|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
7.8.2008 11:11:51   
Kofi
En predlog za dude:

naj jo dajo kakemu mičkenemu kužku, ker je mičken in dudo bolj rabi kot punce. Al pa enostavno, da jo je školjka pojedla :D To so ideje iz druge roke...

tko so mi razlagali...ker mi je nismo meli, tko da iz prve roke ne vem.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.8.2008 11:45:19   
NRMM
Daaaaaaaaaan!

Imam malo časa,dokler šef ne pride,da greva na kavico.Je danes v naših koncih in je to super stvar,ker mi ni bilo potrebno zopet šibat v Mengeš.Sem se lahko zjutraj nakofetkala z vozičkarcami,zdej pa po malem delam.Moža nisem vidla že od kar je prišel iz bolnice,čist je padel v tole šoferijo zopet,me smo mu pa na zadnjem mestu.Maruša mi tečnari vsak dan kje je ati,ga kliče in prosi,da pride k njej,njemu pa to ne seže do srca,tak da...........eh brezveze.Očitno bo potrebno naredit korak naprej ozr.v drugo smer.

Bino hvala za kavico user posted image ,je bla prav slastna user posted image .Čestitke Bini,da je tako pridna ponoči.Nam ne bo tole še hitro ratalo,ma bo že.Upam,da se drugi teden kaj vidiva,ozr.bi bil že čas,te že mal pogrešam.Moji punci sta ok,Marušo daje popoldansko nespanje in s tem tečnoba,Maša je pa dobrovoljček in prebrisanka na kubik user posted image .

Mml včeraj sem se potepala po tvojem ''drugem domu'' od januarja/februarja dalje user posted image .Vedno,ko stopim not,se spomnem nate.

Šnucika uživaj še teh par dni.Upam,da nas ne boš potem tako zanemarila kot cuma user posted image user posted image .Cuma mal heca,da ne boš zamerla.

Izabela
ti pa le javi,ko ti bo dala šefica dihat user posted image ,da skočiva na kavico.

Zgubljene kje steeee?tinas,janja,HIMH......????

Grem še mal migat,je ravnokar stroj opral,da še kaj postorim,kar ni službenega user posted image .

Lep dan in uživajte!

LP

No to sem pa skoraj pozabila,ko že ravno govorite o dudah.Moja Maša je danes prvo noč preživela brez dud user posted image user posted image user posted image user posted image .Jih je snoči vse pometala za postlco,pa sem si rekla,da ji zaenkrat ne bom pobrala,da vidimo,kaj bo ponoči.In očitno jih ni pogrešala,ker je spala celo noč.Tako,da so šle dude v shrambo,če slučajno pride za njo in jih bo hotela,v kar pa dvomim,ker čez dan je nima že 2 meseca.Maruša je zavrgla dudo pri 13 mesecih,Maša pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam,da smo se jih rešili za vselej.

< Sporočilo je popravil NRMM -- 7.8.2008 11:50:31 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.8.2008 21:35:40   
mml
Mam user posted image  doma, pa  nimam časa bit na RR user posted image user posted image user posted image ...

...samo da smo pa globoko na drugi strani se pa tudi ne spodobi...

Sem vas prebrala, za pisat pa nimam ne časa ne volje...

tako da samo še
user posted image  in
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.8.2008 22:02:08   
cuma
Ciao ragazze user posted image !
Jst že težko preklapljam iz it v slo in nazaj ... user posted image
Izobraževanje je mimo in v ponedeljek začnemo zares ... Šnucika welcome user posted image

Danes smo imeli izpit in sem kar zadovoljna z rezultati zato si bom privoščila lepotni spanec ...

Punci sta doma in spet vse po starem .... sem ju res pogrešala po treh dneh ....

Vem, da me boste staškale ampak jaz vas imam vseeno rada ... tudi če sem lena za pisat ...

Malo fotk, da se odkupim .... saj bi jih več pripopala, pa mi paint nagaja user posted image  ...

user posted image

user posted image

En pozdravček

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
8.8.2008 8:15:33   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cuma - jaz sem šla včeraj pogledat,kje sploh bom delala.Nekaj me zanima,kje pa lahko parkiramuser posted image ??
A tiste pisarne z računalniki v krogu so naše?

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
8.8.2008 8:46:27   
Nana Liza
Šnuci - hvala za kavico. Zraven sem pa še pozajtrkovala čokolino. user posted image

Cuma - kolk sta luškani Tinkara in Ema. FUl lepi fotki.

NRMM - upam, da je s tvojim user posted image vse ok. SIcer pa verjetno je, ker že dela naokoli. Bo pa dnarček. user posted image

Bino - Naj vam čas do nedelje čimpreje mine. user posted image Se bomo zmenile še kaj, sigurno. Sej veš, da smo vedno za. user posted image

Arielca - Se je šoping obrestoval? Je Brina kaj nova?

mml - naslednji teden smo še doma. Dopoldne nimam Ele. Lahko se dopoldne zmenive za kakšno kavico, kaj praviš. Mogoče pa še Bino pride? AAAAAAAA si za?

Zanima me, katere copatke imajo vaše frajarke in frajerji v vrtcu? Kupujem ene ala Robeez. A so to ok, še za večje. Odločam se tudi za Škratka, ki so malenkost cenejši. user posted image   Tevž jih bo pa tudi dobil, to je pa že odločeno. user posted image

Mi smo zadnje dni bolj leteči. Polna sem planov. user posted image Še 1 teden, pa gremo spet na morje. user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 8.8.2008 8:48:12 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
8.8.2008 10:05:41   
janja 27
ojllaaaaaaaaaaaa

me spet ni bilo veliko časa ma nisem pozabila na vasuser posted image user posted image user posted image ta teden sem bila v pripravah na dojenčka sem likala in pospravljala v povijalno ter jo malo renovirala..zamenjala ročaje.....no končno sem vse dala na svoje mesto naštimala torbo za porodnišnico za user posted image ...me čaka še zame...no sej ne bom šla še rodit še 2 mescauser posted image user posted image sam mam rada pošlihtano no in ko sem vse pospravla sem se lotla pranja in likanja za na miorje...odpeketamo jutri na krkuser posted image user posted image imam skoraj vse spakirano mi manjka samo del k gre v hladilno torbo in danes pokanje v avto da vidim če mi ostane še kaj prostora za še kej s sabo nestuser posted image user posted image moj user posted image se kr križa...bomo proti večeru zložili not....nisem vedela kolk igračk čem vzet za manco pa nisem sedaj dost komplicirala, barvice in pobarvanko pa "rožičke" za vtikat v ploščo, mal knjig če bo slučajno slabo vreme potem pa en vagon šprickotov naša je čist nora na te šrickote....jaz pa jih imam pol kuferuser posted image user posted image none in nonoti to pridno kupujejo tko da jih imam doma že 15...bom začela prodajatuser posted image user posted image user posted image ...no pa seveda lopatko in kangelco...drugač pa vem da bo non stop v vodiuser posted image user posted image že cel teden kriči kdaj gremo na morje..sedaj še spi tko da mam mal časa za vas....sej verjetno bo kmalu prilezla s postelje...jaz pa mam še hišo mal za pospravit pomit posodo( sem še vedno brez pomivalnega stroja) user posted image user posted image sem misla da ga bova ta teden peljala popravit pa je bil moj bolan 3 dni je mel vročino 39.8 in je bil čist fuč....tko da upam da po morjuuser posted image user posted image če ne bo začel on pomivatuser posted image user posted image user posted image
jaz sem ok trebušek veselo poskakuje čeprav je ta bolj miren-a kot manca , v sredo bi mogla it na 3 d da mi posname ta cd pa je moj g moral podnujno v lj pa sva se zmenila za včeraj letim v porodnišnico taka gužva za znoret in seveda 3d spet zaseden ker so imeli trimesečni dojenčki pregled kolkov..no potem sva se zmenila za danes popoldan ....upam da bo ok sam se boljim da bo ta v trebuščku spal-a ma kar bo bo pa naj mi posname k spiuser posted image user posted image .ne bom več čakala...
tudi mi imamo zadnje čase probleme z umivanjem glave...našamponira si jo problem je k treba sprat ..pa še glavco da nazaj pa še vedno kriči..user posted image upam da bo minilo ker v bazenu in morju ni problemov...tam gre po vodo in spije litre....fuj....
naša manca je tud alergik na pike...zaenkrat je sam otečena na delu k jo kaj piči npr. komar al pa sam mušica...čebela al kaj večjega jo še ni pičlo tko da ne vem kaka bo reakcija pr njej..imam pa doma claritin...

mi z dudo nismo imeli problemov ker jo nikoli ni htela imet...na začetku sem ji kupovala vse različne sorte ( sem jih najdla un da n k sem njene cunje gor privlekla za user posted image ) pa jih je enih 12 vrst...vse sorte sem ji probala dat ona pa kr nič...tko da z odvajanjem nimam problemov niti kakšnega nasvetauser posted image user posted image bomo videli kako bo sedaj v drugo

pri lulaju in kakanju je pa moja čist pridna..sedaj hodi na školjko tko da upam da smo s kahlico odpravli...sem pa prov pozabila kako je to s plenicami k nismo več v njih od janurajauser posted image user posted image bo bo ktobra bolj pestrouser posted image user posted image
no naša mala gospodična se je dvignila...že kriči kaj je za jestuser posted image user posted image lepo se mejte pa se čujemo ko pridem iz morja..se bom napalavala še za vas.....pozdravček

šuncika ker bom na morju lep začetek nove službe

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
8.8.2008 12:21:12   
mml
Dan

Mi smo se včeraj potepali po Gorenjski, smo bili pri user posted image  starših. Smo se pa cijazili, da se mi je skoraj zmešalo, kup turistov s prikolicami, pa naši vrli cestarji so zaprli en vozni pas aavtoceste, da so nekja praskali po zemlji in seveda je takoj nasatala 3 km kolona user posted image . No na srečo je Matic spal, Manca je pa gledala Slončka Benjamina. Smo pa že prej "izgubili" celo našo zbirko DVD-jev, ker jo je user posted image  pustil na strehi in je vse skupaj padlo na tla sredi Celovške...smo se takoj, ko je bilo možno obrnili in ustavili in na srečo so vsi DVD ostali v torbi, ta pa točno na sredi med voznima pasovoma...na srečo se ni nihče peljal čez...

Matic spančka, Manca in user posted image  sta šla pa čofotat v Atlantis in mislim, da bosta vsak čas doma

cuma super fotki tvojih princesk user posted image . Jaz te čisto razumem, da se ti kakšen dan ne da nič napisati, tako da nisi nič lena, pa še časa imaš sedaj bistveno manj, ko imaš še službo. Tako da nič panike user posted image

šnucika ja malo nerodno bi bilo, če bi v ponedeljek iskala kam sploh moraš v službo user posted image

NRMM user posted image user posted image user posted image  za Marušino noč brez dude. Moram priznati, da sta tvoji punci res faci, da sta kar tako odpisali dudi. Upam, da bo kaj takšnega tudi pri nas...samo me skrbi, da ne bo

No ravnokar se  je vlilo kot za stavo...

janja ja se kar nabere takšne in durgačne krame za na morje. Lepo se imejte in uživajte user posted image

Nana Liza meni bi naslednji teden dopoldan (ampak ne prezgodaj) prav pasala ena kava. Zdaj sem ugotovila, da je v Brunarici Bizovik super...ne prevroče, lepo senca, krasno za parkirat, lepo se da v miru sedet zunaj v senci, pa še kavo imajo na pol zastonj user posted image . Tako da se mogoče dobimo za spremembo tam...
Jaz bom verjetno kupila Manci za v vrtec copatke kar v Massu...so usnjeni, spodaj imajo pa še gumo (tako z luknjicami, da nogice dihajo), da ne drsijo in so tudi cenovno ugodni user posted image

bino in kako je Bini všeč v veliki postelji? Super, da ste izkoristile tatija, ko je bil doma user posted image

HIMH a so te čisto okupirali v službi???

sonček balonček kako ti gre z obema princeskama doma?

arielca prideta z Brino tudi na kavo naslednji teden? Imajo pri Brunarici super igrala za Brino. Manca jih je že preizkusila in so ji všeč user posted image

ac kdaj imaš pa ti morfologijo?

pegica spet nas zanemarjaš user posted image

izabela se Matevž že veseli kampiranja?

jana in pajaca sta se nas pa tako odpovedali...

Grem pripravit kašico za Matica...če bo ostalo tako, da se bo odpovedal dojenju po sadni kašici, bom začela počasi še z zelenjavo in prikuhami za kosilo...upam, da bo tudi to jedel tako rad kot sadje...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
8.8.2008 13:19:29   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Massu...so usnjeni, spodaj imajo pa še gumo (tako z luknjicami, da nogice dihajo), da ne drsijo in so tudi cenovno ugodni

te smo meli mi in so res ful dobri....imajo jih tut v Leclerce..pa še kak cent ceneje... dober nakup...
enake neusnjene pa ne kupovat, ker švica nogica...

nič vas ne zanemarjam...ampak vse z eno roko delam, v drugi mam žbejkota...tk da gre vse na pol bolj počasi :)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
8.8.2008 21:20:02   
mml
Ampak, da bi prenočevale na drugi strani se pa res ne spodobi user posted image

Mi smo danes namontirali magnetno tablo in je Manca z veseljem čečkala po njej. Zdaj moram pa še kje najti kakšne luškane magnetke, da bo zadeva bolj zabavna

Skratka mirno in lepo noč

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.8.2008 8:25:00   
šnucika
Dobro jutro!

Še dva dni vam lahko kafe kuham...potem pa bom bolj večerna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnja noč je bila deževna,tramontana je pol ure tako sekala,da sem mislila,da bo hišo odneslo.
Je pa vsaj ohladilo in ščistilo ozračje.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.8.2008 6:50:04   
NRMM
Juuuuuuuuuuuuuuuutro!

Sem hotela ponudit kavo z izgledom,pa ne morem nič prilepit user posted image user posted image .Tako da,za vsako ena takšna user posted image user posted image ,ta je najbolj ziher user posted image .

Moji punci še spita,tako da je še mir pri hiši.Smo bili včeraj na rd in sta šli spat okoli 20.30,kar se pozna zdaj zjutraj,ko še veselo spita,za razliko od mene user posted image .Ded me je zbudil s svojo budilko,zaspat nazaj,pa je znanstvena fantastika user posted image .

V petek zvečer smo se dobile Štajerske decemberke na klepetu in je tako zeeelo pasal.Upam,da kmalu zopet ponovimo ozr.datum je že določen,samo minit mora do tja.

A ha moja mala nagajivka se je že zbudila,moram hitro s flaško tja....vas pridem še pokomentirat.

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 10.8.2008 6:54:14 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.8.2008 7:21:50   
šnucika
user posted image

Še ena kava z moje strani.Zadnja jutranja za nekaj časa.Jutri začnem delat.

lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.8.2008 8:59:40   
sonček balonček
Pozdravljene!

Šnucika vem, kako ti je najbrž hudo, ker se ti bo urnik in življenje precej obrnilo na glavo.

Nekdo se je zbudil...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.8.2008 9:53:40   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Pozdravljene!

Šnucika vem, kako ti je najbrž hudo, ker se ti bo urnik in življenje precej obrnilo na glavo.

Nekdo se je zbudil...

Niti ni panike...samo zaradi Žive mi je malo hudo,ker nima vrtca.Pravzaprav še ne vem,če je kakšno mesto sproščeno v njeni starostni skupini.
Zaenkrat bo kar doma pri mojih v varstvu...sedaj pa dva tedna itak z očijem,ki je na dopustu.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.8.2008 18:01:46   
mml
šnucika želim ti lep prvi novoslužbeni dan user posted image . Držim pesti,da boš dobila mesto v vrtcu za Živo

...kaj več pa jutri, ko bo več časa...Manca gre po 4 tednih spet k varuški, upam, da ne bo protestirala

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.8.2008 18:20:30   
ac
Jaz sem pa danes spet oddala Saro za en teden na morje. Se je babi odločila, da je treba izkoristit lepo vreme. Povod je bil pa verjetno ta, da sem jamrala, da nikoli ne bom sfiniširala tega dr, ker mi gre zelo počasi, če je pa Sara doma, pa sploh nič ne naredim. Imam že malo slabo vest, ampak Sari morje samo koristi, sploh bom pa drugo leto z obema (s Saro in user posted image ) celo poletje skupaj na morju.

Šnucika, lepo preživi prvi dan službe! Upam, da se boš hitro vklopila!
Mml, držim pesti, da bo Manca brez problema šla k varuški.

Vse se imejte lepo še naprej.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.8.2008 19:21:02   
mml

Mi smo mislili pa danes proti večeru v mesto na sprehod, ker letos sploh še nismo bili zvečer, čeprav je meni super poleti v LJ, kar tako malo sedeti in opazovati ljudi user posted image , samo je Matic skoraj zaspal na tleh v igralnici in sem ga dala v posteljo in še kar drnjoha, jaz sem pa med tem že  user posted image en pralni stroj perila, zdaj čakam, da se  user posted image še posteljnina in jo user posted image

ac sem prepričana, da bo Sara uživala z babi na morju user posted image . Upam, da boš ti našla ustrezne izraze za gospoda profesorja in bo končno zadovoljen. A so ti določili še enega člana komisije a bo šlo brez? Držim pesti, da bodo trije komadi čisto dovolj.
A sta bili s Saro tudi celo poletje na morju, ko si bila na porodniški?

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.8.2008 19:38:17   
ac
Mml - o članih komisije bodo odločali po uradni oddaji dr, ki bo, upam, sredi septembra, saj imam v tem primeru še možnost zagovora v tem letu oz. pred prihodom user posted image . Sem pa izvedela toliko, da dodatnega člana sigurno ne bodo dali v komisijo, če se odločijo za nekoga iz gradbenega foha (tisti vrli prof. je predlagal dekana MB gradbene fakultete), bodo pa pač nekoga drugega fliknili ven (po možnosti tega prof., ki je z vsem tem zatežil). Kar se pa morja tiče, sem bila pa tam s Saro ene tri mesece čez poletje, ko sem bila na porodniški. Imamo prikolico v enem kampu pri Umagu na pavšal in čez celo leto, tako, da smo dosti tam (no, pred Saro mene ni bilo nič tam, sem si raje privoščila bolj aktiven dopust).

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.8.2008 22:27:08   
cuma
Večeeer!

Pa je minil vikend ... itak da prehitro user posted image . Punci sta ok. Tinkara je včeraj prvič poskusila kosmiče z navadnim mlekom in ni bilo nobenih težav, tako da bomo začeli počasi prakticirat kak zdrob ali polento na mleku.... Še ena novost: reče MAMA, TATI, GEM (grem), GLEJ, GUGA, ,AM AM ... vsak dan doda kaj novega user posted image  . Ema je danes prvič jedla toast s sirom user posted image user posted image user posted image  ..., zna praktično cele Mehurčke na pamet user posted image .
Jaz sem po doooolgem času (sploh ne pomnim kdaj) staknila prehlad .... najbrž spremenjen bioritem, stres, prehrana ... -2kg, ... bo treba vitaminčke uvest .... ali pa kaskaderja, da bom lahko kdaj kaj počivala vsaj doma. Mož me grdo gleda že, če ob 23ih zaspim, ko mi kaj razlaga ... potem pa nočna s Tinko in auf ob 6ih, da kaj naredim pred službo ... in se nabere.... ah saj bo! 

šnucika: Jutri začnem delat čisto zares ... ob 9ih nas vržejo v vodo in upam, da bomo splavali brez hujših zapletov user posted image .
Jaz bi raje prišla kar s tabo na še eno rundo izobraževanja user posted image  ...  Dobro štartaj in se vidiva! user posted image

mml: kdaj prideš k zobarju? user posted image  Naj bo jutrišnji odhod v varstvo neproblematičen user posted image ! Čestitke malemu Maticu z zamudo za pol svečke user posted image user posted image user posted image user posted image !

ac: naj ti uspe dr. ... Sara pa bo prava primorka postala user posted image ! Naj se ima fajn, ti pa pobožaj bušija in počivaj ... ko bosta 2, bo malo težje imeti fraj!

Vse: lepo spite in lep ponedeljek vam želim!  

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.8.2008 22:27:30   
šnucika
Čer!

Tega še svet ni doživel...jutri imam za it prvi dan v novo službo in me je danes tako križ zvil,da sem čist zvita od bolečin.Nafilala sem se antirevmatiki,pa nič ne pomaga,pa svečko vzela,pa masiral me je moj z Naklofenom...nič...katastrofa.Jutri vstanem ob 6h in če bo hudo,me bo peljal v ambulanto po blokado,da bom prišla do službe.user posted image

Lep začetek novega tedna želim!
Pa pridno kofetkajte zjutraj.....user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
11.8.2008 8:01:02   
arielca
Dobro jutro!

Ja, nakup je bil uspešen user posted image . Brina je dobila nekaj jesenske garderobe, jaz pa sem kupila nekaj malenkosti za stanovanje.

Nana Liza, Brina ima v vrtcu Superfitove copatke, ker je v umivalnici na tleh običajno mokro in je fajn, da copatki ne premočijo. Doma pa ima Starchild copatke, ki sem jih kupila tukaj:
http://www.minisvet.si/starchild-puncke-c-251_269.php?osCsid=30e5430ec4052009e9c797fccdb402fa. So pa tisti Massovi tudi fajn, ampak v KR je Brinina številka vedno najbolj pobrana in ostanejo le fantovske barve user posted image .

mml, kdaj boste ta teden kofetkale? Mogoče nama z Brino uspe user posted image .

šnucika, uspešen prvi delovni dan user posted image . In upam, da so bolečine popustile user posted image .

cuma, verjetno ti je od vsega stresa padla odpornost. Pazi nase user posted image .

No, Brina me kliče, tako da šibam v akcijo. Lepo se imejte!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
11.8.2008 9:17:22   
mml
Jutro,

Manca je ponoči prikorakala v spalnico bo 4. in hotela k meni v posteljo, no sva se po tem zmenili, da bo kar lepo v svoji in ni bilo panike, nimam pojma kaj ji je bilo. Po tem pa jaz nisem mogla zaspati, ker sem imela slabo vest, da ji nisem dovolila k nama v posteljo user posted image . Se mi je pa po tem zjutraj revanžirala in me pustila spati do 8.30 user posted image . Matic je pa včeraj zvečer po dolgem času zaspal brez dude in se zbudil ob 7. in po tem pridno zadrnjohcal naprej user posted image . Se je pa včeraj zvečer pokril čez glavo in po tem je prhal in pihal dokler ni zaspal. Me je skoraj kap, ko sem ga šla pokrit in ga nisem nikjer našla...bogi revež, jaz se se pa spraševala zakaj tako prhe...mama pa taka...

šnucika upam, da si se zbudila kolikor toliko v dobrem stanju in ni bilo treba po blokado. Želim ti prijeten prvoslužbeni dan user posted image

cuma se moram naročit k zobozdravniku, ker se mi ene plomba nekaj kruši, pa na drugi strani me nekaj čudno skeli na šestici user posted image . A ti lahko pošljem kakšen kilogram user posted image ? Upam, da te prehlad hitro mine in da bo današnji dan, ko gre zare, super in uspešen user posted image

arielca nismo še nič dogovorjene, tako da povej, kdaj bi vama pasalo in se bomo zmenile user posted image

ac ja prikolice so krasna rešitev za čas, ko imaš otroke, čeprav si jaz kar ne znam predstavljati, da bi bila celo poletje v kempu z otrokom...Jaz kar malo pogrešam potovanja in se že veselim, da bosta čmrlja malo zrasla, da bomo lahko kam šli user posted image . Držim pesti, da bo tvoj dr. kmalu končan in da ne bodo komplicirali s komisijo

bino, Nana Liza kaj je s kofetkanjem ta teden?

NRMM lepo, da ste Štajerka spet čvekale in se na sploh lepo imele user posted image . Ljubljančankam to sploh ne uspe user posted image ...mislim ,da bi se zvečer takole dobile

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
11.8.2008 10:03:02   
Nana Liza
Rravno sem  pospravila stan. v normalno stanje in morava hiteti na občino, da oddamo papirje za vrtec.

Tevž se je pa ravnokar spet zbudil. Je galamil spet celo noč. user posted image

mml  - Sreda dopoldne? lahko kjerkoli.
se še kaj oglasim kasneje...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
11.8.2008 10:29:44   
Kofi
DA ne boste rekle da vas zanemarjam user posted image
Redno berem - saj se vidi po tem, kdo je vedno prisoten user posted image

NL le hiti na občino ja. Sicer prvi obrok plačaš v celoti. Si taka kot jaz..vse zadnji hip. Le da sem jaz poslala v vrtec in ne na občino. Tk so nam rekli...morem jih še poklicat, če so dobli danes pošto.

mml--- kak Maticu uspe spati celo noč? Ažbe se zbuja ob 1.00, 4.00, 6-7.00 user posted image  Meni se ne lubi več. Danes ob 4 nisem nič kaj hitro vstala po njega, pa me Neli pokliče iz sobice: "Mamaaa, Ažbe joka!!!" user posted image

Neli je šla danes za skor cel teden k babi v Savinjsko. Je baje rekla mojemu, saj pol me prideš iskat, ko končaš služblo, a ne? Morem ga še povprašat, kaj ji je odgovoril.

Jah, štajerke se zvečer dobivamo, pa bi meni tud kaj dopoldan pasalo...to kaj greste ve na kavico. Pa jaz nimam prevoznega sredstva user posted image

arielca...meni so tut lepi ti copatki...sam, a niso mal hudo dragi? Se obrestujejo? Bi jih ful kupila in Neli in Ažbejkotu. Kak pa kaj tvoji pregledi knjige? stric zadovoljen?

šnucika...to je ziher od strahu pred novim...se bo porihtalo samo od sebe. JAz sem po prvi porodniški šla v službo s takim herpesom sred čela, da sploh ne morem verjet. Kaj so si kej mislili sodelavci...user posted image  Držim pesti, da ti je uspelo prist na delo. Pa da ti je bilo lepo.

cuma, pridna si da nas še kaj bidiraš user posted image  Kaj maš to sploh za eno službo? Kaj boš morala počet zdaj ko gre zares?

ac...s tabo se pa sploh ne menim...si tako pridna s tem dr. da mam skoz slabo vest. user posted image  Mal heca! Jaz se zdaj lotim analize in seveda nepogrešnega članka. Sem se odločla, da le ne bom onega z naslovom kako ne doktorirati napisala user posted image
mml...kdaj si pa ti uspela tako hitro študij zaključit? Še so pridni na tem svetu, a ne? Tebi tud zavidam!

sonček balonček...a mala še poliva toliko? Naš Ažbe vedno bolj. Zdaj niti ne poliva ampak v loku bruha. Jaz ne vem več kaj bi. V sredo imamo cepljenje in bom P vprašala kaj se da narest. Zanimivo, da mu GH ostane v trebuščku..če je vrgel kaj ven, vrže moje skisano mleko. Še po tistem, ko je gosto hrano gor pojedel...kot da mu gre po drugi poti ven user posted image

Kar se pa mene in mojega počutja tiče...sem skoz kr neki slabe volje..sploh se ne morem pomirit..živci na 100...pa ne vem kaj naj se lotim. Vse me s tira vrže. Kera kak predlog?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?