Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 6:56:58
|
|
|
|
petarda
|
D O B R O J U T R O! Kavica!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 7:04:07
|
|
|
|
petarda
|
Pa še mal sladkorčka za zraven .... lepo se imejte danes, vsaka na svoj način , jaz vas mam pa vse rada
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 7:18:01
|
|
|
|
tincci
|
O, moj bog, valentinovo je Moj otrok je ponoči grdo kašljal, spal nič, nos ima zamašen čisto, no in potem me še varuška kliče ob pol 6, da je čisto hin, z vročino 39 zdaj pa samo upam, da se je moj otrok nalezel samo kake viroze in ne raznih grip in pljučnic, ki spet razsajajo No, sicer pa tudi mene grlo boli in bomo pač doma Upam, da ste vse ok saj če sem čisto iskrena, vas malo preletim vsake toliko, če je kaka velika novica, in to je to. Dnevi mi kar letijo mimo, ker se z mojim šihtava, da rabiva čimmanj varuško in potem vsak zase pokrije pol dneva.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 7:45:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 8:08:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ojoj, še samo 2 dni.... kar pomeni, da se moram resno spravit k predstavitvi. Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program? a da sprobaš v smeri - boste nabolj znali svetovati kda kdo potrebuje portalak ali heminevrin?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 8:14:37
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa - hvala vsem za lepe želje ob valentinovem. jaz sem eno darilce že dobila - od Nuše. je včeraj šla po nakupih (sama ) in nama z Andrejem kupila milkine srčke, pa njenemu atiju in njegovi izbranki, pa Adamu enega medvedka z bonbončki. sošolcem je izdelala čestitke, učiteljici pa rožo-vazo aja, neni sestrici pa prav posebno čestitko in vanjo napisala, da jo ima zelo rada, pa da je najboljša sestrica na svetu, potem je pa skoz okoli adama hodila in mu govorila, da on je pa naboljši bratec na svetu ja kaj čemo, velike otroke že imam
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 8:42:16
|
|
|
|
petarda
|
aja, neni sestrici pa prav posebno čestitko in vanjo napisala, da jo ima zelo rada, pa da je najboljša sestrica na svetu, potem je pa skoz okoli adama hodila in mu govorila, da on je pa naboljši bratec na svetu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 9:21:16
|
|
|
|
petarda
|
Moj otrok je ponoči grdo kašljal, spal nič, nos ima zamašen čisto, no in potem me še varuška kliče ob pol 6, da je čisto hin, z vročino 39 zdaj pa samo upam, da se je moj otrok nalezel samo kake viroze in ne raznih grip in pljučnic, ki spet razsajajo ZA Hano ...a tako zgodaj je že v varstvu?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 9:46:17
|
|
|
|
tincci
|
Mah, čudno sem napisala. Hana gre od doma ob 6.15, varuška (moja sestra) me je klicala, da je ona bolna, in zato hane nisem peljala tja. Hana je pa ponoči tudi precej hropla in mi je bilo čisto prav, da ostane doma. tko da moja sestra je tista z 39 vročine, hanka je kar ok.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 10:11:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedaj To zato, ker ste padli razred višje ali zaradi podražitve? Mi smo za januar plačali še po starem ceniku in ostanemo v istem razredu. No, tu bi lahko malo profitirali, če bi nas bilo več. Drugače pa itak ne plačuješ veliko, mi imamo še več, pa plačujemo za 2. starostno obdobje. Za 1. bi itak (še malo več kot lani privat).
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 10:13:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, še vedno nisi zgubila smisla za humor
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 13:00:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedaj To zato, ker ste padli razred višje ali zaradi podražitve? Mi smo za januar plačali še po starem ceniku in ostanemo v istem razredu. No, tu bi lahko malo profitirali, če bi nas bilo več. Drugače pa itak ne plačuješ veliko, mi imamo še več, pa plačujemo za 2. starostno obdobje. Za 1. bi itak (še malo več kot lani privat). mate pa tudi višje plače ...ah..saj sem se že sprijaznila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 13:35:28
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.2.2008 13:41:55 >
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 14:06:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik ..povej, brez dlake na jeziku!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 14:20:55
|
|
|
|
amy26
|
bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik ..povej, brez dlake na jeziku! pa lep valentinov dan vsem mojim novemberkam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 17:14:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi vse prevečkrat se ti grizeš v jezik ..povej, brez dlake na jeziku! saj sem vse napisala. Potem pa me je nekaj pičilo..... naše družinske finance niso tema za na RR. Še dobro, da mi je uspelo zbrisat Sicer pa pri nas sneži Saj ne, da se bo kje kaj poznalo, ampak že to, da smo bili cel dan v nizki oblačnosti in da je mrzlo ko pes, je dovolj....
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 14.2.2008 18:36:39
|
|
|
|
tincci
|
Sneži Pri nas pa ful lepo sonce in +8 cel dan
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 7:48:12
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Kaj ste včeraj vse praznovale valentinovo, da ni blo nobenega čveka? ... Ej, punce........P E T E K J E !!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 7:48:42
|
|
|
|
*bubi*
|
OK, babe, samo toliko, da ne poniknemo. DOBRO JUTRO!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 8:39:50
|
|
|
|
tincci
|
Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred mano Oddam moža, ker ma tečne dneve Vzame kera, prosim??????
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 8:46:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Petek je, ja, pa cel vikend s tečnim možem pred mano Oddam moža, ker ma tečne dneve Vzame kera, prosim?????? Jaz ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 9:42:39
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Dobro jutro. Vam povem, da je neverjetno lepo biti NE-noseč. Pa čeprav moram sedaj ponoči vstajati zaradi dojenja, se to ne more primerjati z WC pavzami (do 7x na noč) med nosečnostjo. Se sedaj zbujam tko naspana zjutraj, da je kar veselje. Upam, da bo trajalo. Trenutno se dojiva 2x na noč, kar je super. Tincci, tečnemu možu se pa odpovem. Sva včeraj z Žano dobile od najinih dveh mušketirjev vsaka svojo vrtnico. Nama jih je Andraž dal, pa cmokico vsaki. So mi kar solze stopile v oči od sreče. Me je mož res lepo presenetil. In, ja tudi jaz že komaj čakam položnico za vrtec, ker me ful ferbec matra kakšen znesek bo. Sam pri nas bodo itak spet spremembe zaradi dodatnega člana družine.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 9:45:13
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Aja, pa za slikice ste prosile. Če mi na ZS pošljete svoje maile vam z veseljem pošljem kakšno. Ker tukaj gor jih pa ne bi objavljala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 13:32:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Želja, ti kar pošlji
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 15.2.2008 13:41:15
|
|
|
|
jana26
|
Pozdravljene evo mene po dolgem času. Vidim, da se pogovarjate o ceni vrtca in Bubi naj ti bo v tolažbo, da smo kljub novemu članu dobili odločbo o višjem plačilu oz. smo poskočili za en razred, ker so mojemu za par eur zvišali plačo in če preračunam imamo sedaj manjši družinski proračun Drugače pa če odmislim bolezni in ˝non stop˝slabo voljo se imamo super sedaj grem pa vas malo nazaj brat, da vidm o čem je tekla beseda
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.