Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonja Taši, kako pa ste vi kaj danes? Otročka pridna? Če boš drug teden kaj pri času, bi se lahko kej videle . Joj, ne vpraš. Katastrofa od dneva je bila danes! Mali se je celo dopoldne, del popoldneva in še zvečer en cajt drl, kot bi ga iz kože dajali. Nimam pojma, kaj mu je bilo. Prav histeriral je! Za drug teden pa komot! Smo v glavnem skoz sami, tko da bo družba pasala. Mi bo pa najbrž lažje, če se vidve pripeljeta do nas, ker bom že tako ali tako imela norišnico pomoje. Mi to soboto pridemo skoraj nepreklicno. Bi morala že res ne vem kakšna snežna ujma bit, da ne bi prišli. Sploh zato moramo med drugim gor, ker prevzamemo en avto v MB, tko da se domov peljemo vsak s svojim. Lonja, naslednjo soboto pa nam ne znese. No, mi bomo sicer v petek se ustavli tudi pri Marogici, da se podpremo na poti domov, ker gremo v Ikeo. Naslednji petek, ne ta. Renan, nič ne oklevam. Samo v kaki hudo snežni nevihti pa tud ne grem glave prodajat na cesto zarad pice. Sej pridemo. Menda ne bo tko hudo. Aja, pa tudi mi planiramo naslednjo pomlad, ko bo Jure že malo večji, izlet v zagrebški ZOO. Tako da se vidimo. Bobika, če je Manca pripravljena spat v vrtcu, jo pa pusti. No, saj jaz sem lahko pametna, ko imam Špelo še doma, ko bo šla v vrtec, bom pa tudi tukaj jokala in jamrala, kako mi je hudo. No, šibam pod tuš in spat. Danes je za nami dolg dan. Poleg tega, da me je Jure zmozgal, smo šli popoldne še v Brežice zimske gume montirat (imamo nesezonske gume dol pospravljene in jih tast ni imel časa pripeljat v LJ), pa še naživcirala sem se in skoraj skregala s taščo in tastom, z mojim sem se pa skregala (dolga zgodba), sam mi je pol kliknlo, da sem sama zaje in sem se jim potem opravičila, sam nervozna sem pa še zdej. Itak že od zjutraj. No, nočko.
|