Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 19:05:37
|
|
|
|
ada2
|
pa še nova stran
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 21:08:43
|
|
|
|
Urša
|
O, Ada, prav polepšala si mi večer!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 21:25:30
|
|
|
|
petarda
|
Meni pa Jaka zmeraj tak zgleda na fotkah... Pa Adam tudi...no, edin na tisti z bučnim oljem ne... Ah...naš ne počne ravno naštetih stvari, zna pa ful, ful zatrmarit, če ni po njegovem, sitnarit 100/h...se pa zadnje čase blaaaznooo rad kopa in tušira ....upam, da ga bo tudi morje kaj navduševalo ...in da ne bomo spet celo poletje samo ob morju
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 21:30:48
|
|
|
|
petarda
|
Drgač smo pa zdajle domov prišli ....sem imela sestanek v Ljubljani, lubi me je peljal, smo šli potem še malo za sobice pogledat, k babici po petardita in domov...in sedaj sem ga dala spat, pa je zahteval, naj grem malo na računalnik..ker itak zdaj v naši sobi spi...je pa obljubil, da ko dobi novo posteljo bo v njej spal ...in če bo vse po sreči, bo to že čez kaka dva tedna ....ampak takrat pa moram res vztrajat ... smo pa naredili tako, da bo prostor za 3 postelje ....predvsem zaradi tega, da bo lahko kdaj kakšen bratranček pri njemu prespal, ali pa njegova strica, ki sta komaj 10 in 13 let stara, al pa mami pa oči...saj nazadnje bomo pa vsi trije v otroški sobi ....predvsem pa smo pripravljali teren za bratca in sestrico ....nikol ne veš...mogoče bodo pa v drugo dvojčki
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 21:33:23
|
|
|
|
petarda
|
Sem pa videla razstavljen Flexa program in je v živo veliko lepši, kot v katalogu... ....par sobic in postelj pa je bilo tako lepih in mamljivih, da bi se kar tam vlegla in zaspala ...upam, da bo na petardita podobno delovalo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.2.2008 21:48:08
|
|
|
|
petarda
|
Pa naj bo lepa številka za lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 7:37:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse in naj vam bo lep dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 12:12:57
|
|
|
|
petarda
|
pa naj bo še lep dan ...sem bila ziher da je polna stran,ko so počitnice ...sam vidim, da je sonček zunaj in da so mamice na svežem zraku
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 14:44:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdo ma počitnice jaz čas v lekarni zabijam Evo, zdaj sem prišla domov in letim po bubija, pa malo bova še zunaj. Jaz pa tak crknjena, da se mi nič ne da
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 21:18:50
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, kaj ste dočakali?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 21:39:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, kaj ste dočakali? ti pa si optimistka ...itak, bo tako odgovorila, da ne bomo vedle na čem smo ... Drgač pa bubi popravi podpis pod slončkom ...al pa ne
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.2.2008 21:40:31
|
|
|
|
petarda
|
pa ful ste nekaj tiho danes
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 7:39:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ...očitno bo ena dost
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 8:29:42
|
|
|
|
catja2
|
Popila veliko in pojedla slastni krof; sedaj pa pucat, da se bo kadilo Pri nas vse po starem; bedarije so vsak dan, ampak ni še preveč hudo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 12:49:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Evo enga modrostnika ni več, ni bilo prehudo, če izvzamem dejstvo, da so se pol ure mučili z njim - imel je ful močno in ukrivljeno korenino. Zdaj z mrzlimi obkladki sedim tu in razmišljam ali naj kaj proti bolečinam vzamem že sedaj, še preden inekcija popusti ....aaaa pa kako sem že lačna - no saj sem si naredila zalogo sladoleda za danes , ampak itak, da bi zdajle raje kaj konkretnega snedla .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 13:11:27
|
|
|
|
Urša
|
O,Nina, drži se!Jaz sem dala to skoz, samo da so se pri meni 1 uro matrali in še to študenti-kriza, po koščkih so ga ven dajali, dokler ni prišel nadrejeni in rekel, da so napačno dleto la kako se že reče vzeli. Skratka, čuvaj se prepiha, raje nič ven!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 13:41:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
O šit Urša . Sicer ga je meni tudi ena študentka ven dajala, vendar je bila pod budnim nadzorstvo zdravnice in je ful pazila, da se ne zdrobi. na koncu ga je vzela za spomin (jaz ga nisem hotela, sem ga imela že čist dost dolg ), saj je to njem prvi tapravi izpuljen zob - dobro, da tega nisem že na začetku izvedela
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 14:23:30
|
|
|
|
petarda
|
dobro, da tega nisem že na začetku izvedela ...res dobro....bi ziher pobegnila s stola. ...No, samo, da je za tabo...upam, da bo minilo brez bolečin
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 14:40:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, kaj ste dočakali? JA počitnice valjda Nisi videla, kako sem odštevala? In danes sem zaključila tudi volunterstvo, tako da bom zdaj 2 dni fraj. Za knjigami Opisa pa ne bom nič popravljala, bom po hitrem postopku začela znova odštevat Trenutno sicer v kontra smer. Še samo 2 dni Počitnic, da ne bo spet katera narobe razumela
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 14:40:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, Nina, ti kar vzami nekaj, preden injekcija popusti. Ne čakaj, da se razboli. Upam, da ni že prepozno.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 15:38:20
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ojla dame moje. Nina zate No, poslala sem vam slikice, 2x, ker mi je nekaj nagajalo, tko da upam, da jih boste dobile. Pri nas pa drugače še vedno vse pod kontrolo. Imamo se super. Andraž je zdrav in hodi v vrtec. Hvala bogu gre rad, sicer gre težko od doma, ker je dojel da sem jaz doma, ampak potem pa se mu tako mudi v vrtec, da pravi mož, da nima niti časa rečt adijo. Z Žano sva danes spali do 11h, no Žana do 12h, jaz sem vstala malo prej. Noči pa so tako-tako. Pa ne da ne bi spala, pa hraniva se tudi samo 2x, samo je tako glasna ko spi. Kar naprej stoka, jambra in se napenja, pa cmoka, da jaz ne morem spati. Ona spi, jaz pa gledam v luft. Drugače pa nama gre dojenje odlično, se je že zredila za 300g. Sedaj samo še čakam, da se otopli in da bo dovolj stara, da bova lahko začeli hoditi ven. To bo pa začetek najlepšega dela porodniške. Pri Andražu sem delala po 7-10 km na dan z vozičkom in upam da bo tokrat tudi tako, ali vsaj blizu temu. No, se še kaj oglasim. Bodite v cvetju in cmoka za vaše škratke.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 16:00:28
|
|
|
|
petarda
|
ŽELJA me veseli, da tako uživate ...slikice pa doma pogledam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 17:42:53
|
|
|
|
Urša
|
Super Želja! Sem ti pozabila mejl poslat...Petarda, pa mi jih ti forwardiraj prosim.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 17:53:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ooo kaka detka fletka . Pa podobna sta si tudi . p.s. Urša imaš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 19:57:31
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeer Lepe fotke Želja...vsi kar žarite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?