sem v čudni, nesproščeni pozi ko je dete zraven mene, tretjič pa se ne upam sploh premikati da je ne zbudim ali totalno razbudim... Ma jaz že nisem celo noč v enem komadu spala... ne pomnim... Moj maksimum spanja s prekinitvami je 6 ur. Saj se ne sliši tako slabo, ampak jaz sem res utrujena. Nimam ne volje in ne energije za neke večje reči... Danes me moj vabi v kino, Ana bi bila ta čas pri Noni. Vrnila bi se okoli pol desetih. In kaj potem? Strah me je da bo Ana spet čisto ausglajzana ker bo Nona z njo divjala do onemoglosti, potem bomo imeli pa spet probleme s spanjem. Ma ne da se mi... Ah... Težim.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 10:06:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo, r1ta, točno nekaj v tem smislu sem vćeraj razlagala mojemu. Jaz nisem ok spala že približno eno leto - ker pred porodom sem ziher kak mesec spala nenormalno malo. Ker ali sem mogla na 20minut na wc, ali nisem našla ugodnega položaja, ali pa me je moj zbudil, ker sem smrčala HB, da se je to smrčanje nehalo po porodu - no, sedaj pa skoz in skoz. ponoči je vedno nekaj. In včeraj zvečer mi je malo film poknu, ker on valjda mora spati, saj ima zjutraj službo. Sej jo jst tut imam - sem mamica 24/7, kajne
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 10:13:51
|
|
|
|
ally1
|
Dobro jutro. Pri nas je takooo lep sonček, da tudi normalno ne morem pogledat ven; samo nekaj oblubljajo za sneg. Sej je OK, sam že tako zgodaj ne rabimo ga še . L_p evo to je za včerajšnji razgovor, in za vse dobro v tem tednu, da boš dobila to službo, ki si jo gotovo želiš. r1ta mislim, da lahko povem v imenu vseh tuki gor da NE težiš, saj včasih prav pride da se nekomu mal izpoveš. Ti imaš srečo da ti Ano vsaj tvoj prinese, mene moj samo butne v postelji in reče-citiram: "neki se dogaja tamle v posteljici" , kaj mi drugega preostane kot da grem gledat in ga imam že v naročju, kjer počne isto kot tvoja Ana. Ščipa, pleza, se premetava... in mojega spanja je konec, potem pa ostalem le še čisto namiru na mali spi v miru .
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 11:09:03
|
|
|
|
Vilma
|
R1ta in L_P povejta svojima, da se gresta v službo v bistvu spočit, doma pa je akcija! Moj zdaj že verjame v to in sam reče: Jutri pa dežuram, se bom mal spočil. Če ne bosta verjela, naj poskusita onadva rihtat otroka 24 ur 7 dni na teden. Pa da jih vidim! Mi šibamo v LJ, mogoče bomo šli tudi v živalski, odvisno od vremenea. Gremo na obisk k eni frendici, ki se je preselila v novo stanovanje. Ma tudi punčko,staro 17 mesecev, tako da bo imel Dominik družbo. Uživajte vikend
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 21:13:54
|
|
|
|
crci06
|
ja kaj je zdaj, no, za na drugo stran pa tudi nismo! To se ne zgodi pogosto, a? Kaj pravite, do katere strani bomo prišle, ko bomo "zrele" oz. dovolj stare za med "otroke"? Gremo stavit? Kaj še.... včeraj si je Nejc pregriznil jezik... grda reč.... Sem si prav rekla, da vas moram opozorit, da je fajn, če si med stvari, ki jih imamo vedno na zalogi pripišemo đe radensko za izpirat svežo kri iz oblačil. Saj vem, da se sliši grozno, ampak včeraj mi je prevleko, deko, pulover, hlače + nejčeve cunje rešilo le to, da je bila ura 18.45 in torej še nekaj minutk za do trgovine... Zdaj grem pa spat - včeraj se je nejc zbudil, ko sem jaz še gledala National Security... in tako sva zaspala ob 02.59 Resno. Sem rekla mojmu, da če mi ga do treeh ne uspe uspavat, grem(o) v Lj na Barje na kavo. Da se bo otrok v avtu naspal. To sem rekla ob cca 00.30, pa žje bilo kar blizu Aja, saj res: poleg tega, da mu je ponoči še tekla kri, ko je premikal jezik, smo dobili tudi zobka! Tretjega v zadnjih parih dneh (mislim da v petih dneh). Zdaj pa imamo tudi mi 8 zob. Pa sem naredila vsaj normo z dolžino posta Nočko! In seveda - če nobene ni tukaj - lepo jutro vam želim!!!!!!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 20.10.2007 23:30:29
|
|
|
|
Bubacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Evo, r1ta, točno nekaj v tem smislu sem vćeraj razlagala mojemu. Jaz nisem ok spala že približno eno leto - ker pred porodom sem ziher kak mesec spala nenormalno malo. Ker ali sem mogla na 20minut na wc, ali nisem našla ugodnega položaja, ali pa me je moj zbudil, ker sem smrčala HB, da se je to smrčanje nehalo po porodu - no, sedaj pa skoz in skoz. ponoči je vedno nekaj. In včeraj zvečer mi je malo film poknu, ker on valjda mora spati, saj ima zjutraj službo. Sej jo jst tut imam - sem mamica 24/7, kajne Popolnoma se strinjam s tabo l_p.!!!! Mismo tudi imeli to noc katastrofaljno, ne vem kaj je bilo!!! Upam in molim boga da danes bo boljs, nama in vama usima!!! Lahko in sladko nocko!!!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 21.10.2007 10:32:36
|
|
|
|
r1ta
|
Evo Bubackina molitev je pomagala. Vsaj nam. Ne vem pa še, če je tudi vam. Spali smo od desetih (jaz od enajstih) do sedmih zjutraj brez prebujanjaaaa . Potem se je ati prestavil v otroško sobico in zabaval Ano do devetih, jaz sem pa spala . Uuuu kako je to fino. Sem 100% boljše volje. Po jutru se pa itak dan pozna, tako da že vnaprej vem, da bo lep dan. Ojoj moj_moj pri vas je pa kar pestro! Kako je pa danes z jezičkom?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 21.10.2007 10:42:43
|
|
|
|
Naja30
|
Ojla! moj_moj, zdaj pa še jeziček? Bogi Nejko Čestitke za vse nove zobke! Jaz o mojemu dragemu ne bom pisala, je pa vse podobno. Itak, deci so po večini vsi eni mali Se je treba sprijaznit. Ampak brez njih bi bilo pa vseeno dolgčas
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 21.10.2007 11:43:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kuku punce moje. Spet smo nekje na dnu strani. Sem si vzela malo čas, med pomivanjem in likanjem, da nas spravim na vrh strani Punce moje, ko bi ve vedele, kako jaz komaj čakam, da mi priključijo pomivalni stroj! Se mi zdi, da bom imela kar nekaj dela manj. Mali je pa svetovna tečka danes - ga še nisem peljala ven, ker nisem utegnila. Sedaj pa tuli in si tišči tisto zadevščno za led dol s šip avtomobila spravljat v usta in tuli
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 21.10.2007 14:10:29
|
|
|
|
Bubacka
|
Zdravo punce!!! R1ta sem srecna da je vama uspelo prespat dobro to noc!!! Mi smo tud dobro spali, samo ob 4.50 se je podojila, pa pol smo spali vsi do 9.00!!! Bili smo tud zunaj, mrzlo in grdo Danes je jedla prvic ribiko, postrv in spinacko z kislo smetano, pa pire!!! Pa takoj mi je zaspala!!! Zdaj pa imamo mi2 mir za kosilo L_p. srecna ti da dobis pomiv. stroj, to je veliko manj dela, mi2 pa za enkrat nimava kam ga dat, kuhinja je bol majhna!!! Jaz bi ga tud mela Kje pa so ostale punce Pika30? moj_moj? Viljma? Ally? Naja3? Shorty? Sigurno uzivajo v nedelji, doma z mozmi??? AAAAAAA????? mali pa pri babicah???? HE HE Hecam se!!! Dober, lepo nedeljo zelim usima, uzivajmo!!!!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 21.10.2007 20:37:23
|
|
|
|
frufru
|
Čer! Smo bili cel dan z doma. Noč je bila super, se je Lovro zbudil samo ob pol5h in pol spal še do 7h , pol smo se pa vsi trije po postli valjal, je mali vriskal od smeha. Ob 9h smo šibal na volitve pol pa na brzake v LJ na srečanje decembrčkov (z mame) Atkoti so se super ujeli in padli v debate o ribolovu in kolesih, me smo bile pa v igralnici z malimi in med lovljenjem in lazenjem za malimi celo uspele nekaj čvekat. Potem smo šli še malo po trgovinah in Lovru v leclercu kupil podložene hlače in bodije. Midva sva si privoščila pizzo mali je pa od vsega napora celo v vozičku zaspal in spal potem vso pot nazaj. Potem je sledila druga runda, ker smo šli še k eni punčki na njen 1. rojstni dan. In je Lovro pokazal, da se je v LJ naučil kobacat- hodit po kolenčkih. Tako da od danes boleg puzanja ala marinci tudi kobaca .
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 9:09:21
|
|
|
|
severnica77
|
Ojla, vidim, da niste nič kaj bolj pridne kot jaz. No, malo že, nekaj ste pa vseeno načvekale. Bravo malim za spanje in papanje. Saj se bodo že unesli. Bo hitro prišel čas, ko jih s postelj ne bomo mogli dobiti No, prinas pa imamo krizno situacijo. Malega bauceka je mislila paziti tašča, kar pa ne bo mogoče zaradi njenega zdravstvenega stanja. Zdaj pa moramo poiskati kakšen vrtec (super glede na to, da so vpisi bili aprila) ali drugo varstvo. Sem kar malo v stresu, ker sem bila tako lepo pripravljena, da grem delat, mali pa k babici. Eh, bo že. Danes pa je spet mrzlo kot . Ven bova vseeno šla, samo res pogrešam tisto lepo vreme in ko je bilo dolgo svetlo. Zima se bliža kaj hočemo, oz. je že skorajda tu
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 9:54:13
|
|
|
|
pika30
|
Jutro noč je bila grozna,zbujala se je kar naprej,ob 10.30,11.30,12.15, 2, 3.30 je dobila flašo čokolina,vse pojedla zaspala do 7.Jaz zgledam pa kot zombi.Zjutraj sem gledala,če je mogoče kakšen zob ven pokukal, še nikjer nobenga.Je pa fejst nahodna,nos ima čist zabasan in ponoči je malo kašljala,vročine nima.Imam pa težave s pumpico na sesalec,ker nima nič mira mi ne uspe nič ven potegnit.Kako vam to uspeva->tiste ki jo imate. Vprašanje,kako oblečete malčke za zunaj,zdaj ko je že zelo mrzlo? Namvreč včeraj,ko sva z M šla volit je šla Ajda zraven,oblečena je bila v body,žabice,hlače,plišast pulever,bundico,kapo,čevlje in je bila čisto mrzla,da sva hitela hitro nazaj domov.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:16:08
|
|
|
|
ally1
|
Dobro jutro! Evo tudi za nami je taka čudna noč, saj smo spali ampak, se je pa skoraj pol noči odkašljeval in sem bila dežurna, ker včasih se mu kar zatakne in rata čisto rdeč, ker kar malo pozabi dihat, ampak če ga imam na boku potem se lepo odkašlja. pika30 v kakšno flaško mu ti daš čokolino , jaz mu ga kar gostega naredim in ga jeva z žlico. A to imaš ta največjo luknjo v cuclju, pa ti je iz nje? Tudi jaz študiram kako ga naj oblečem, prakticiram pa tako, bodi, žabice, puloverček, malo bolj debele hkačke, čevlje, jaknica (k je skoraj tako kot bunda), kapa ter rokavice; sem pa študirala da moram po hitrem postopku it kupit kakšen pajacek, mislim da bo to še najbolje.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:34:57
|
|
|
|
pika30
|
Zjutraj ob 3.30 mi je lažje naredit flašo,kot pa njo posedat v stolček in po žlici hranit.Pol mi pa itak ne bi več nazaj zaspala. Ima aventovo flašo,cucelj ima 4luknjice,naredim ji bolj redek čokolino,da lahko ven teče.Ponavadi ji dam še flašo,če se bolj zgodaj zjutraj vstane,drugače pa ne,saj že je vse na žlico.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:37:27
|
|
|
|
r1ta
|
Dobro jutro! Naša dama sinoči spet ni hotela zaspati in je bluzila do pol enajstih (spet). Potem je s težkim srcem zaspala in spala v enem kosu do sedmih zjutraj. To je sicer super, ampak se mi ne zdi ravno prav, da zaspi tako pozno. Sinoči sem si na sveto obljubila, da bo od danes vse drugače. Spančkat bo šla pred deveto pa če se še tako zelo upira in joče. Nazaj je ne bom prinesla, da se bo potem igrala do bog ve kdaj. En red mora bit, ali kako?! No da si malo pljunem v lastno skledo in vam priznam da res ne vem vsega o otrocih, za kar sem mislila da vem... Vsako jutro ko se Ana naje, jo dam sedeti na puzle, med njene igrače, zraven ji dam še risanke in med tem časom poskušam spit kavo na brzake in se umiti (zobe, obraz, tuširanje je že nemogoče). In spet kot vsako jutro Ana priplazi za menoj. In si mislim: "Zakaj pri hudiču se ne more vsaj za deset minut zaigrati s svojimi igračkami?" In potem mi klikne. Ja kako se pa naj igra, če se pa še ne zna? Saj ji še nihče ni pokazal kako se z igračkami igra? Okay, saj se igram z njo, gledava in bereva knjigice, zlagava lončke in tiste kroge na palico, in jaz zlagam kocke in jih ona podira, ampak se mi zdi, da je to še vedno premalo. Mogoče pa se enostavno ne zna igrati sama. In tako je najbolj srečna, če je z menoj, da plazi po meni in se dviguje in da hodiva po stanovanju in se loviva po vseh štirih. Ma saj vem da je za samostojno igro še prehitro, ampak vsaj za deset minut bi se lahko sama zaigrala. No, kaj pa vem, tule nekaj filozofiram... Se vaši otročki kaj zaigrajo sami? Sicer se pa Ana prav lepo igra ko je treba it spančkat, torej pozno zvečer. Takrat pa sploh ni problema. Kje je tu logika? No, danes sem Noni obljubila da dobi Ano ob enih za dve uri, jaz bom pa tačas likala. Ali pa spala
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:40:13
|
|
|
|
Naja30
|
Ojla. Mi smo tudi boljše spali. Od 21-5h, potem še do 7.30. Bubacka, prav si imela. Včeraj je bil dan za uživanje. Čeprav sem jaz skoraj cel dan ležala zarad slabosti Tudi ven v burjo smo malo šli, ampak kjer je sijalo sonce, je bilo prav prijetno. Severnica, tudi jaz se ukvarjam ali dat Tijo v vretc ali kaj naredit. Po novem letu sem misla, da se malo privadi,ker z dvema tako majhnima ne vem, kako bi mi šlo. Je pa problem, ker so vpisi že bili, sredi leta pa ne vem, če jemljejo. Moram se malo pozanimat. Pika naša je oblečena podobno, le da nima bundice, ampak jakno in namesto čevljev copatke, spodaj ji dam pa po žabicah še ene nogavičke in ima tudi mrzle rokice. Ampak po moje je drugje ne zebe. Bo pa treba tud rokavice kmal gor dat Mogoče je pa Aja še lačna zvečer in ne more spat? Mislim glede na to, da je po flaški zaspala za dalj časa. Mene pa zanima, kaj jim kaj dajete za malico? Se mi zdi, da je vsak dan isto. Sadje, skuta... Od sadja so zdaj itak sam še jabolka dobra, no pa mandarine tudi je in pomaranče. Skuta in jogurt - katere dajete? Tija še vedno je tiste od LM in jogurt Čebelica maja višnja, tega obožuje. In s čem jim gostite hrano? Res imam občutek, da ji vsak dan dajem isto, zato so ideje dobrodošle.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:44:11
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta No da si malo pljunem v lastno skledo in vam priznam da res ne vem vsega o otrocih, za kar sem mislila da vem... Vsako jutro ko se Ana naje, jo dam sedeti na puzle, med njene igrače, zraven ji dam še risanke in med tem časom poskušam spit kavo na brzake in se umiti (zobe, obraz, tuširanje je že nemogoče). In spet kot vsako jutro Ana priplazi za menoj. In si mislim: "Zakaj pri hudiču se ne more vsaj za deset minut zaigrati s svojimi igračkami?" In potem mi klikne. Ja kako se pa naj igra, če se pa še ne zna? Saj ji še nihče ni pokazal kako se z igračkami igra? Okay, saj se igram z njo, gledava in bereva knjigice, zlagava lončke in tiste kroge na palico, in jaz zlagam kocke in jih ona podira, ampak se mi zdi, da je to še vedno premalo. Mogoče pa se enostavno ne zna igrati sama. In tako je najbolj srečna, če je z menoj, da plazi po meni in se dviguje in da hodiva po stanovanju in se loviva po vseh štirih. Ma saj vem da je za samostojno igro še prehitro, ampak vsaj za deset minut bi se lahko sama zaigrala. No, kaj pa vem, tule nekaj filozofiram... Se vaši otročki kaj zaigrajo sami? Sicer se pa Ana prav lepo igra ko je treba it spančkat, torej pozno zvečer. Takrat pa sploh ni problema. Kje je tu logika? Opisala si naju s Tijo! Čeprav odkar imamo stajico, jo dam noter in se kar zaigra. Nima druge izbire. Pa tudi ne za dolgo. Potem malo zasitnari in jo včasih nahecama, da se še malo zaigra. V bistvu pa najraje plazi po stanovanju in odriva njegove "lepote" in vse zanimivo.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:45:32
|
|
|
|
Vilma
|
Pika jaz Dominika oblečem na ful! Ne vem, če si predstavljaš, kako mrzlo je, če piha burja. Včeraj smo bili zunaj ob treh popoldne, sonce je sicer bilo, stopinj pa 4. Malega sem imela oblečenega v žabice in hlače, zgoraj pa body, pulover in zimska bunda. Pa debela kapa obvezno. Rokavice mi dol zmeče, tako da imam na srečo mal daljšo bundo, pa se mu rokice noter skrijejo. V vozičku je pokrti še z zimsko vrečo. Pa se mi zdi glih prav. R1ta računaj, da je Ana le en mesec mlajša od mnogih decembrčkov in zdaj se res vsak teden pozna. Dominik se je zadnjih 14 dni začel igrati sam. PRej pa je samo capljal za mano in me vlekel za hlačnice. Sem mislila, da se mi bo utrgalo, ker nič nisem mogla narest. Ampak res nič! Je pa fajn, da ugotoviš, s čim se rada igra. Evo naš ful porajta igrače, ki imajo kolesa. Vlak, avtomobilčki - to je zakon! Prime avto in ga vleče po dnevni tudi po eno uro Bom prilimala filmček gor, da boš vidla, je tako posrečen Pa lončki, zmaga cela! Tisti lončki, ki jih je ene 10 in so zloženi en v drugega. Pa zadnjič se mi je pri prijateljici zaigral z enimi jajčki, jih moram pod njuno kupit. Aja zgledajo pa takole http://www.tomy.co.uk/products/hide-n-squeak-eggs/Default.aspx A katera ve, kje se jih kupi? S čim pa se vaši malčki zaigrajo? Me res zanima, ker včasih kupim kakšno igračo v prepričanju, da to pa je zmaga, pa je niti ne povoha. Recimo pametni kuža je ena taka zadeva. Je še prezgodaj za to, mogoče ga bo zanimalo kasneje.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 10:58:43
|
|
|
|
pika30
|
Vilma te jajčke imajo v Pikapolonici po 8.99€,v četrtek se v Postojni odpira nova prodajalna in lahko greš sama pogledat.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del 22.10.2007 11:13:40
|
|
|
|
Vilma
|
O Naja sonosečka Še malo boš vidla, pa bodo slabosti minile. Kar se tiče malice, smo mi na podobnem. Od sadja je jabolka, hruške, banane. Tri dni nazaj sem mu dala za probat kaki, ga je zmazal Tako da poskusi še s tem Od skut tudi mi jemo samo tiste od Ljubljanskih mlekarn, ne mara pa nobenega sadnega jogurta. Tako da jemo samo navadnega z banano. Aja pa še to: hrano gostim z drobljenimi keksi, sploh če je kakšno sadje bolj redko, na primer hruške. In potem smo nekako zaključili z malicami. Drugače pa naš niti pod razno ne mara stajice. Se tako joče notri, da je groza! Pika hvala za info, v Postojni se res v četrtek odpira VSE. Pikapolonica, Baby center, skratka cela Super nova. Sem mojega hecala, naj kar dopust vzame, ker bo treba po nakupih. Bom pa ta jajčka sigurno vzela, pa še draga niso, fajn. Zgleda da bo danes dan za RR, zunaj tako piha, da me je prav strah, da ne bo smreko vrglo na naš balkon. Ko jo gledam takole od znotraj, jo od vetra ukrivlja ene dva metra v levo in desno. Groza res.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?