tinkamiška
|
Hojla Sem že zjutraj hotela pisat, pa me je vn vrglo in pote ni internet delal... Pri nas piha, ko hudič! Bobika...joj kako te razumem, ker je meni tudi srček skoraj počil in ko je jokala sem jokala doma celi dve uri, dkoler nisem šla po njo...ampak, zdej pa miška tako rada hodi v vrtec, da jo je veselje gledat, kako odkoraka v igralnico in me sploh ne pogleda, ko odhajam...Verjetno bo vsj malo krizice, ampak bodi močna za Manco, ker če boš jokala, bo mislila, da je kaj hudega, ko mora bit v vrtcu. Pa mej v glavi, da jo lahko vedno izpišeš. POleg tega je pa boljše, da gre sedaj v vrtec, ko pa takrat, ko se vam bo pridružil še en mali škratek, ker bi se pa verjetno takrat res počutila odrinjeno. Napiši kako je šlo...stiskam pesti, da dobro! Taši...se kmalu vidimo Slikica...kot, da bi gledala navihanega anglčka Glede plodnosti pa...eh naj gre k vragu, enkrat bo že ratalo, zdej se bo počasi začel veseli december in če ta ciklus ne bo ratalo, se bom dala malo na off.. Rahelca kako ste? Tvoj prehlad? Renan, tudi jst občudujem slikice in Vladimirja na njih Aja, včeraj smo končali pol dnevne sobe, zdej je lepe olivno zelene barve, samo sedežna me še moti, ker ni prave barve, ampak bo pač treba še malo počakat...Ampak ni hudič, da nama je včeraj TV zgrmel na tla. Namreč mi smo ga imeli pritrjenega na steni in je včeraj vse skupaj zgrmelo po tleh! In malo poravsalo na novo prepleskano steno in otoklo lesena tla. Najprej mi je zledenela kri, ker sem se ustrašila, da je kej padlo na Izo, potem sem se že poslovila od TV, pa začuda še dela No sreča v nesreči. Zdej jo mamo pa kr na mizici. Bo moralo bit nekaj časa tako, dokler ne nabavimo lcdja, pa ga damo na omaro. Alenkica, ne bi vedla za most sem se pa nasmejala Juretu in njegovim prigodam Orka**, mi je žal za katalog...če bomo kaj v prihodnjosti hodili v Graz ti ga pa prinesem prav? In lepe slikice Meta, barvala sem Krautolovimi barvami,mešala pa z jupolovo belo barvo. Puri!! Fino, da si se oglasila Joj tvoj Maj se pa ni skoraj nič spremenil, kot, da bi bila fotomontaža, z dadanim malo zobkov in veliko las Ja, januar bo pa kmalu tu Shooo, sem se nasmejala Neži al se ji morate presmejati Rija, Iza glumi in se afna in anpravlja, res se včasih sprašujem od kod jih pobira. Joka brez solz in se lahko v naslenjsi sekudni krohota, se dela, da se je kam udraila in nardi najbolj žalosten frisek kar jih premore, dela dudlčke...škoda, da nemorem tega fotografirat, ko je nikoli ne ulovim... AjdaN, kako ste danes? Iza je kakakala po dveh dneh s pomočjo vseh žaub in fint...mogoče nam gre pa na boljše Lepo se imejte! Tinka