orka** -> RE: Januarke 2006-2 (18.10.2007 9:58:57)
|
Živjo! Pri nas je še kar pestro, ampak počati tudi Anej dobiva svoj ritem. Imam pa nampreč problem z dojenjem, mali noče vleči, tako da si ga moram brizgati in ga dobi po flaši. P še premalo ga imam, to pumpanje povzroča vsak dan manj mleka, že tko ga ni blo kaj dosti. Spalna vreča tiste ki pravite da jo vaši slečejo - obrnite jo kontra, zadrga zadaj. Bo delovalo dokler ne bodo pogruntali, da je zadrga zadaj. ajdaN spalno vrečo večjo lahko naročiš v Zibki na Brezovici, njihove imajo tudi v E'leclerku. Imajo pa številke 1, 2, 4, 6, 8 in 10 let. Lahko pa ti jo jaz kupim oz. moj ker je skoraj vsak dan v tistem koncu, pa ti jo pošljem. Še njihov link: http://www.odejca-sp.si/ Rahelca v Ljubljani je možna lokacija v Koloseju, v prvem nadstropju desno, mimo prodaje kart, čez lokal do konca. Imajo pa nekaj blazin na tleh, da so malčki lahko tam. Tašonka zasledila sem, da Špela spi pri vama. A je začela takrat ko si rodila? Lara namreč od takrat obvezno ponoči pricaplja k nama. Ampak jo moj nese nazaj in potem spita skupaj v njeni postelji, protestira pa ful. Verjetno si misli, Anej je lahko v spalnici, jaz bi tud. Rija jaz mislim, da je bolje da je še doma oz. pri babici. Jaz imam Laro še doma, pa celo študiram če bi jo še drugo leto tudi pustila. Otroci do treh let ne rabijo toliko družbe, jim je občasna čisto zadosti. Opažam pa pri Lari, kadar si zaželi sosedove punčke, je ta zanimiva samo pet minut, pol se pa sama naprej igra. Je pa seveda zdravje na prvem mestu, naj si doma še malo utrdi imunski sistem, pa probaj spet po tretjem letu. Bobika zlatenco je Anej malo imel, ni mu pa bilo treba iti pod lučko. To me je najbolj skrbel, ko sem bila z njim v porodnišnici, sta dva bila pod lučko, pa sta se mi tok smila, zraven pa sem si želela da njemu ne bo treba. So sestre tud mislile, zaradi noska, da je ful zlatenčen, nakoncu pa se je izkazalo da ni. Se pa da zlatenco tudi preprečiti. Umetno mleko preprečuje zlatenico. Tudi v porodnišnici, če se, ne vem po koliko dnevih, zlatenca pod lučko ne izboljša, prekinejo z dojenjem in dajo umetno mleko, pa je koj boljš. pikica* za ime tudi jaz ne vem, katero pomeni življenje, Vid pa tudi meni ne potegne. Smo pa pri nas tudi precej študirali glede imen, ko se je pa rodil, sva pa bila oba za to da je Anej, čeprav mojemu prej to ime sploh ni blo všeč, pol je pa sam predlagal to ime. Če bom pa kaj našla ti pa sporočim. Risanke naša bi jih skoz gledala. Ampak gleda samo Krtka, pa včasih Bombažke. Drugih noče. Pa-pa
|
|
|
|