Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 13:43:08
|
|
|
|
jana26
|
O, Želja čestitke za novega člana
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 14:21:50
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Jana, hvala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 16:47:01
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: tincci Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred mano Oddam moža, ker ma tečne dneve Vzame kera, prosim?????? Jaz ...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 17:25:13
|
|
|
|
petarda
|
še zmeri sem v službi nič nisem jedla cel dan, sedaj pa spila deci šampanjca in sem ...zaključim, pol greva pa z na večerjo...ja, pestro bo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 20:07:51
|
|
|
|
amy26
|
Petarda ti kar uživaj danes Tincci moj je tečen ko mu manjka mogoče je pri tvojmu isto Spet se z Elo boriva za spanje, sicer cel teden je skor vedno sama zaspala danes pa spet noče, ja pa bolna je bila in še vedno je, tri dni vročina tam okoli 39 danes pa je dobila pikice in lise po hrbtu, trebuščku in širijo se na nogice, ja 6.bolezen, sem prav vesela da ni kaj drugega, no vseeno se bova šle v ponedeljek pokazat P, pa tečna je bila k pa zvečer od ponedeljka dalje večino noči prespi pri meni, ker se začne zbujat na pol ure, tako da me hrbet kar boli, ker se ne morem normalno premikati.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 20:09:04
|
|
|
|
amy26
|
pa Jana26 WB dej povej nam kako se kej rihtate z dojenčkom oz. zdej je sigurno že kar velik
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 7:54:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Evo, še malo službe, potem pa en teden fraaaaaaaaaaj! Petarda, pokonci!!!!!! Mogoče bi bilo treba vajo ponovit, preden pride petardito, da bo bolj ziher
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 7:56:19
|
|
|
|
petarda
|
Evo mene
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 7:57:40
|
|
|
|
petarda
|
Bubi a si naredila predstavitev? ....poročaj pol kak je bilo...če je bilo zanimivo ali so vsi v luft gledali in čakali kdaj bo konc, pa da grejo lahko na pico
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 7:58:52
|
|
|
|
petarda
|
Mogoče bi bilo treba vajo ponovit, preden pride petardito, da bo bolj ziher Saj sem rekla, da smo prestavili plane ...al si dam v podpis...začnemo maja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 8:01:17
|
|
|
|
petarda
|
No, midva sva se imela včeraj ....zdaj pa greva drva zlagat za prababico od petardita...ja, vse je treba delat skupaj ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 8:03:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Tincci moj je tečen ko mu manjka mogoče je pri tvojmu isto Si me nasmejala zdaj ....je smešno prebrat, ko to reče ženska...ponavadi so ravno obratno govorili...če je bila ženska tečna, kao ni mela dovolj .....to bo ja!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 8:05:01
|
|
|
|
petarda
|
Evo šibam....pa pri nas je soooooonček! Uživajte v soboti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 8:06:16
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Tincci moj je tečen ko mu manjka mogoče je pri tvojmu isto Si me nasmejala zdaj ....je smešno prebrat, ko to reče ženska...ponavadi so ravno obratno govorili...če je bila ženska tečna, kao ni mela dovolj .....to bo ja! Čist ziher je to, ja Sam kaj, ko se meni ne da
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 10:55:26
|
|
|
|
amy26
|
Čist ziher je to, ja Sam kaj, ko se meni ne da men se tudi ne da ful pogosto, moj bi vsak dan lepa sobota, sam mi smo doma, no Aleks je zunaj jaz sem pa z Elo notri, sem jo prej skopala, ker je revica vsa v pikicah in flekih, mislim da jo srbijo, upam da hitro zginejo in se noči poboljšajo, ker danes je blo spet za nikamor, nič spanja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 12:11:39
|
|
|
|
jana26
|
za Elo, da čimprej minejo fleki in pike Jaz pa sem se odločila, da A&J peljem na bioresonanco, ker imata oba vliko suhih lišajev po nogicah, kljub temu da smo se do predkratkim izogibali mleka in jajc. Sedaj smo se večkrat grešili in kakšen dan zaužili veliko prepovedanega, pa nisem opazila nikakršnih sprememb, ne na koži, ne na blatu, ... Bi pa morala z J v bolnišnico na pravokacijo, pa so naju 2x zavrnili, ker naj bi pri pregledu ugotovili, da ima rdeče grlo, drugič pa mu je malo teklo iz noska, sedaj pa nam je že potekla napotnica. Mali Luka pa je prema A in J res mali, saj je ob 2. mesecu tehtal 4.780g in meril 55 cm in ga je Anže prekašal za celo kg in pol. Smo pa bili tudi precej zlatenčni, nam je rumena barva izginila šele kašnih 10 dni nazaj in sva se tudi zaradi tega in prezgodnjega rojstva, morala potšteno matrat, da smo pridobivali na teži. Ga sicer dojim, vendar mi po nekaj 2 minutah že cvili na dojki in si moram potem stisnit mleko in po flaški poje potem še nekaj ml. Na ta način bom vztrajala še kakšen mesec, potem bom začela dodajat, ker se mi zdi da ne počnem nič drugega kot molzem, molzem ... in prelagam mleko po hladilniku in skrinji. Krčki se vsake toliko časa pojavijo, je pa bilo dva dni po tistem, ko smo ga ˝cepili˝proti rota virusu prav grozno, se mi zdi da je jokal v eno. .... se nadaljuje ... moram it sta A in J izkoristila mojo odsotnost
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.2.2008 20:42:51
|
|
|
|
tincci
|
Jana ima že 3 fante, madona Sem čisto spregledala, da si rodila, vse čestitke
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 7:09:26
|
|
|
|
ada2
|
o! sem imela kar slabo vest, ko me nič ni bilo sem, pa vidim, da vas tudi ni bilo včeraj sem cel dan delala in da je bila štorija še večjja sem si narobe budilko naštimala in tako šla v službo 1 uro pehitro ugotovila sem šele pred službo, ko na parkirišču ni bilo drugih avtov kot 2 službena in 2 od nočne smene. niti vrata še niso bila odklenjena v glavnem, namesto dolgih 12 ur, sem bila 13 ur glupača ena jaz Adamu teče iz noska, Nuša je na počitnicah pri očetu. še kaj?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 7:51:52
|
|
|
|
petarda
|
še kaj? Še kakšen kofe skuhaj Dobro jutro ....evo bom pa jaz... po moje ga bo dost za vse, glede na to kako malo se jih še kaj javi Pri nas spet sonček ...upam, da ne bo tako pihalo kot včeraj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 8:27:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 13:36:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
vidim, da ste vse boljalimanj odsotne... Meni se doma sploh ne da več PCja prižigat .... ...zdajle je izjema, ko brskam po spletu, kam bomo aprila skočili za nekaj dni na počitnice. Ada, če zrihtaš srečanje v vikendu 26. ali 27. aprila, potem definitivno gremo v Banovce . Tko da mi vsaj malo namigni glede datuma, preden rezerviram počitnice . Jana, fleke, kot jih opisuješ, imata sin oz. hčerka dveh prijateljic vsako zimo , na pomlad pa potem čudežno izginejo. Želja, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 13:39:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tincci moj je tečen ko mu manjka mogoče je pri tvojmu isto zgleda, da je to sindrom vseh (naših ) moških
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 13:55:51
|
|
|
|
amy26
|
sem glih iz kosila, smo bili pri tašči, no moja moška spita že eno uro, jaz sem bila pa kar še malo dol da se Ela utrudi in ne skače kle gor ko bo Aleks spal, no in punca je od utrujenosti mi zaspala na rokah in zdej spi jaz pa čas samo zase
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:13:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Želja, imaš ZS Mojega tudi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.2.2008 15:14:20
|
|
|
|
petarda
|
Tri dni smo že na eni strani ....skrajni čas, da obrnemo
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?