|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
14.2.2008 6:56:58   
petarda
D O B R O   J U T R O! user posted image

Kavica!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.2.2008 7:04:07   
petarda
Pa še mal sladkorčka za zraven user posted image user posted image user posted image user posted image .... lepo se imejte danes, vsaka na svoj način user posted image , jaz vas mam pa vse rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.2.2008 7:18:01   
tincci
O, moj bog, valentinovo jeuser posted image user posted image

Moj otrok je ponoči grdo kašljal, spal nič, nos ima zamašen čisto, no in potem me še varuška kliče ob pol 6, da je čisto hin, z vročino 39user posted image zdaj pa samo upam, da se je moj otrok nalezel samo kake viroze in ne raznih grip in pljučnic, ki spet razsajajouser posted image

No, sicer pa tudi mene grlo boli in bomo pač domauser posted image Upam, da ste vse ok saj če sem čisto iskrena, vas malo preletim vsake toliko, če je kaka velika novica, in to je to. Dnevi mi kar letijo mimo, ker se z mojim šihtava, da rabiva čimmanj varuško in potem vsak zase pokrije pol dneva.

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.2.2008 7:45:55   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.2.2008 8:08:13   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ojoj, še samo 2 dni.... kar pomeni, da se moram resno spravit k predstavitvi. Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program? user posted image

a da sprobaš v smeri - boste nabolj znali svetovati kda kdo potrebuje portalak ali heminevrin?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.2.2008 8:14:37   
ada2
drugače pa - hvala vsem za lepe želje ob valentinovem. jaz sem eno darilce že dobila - od Nuše. je včeraj šla po nakupih (samauser posted image user posted image user posted image ) in nama z Andrejem kupila milkine srčke, pa njenemu atiju in njegovi izbranki, pa Adamu enega medvedka z bonbončki. sošolcem je izdelala čestitke, učiteljici pa rožo-vazouser posted image

aja, neni sestrici pa prav posebno čestitko in vanjo napisala, da jo ima zelo rada, pa da je najboljša sestrica na svetu, potem je pa skoz okoli adama hodila in mu govorila, da on je pa naboljši bratec na svetuuser posted image user posted image

ja kaj čemo, velike otroke že imamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.2.2008 8:42:16   
petarda
aja, neni sestrici pa prav posebno čestitko in vanjo napisala, da jo ima zelo rada, pa da je najboljša sestrica na svetu, potem je pa skoz okoli adama hodila in mu govorila, da on je pa naboljši bratec na svetu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.2.2008 9:21:16   
petarda
Moj otrok je ponoči grdo kašljal, spal nič, nos ima zamašen čisto, no in potem me še varuška kliče ob pol 6, da je čisto hin, z vročino 39 zdaj pa samo upam, da se je moj otrok nalezel samo kake viroze in ne raznih grip in pljučnic, ki spet razsajajo

ZA Hano user posted image user posted image user posted image ...a tako zgodaj je že v varstvu? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.2.2008 9:46:17   
tincci
Mah, čudno sem napisala. Hana gre od doma ob 6.15, varuška (moja sestra) me je klicala, da je ona bolna, in zato hane nisem peljala tja. Hana je pa ponoči tudi precej hropla in mi je bilo čisto prav, da ostane doma. user posted image

tko da moja sestra je tista z 39 vročine, hanka je kar ok.

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.2.2008 10:11:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedajuser posted image

To zato, ker ste padli razred višje ali zaradi podražitve?
user posted image  Mi smo za januar plačali še po starem ceniku user posted image  in ostanemo v istem razredu. No, tu bi lahko malo profitirali, če bi nas bilo več.

Drugače pa itak ne plačuješ veliko, mi imamo še več, pa plačujemo za 2. starostno obdobje. Za 1. bi itak user posted image  (še malo več kot lani privat).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.2.2008 10:13:36   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada, še vedno nisi zgubila smisla za humor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.2.2008 13:00:10   
petarda

Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedajuser posted image

To zato, ker ste padli razred višje ali zaradi podražitve?
user posted image  Mi smo za januar plačali še po starem ceniku user posted image  in ostanemo v istem razredu. No, tu bi lahko malo profitirali, če bi nas bilo več.

Drugače pa itak ne plačuješ veliko, mi imamo še več, pa plačujemo za 2. starostno obdobje. Za 1. bi itak user posted image  (še malo več kot lani privat).

mate pa tudi višje plače user posted image user posted image user posted image user posted image ...ah..saj sem se že sprijaznilauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.2.2008 13:35:28   
*bubi*
 user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.2.2008 13:41:55 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.2.2008 14:06:57   
petarda

user posted image

bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik user posted image user posted image user posted image ..povej, brez dlake na jeziku! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.2.2008 14:20:55   
amy26
bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik ..povej, brez dlake na jeziku! user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lep valentinov dan vsem mojim novemberkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.2.2008 17:14:47   
*bubi*

user posted image

bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik user posted image user posted image user posted image ..povej, brez dlake na jeziku! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  saj sem vse napisala. Potem pa me je nekaj pičilo..... naše družinske finance niso tema za na RR. Še dobro, da mi je uspelo zbrisat user posted image

Sicer pa pri nas sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Saj ne, da se bo kje kaj poznalo, ampak že to, da smo bili cel dan v nizki oblačnosti in da je mrzlo ko pes, je dovolj....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.2.2008 18:36:39   
tincci
Snežiuser posted image Pri nas pa ful lepo sonce in +8 cel dan user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
15.2.2008 7:48:12   
petarda
Jutro user posted image

Kaj ste včeraj vse praznovale valentinovo, da ni blo nobenega čveka? user posted image user posted image user posted image ...

Ej, punce........P E T E K   J E !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
15.2.2008 7:48:42   
*bubi*
OK, babe, samo toliko, da ne poniknemo.

DOBRO JUTRO! user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
15.2.2008 8:39:50   
tincci
Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred manouser posted image Oddam moža, ker ma tečne dneveuser posted image Vzame kera, prosim??????

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
15.2.2008 8:46:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred manouser posted image Oddam moža, ker ma tečne dneveuser posted image Vzame kera, prosim??????

Jaz user posted image ...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
15.2.2008 9:42:39   
ŽELJA2
Dobro jutro.

Vam povem, da je neverjetno lepo biti NE-noseč.user posted image  Pa čeprav moram sedaj ponoči vstajati zaradi dojenja, se to ne more primerjati z WC pavzami (do 7x na noč) med nosečnostjo. Se sedaj zbujam tko naspana zjutraj, da je kar veselje. Upam, da bo trajalo. Trenutno se dojiva 2x na noč, kar je super.

Tincci, tečnemu možu se pa odpovem. user posted image  Sva včeraj z Žano dobile od najinih dveh mušketirjev vsaka svojo vrtnico. Nama jih je Andraž dal, pa cmokico vsaki. So mi kar solze stopile v oči od sreče. Me je mož res lepo presenetil.user posted image

In, ja tudi jaz že komaj čakam položnico za vrtec, ker me ful ferbec matra kakšen znesek bo. Sam pri nas bodo itak spet spremembe zaradi dodatnega člana družine.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
15.2.2008 9:45:13   
ŽELJA2
Aja, pa za slikice ste prosile. Če mi na ZS pošljete svoje maile vam z veseljem pošljem kakšno. Ker tukaj gor jih pa ne bi objavljala.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
15.2.2008 13:32:36   
*bubi*
Želja, ti kar pošlji user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
15.2.2008 13:41:15   
jana26
Pozdravljene user posted image

evo mene po dolgem času.

Vidim, da se pogovarjate o ceni vrtca in Bubi  naj ti bo v tolažbo, da smo kljub novemu članu dobili odločbo o višjem plačilu oz. smo poskočili za en razred, ker so mojemu za par eur zvišali plačo in če preračunam imamo sedaj manjši družinski proračun user posted image

Drugače pa če odmislim bolezni in  ˝non stop˝slabo voljo user posted image  se imamo super user posted image  user posted image

sedaj grem pa vas malo nazaj brat, da vidm o čem je tekla beseda

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.