|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
13.11.2007 23:07:38   
Anonimen
Sobota velja, tudi če nekatere žal ne morete prit.user posted image Jaz samo upam, da ne bo kakih snežnih metežev.user posted image Sem danes pri vremenski videla za soboto napovedan sneg.

Rahelca, jaz pa sploh nisem porajtala znamenja... kaj pa ima?

Huh, koze... za Špelo bi bilo kar fajn, da jih zdaj dobi, samo Jure je pa verjetno vseeno še premajhen, ne?

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
14.11.2007 8:23:58   
Rahelca
Sarino znamenje: ima ga že od rojstva, imenuje se nevus flameus (ognjeno znamenje). Naj bi sčasoma izginilo. Na pol leta hodiva na pregled k dr. Leskovščku (plastika). Če ji ne bo izginilo, ji bova dala lasersko odstraniti, vendar je zaenkrat premajhna. Sekirala sem se zaradi nje, zdaj pa znamenja skoraj opazim ne. Ampak vidim, da bledi.

Jaz še nisem sigurna za marogico, bojim se da bo snežilo, pa moj bo najbrž končno imel čas za popravilo malenkosti na avtu. Ga je sestavil iz dveh, pa mora še malo dodelati. Lepotne napake.....

Sem pa nekam žalostna. Vzroka ne poznam, upam pa, da bo kmalu minilo.

Pip

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.11.2007 11:46:28   
Anonimen
Hja, saj če bo res snežilo, sploh če bo konkretno snežilo, pol tud jaz nisem ziher, da bi se iz LJ v MB vozila.user posted image

Rahelca, user posted image za lepši dan.

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
14.11.2007 12:09:07   
lonja
Daaaan,

no, če bo res snežilo...(upam, da.... sem zlobna, a ne?) srečanje premaknite na naslednjo soboto in prideva še midve z Ajdo. To soboto žal ne uspeva, ker mojga user posted image  pakirava, gre službeno v Pariz za dva tedna in bova sami, samcati,...ubogi user posted image user posted image user posted image

Rahelca, ne bit žalostna, čeprav se meni zdi današnji dan tudi tako čuden, tako dolg...Sej bo minilo, še vedno je, a ne?

Rija, mi smo koze že preboleli, tak da se vas ne bojimo user posted image . Nekaj dni ne boste šli ven, pol pa že bo, kužen je pa itak samo do takrat, ko se pikice ne posušijo. Kmalu se bomo lahko šli sankat!

Renan, zgleda da nam letos ne bo zneslo prit v ZOO v Zagreb, pridemo pa zanesljivo naslednjo pomlad user posted image .

Bobika, zdej tretji dan je Manca verjetno že prava rutinerka v vrtcu, a ne?

Taši, kako pa ste vi kaj danes? Otročka pridna? Če boš drug teden kaj pri času, bi se lahko kej videle user posted image .

Šibam delat naprej, bodte pridne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.11.2007 12:25:05   
renan
Za soboto je napovedano le rahlo naletavanje snega, naslednjo bo pa verjetno že čez meter zapadel.user posted image
.
rahelca: jaz vem zakaj si slabe voolje. zaradi vremena.user posted image tudi vladimir je danes nekam tečen in zaspan in sem prebrala prognozo.

lonja: pozimi je itak brez veze v živalskem vrtu. na spomlad bo lepše.

tašonka: prejšnjič si nas zmerjala, da se ne moremo zmeniti, zdaj pa ti oklevašuser posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.11.2007 13:29:16   
bobika
Dan!
Pa res je danes tak čuden dan. Meni je dolgčas in še sedaj nisem čisto pri sebi, zaradi mancinega vrteca. A to bo še dolgo trajalo???? Pri meni verjetno kar do maja user posted image . Sem verjetno še pod vplivom nosečniških hormonov in je še tolko slabše s to cmeravostjo.
Manca pa zgleda, da uživa na polno v vrtecu. Danes sem prišla malenskost pozneje po njo in so se otroci že pripravljali spati in se je ona tudi hotla vlečti in iti spati. Je rekla, da jutri bo pa v vrtecu spala in ne domauser posted image .
Zdaj pa res ne vem, a jo že pustiti tam ali še ne. Jaz je še ne bi.
Zjutraj pa tudi zelo veselo vstane in se začne pripravljati.

Grem malo pospravljati, Manca spi.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 281
14.11.2007 16:45:05   
alenkica
Bobika: sem prav presenečena, da je tvoja Manca tako rada v vrtce, očitno se ima zelo fajn. Če ona hoče, jaz bi jo pustila tudi spat, 1x za poskusit, če bi bilo vse v redu, bi pač nadaljevala, 1x mor biti prvič. Ti pa se kar pomiri, verjetno pa si še bolj raznežena zaradi hormonov. Bo že minilo.

Shoo: oprosti, da sem tako napisala, ampak v prvem postu si napisala kot da nimaš več none - mi je zelo žal!!! 
Ja, imam srečo, da se moj "mož" in mama dobro razumeta, eden redkih primerov. user posted image

Rahelca: podobno kot tvoja Sara je imel fantek iz naše vasi, pa je bilo precej bolj močno za videt, kot materino znamenje, ampak skoraj čez celo ličke. Je malo starejši kot Jure pa se mu je ful zmanjšalo, in če bo šlo tako naprej mu bo izginilo.
Upajmo, da bo tudi Sari.

Jure vas pozdravlja, ko sem mu prejle omenila, da se pogovorajam tu gor, pa je začel dela TAU, TAU (ČIAO, ČIAO).
Ja, zadnje čase kar rad govori po tel. s teto in tatom. Bo pravi biznis men. pa še tel. prime kot jaz user posted image user posted image

L.p.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.11.2007 22:00:47   
shooo
ma ALENKCA nič se ne sekiraj. tudi jaz pišem bolj po svoje tak da me sploh ne čudi če me kdo narobe zastopi..

moram se vam pohvaliti da neža že tretjo noč spi v svoji postelji.v svoji sobi - da ne bo pomote!
brez solz in pregovarjanja.se je postelje že veselila predno je bila skup sestavljena in nasploh smo se ful pogovarjali o tem da bo neža sedaj imela svojoj sobo in da bo lahko spala sama v pravi posteljiuser posted image , in vsem obiskom smo to razlagali in kazali škatle,še sama je začela vse vlečti v sobo  in se hvaliti.
prvi dan smo se že zjutraj, ko so mojstri zadevo skup dali, začeli dogvarjati kako bo super zvečer ko bo  lahko spala v novi postelji in kdo bo vse lahko z njo (nodi, ovčke...)...par krat sem jo še opomnila če se vesli večera ko bo lahko sama spala...zvečer smo še skupaj ovčke in zvezde lepili na steno, pospravili igrače, sama je zlezla v posteljo, jaz k njej za branje (gledanje) knjigice (enkrat, dvakrat, 3x,4x...) potem je sama ugasnila luč in sem šla sedet na tla.nobenega več govorenja ali asistenc( razen nujeuser posted image , ko je duda padla..)..pa je še 10 minut nekaj rogovilila po postelji in nato zaspala.  včeraj je postopek bil z istimi fazami samo nekoliko krajši danes je pa vse skupaj bilo na 1 2 3 (razen branja seveda) !prvo noč se je zbudila dva krat in snoči samo 1x , (je že spala ko sem jaz priletela tja).jaz jo pa hodim še po 2x gledati.user posted image
sem vesela in žalostna.a je že res mimo obdobje skupnega stiskanjauser posted image ? a vesela sam da je netravmatično prenesla prehod. žal smo morali tako speljati a se ne bi on prihodu dojenčka počutila prkrajšano. pa očitno ji paše.user posted image

grem gledat dnevnik, lahko noč

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.11.2007 0:48:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Taši, kako pa ste vi kaj danes? Otročka pridna? Če boš drug teden kaj pri času, bi se lahko kej videle user posted image .

Joj, ne vpraš. Katastrofa od dneva je bila danes! Mali se je celo dopoldne, del popoldneva in še zvečer en cajt drl, kot bi ga iz kože dajali. Nimam pojma, kaj mu je bilo. Prav histeriral je!
Za drug teden pa komot! Smo v glavnem skoz sami, tko da bo družba pasala.user posted image Mi bo pa najbrž lažje, če se vidve pripeljeta do nas, ker bom že tako ali tako imela norišnico pomoje.

Mi to soboto pridemo skoraj nepreklicno. Bi morala že res ne vem kakšna snežna ujma bit, da ne bi prišli. Sploh zato moramo med drugim gor, ker prevzamemo en avto v MB, tko da se domov peljemo vsak s svojim. Lonja, naslednjo soboto pa nam ne znese. No, mi bomo sicer v petek se ustavli tudi pri Marogici, da se podpremo na poti domov, ker gremo v Ikeo. Naslednji petek, ne ta.

Renan, nič ne oklevam.user posted image Samo v kaki hudo snežni nevihti pa tud ne grem glave prodajat na cesto zarad pice.user posted image Sej pridemo.user posted image Menda ne bo tko hudo.
Aja, pa tudi mi planiramo naslednjo pomlad, ko bo Jure že malo večji, izlet v zagrebški ZOO. Tako da se vidimo.user posted image

Bobika, če je Manca pripravljena spat v vrtcu, jo pa pusti. No, saj jaz sem lahko pametna, ko imam Špelo še doma, ko bo šla v vrtec, bom pa tudi tukaj jokala in jamrala, kako mi je hudo.user posted image

No, šibam pod tuš in spat. Danes je za nami dolg dan. Poleg tega, da me je Jure zmozgal, smo šli popoldne še v Brežice zimske gume montirat (imamo nesezonske gume dol pospravljene in jih tast ni imel časa pripeljat v LJ), pa še naživcirala sem se in skoraj skregala s taščo in tastom, z mojim sem se pa skregala (dolga zgodba), sam mi je pol kliknlo, da sem sama zajeuser posted image in sem se jim potem opravičila, sam nervozna sem pa še zdej. Itak že od zjutraj. No, nočko.user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
15.11.2007 9:44:28   
bobika
Jaz sem nazaj iz mojih današnjih jutranjih obveznosti in jezna kot hudič. Sem bila pri osebnem zdravniku po napotnico za odvzem krvi za testiranje vodenih koz. Če sem jih že prebolela ali ne. In user posted image mi je ni hotel napisati, ker se mu zdi nepotrebno. Rekel mi je, da tik nič ne morem narediti, če vem ali jih še nisem imelauser posted image . Meni se pa zdi kar pomembno, da bi bila lahko 100% ali sem jih imela ali ne. Kaj menite ve?
Poleg tega moram priti komaj konec meseca po bolniški list, za zavod, da me ne kličejo na razne razgovore. Ful se mi je zasral, da bi ga najraje menjala user posted image strarega.

Tudi jaz sem veslela, da manca s takim veseljem gre v vrtec. Tako se tudi sama počutim vsak dan boljše. Danes sem jo še preden je šla v igralnico nekaj zadrževala, pa mi je kr rekla "dijo lekla mamici!"
Sma se pa z vzgojiteljico dogovorili, da še ta teden ne bo spančkala. Mi je priporočala naslednji teden.
Tudi jutranje vstajanje je boljše, se je že zbudila pred budilko in se prišla k meni cartkat user posted image .
Ji je pa začel nosek točiti. Sem oklevala ali gre v vrtec ali ne. Sem vprašala vzgojiteljico in je rekla, da so tak vsi smrkavi in da jim to ni ovira v vrtcu.

Tašonki: si pa res imela naporen dan včeraj. Si se že malo pomirila. Eno user posted image zate .
Shooo: joj kak super, da ste dali že to spanje skozi. Nas to še čaka. Smo sedaj malo prestavili zaradi vrtca. Meni je tudi že v naprej hudo, kako bom odreagirala, ko ne bo spančkala zraven naju.Sem prava cmera. Ne moram dojemati, da naši otroci odraščajo. Pošlji kakšno slikico Nežkine sobe in nje.
Alenkica: hvala za juretove pozdrave user posted image
Lonja: a vidve bosta tudi sami naslednji teden? Midve tudi. Gre v ponedeljek tudi službenp v Italijo. Se boma lahko ena drugi jokale user posted image Že naprej vem, da bo z Manco hudo, ker ga sedaj ni bilo dva dni in ga je ful pogrešala. Kako je pa z Ajdo, če je ati odsoten?
Rahelca: se spomnim na začetku enih slikic, ko se je Sari kar precej videlo to znamenje. Sedaj pa se res pri slikicah komaj opazi.Te je žalost minila?
Tinka: kje si? pleskaš sobe? Me je zadnjič kar zmrzilo, ko si pisala o padcu vašega tvje. Sem tudi prvo pomislila, da ja ne bi bila Iza v bližini.

Jaz pa odkar sem doma kar nekaj prkljam. Pospravljam. Ampak včeraj sem že verjetno malo pretiravala, ker sem imela spet nekakšen izcedek. Bo treba res bolj na izi vse skupaj vzeti.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.11.2007 10:04:35   
lonja
Jutroooo,

izvolite user posted image .....

Bobika, ja že zdaj vem, da bo Ajdi full dolgčas po našem očiju. Sem ji povedala, da bova od nedelje sami, da gre oči v Pariz in zdej tko cortkano reče, ko jo vprašaš, kam gre oči:''v piriz...'' Me prav firbec matra, kaj si ona pod tem predstavlja. Sta se pa full navezala en na drugega, ko jo zjutraj on vozi v varstvo, tak da bosta to zeloooo dolgaaaaaa tedna. A treba bo zdržati, a ne?

Taši, za drug teden pa pol velja. Boš kar ti povedala, kateri dan vam najbolj ustreza, pa se vam bova nalimali. Bom kaj s sabo prinesla za grickat, pa bo user posted image .

Tinkamiška, kam si se skrila? Je sobica že do konca zrihtana? Iza zdrava? Naša Ajda zdej že nekaj dni prav grdo kašlja, kar tako, brez vročine ali česarkoli. Danes sem ji dala zjutraj slezov sirup, bom videla, če bo kaj boljši.

Renan, pri nas v firmi pa zdej iščejo računovodkinjo za podružnico v Zagrebu. So imeli v torek razgovore, pa sta baje dve dami zahtevali tako visoke plače, da je une, ki so vodili razgovor, kar zvilo. Ne vem, kaj se bo izcimilo iz tega...user posted image

Rahelca, počutje in volja že kaj boljša? Mora bit, poglej ven, napovedovali so sneg, zunaj pa prav lepo sonček sije...

Naredite si lep dan!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.11.2007 10:44:24   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Na hitro se oglasim, potem pa v CE po "skinke" jih iščem kot nora, pa jih ne najdemuser posted image , če pa že, imajo samo 1-2%elastana, kar se mi pa zdi res neudobno. Sem zadnjič dala ene nase in, ko sem se usedla, mi je kr kri zastala pri kolenuuser posted image pojma nimam kako jih druge nosijo...
Na e-bayu spet gledam novo garderobo zase, ker se mi mogoče najavlja ena služba pa nimam nič lepega za oblečt, v kavbojkah pa tudi ne morem tja...

Smo meli pa spet  grozne probleme s kakanjem. Iza ni kakala 5 dni in sem ji včeraj dala odvajalno svečkouser posted image potem je kakala 4x in vsak vsa srečna pritekla povedat, da ji je ratalo. P pravi, da naj jo začnem navajat na kahlico, da je psihološkega izvora in da jo je pač treba prepričati, da bo začela kakat, toda kako???user posted image Zdej jo je treba po vsakem obroku dat na kakhlico, pa četudi samo za 1 sekundo. Enkrat ji bo uspelo in takrat bo juhuhu...ma ne vem, če ji pa še v pleničko ne rata kakatuser posted image Res sem žalostna zaradi tega...

Tudi kašlja in ji dajem sirup že par dni, čeprav čez dan je čisto vredu, zvečer pa zanče.

Kaj še ,aja sobica...samo še obrobit moram vse like in zavese zašit, blago že imam, potem jo pa preselimo in takrat bom tudi poslikala in jo dala v album.

Taši, upam, da bo danes lepši dan za vasuser posted image tudi mi pridemo 100% k matogici, razen, če bo višja sila.

Bobika, glede koz pa tudi ne vem zakaj te ni dal testirat, mater mi gre to na živceuser posted image Glede noska...zdej bo verjetno nekaj časa malo bolj bolehala, ni pa nujno, Iza se zaenkrat pravzaprav drži prav fino. Samo 1x je bila res bolana, ostalo pa samo kakšen nahod in zdej malo kašlja...

Lonja, naj vama hitro mine čas brez možeka

Shooo, fino za prespane noči v sobici...pa bodi brez skrbi, se bo še sigurno Nežika kr en čas cartkat hodila k tebi...če ne ponoči bo pa čez dan nadoknadilauser posted image

Tko zdej pa letim in še skibucke moram Izi kupit...

papa

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.11.2007 12:20:37   
renan
Lonja: škoda, da nisem v tem poslu, bi se javila. Trenutno delam marketing za slovensko firmo tukaj, kar je pa  tudi totalno izven moje izobrazbe. če boste še koga v firmi iskali za kaj takega, mi javi na ZS.

Tašonka: potem se pa kar z lonjo zmenita in še z rahelco pa naredimo spomladi mini srečanje v maksimiru.user posted image

Mi pridemo tudi k marogici , če ne bo kakšne večje ujme.
Kaj pa mmetka, srečica, lifsci, kornelija in ostale? niste se še nič najavile. Je kdo kaj omenil marogici?

lp, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.11.2007 12:22:47   
Rahelca
bOBIKA, sHOO:  hvala za lepe želje in nežne besede. Sem bolje danes. Včeraj je bil res en težek dan. Sem zaspala ob sedmih zraven Sare.
A ima kakšna idejo, Sara je ob sedmih utrujena kot hudič, skoraj zaspi mi med tuširanjem, potem se pa zbudi ob petih. Sem jo že hotela dati spat ob osmih, pa ne zdrži. Mi je hudo zanjo, zato ker je potem na poti v vrtec že utrujena in bi šla ninat.

Bobika: navadi se na smrkave noske. Sara je spet smrkava, ena drugo nalezeva. Upam, da ne bo to trajalo celo zimo. Kdaj maš rok? Saj si sigurno že napisala......Lp

Neposredna povezava do sporočila: 289
15.11.2007 12:57:02   
bobika
Rahelca sem vesela, da se boj počutiš user posted image . Ja upam, da bo ostajalo samo pri prehladih, če že mora kaj. Samo kaj ko se Manci skoraj iz vsakega prehlada razvije bronhitisuser posted image .
Rok pa imam 9.5.user posted image
Tinka: kako se mi smila Iza in to njeno kakanje. Res je boga. Dvomim,da bo hitro zgubla strah pred kakanjem na kahlici. V vsakem primeru pa te nič ne stane če poskušaš, enkrat sigurno uspe. Naj vama čimprej uspe!

Danes naša miš sploh ni hotla iz vrtca. Prvo je hotla kar nazaj s "teto" v igralnico, potem pa je kar v drugo igralnico zašibala. Me preseneča user posted image .

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.11.2007 13:05:53   
renan
rahelca: vladmir ima podoben bioritem in ga ni mogo;e spremeniti. ponavadi ga ob 19.00 stu[irava in potem do osmih definitivno zaspi. meni to v bistvu ustreza, ker imam potem vec casa zase.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.11.2007 14:49:34   
Rahelca
Renan, saj meni tudi ustreza, da zvečer zgodaj zaspi. Samo jaz grem spat (ponavadi) okoli polnoči, pa mi je ob petih zjutraj prezgodaj vstat. Razen če se ponoči zbudi za uro, dve, potem potegne do šestih. Saj nikoli ni prav. Bilo bi mi hudo, če bi jo zjutraj budila.....

Bobika, hvala za skrb. In hvala, da si napisala kdaj imaš rok. Lep datum. Kako se počutiš? Te je kaj strah?

Tinka, javi se, ko dobiš dinarčke.....

Lonja, ja res so napovedovali vreme brez sonca, pa je tako lep dan zunaj....Sem šla med malico malo na sprehod, pa sem bila jezna, ker kopljejo po celi Ljubljani. Grrrr.

Shoo, čestitam za spanje. Jaz bi Saro tudi dala v svojo sobo, ampak žal imamo samo enosobno stanovanje. Komaj čakam, da se preselimo, Tam pa še ne vem, če bo zdržala v svoji sobi. Se je najbrž že razvadila...jaz pa tudi.

Zdaj grem še malo delat, potem pa po mojo Šariko.
Lp

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.11.2007 16:50:18   
alenkica
Shoo, super, da mala spi ako lepo v svoi posteljici, zame je to nekaj nemogočega. Jure namreč spi največkrat med nama, drugače se stalno prebuja in me kliče.
moja napak, ker ga nisem že od malega navadla, zdaj pa nosim posledice. user posted image

Tinka: Iza se mi paprav amili zaradi tega kakanja, ko bi vsaj prebrodla to krizo. Eno user posted image , da bi čimprej to minilo.

Še nekaj zadnjih slikic naše miške (zdaj mu tako pravim user posted image )

Komaj sem vstal
user posted image

Še vedno se rad vozim z vozičkom
user posted image

Tako opremljen pa grem ''mos'' koze
user posted image

Oh, kaka fajn luža!
user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 15.11.2007 16:54:07 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.11.2007 18:57:14   
rija
kaj ko bi naredile konkreten seznam za soboto, seveda za primer, da ne bo neke snežne ujme ali podobnega user posted image  da vsaj malo javimo marogici, da nam špara VIP prostoruser posted image

res škoda, da nekaterih ne bo user posted image

bom pa jaz pripravila rajanje pod smrečico enkrat pred božičem, pa ste vse vabljene user posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.11.2007 20:37:37   
tinkamiška
čeruser posted image

Rija, evo seznam za srečanje:

Taši-v celotni zasedbiuser posted image
Rija, ti tudi ne?user posted image
Renan-tudi v celotni zasedbi ne?user posted image
Rahelca kaj pa vi????
Pa mi v celotni zasebi

Če se je še katera odločila, da pride pa naj se prosim pripiše....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.11.2007 20:45:05   
tinkamiška
Tako zdej pa še malo poklepetamuser posted image

Rija kako velikodušno, da smo vse povabljene pod vašo smerkicouser posted image mogoče pa nam res rata se oglasit do vasuser posted image

Jst sem dobila "skinke" sicer ne temnomodre kot sem si želela, so pa črne in prav lepeuser posted image

Iza je pa res bogica glede kakanja in meni se srček trga, je pa danes v vrtcu že sedela na kahlici, seveda nič nardila ampak se pa baje ni nič bunila. Doma je pa tudi po kosilu in večerji posedela minutko ali dve. Če bo kaj pomagalo...ko bi vsaj začela normalno kakat...

Alenkicauser posted image kako je  Jure luškan, ko se odparvlja "mos" in fine slikiceuser posted image

Rahelca..dobila dinarčkeuser posted image Glede spanja...Iza odkar hodi v vrtec zaspi nekje 8.15, pa že ob 18ih govori, da je "pana", ampak se potem še igra in večerja, pa kopa in potem malo knjigice prelista in zaspi. Zjutraj pa tudi vstajamo nekje med 6.30 in 7ih. Prej je bil praviluksuz, ko smo spali do 8ih ali pa 8.30. Tudi čez dan manj spi, kot je prej, samo uro in pol, pre pa tri...

Bobika, prav fino vam gre z vrtcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vam pa želim čim manj bolezni in naj se kašelj čim prej pomiri...

Tako, zdej pa še malo pošnofam po rr...

Lahko noč

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 296
15.11.2007 21:35:58   
renan
dober večer!

Tinkamiška: mi pridemo verjetno v celi zasedbi. pa bobika bo tudi prišla, ne? kar se tiče kakanja na kahlici smo mi še vesoljna leta oddaljeni od tega. vladimir se vsede na kahlico šele, ko je že pokakan. jaz mislim, da če boste izi toliko težili s kahlico (po vsakem obroku), potem bo imela še več odpora do kakanja aliuser posted image

rahelca: to je pa res zgodaj, če se sara zbuja ob 5. vladimir ponavadi spi do 7.00. ko se zbudi prej, je meni že kriza vstati.

alenkica: lep fantič je tvoj jureuser posted image mislim, da edini rdečelasec tukaj gor ali ne?

lp,
renan

Neposredna povezava do sporočila: 297
15.11.2007 23:34:26   
shooo
pozdrav,
Bobika, jaz tudi ne vem za koze.samo neza je doma in so sanse da kaj domov priveče veliko manjše.
ful sem vesela da se manca ima fajn v vrtcu. tak kot vas se caka nova postelja tak nas caka vrtec in me je ped vrtcem prav posebna frka.
slike sobice posljem en dan ko mi uspe malo pospraviti.saj itak ni ne vem kaj.vse je cist enostavno.
a še nosis manco v pouchu?jaz razmisljam o enem majhnem za nežko da nosi svojo pupo ko bom jaz nosila dojenčkauser posted image .
TINKA user posted image za nove hlače. daj fotko gor!!!!
in user posted image za kahlico. upam da bo pomagalo.user posted image oprosti ne spomnim se če si že pisala, a iza, kadar kaka, ima trdi kakec? jo boli kadar kaka?

RAHELCA, jaz pa sploh nisem opazila Sarinega znamenja.upam da se za vas vse lepo iztečeuser posted image
jaz bi tudi včasih raje videla da neža zaspi ob 19 kot ob 22.samo zjutraj je pa tak super ko včasih skupaj spiva do pol9user posted image
RIJA, se z veseljema odzovemo povabilu!
ALENKICA, ta vaš jure mi je pa prava faca, full luškan.kdo je pa pri vas redečelas? mi2 sva v prvi nosečnosti upala da bo dete rdečelaso ker kao on je temen jaz pa svetla pa bi to moralo nanesti na rdeče, samo nič s tegauser posted image
pa nič si ne očitaj ker jure spi z vama. meni se to zdi super . jaz bi nežico še pustila pri naju če ne bi biluser posted image na poti.(takrat bom za par dni tudi dragega deložirala k neži) in se mi zdi boljše da se prav čas navadi na svojo posteljo in pozabi na kinderpet in skupno spanje.user posted image user posted image user posted image
če bi imela s privajanjem težave bi pač dragega ven vrgli ob prihodu doječka. ali bi pa vrgli ven omare in kupili večjo posteljo pa bi spali vsi skupaj...pač se je izšlo na tak način.
pa še to,  tudi neža se je prej prebujala vsakih toliko in me klicala, zahtevala roko... me je bilo resnično strah da bom laufala k njej vsako uro ker bo jok..pa nič. spi kot mali maček.

nežina priljubljena :

mama: žabec dvigne desni krak
tisoč žab zakvaka:
neža : kavak kvak kvak (po pravem je samo 1 kvak!)
to moramo ponoviti po 100x na dan.
pa še eno
nebogljeno malo pišče po dvorišču kokljo.... IŠČE!!!user posted image

aj čao

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.11.2007 0:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

ma ne vem, če ji pa še v pleničko ne rata kakatuser posted image

Mogoče jo pa glih  drekec v plenički moti in zato noče kakat, na kahlici bo pa lažje.user posted image Ne vem, razmišljam...

Bobika, ti imaš pa rok na RD moje mame.user posted image To si bom pa zapomnila.

Alenkica, krasne fotke!user posted image Jure tak velik, "odrasel" fant deluje.

Rija, sliši se krasno!user posted image

Danes je blo čist na kratko. Več jutri. Smo pa danes imeli fajn dan, mali je bil priden dobrovoljček.user posted image
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 299
16.11.2007 8:11:49   
bobika
Dobro jutro!
Samo nekaj slikic, da naju prepoznate na srečanju user posted image

user posted image
obmetavam se z listjem

user posted image
treniram

user posted image
"bajvam"
user posted image
nastala umetnina

user posted image
jutro

user posted image
pred odhodom v vrtec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?