|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
18.2.2008 19:05:37   
ada2
pa še nova stran user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.2.2008 21:08:43   
Urša
O, Ada, prav polepšala si mi večer! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.2.2008 21:25:30   
petarda
Meni pa Jaka zmeraj tak user posted image  zgleda na fotkah...user posted image  Pa Adam tudi...no, edin na tisti z bučnim oljem ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah...naš ne počne ravno naštetih stvari, zna pa ful, ful zatrmarit, če ni po njegovem, sitnarit 100/h...se pa zadnje čase blaaaznooo rad kopa in tušira user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da ga bo tudi morje kaj navduševalo user posted image ...in da ne bomo spet celo poletje samo ob morju user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.2.2008 21:30:48   
petarda
Drgač smo pa zdajle domov prišli user posted image ....sem imela sestanek v Ljubljani, lubi me je peljal, smo šli potem še malo za sobice pogledat, k babici po petardita in domov...in sedaj sem ga dala spat, pa je zahteval, naj grem malo na računalnik..ker itak zdaj v naši sobi spi...je pa obljubil, da ko dobi novo posteljo bo v njej spal user posted image ...in če bo vse po sreči, bo to že čez kaka dva tedna user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak takrat pa moram res vztrajat user posted image ... smo pa naredili tako, da bo prostor za 3 postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....predvsem zaradi tega, da bo lahko kdaj kakšen bratranček pri njemu prespal, ali pa njegova strica, ki sta komaj 10 in 13 let stara, al pa mami pa oči...saj nazadnje bomo pa vsi trije v otroški sobi user posted image user posted image user posted image user posted image ....predvsem pa smo pripravljali teren za bratca in sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image ....nikol ne veš...mogoče bodo pa v drugo dvojčki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.2.2008 21:33:23   
petarda
Sem pa videla razstavljen Flexa program in je v živo veliko lepši, kot v katalogu...user posted image ....par sobic in postelj pa je bilo tako lepih in mamljivih, da bi se kar tam vlegla in zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo na petardita podobno delovalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
18.2.2008 21:48:08   
petarda
Pa naj bo lepa številka za lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.2.2008 7:37:01   
NinaŠ
Dobro jutro! user posted image  za vse in naj vam bo lep dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.2.2008 12:12:57   
petarda
pa naj bo še lep dan user posted image ...sem bila ziher da je polna stran,ko so počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam vidim, da je sonček zunaj in da so mamice na svežem zraku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.2.2008 14:44:55   
*bubi*
Kdo ma počitnice user posted image

user posted image  jaz čas v lekarni zabijam user posted image

Evo, zdaj sem prišla domov in letim po bubija, pa malo bova še zunaj. Jaz pa tak crknjena, da se mi nič ne da user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.2.2008 21:18:50   
Urša
Bubi, kaj ste dočakali?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.2.2008 21:39:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bubi, kaj ste dočakali?

ti pa si optimistka user posted image user posted image user posted image ...itak, bo tako odgovorila, da ne bomo vedle na čem smouser posted image user posted image user posted image user posted image ... Drgač pa bubi popravi podpis pod slončkom user posted image user posted image user posted image ...al pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.2.2008 21:40:31   
petarda
pa ful ste nekaj tiho danes user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.2.2008 7:39:59   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image ...očitno bo ena dost user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.2.2008 8:29:42   
catja2
Popila veliko user posted image in pojedla slastni krof; sedaj pa pucat, da se bo kadilo user posted image

Pri nas vse po starem; bedarije so vsak dan, ampak ni še preveč hudo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.2.2008 12:49:31   
NinaŠ
Ojla!

Evo enga modrostnika ni več, ni bilo prehudo, če izvzamem dejstvo, da so se pol ure mučili z njim user posted image - imel je ful močno in ukrivljeno korenino. Zdaj z mrzlimi obkladki sedim tu in razmišljam ali naj kaj proti bolečinam vzamem že sedaj, še preden inekcija popusti user posted image    ....aaaa pa kako sem že lačna - no saj sem si naredila zalogo sladoleda za danes user posted image , ampak itak, da bi zdajle raje kaj konkretnega snedla user posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.2.2008 13:11:27   
Urša
O,Nina, drži se!Jaz sem dala to skoz, samo da so se pri meni 1 uro matrali in še to študenti-kriza, po koščkih so ga ven dajali, dokler ni prišel nadrejeni in rekel, da so napačno dleto la kako se že reče vzeli. user posted image user posted image user posted image  Skratka, čuvaj se prepiha, raje nič ven!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.2.2008 13:41:42   
NinaŠ
O šit Urša user posted image . Sicer ga je meni tudi ena študentka ven dajala, vendar je bila pod budnim nadzorstvo zdravnice in je ful pazila, da se ne zdrobi. user posted image na koncu ga je vzela za spomin (jaz ga nisem hotela, sem ga imela že čist dost dolg user posted image ), saj je to njem prvi tapravi izpuljen zob user posted image - dobro, da tega nisem že na začetku izvedela user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.2.2008 14:23:30   
petarda
dobro, da tega nisem že na začetku izvedela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...res dobro....bi ziher pobegnila s stola.user posted image user posted image user posted image ...No, samo, da je za tabo...upam, da bo minilo brez bolečinuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.2.2008 14:40:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bubi, kaj ste dočakali?

JA počitnice valjda user posted image user posted image user posted image  Nisi videla, kako sem odštevala? user posted image  In danes sem zaključila tudi volunterstvo, tako da bom zdaj 2 dni fraj. Za knjigami user posted image

Opisa pa ne bom nič popravljala, bom po hitrem postopku začela znova odštevat user posted image  Trenutno sicer v kontra smer. Še samo 2 dni user posted image  Počitnic, da ne bo spet katera narobe razumela user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.2.2008 14:40:56   
*bubi*
Ja, Nina, ti kar vzami nekaj, preden injekcija popusti. Ne čakaj, da se razboli. Upam, da ni že prepozno.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.2.2008 15:38:20   
ŽELJA2
Ojla dame moje.

Nina zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, poslala sem vam slikice, 2x, ker mi je nekaj nagajalo, tko da upam, da jih boste dobile.user posted image user posted image

Pri nas pa drugače še vedno vse pod kontrolo. Imamo se super. Andraž je zdrav in hodi v vrtec. Hvala bogu gre rad, sicer gre težko od doma, ker je dojel da sem jaz doma, ampak potem pa se mu tako mudi v vrtec, da pravi mož, da nima niti časa rečt adijo.user posted image
Z Žano sva danes spali do 11h, no Žana do 12h, jaz sem vstala malo prej. Noči pa so tako-tako. Pa ne da ne bi spala, pa hraniva se tudi samo 2x, samo je tako glasna ko spi. Kar naprej stoka, jambra in se napenja, pa cmoka, da jaz ne morem spati. Ona spi, jaz pa gledam v luft.user posted image
Drugače pa nama gre dojenje odlično, se je že zredila za 300g. Sedaj samo še čakam, da se otopli in da bo dovolj stara, da bova lahko začeli hoditi ven. To bo pa začetek najlepšega dela porodniške.
Pri Andražu sem delala po 7-10 km na dan z vozičkom in upam da bo tokrat tudi tako, ali vsaj blizu temu.

No, se še kaj oglasim. Bodite v cvetju in cmoka za vaše škratke. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.2.2008 16:00:28   
petarda
ŽELJA me veseli, da tako uživate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...slikice pa doma pogledamuser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.2.2008 17:42:53   
Urša
Super Želja! user posted image  Sem ti pozabila mejl poslat...Petarda, pa mi jih ti forwardiraj prosim. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.2.2008 17:53:18   
NinaŠ
Ooo kaka detka fletka user posted image . Pa podobna sta si tudi user posted image .

p.s.
Urša imaš user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.2.2008 19:57:31   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Lepe fotke Želja...vsi kar žariteuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?