|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.2.2008 15:14:40   
petarda
user posted image user posted image

Evo mal lepih smajlijev za novo stran user posted image ...

< Sporočilo je popravil petarda -- 17.2.2008 15:18:22 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.2.2008 15:21:04   
NinaŠ
user posted image ...sem se spet čispreveč najedla user posted image ...sam zdaj do srede moram izkoristit, pol bom nekaj dni na čokolešniku user posted image - me čaka odstranitev spodnjih modrostnikov, upam, da so vsaj toliko uvidevni in izpulijo enega, čez kak mesec pa šele drugega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.2.2008 15:24:10   
petarda
user posted image

Ta je še od valentinovega user posted image user posted image user posted image user posted image .... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.2.2008 15:27:30   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.2.2008 15:28:36   
petarda
me čaka odstranitev spodnjih modrostnikov, upam, da so vsaj toliko uvidevni in izpulijo enega, čez kak mesec pa šele drugega

user posted image user posted image user posted image ...upam, da te bo čimmanj bolelo.user posted image ...Jaz bi se tudi morala kaj oglasit okrog zobarja, sam pri meni je tako, da dokler ni nuja ne gremuser posted image .....pa ne, da se ga bojim...ampak se mi ne dauser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.2.2008 15:34:59   
NinaŠ
sam pri meni je tako, da dokler ni nuja ne grem .....pa ne, da se ga bojim...ampak se mi ne da ....

user posted image user posted image user posted image sva že dve user posted image   ...tko da verjemi - zdaj je nujno, da gresta ven, ker občasno me en že boli user posted image , drugače tudi sama ne bi šla na ta poseg user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.2.2008 17:08:18   
tincci
No, da malo več načvekamo.. a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj se sicer skos krivi, kako bo to drag dopust (in  res bo, poleg najema 720 evrov še 300 evrov bencina, 200 evrov trajekt na korziko, cestnine, kamp za noč cca 25 evrov.. raje sploh ne grem računat). Ampak sva se zmenila, da si letos nobenih daril ne kupujeva, pa bova tko malo notri prineslauser posted image kot da bom jaz zdržala, da mu nič ne kupimuser posted image če si pa tko želim potovat user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.2.2008 19:11:01   
NinaŠ
a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko

user posted image user posted image user posted image user posted image waw super ste si omislili. Jaz sem tudi že ogledovala avtodome, samo se mi stroški zdijo malo previsoki za naš žep user posted image ...no verjetno user posted image , če bi tako načrtno se odpovedovali vsakodnevnemu luxuzu, raznim darilom,... bi šlo, samo  user posted image ah, kaj pa vem. Po drugi strani, se pa nočem odpovedati niti gostilniškim kosilom med vikendi, niti pardnevnemu razvajanju v enem hotelu user posted image , ki ga načrtujemo konec aprila, tako da, bo avtodom definitivno še malo počakal user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.2.2008 19:44:32   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image dobro, da sem pozabila loto listek vplačat, sem spet 3 € prišparala user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa če seštejemo po te 3€ še za naslednjih nekaj tednov, ko spet ne bo tako velikega nagradnega sklada, da bi me premamil k vplačilu... uf bom bogata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.2.2008 20:24:16   
NinaŠ
Sem moje tri user posted image zdaj v posteljo zjagala, pa že slišim, da se pregovarjajo, da se bodo še malo igrali user posted image .... ...pomoje bom spet jaz mogla it spat user posted image , da bo mir. 

Jutri pa itak ne bodo imeli spasa, ko grem zvečer s sodelavci na večerjo... ...upam, da me ne bodo vsi pokonci pričakali  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.2.2008 20:39:41   
NinaŠ
ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram it jaz drobižka spat dat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.2.2008 23:10:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

a sem vam povedala, da gremo z avtodomom na korziko

user posted image user posted image user posted image user posted image waw super ste si omislili. Jaz sem tudi že ogledovala avtodome, samo se mi stroški zdijo malo previsoki za naš žep user posted image ...no verjetno user posted image , če bi tako načrtno se odpovedovali vsakodnevnemu luxuzu, raznim darilom,... bi šlo, samo  user posted image ah, kaj pa vem. Po drugi strani, se pa nočem odpovedati niti gostilniškim kosilom med vikendi, niti pardnevnemu razvajanju v enem hotelu user posted image , ki ga načrtujemo konec aprila, tako da, bo avtodom definitivno še malo počakal user posted image

Evo čist kot, da bi jaz napisala user posted image ....mi je všeč ideja, sam zapraviš pa res ogroooooomnooooo....bomo tudi mi čakali, da kje kaj zadenemo najprej user posted image .... Tincci sem pa ful vesela za vas, da ste si to splanirali...kdaj pa greste? Maja? Junija?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.2.2008 23:13:45   
petarda
Evo midva z user posted image  sva zdajle iz kina...jutri imam v Ljubljani en sestanek, pa me bo moj lubi peljal, bova šla še mal za sobice pogledat...in sva dala že danes petardita v varstvo k babici, ker bo jutri itak vse na knap....no...in sva si privoščila, ko sva bila ravno že sama...user posted image user posted image user posted image user posted image ....že nisem bila v kinu....sploh se ne spomnim kaj sva šla nazadnje gledat...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.2.2008 23:17:38   
petarda
Lahko noč...jutri bo spet dooooolg ponedeljek....pa naporen teden je spet pred mano...jao, dobro da obstajajo vikendi, da si človek mal odpočije user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa vsaka čast tistim (Ada), ki delajo še vikende...meni bi se zrolalo....user posted image user posted image user posted image ....je pa res, da sem včasih imela tudi jaz tako službo pa mi ni bilo težko, ker sem v delu uživala, nisem imela otrok....danes si pa tega več ne predstavljamuser posted image ....saj ne rečem...sem in tja kak vikend deloven...ampak VSAK teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.2.2008 7:34:44   
petarda
Jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.2.2008 8:07:19   
Urša
Dobro jutro!
Waw Tincci, kakšen hud plan! user posted image user posted image user posted image

Zanima me, če so vaši novembrčki že kaj bolj ''prisebni''? Namreč Jaka dela večino stvri brez pameti, iz dneva v dan...da naštejem nekaj neumnosti v zadnjih dveh tednih:
-raztresel pralni prašek od kopalnice do spalnice
-splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan)
-si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo
-porisal steno z barvicami
-si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!)
-vrgel lego kocke v wc školjko
-raztrgal knjigo
-polomil nočno lučko
-zmetal obleke iz omare
-stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal (rabila sem eno uro, da sem jih spravila nazaj)
Skratka, nam primanjkuje visečih omar in dodatne pomoči za našega user posted image  !

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.2.2008 8:13:27   
tincci
[/quote]

Evo čist kot, da bi jaz napisala user posted image ....mi je všeč ideja, sam zapraviš pa res ogroooooomnooooo....bomo tudi mi čakali, da kje kaj zadenemo najprej user posted image .... Tincci sem pa ful vesela za vas, da ste si to splanirali...kdaj pa greste? Maja? Junija?
[/quote]

8. junija gremo. 2 dni za pot sem in tja, 10 dni na korziki. Ma sej vem, meni tudi ful pomenijo par dni vikendi, ko kam gremo, po kosih, pa izleti.. po drugi strani bi pa res rada šla tudi na take počitnice, tako da sem res pripravljena celo leto potem bit pri miruuser posted image recimo user posted image pa nekako tako razmišljam, da zdaj je čas, ko je hanka že toliko stara.. če si bomo omislili še enega, bova itak morala še bolj stisnit pasove in potem itak nekaj let odpadejo take stvari.. čeprav moj že fantazira, da bi kupil povišan in podaljšan kombi in potem sam naredil avtodom.. pa še niti ne veva, če nama bo všečuser posted image no, skratka, enkrat bi res to rada probala and the time is nowuser posted image zarad hanke sem bla že malo obupana in nesrečna, ampak ko smo si pred mesecem zadali tole, mi je vse spet krasnouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.2.2008 9:14:37   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Pri nas je prašek dovolj visoko, da ga bubi ne doseže

-splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan)

Tuširanje ni toliko priljubljeno, da bi šel prostovoljno user posted image  

-si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo

Dudo si gre umit pod pipo user posted image

Tega pa res ne dela, še nikoli ni nobene stene porisal, ker ve, da se to NE SME! Je pa včeraj (nalašč) porisal po svoji mizici in je moral s suhim papirjem brisat, pa se je zasekiral, ker ni šlo dol user posted image

-si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!)

Kremico mu vedno jaz iz tubice stisnem, da si lahko lička namaže. Torej je vedno pod kontrolo user posted image

Nič ne meče v školjko. Bi mi bilo všeč, če bi vrgel dudo user posted image

-raztrgal knjigo

Bubi tak lepo dela s knjigicami, že od malega, da zgleda, kot da jih sploh ne beremo user posted image

-polomil nočno lučko

Tega si ne bo naredil, ker potem pač ne bo več imel.

-zmetal obleke iz omare

Obleke ga sploh ne ganejo, je imel pa obdobje, ko je iz predala zvlekel vso moje spodnje perilo user posted image  user posted image user posted image user posted image

-stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal

Joj, bubi da eno ven in dokler je ne zloži nazaj, sploh ne pomisli, da bi se druge lotil user posted image

Adijo, zdaj pa zgleda, kot da imam najbolj pridnega otroka na svetu user posted image user posted image user posted image  Ne, tudi bubi kaj polije, umaže, raztrese,.... predvsem pa trmatri in ne uboga, ko ima slab dan user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.2.2008 10:00:51   
NinaŠ
zdaj pa zgleda, kot da imam najbolj pridnega otroka na svetu

user posted image  ne, moja hči je še bolj pridna user posted image  ...omenjenih stvari NE počne, edino kdaj, ko se preoblači pozabi cunje nazaj v omaro ZMETAT user posted image    ...sam res upam, da me že danes popoldne ne preseneti s čim user posted image

Drugače pa: dobro jutro!!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.2.2008 13:10:16   
tincci
žal, Urša, moj otrok je tudi pridenuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.2.2008 15:02:29   
Urša
Tudi moja Nika je pridna, tako da ne vem po kom je Jaka gene dobil! user posted image user posted image user posted image  V vrtcu gredo na sprehod samo takrat, ko pridejo študentke na prakso, da ga ena drži za roko. user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.2.2008 15:10:55   
Urša
Mislim, da se bi Jaka lahko samo z Maxom kosal...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.2.2008 15:59:41   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image  V vrtcu gredo na sprehod samo takrat, ko pridejo študentke na prakso, da ga ena drži za roko. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.2.2008 18:58:45   
ada2

to glih ni naredil, ker je pri nas pralnica 2 nadstropi pod nami, ampak gorje mi, ko naredimo prizidek in bo v sklopu kuhinjeuser posted image user posted image , velikokrat pa razrese kaj kuhinjskega, sol, poper.... bučno olje

ne, umivane ga niti malo ne zanimauser posted image

-si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo

ja, ampak ni polival dude ampak avto

a, in to sveže popleskano v novi spalnici, ampak sem potem jaz dorisala in zda so prav posrečene rožeuser posted image

o ja, ampak pri nas je namazano s fitobalmom in tudi ne gre doluser posted image

lego kocke ne, je pa marsikaj drugega npr. žlico

-raztrgal knjigo

prav namensko ne, je pa ena razpadla od prevelike uporabnost, eno je pa popisal, potem pa s kuhinsko krpo brisaluser posted image

-polomil nočno lučko

je nimamo

-zmetal obleke iz omare

že neštetokrat, pospravljanje traja 2x dlje kot njegova zabava

-stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal (rabila sem eno uro, da sem jih spravila nazaj)

ja, zadnjič je stresel 10 puzzlov(škatel), 2 različna monopolija in 3 različne spomine skupaj (še zdaj ni vse presortirano)

upam, da sem te kaj potolažilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.2.2008 19:05:08   
ada2
pa Nuša je bila tudi zelo pridna in takih stvari ni delala, tako da je Adam verjjetno po atijuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?