Anonimen
|
Shooo, kaka faca je Neža! Bobika, dans je bil res en tak obupen dan! Meni se je čist skegljalo. Tamali se mi je drl cel dan, potem ga je seveda še Špela sračkala in tečkala, pa niti ne tako hudo, samo jaz sem imela živce že totalka načete zaradi Jureta in mi je blo tu mač. Samo histeriral je non stop. Sem mislila, da ne bom zdržala, da možek pride domov. Sem potem po kosilu samo zgasnila v trgovino, da se zluftam. Sem bla v Müllerju, pa moram povedat, da orka**, če spet ne boš dobila Milumila, sem tokrat jaz kriva. Sem pobrala zadnje 4 škatle. No, potem sem šla pa še k prijateljici na kofe in čik, da sem se sprostila, preden sem šla domov. In seveda, zakaj pa ne bi - mali je spal praktično ves čas, ko me ni bilo doma (meni je po obrokih spal samo slabo uro), da slučajno ne bi očija zmatral. Ko sem prišla, se je seveda zbudil. Katja, za crknit, kaj sem se narežala zdele. Res jih pihnejo ti naši mulčki. Pa , da se hitro pocajtaš. Rija, a veš, da Špela tud neki glumi zadnje čase. Predvsem jok, pol pa ko vidi, da jo sumljivo gledam, ker nisem prepričana, a se gre zares ali ne, se začne pa režat. Lisica... Ti, a tvoj dragi kej misli name in na odgovor? No, grem še k julijkam svoje naklepat in spat. Nočko.
|