|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
15.2.2008 13:43:08   
jana26
O, Želja čestitke za novega člana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
15.2.2008 14:21:50   
ŽELJA2
Jana, hvala.user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
15.2.2008 16:47:01   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred manouser posted image Oddam moža, ker ma tečne dneveuser posted image Vzame kera, prosim??????

Jaz user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
15.2.2008 17:25:13   
petarda
še zmeri sem v službiuser posted image user posted image user posted image nič nisem jedla cel dan, sedaj pa spila deci šampanjca in sem user posted image user posted image user posted image ...zaključim, pol greva pa z user posted image  na večerjo...ja, pestro bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
15.2.2008 20:07:51   
amy26
Petarda ti kar uživaj danesuser posted image

Tincci moj user posted image  je tečen ko mu manjka user posted image  user posted image user posted image   mogoče je pri tvojmu isto user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet se z Elo boriva za spanje, sicer cel teden je skor vedno sama zaspala danes pa spet noče, ja pa bolna je bila in še vedno je, tri dni vročina tam okoli 39 danes pa je dobila pikice in lise po hrbtu, trebuščku in širijo se na nogice, ja 6.bolezen, sem prav vesela da ni kaj drugega, no vseeno se bova šle v ponedeljek pokazat P, pa tečna je bila kuser posted image  pa zvečer od ponedeljka dalje večino noči prespi pri meni, ker se začne zbujat na pol ure, tako da me hrbet kar boli, ker se ne morem normalno premikati.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
15.2.2008 20:09:04   
amy26
pa Jana26 WBuser posted image user posted image  dej povej nam kako se kej rihtate z dojenčkomuser posted image  oz. zdej je sigurno že kar velik

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.2.2008 7:54:17   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Evo, še malo službe, potem pa en teden fraaaaaaaaaaj! user posted image  

Petarda, pokonci!!!!!! Mogoče bi bilo treba vajo ponovit, preden pride petardito, da bo bolj ziher user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.2.2008 7:56:19   
petarda
Evo mene user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.2.2008 7:57:40   
petarda
Bubi a si naredila predstavitev? ....poročaj pol kak je bilo...če je bilo zanimivo ali so vsi v luft gledali in čakali kdaj bo konc, pa da grejo lahko na pico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.2.2008 7:58:52   
petarda
Mogoče bi bilo treba vajo ponovit, preden pride petardito, da bo bolj ziher

Saj sem rekla, da smo prestavili plane user posted image ...al si dam v podpis...začnemo maja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.2.2008 8:01:17   
petarda
No, midva sva se imela včeraj user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa greva drva zlagat za prababico od petardita...ja, vse je treba delat skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.2.2008 8:03:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Tincci moj user posted image  je tečen ko mu manjka user posted image  user posted image user posted image   mogoče je pri tvojmu isto user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....je smešno prebrat, ko to reče ženska...ponavadi so ravno obratno govorili...če je bila ženska tečna, kao ni mela dovolj user posted image .....to bo ja! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.2.2008 8:05:01   
petarda
Evo šibam....pa pri nas je soooooonček!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v soboti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.2.2008 8:06:16   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Si me nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....je smešno prebrat, ko to reče ženska...ponavadi so ravno obratno govorili...če je bila ženska tečna, kao ni mela dovolj user posted image .....to bo ja! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čist ziher je to, jauser posted image Sam kaj, ko se meni ne da user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.2.2008 10:55:26   
amy26
Čist ziher je to, ja Sam kaj, ko se meni ne da user posted image

user posted image user posted image user posted image  men se tudi ne da ful pogosto, mojuser posted image  bi vsak dan

lepa sobota, sam mi smo doma, no Aleks je zunaj jaz sem pa z Elo notri, sem jo prej skopala, ker je revica vsa v pikicah in flekih, mislim da jo srbijo, upam da hitro zginejo in se noči poboljšajo, ker danes je blo spet za nikamor, nič spanjauser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.2.2008 12:11:39   
jana26
user posted image user posted image user posted image  za Elo, da čimprej minejo fleki in pike

Jaz pa sem se odločila, da A&J peljem na bioresonanco, ker imata oba vliko suhih lišajev po nogicah, kljub temu da smo se do predkratkim izogibali mleka in jajc. Sedaj smo se večkrat grešili in kakšen dan zaužili veliko prepovedanega, pa nisem opazila nikakršnih sprememb, ne na koži, ne na blatu, ... user posted image
Bi pa morala z J v bolnišnico na pravokacijo, pa so naju 2x zavrnili, ker naj bi pri pregledu ugotovili, da ima rdeče grlo, drugič pa mu je malo teklo iz noska, sedaj pa nam je že potekla napotnica.

Mali Luka user posted image   pa je prema A in J res mali, saj je ob 2. mesecu tehtal 4.780g in meril 55 cm in ga je Anže prekašal za celo kg in pol. Smo pa bili tudi precej zlatenčni, nam je rumena barva izginila šele kašnih 10 dni nazaj in sva se tudi zaradi tega in prezgodnjega rojstva, morala potšteno matrat, da smo pridobivali na teži. Ga sicer dojim, vendar mi po nekaj 2 minutah že cvili na dojki in si moram potem stisnit mleko in po flaški poje potem še nekaj ml. Na ta način bom vztrajala še kakšen mesec, potem bom začela dodajat, ker se mi zdi da ne počnem nič drugega kot molzem, molzem ... user posted image  in prelagam mleko po hladilniku in skrinji. 

Krčki se vsake toliko časa pojavijo, je pa bilo dva dni po tistem, ko smo ga ˝cepili˝proti rota virusu prav grozno, se mi zdi da je jokal v eno.

.... se nadaljuje ... user posted image

moram it sta A in J izkoristila mojo odsotnost user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.2.2008 20:42:51   
tincci
Jana ima že 3 fante, madonauser posted image user posted image Sem čisto spregledala, da si rodila, vse čestitkeuser posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
17.2.2008 7:09:26   
ada2
o!

sem imela kar slabo vest, ko me nič ni bilo sem, pa vidim, da vas tudi ni bilouser posted image

včeraj sem cel dan delala in da je bila štorija še večjja sem si narobe budilko naštimala in tako šla v službo 1 uro pehitrouser posted image user posted image  ugotovila sem šele pred službo, ko na parkirišču ni bilo drugih avtov kot 2 službena in 2 od nočne smene. niti vrata še niso bila odklenjenauser posted image user posted image user posted image  v glavnem, namesto dolgih 12 ur, sem bila 13 uruser posted image user posted image user posted image   glupača ena jazuser posted image

Adamu teče iz noska, Nuša je na počitnicah pri očetu.

še kaj?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
17.2.2008 7:51:52   
petarda
še kaj?

Še kakšen kofe skuhaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo bom pa jaz...

po moje ga bo dost za vse, glede na to kako malo se jih še kaj javi user posted image

Pri nas spet sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da ne bo tako user posted image  pihalo kot včerajuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
17.2.2008 8:27:52   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
17.2.2008 13:36:40   
NinaŠ
user posted image vidim, da ste vse boljalimanj odsotne...

Meni se doma sploh ne da več PCja prižigat user posted image .... ...zdajle je izjema, ko brskam po spletu, kam bomo aprila skočili za nekaj dni na počitnice. Ada, če zrihtaš srečanje v vikendu 26. ali 27. aprila, potem definitivno gremo v Banovce user posted image user posted image . Tko da mi vsaj malo namigni glede datuma, preden rezerviram počitnice user posted image .

Jana, fleke, kot jih opisuješ, imata sin oz. hčerka dveh prijateljic vsako zimo user posted image , na pomlad pa potem čudežno izginejo.

Želja, imaš ZS user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
17.2.2008 13:39:07   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image zgleda, da je to sindrom vseh (naših user posted image ) moških user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
17.2.2008 13:55:51   
amy26
sem glih iz kosila, smo bili pri tašči, no moja moška spita že eno uro, jaz sem bila pa kar še malo dol da se Ela utrudi in ne skače kle gor ko bo Aleks spal, no in punca je od utrujenosti mi zaspala na rokah in zdej spi jaz pa čas samo zaseuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
17.2.2008 15:13:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Želja, imaš ZS user posted image

Mojega tudi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
17.2.2008 15:14:20   
petarda
Tri dni smo že na eni strani user posted image ....skrajni čas, da obrnemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?