mml
|
Dan, imam 10 minut samo zase in seveda za vas . Pri nas vse po starem, ponoči je treba enkrat vstati, ker Matica kaj zbudi in po tem si zaželi dudo, ampak takoj spi dalje. Smo pa še vedno v časovnem zamiku, ki ga bo treba čim prej odpravit. Sinoči je zaspal ob 23., se zbudil ob 6.40 za dojenje in spal dalje do 10. Kar je sicer čisto krasno, samo septembra bo treba Manco vozit v vrtec in nima smisla, da jo vozim v vrtec samo na kosilo in spat... Manca je trenutno z mojo mamo v živalskem vrtu, še vedno pridno pazi na nogo in skoraj še ne stopi nanjo. Jo bom opozarjala še danes in jutri, po tem pa neham. V soboto in nedeljo bomo imeli za v mesto še voziček, po tem pa počasi začnem z normalnim življenjem Včeraj sem govorila z našo ljubo varuško, ker sem ji morala sporočiti, da Mance danes in jutri ne bo k njej. No po tem je pa prijazno rekla, da me naj nikar neskrbi za naslednje leto, da ji je njen mož rekel, da nikakor ne pride v poštev, da bi kar tako jemala proste dneve...očitno sta malo razmišljala in ugotovial, da če bosta preveč izkriščala, da si bom poiskala drugo varstvo in bo konez z dodatnimi €. Tako da se trenutno spet nagibam k temu, da bom Matica imela kar pri Metki in ne bom iskala druge varuške. Sem sicer zadnjič govorila z eno, ki je na ustrezni lokaciji in ima noramlno ceno, samo je imela precej hud "južni" naglas, pa nisem čisto prepričana, da mi je to ravno všeč...Še ena varuška pa hoče 350 € na mesec, kar se mi zdi pa absolutno prehudo... NRMM no od septembra dalje, ko bom vozila Manco v vrtec ob nečloveško zgodnjih urah (beri okrog 8), se pa lahko po tem pred tvojo službo dobimo na kakašni kavi, pa še bino lahko pride, ker bo tako ali tako tudi peljala Bino v vrtec . Te pa razumem, da si besna, ker si šla danes po nepotrebnem na izlet do Celja. A je zavarovalnica že ocenila škodo na strehi in fasadi in prečela z izplačili? Upam, da zadevo kmalu spravite v red sonček balonček dobrodošla doma. Super, da ste uživali. Jaz si pa kar ne predstavljam it kempriat z dvema čmrljema...kaj pa vem, nisem bila nikoli prav velik navdušenec nad kempiranjem... lonja še jutri po tem pa DOPUST, ti kar malo zavidam . No po tvojem dopustu se pa moramo nujno kaj dobit. Bi bilo prav super, če bi res mogoče vidve z Ajdo prišli kakšno popoldne k nam na obisk bino pogosto zvečer mislim nate, ko "lovim" male mucke po Mancini postelji , ker morajo spati z njo, ker ji jih je dala Bina, da o vilini čarobni palici sploh ne izgubljam besed janjan ste že dobili OI in ste na morju? Upam, da uživate pegica upam, da je Ažbe ugotovil, da ga ne boš cele dneve nosila po rokah. Te čisto razumem, da ti je malo zavrelo po takšnem obisku... cuma si predstavljam ,da ti manjka par ur sedaj, ko si v službi...no ja saj se boste vsi počasi navadili na nov ritem življenja. Kdaj začneš pa s turnusi? šnucika kje se skirvaš???? ac si našla kaj uporabnega za oblečt na razprodajah? arielca super za ponujeno možnost dodatnega učenja . Upam, da ti ne bo zmanjkovalo časa. Si že razmislila kdaj prideta z Brino na čvek in kavo v LJ? Jaz sem cel avgust v LJ, tako da razmisli in sporoči Nana Liza škoda, da ste morali prekinit dopust, samo ti verjamem, da je zoprno biti z bolnim otrokom na morju, kjer ni pravega komforta tako kot doma, no upam, da je Tevž že zdrav in dobre volje izabela si že spet pridna? A kaj kolesariš? Mene še kar drži lenoba in pesimizem...v tej vročini se mi popoldan niti slučajno ne da brcati v klanec, zjturaj pa ne morem, ker sem sama z obema čmrljema. Danes sva dopoldan z Manco že risali pa rezali in lepili papir na škatlo...no njej je najbolj zanimivo stiskati lepilo iz tube pajaca a ti si nas tudi čisto zapustila ? jana Manca je danes zahtevala, da ji narišem Elo s kitko No Matic spi prvo opoldansko spanje, ko se zbudi dobi banano z malinami, jutri bom pa videla ali bo banana z borovnicami ali bodo bučke...prvi vtisi hranjenja so dosti boljši kot pri Manci, ta vsaj odpira usta, sem pa pozabila, kakšno umazano opravilo je uvajnje GH