tinkamiška
|
Shooo, Iza tudi vsake toliko poskuša, seveda bi ona najraje, da celo noč sedim poleg in jo držim za rokico Če se ponoči zbudi in hudo zajoka, jo vzamem iz postelje in jo stisnem, ponavadi kaj sanja in jo tako potolažim. Če pa samo poskuša in joka na silo, pa najprej lepo rečem, da se naj uleže, včasih sem tudi malo huda, če trmari in se potem takoj uleže in zaspi, kot, da ni bilo nič. Če pa samo kliče, pa ponavadi to dela kr v spanju in zaspi naprej...delam po občutku. Tudi ga kdaj "polomim", ker nisem vedno tako dosledna in jo vzamem iz postelje, pa se potem naslednjo noč spet zbudi in takrat poskuša, če bo dosegla svoje takoj si pridejo gor mulčki... Bobika, upam, da ne bo spet bronhitis pri Manci, da se kašelj umiri in bo spet zdrava punčka Pikica*, fino, da bo sobica kmalu gotova in sigurno bo lepa Tvoja ideja je zanimiva, samo Iza ni ne vem kako navdušena nad plišem, samo nad nojem in eno punčko, ki spita z njo, ostali pa so bolj za razmetavat KatjaD, upam, da ste že boljše. Rahelca kako je pri vas? Rija, Iza ima tudi sneg rajši, če ga gleda iz hiše . Smo bili včeraj tudi ravno 15 minut zunaj, toliko, da smo na brzino naredili sneženega moža, potem pa po hitrem postopku noter Alenkica, tudi meni je žal za muco...neverjetno, kako se navežeš na te male živalice... Iza je danes spet po treh dneh kakala s pomočjo svečke...5x! No , jst mislim, da ji svečka sploh ni pomagala, ker je isti trenutek, ko sem ji jo dala v ritko, že začela kakat, tako, da po mojem sploh ni še mogla delovat. Je pa neizmerno srečna, ko je kakanje mimo, kr ne more nehat razlagat, da je kakala...enkrat bo že mimo tole obdobje. Grem še malo po RRju pogledat, potem pa pod tuš in spat... Lahko noč Tinka