|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
12.2.2008 12:10:31   
petarda
 NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAAuser posted image

KLIČEMO TE! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.2.2008 12:11:24   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem mislila za na konc strani, pa bo tole še bolj v redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.2.2008 19:14:25   
*bubi*
Ni dovolj user posted image

Jaz vas samo malo pozdravim, čakam, da se bubi umije, potem grem pa še jaz pod tuš in z njim v posteljo user posted image  Pa nekako upam, da bom za norega dohtarja še vstala user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.2.2008 19:23:55   
ada2
Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju

torej..... srečanje bo v Prlekiji....... Ormož jje še na tej strani Mureuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.2.2008 19:26:43   
ada2
jaz bi tudi Naty rabila, sem bila na roditeljskem od Nuše in je njena nova učiteljica iz Naty jinih krajev. se mi je pa zdela fajn - je bilo prvič, da je povedala realno sliko in ni nič v vato zavijalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
13.2.2008 8:03:08   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
13.2.2008 8:18:48   
ada2
dobro jutro!

samo kavo še spijem pa grem na delouser posted image

ampak.....user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer, mi ni glih za sesanje in peglanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
13.2.2008 8:51:12   
NinaŠ
jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer

user posted image user posted image vzami kramp in pojdi preštihat vrt user posted image user posted image user posted image

...brrrr jaz se pa letos ne morem privadit mrazu in mi sploh ni zunaj za bit user posted image ...no, da bi pa doma sesala in peglala mi pa ravno tako ni user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.2.2008 8:56:23   
ŽELJA2
Dobro jutro, dober dan.

Hvala lepa vsem za čestitke.

Vidim, da ste vsi vredu in bolj ali manj zdravi. Kar me zelo veseli.user posted image user posted image

Midve z Žano sva prišle domov v ponedeljek. Imamo se super. Je zelo pridna in nezahtevna-zaenkratuser posted image . Se pa pravkar zbuja, ker jo slišim, da nekaj brunda. Andraž jo sprejel zelo lepo-zaenkratuser posted image . Tudi jaz sem kot da nimam CR za sabo, čeprav se vseeno čuvam in delo (z veseljem) prepuščam atitu. He, he, he!

Se še kaj oglasim, vrjetno malo manj kot pred Žano, pa vseeno.

Čao, čao.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.2.2008 9:01:54   
amy26
ampak..... jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer, mi ni glih za sesanje in peglanje

na tem mrazu pa men ne bi bilo glih do vrta, zmrznemuser posted image  raje grem še jaz malo posesati sploh torbo, ker imam notri polno posutih kosmičev od Ele

naj se pohvalim, včeraj sem končno po dolgem času nekaj naredila zase, prijateljica me je povabila v Atlantis BTC na savne, termalno kopel,...je imela darilne kupone
tako da sem res maksimalno uživala sploh v savnah ko si lepo ležal na vročem ležalniku in lahko opazoval zunaj mraz, ful je pasalo pa koža je v prenovljenem stanjuuser posted image

otroci so pa bili v Kamniku pri babici

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.2.2008 9:03:57   
amy26
Želja, lepo da ste doma in se že cartateuser posted image  ti kar počivaj in delo prepustiuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.2.2008 12:16:38   
petarda
Želja dobrodošla doma...pa SLIKICE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.2.2008 12:17:32   
petarda
naj se pohvalim, včeraj sem končno po dolgem času nekaj naredila zase, prijateljica me je povabila v Atlantis BTC na savne, termalno kopel,...je imela darilne kupone
tako da sem res maksimalno uživala sploh v savnah ko si lepo ležal na vročem ležalniku in lahko opazoval zunaj mraz, ful je pasalo pa koža je v prenovljenem stanju

Saj nedvomno si zaslužiš user posted image user posted image user posted image  me veseli, da si se mal sprostila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.2.2008 12:18:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju

torej..... srečanje bo v Prlekiji....... Ormož jje še na tej strani Mureuser posted image

vzela na znanje...spet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.2.2008 13:32:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Želja dobrodošla doma...pa SLIKICE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.2.2008 13:34:18   
*bubi*
Ojoj, še samo 2 dni.... kar pomeni, da se moram resno spravit k predstavitvi. Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.2.2008 15:19:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image  GLAVA ME BOLI! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.2.2008 18:40:25   
tincci
Men gre pa moj na živce, ker je na vsakega tipa, s katerim se pogovarjam, ljubosumenuser posted image Se razumem kar z nekaj tipi, jih rada vidim, ker so fajn fantje in na hitr kdaj poklepetamo, ko se srečamo na kavi ali me 1x na leto kdo pokliče, moj se pa zraven šeta k ranjen jelen pa sopiha pa ene face dela pa me sprašuje, kaj me majo tipi sploh za klicatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dons sta me dva stara kolega klicala, z enim se nisem slišala eno leto, z enim pol leta, pač sta se name spomnila.. pa oba pozna!! Pa začne k ena baba, kaj me kličeta etc user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si pa še nohte strižem zadnji moment, preden grem v službo, ker sva skos sami s hano in mi ne folga včasih vsega. jemebti bi ga včasih v rit šutnila!

user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.2.2008 19:13:06   
petarda
user posted image user posted image user posted image  tincci ti si hecna user posted image user posted image user posted image user posted image ....al to je zato, ker te ima rad user posted image ....te pa razumem...moj je tudi ljubosumenuser posted image ....no...saj sem jaz tudi user posted image ...so pa različne oblike ljubosumja...mislim, da je pri nah vse v mejah normale...čeprav bi se tudi tu dalo debatirati...kje sploh meja je? user posted image ....

...v glavnem pri nas je ravno tolk, da ni preveč moteče user posted image user posted image user posted image ...saj tudi v glavnem se ne znajdeva več v takih situacijah...včasih je bilo čist drugače, ko smo žurali, plesali, flirtali user posted image user posted image user posted image .....je bilo več priložnosti za izkazovanje ljubosumjauser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.2.2008 19:14:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image  GLAVA ME BOLI! user posted image user posted image user posted image

nič več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.2.2008 19:17:08   
petarda
Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program?

a to na informativnem dnevu? user posted image  Nimam pojma..ker ne vem kak program je..user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.2.2008 19:29:42   
*bubi*
Nimam pojma..ker ne vem kak program je.. ...

A ne veš, v katerem programu učim user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.2.2008 19:55:43   
petarda
Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedajuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
14.2.2008 6:55:20   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
14.2.2008 6:55:47   
petarda
4600 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?