Bubacka
|
Hallo pupe!!! A ne bi mi en dan bili majhne, da bi nas cartali, nosili, hranili, zabavali.... aaaa??? Tko sem ze otrujena, da ne morem vec!!!! Potrdite vsaj vi meni, da mi zenske imamo velik bol tezko nalogo v zivljenju!!! Ker moj tega ne prizna!!! Ajz bi se rada otroke, samo ne vem kako hitro to bo Ze z eno tako tezko... Fora v tem, da vsaj za kako urico bi njo kam dala, in se posvetla cas sebi!!! Z spanjem ponoci mi nimamo srece, enostavno sem se srijaznila s tem da se zbuja... Ampak sem pa otrujena od tega... Sama sebe tolazim, da so nasi otrocicki najveca sreca v zivljenju !!! Pa bom nekako prizivela!!! Malo vam izlijem, to kaj gnjavi noter!!! Evo pa ze takoj boljs!!! Ja vem da sem se zmotila z Severnico PARDON!!!! To sem vidla sele kasneje! Mi tudi se ne vracujemo, ampak boma pa cim prej! Mislimo tamali za prvi rojsni dan podariti deljnico KRKe! Shorty bravo za spanje!!! Pika upam da ste ze kaj boljs??? Stelli sem kupla anatomskega vzglavnika u BC! Zelo je dober, izgleda tako, kot da bi bil jogi mal dvignjen! Super posebi v tem obdobju, kdaj so zobki, pa nosek mal zamasen!!! Evo pa spet imamo problem z kravjim mlekom! 2 dni nazaj sem njej dala cokolinota pred spanjem, pa spet njo tako zvijalo, in to celo noc!!! Dajam zdaj samo kasice od milupe, za Lahko noc, drugega ne morem! Cez dan pa je ker uredu reagira na mlecne idelke!!! Punce vseh vas lepo pozdravljam, pa ne mi zameriti ce kateri ne odgovorim, enostavno ne utegnem!!! Vampirka ful bi se rada dobila pa bi poklepetala!!! A kdaj bo nasljednje srecanje??? Ste ze kaj premisljevale???