|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
16.11.2007 9:08:54   
tinkamiška
U Bobika, lušne slikiceuser posted image

Taši sem jst podobno razmišljala ja, upam, da je kej na tem.

Moram pa povedat, da je ne silimo sedet na kahlici, jo posedem, potem pa ko hoče lahko gre dol. Tudi je ne silim, da bi morala kej nardit na kahlico, samo povem ji, da če jo tišči kakat lai lulat, da lahk to nardi tudi v kahlico....

Shooo, evo slikice mojih skinikuser posted image
user posted image
user posted image

Pa prav nasmejala sem se Nežini priljubljeni, kako so lušni, ko ga takole pihnejouser posted image

Tako, zdej grem pa nekajpojest, še nisem zajtrkovala, ker je bil kruh še zmrtznjenuser posted image

Upam, da nas v soboto pride čimveč...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.11.2007 9:55:06   
Rahelca
Bobika, kako luškana je manca. sem najprej mislila na hitro da je sara. kje si dobila kavbojke?

Sara je zbolela, ponoči je zakuhala, sedaj ima pa še drisko. Zaenkrat je še dobre volje, upam, da ne bo šlo naprej. Pazit moram, da bo dovolj spila, če ne bomo spet na infuziji.
Jutri se lepo imejte, mislite na naju, pa slikajte se....Kako bi vas rada videla.....
Lp

Renan: sem zapekla dvd-je, samo ne vem, če bova danes šli kaj ven. Če pride kdo na obisk, da skočim ven....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.11.2007 11:03:33   
renan
Bobika: manca se je tudi čisto spremenila. postala je prava luštna punca! glede na potrjeno število udeleženih na srečanju vaju bomo zagotovo prepoznali.user posted image

Rahelca: vidve se samo lepo pozdravite! če ne boš utegnila danes, boš pa drugič poslala. mi smo v slo do pon.

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.11.2007 18:49:05   
rija
No, samo da naju odčekiram iz srečanja user posted image

Naš mali danes nekaj štrajka in ima že cel dan rahlo povišano temperaturo....pa neko drisko je mel zjutraj....user posted image user posted image user posted image  verjetno kakšna viroza.....upam,da bo vsaj noč koliko toliko mirna.....user posted image

Mejte se lepo in vidimo se ob drugi priložnosti.

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.11.2007 20:29:56   
bobika
Rija, kako mi je žal, da vas ne bo user posted image in da je Til zbolel. user posted image
ta
Jaz tudi okelvam ali bi prišli ali ne, ker manci toči nosek, pa ne bi rada da se kdo okuži.

Rahelca: Boščika Sara, tudi za njo user posted image . Kako sta? Sta si pa Sara in Manca res malce podobni user posted image
Si me vprašala, če me je kaj strah. Kaj pa vem, še niti nisem razmišljala o tem. Najbolj me je strah prvih mesecev v štiri user posted image . Ampak, se mi zdi, da je to še tako daaaaleč, čeprav sem ravno danes ugotovila, da  je za mano že 15tednovuser posted image

lepo se imejte!
Tinkamiška: super ti pašejo te hlačeuser posted image
Manca pa tudi sedaj spi majn, kot pa je prej, ko je bila doma. Nekako tako kot Iza. Mi je prav čusno, da krajša spanje, glede na to da se skoraj 2 uri prej zbuja kot se je prej. Kaj pa med vikendi, se tudi tako zgodaj  zbudi ali potegne malo dlje?
Luškan avataruser posted image
Tašonka: v maju poznam toliko ljudi, ki imajo rojstni dan, tako, da bo ziher naš mali izbral tak datum, da bo s kom praznovaluser posted image
shooo: Ja upam, da bo Manca sprejela tako novo sobo, kot Neža in Neža tako vrtec kot Manca user posted image
V pouchu je pa res že zelo dolgo nisem nosila. Nazadnje sem jo nekje v septembru. Sedaj bi pa verjetno nama bil že ta poletni premajhen, lahko bi pa uporabila tistega, ki mi je bil prej prevelik. Pa ti ga še uporabljaš?
Za Nežko pa ti ga lahko sešijem. Manca je tudi nosila svoje dojenčke v pouchu, sem ji na vrhu naredila vozel in ji je bilo super.
Alenkica: čudovit fantiček. Kak je simpatičen user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.11.2007 21:09:34   
renan
Če bomo samo tri prišle, je pa mogoče vseeno boljše, da srečanje prestavimo na kak drug vikend. (upam, da ne naslednjegauser posted image ) Vladimir je tudi smrkav, ampak brez vročine in kašlanja...

Lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
16.11.2007 21:18:24   
tinkamiška
Hojla, mi vztrajamo pri srečanju,vsa se s Taši zmenil, da se dobimo v vsakem primeru...trmasti pačuser posted image , mi je pa zelo žal, da vsa ne bo več tam, ker sme zelo veselia videt vas v čim večjem številu...če se boste menile še za kak drug trmin, se bomo poskusili zorganizirat in prit tudi takrat...Taši vi pridete sigurno ne?

Vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite in Rija, vam predvsem želim, da ne bi bilo kakšnih krčev... En rojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi bili čimprej zdravi!

Toliko za danes...aja Iza je danse kakala 3xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč
Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 307
16.11.2007 23:22:51   
Anonimen
Bobika, čudovite slikce so!user posted image user posted image user posted image

Rija, še tukaj user posted image user posted image user posted image za Tila! user posted image

Tinka, ful dober avatar!user posted image
Ti, če bojo resnično vse odpovedale, a bi se mi potem raje v Celju dobili, da se ne vozimo v MB? Jure sicer tudi nekaj šmrka, samo zjutraj je bil čisto zabit, pa sem mu posesala nosek, našpricala fiziološko, namazala kremo materine dušice in je zdaj za 80% boljši in ni panike za pridet! Skratka, saj mi je pri Marogici super plac in pica, samo če bomo samo mi, bi se v MB jaz raje drugič peljala, ko nas bo več. Avto smo namreč mi že danes prevzeli, tako da te obveznosti jutri nimamo. Pa se kdaj drugič dobimo pri Marogici v večjem številu.

Aja, seveda, mi imamo "nov" avto!user posted image Ta drugi avto.user posted image Smo po čudežu dobili kredit in smo lahko 17 let starega Fiat unota zamenjali za 3 leta mladega Peugeota 206.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 308
16.11.2007 23:24:31   
Anonimen
Aja, Tinka - bravo za Izino kakanje!!!user posted image user posted image user posted image A je na kahlo ali v plenico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
17.11.2007 0:30:17   
Anonimen
Aja, pa prosim, če lahko jutri nekje do 12h napišete, če pri Marogici odpade in ostaneva sami s Tinko, da se ne vozimo v MB.user posted image Oz. tako, če nobena ne bo napisala, da pri Marogici vseeno velja, se mi peljemo samo do Celja. Tinka, midve se pa slišiva še dopoldne ali zgodaj popoldne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
17.11.2007 9:30:46   
tinkamiška
Taši, a bi mi lahko potem šli do Verdija v Grižah, blizu nas, ker jst danes nebi kuhala kosilauser posted image sem računala, da bomo jedli zunaj...bi se pa tudi zmenli recimo ob 15ih, pa lahko gremo potem še malo do nasuser posted image . Majo pa tam eno lušno igralnico, lahko tudi tamali malo lazijo okoli, pa pizze so super, majo pa še kaj drugega tudi za pojest...pa krasen jagodni tiramisu majouser posted image

No javi, če vam je prav tako...edino pesota bi morala ta čas v avtu počakat, ker noter pa ne smeta...pri nas si bosta pa lakho dala duškauser posted image

Tako, mi mamo drugi del dnevne v obdelavi in je trenutno malo v razsulu...so šele priprave...

Rija, kako ste preživeli noč?user posted image

Se še javim kasneje...

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.11.2007 10:27:44   
Anonimen
Tinka, men je ok tako.user posted image Itak sem potem, preden sem zaspala, razmišljala da bi bilo takole še najboljš, da pridemo mi kar do vas in spotoma pice prinesemo. Normalno, da ne boš kuhala dans, to sploh ni debate. Dans je kuhanja frej dan za naju.user posted image No, če imate pa v razsulu dnevno, potem gremo pa vseeno ven jest. Tud igralnica in jagodni tiramisu se slišita odlično!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
17.11.2007 10:34:29   
tinkamiška
Taši, bomo poskusili pospravit do takrat, da bomo lahko malo pri nas, bi pa vseeno šli pizze tja pojest, ker so bolj dobre kot, če jih pripelješ, pa še malo bi se s tiramisujem posladkala, tega se pa ne da prinest domov, ker je v kozarčkih...bo treba poskusti, ti pravimuser posted image tam pa tako ne moremo bit dolgo, ker je Iza v neprestanem "muvingu" in lahko potem zašibamo še do nas...sej je blizuuser posted image

No fino, ti pošljem sms, ko se Iza zbudi...

Bobika glede zbujanja...danes smo spali do 7.30 kae je res redko in zato še toliko bolj pašeuser posted image Zvečer je zaspala že malo čez 20. Ponavadi se zbudi okoli 7ih in ni važno ali je petek ali svetek...
Pa hvala za komentar za moje skinkeuser posted image

Ja, zelo smo veseli zaradi Izinega kakanja...bomo vidli kako bo šli naprej...

Zdej je pa Iza prišla po mene...

Pri nas je zdej "in" Mojster Jaka...

Papa
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.11.2007 10:56:45   
bobika
Kot zgleda srečanje pri marogici odpade user posted image .
Pa smo res ene nore babe, da se ne moremo zorganizirat.
Tinka in Taši vi pa kar uživajte in še za nas pojejte kakšno pizzo.

Manci pa še kar fejst teče iz noska in tudi malo pokašljuje. Se bomo danes vseeno bolj doma zadrževali.
Je pa spala do osmih in sma se potem še lep čas stiskale v veliki postelji user posted image . Kak je pasalo. Sem prav pogrešala to.

Rija: kako je Til?
Rahelca: kako pa Sara? Pije dovolj?

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 314
17.11.2007 13:10:01   
Anonimen
No prav, potem gremo pa danes samo do Tinke. Upam, da se nam uspe kaj dobit še letos.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
17.11.2007 16:39:06   
Rahelca
Res se ne moremo dobit....
Tašonka in Tinkamiška, upam, da ste uživali...

Bobika: Sari stalno ponujam za pit, da ne bova zopet pristali na infuziji. Drisko še ima, vročine pa ne več. Ponoči se je zbujala na eno uro, zdaj pa spi že 3 ure. Bogica. Spanje je pa itak najboljše zdravilo. Upam samo, da bo ponoči spala.

Rija. kako ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.11.2007 19:22:38   
tinkamiška
Hojla

Pišem z polnim trebuhom...prepolnim ampak je pa pasalouser posted image Sem cartala Jureta in Špelo, kakšna miška sta, res!user posted image Na koncu smo bili že vsi utrijeni, Taši in njen možek pa sta morala še do doma, po snegu, upam, da ste že doma...Jure je bil na koncu malo siten, ker mu zgleda res zobki nagajajo revčku, Špela pa bi se še igralauser posted image z Izo pa bi še obe jedli koruzo, pravi piški stauser posted image Upam, da se kmalu spet kaj vidimo...

Raša, fino, da Sara nima več vročine, da bi še driska šla...Čim prej se pozdravite!

Kako pa ste ostali?

Rija, je hudo, ko se nič ne oglasiš???

In kako ja Manca?

Vladimir?

Upam, da se nam res rata še letos dobit, da se malo poslikamo in načvekamo in nasmejimo naši malčkom, ki bodo kmalu šteli dve leti?!user posted image

Lep večer vam želim...

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.11.2007 19:54:27   
renan
Jaz tudi upam, da se še letos srčeamo , in da bomo našle vsaj en termin, ko bomo vse imele čas, ko bo lepo vreme in nobenih viroz..

tinkamiška: saj vladimir je že zdrav, edino iz noska mu še teče. je pa bil danes popoldan prava trma.user posted image

Lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 318
17.11.2007 19:58:56   
rija
Evo mene na raportuser posted image

Naš mali je noč preživel brez vročine, pa tudi današnji dan. Smo bili pri babici, pa razstavo malih živali smo si šli pogledat, pa na dolgooooo kavo z eno malo lepotičko (nečakinjo naše januarke A&T, mala je tudi januarka, pa tudi je bila isti dan z našo drugo prijateljico in če dobi koze jih bo tudi od nje user posted image user posted image user posted image )

in mali ma ene 5 pik po nogicahuser posted image  ki sicer ne zgledajo kot koze ampak počakajmo par ur.....

Naš ati bi moral danes službeno v Lj, pa dobro, da je ostal doma, tudi zaradi vremena....pri nas lepo sneži...samo upam, da bodo ceste ok.

No, za rajanje pod jelko pa sem mislila čisto resno....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.11.2007 20:28:47   
tinkamiška
O Rija, fino, da ste bili brez vročineuser posted image user posted image user posted image , za koze bo pa treba še malo počakat ja...mogoče bi blo pa res boljše, da jih da čimprej skoz...pa zgleda, da se vam prav nastavljajouser posted image
Mogoče bo pa naslednje "srečanje" prav pri tebiuser posted image

Tudi pri nas lepo sneži in je prav romantično ven pogledat...pa bit na toplemuser posted image

Renan, fino, da ste zdravi...trma je pa pri nas vsak dan vsaj malo na sporeduuser posted image

Tako, Iza spi, midva pa še malo pred TV...

Lahko noč

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.11.2007 22:06:02   
Anonimen
Mi smo srečno prispeli domov.user posted image Ni hudo snežilo in se je bilo prav romantično vozit po takem. Sem pa zaspala v avtu, tako zelo utrujena sem bila.
Mi smo se imeli super, mali je bil bolj priden, kot sem pričakovala, mali piški sta uživali v igralnici (Špela je cel halo zagnala, ko je bilo treba it, je čist ven padla), mi smo se pa napokali, da me še zdaj tišči v želodcu. Ampak hrana je bila pa odlična, mljask!user posted image

Rija
, sem vesela, da je Til ok!user posted image Za rajanje pa ti samo povej kdaj in kje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
18.11.2007 13:24:21   
tinkamiška
Pri nas pa že od včeraj tako lepo sneži....user posted image bomo danes ptreizkusili lanskega pajaca...

Taši, fino, da ste se lepo peljali domov in da si malo zadremuckalauser posted image

Lep dan vsem!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.11.2007 14:27:29   
KatjaD
Pri nas pa krasno naletava sneg. Smo sprobali, če Matica še natlačimo v lanski kombinezon in je za prvo silo šlo. Potem smo pa UŽIVALI!!!!!!!!! Moram nujno po večjega... Lani ni bilo nobenega snega, pa smo tega oblekli samo 2 ali 3x, letos bo pa očitno več v rabi.
Zdejle pa že 2 uri spi kot ubit.
Tinka in Taši - lepo, da sta se nauživali. A ja, Tinka - user posted image user posted image user posted image uza Izo in njeno kakanje.

Rija - bravo za Tila!

Rahelca - super, da Sara nima več driske!

Neposredna povezava do sporočila: 323
18.11.2007 14:55:20   
alenkica
Taši in Tinka: super, da ste uživale, a ste tudi kaj slikale. Je pa še meni škoda, da srečanje ni uspelo, pa drugič!

Mi se držimo lepo v hiši, je zunja precej mraz,pa malo frca. Snega na žalost mi nimamo.

Sem pa ful žalostna, ker nam je poginila ena od muck, še dobro, da imamo še eno in je zdrava. Z uno ne vem kaj je blo. user posted image user posted image

Lep vikend!!!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.11.2007 19:01:16   
Rahelca
Katja D: Sara ni imela več vročine, drisko pa še vedno ima. Danes se je vročina vrnila, zato sva šli k dežurnemu. Potolažil me je, da Sara ni še dehidrirala. Sumim, da ima Rotavirus. Jutri greva k najini zdravnici. Res me skrbi za Saro.

Danes je bilo prav romantično, čeprav je najbrž izven mesta še bolj.
Se vam mogoče še kaj javim. Pip

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?