NRMM
|
Daaaaaaaaaan! Imam malo časa,dokler šef ne pride,da greva na kavico.Je danes v naših koncih in je to super stvar,ker mi ni bilo potrebno zopet šibat v Mengeš.Sem se lahko zjutraj nakofetkala z vozičkarcami,zdej pa po malem delam.Moža nisem vidla že od kar je prišel iz bolnice,čist je padel v tole šoferijo zopet,me smo mu pa na zadnjem mestu.Maruša mi tečnari vsak dan kje je ati,ga kliče in prosi,da pride k njej,njemu pa to ne seže do srca,tak da...........eh brezveze.Očitno bo potrebno naredit korak naprej ozr.v drugo smer. Bino hvala za kavico ,je bla prav slastna .Čestitke Bini,da je tako pridna ponoči.Nam ne bo tole še hitro ratalo,ma bo že.Upam,da se drugi teden kaj vidiva,ozr.bi bil že čas,te že mal pogrešam.Moji punci sta ok,Marušo daje popoldansko nespanje in s tem tečnoba,Maša je pa dobrovoljček in prebrisanka na kubik . Mml včeraj sem se potepala po tvojem ''drugem domu'' od januarja/februarja dalje .Vedno,ko stopim not,se spomnem nate. Šnucika uživaj še teh par dni.Upam,da nas ne boš potem tako zanemarila kot cuma .Cuma mal heca,da ne boš zamerla. Izabela ti pa le javi,ko ti bo dala šefica dihat ,da skočiva na kavico. Zgubljene kje steeee?tinas,janja,HIMH......???? Grem še mal migat,je ravnokar stroj opral,da še kaj postorim,kar ni službenega . Lep dan in uživajte! LP No to sem pa skoraj pozabila,ko že ravno govorite o dudah.Moja Maša je danes prvo noč preživela brez dud .Jih je snoči vse pometala za postlco,pa sem si rekla,da ji zaenkrat ne bom pobrala,da vidimo,kaj bo ponoči.In očitno jih ni pogrešala,ker je spala celo noč.Tako,da so šle dude v shrambo,če slučajno pride za njo in jih bo hotela,v kar pa dvomim,ker čez dan je nima že 2 meseca.Maruša je zavrgla dudo pri 13 mesecih,Maša pa tudi .Upam,da smo se jih rešili za vselej.
< Sporočilo je popravil NRMM -- 7.8.2008 11:50:31 >