|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.7.2008 11:03:19   
NRMM
Daaaaaaaan!!

Danes so me natuser posted image ,da moram v Lj in potem mi javijo,ko sem bila že v Celju,da danes ne bo sestanka na objektu,da bo jutri ob 10.00.In ja,jutri pa verjetno jaz ne bom mogla,jezna sem kot user posted image ,ker se za džabe vozim,pa še M&M sem zjutraj morala zbudit,kar mi je najhujše od vsega,ko smo končno po ne vem koliko dneh spale kot ubite,M&M od 19.00,jaz pa od 21.30.

Lonja sej do našega odhoda na dopust (smo malo destinacijo menjali in gremo v Tunizijo,7 km stran od Monastirja)je še kar nekaj in,če misliš bit tak dolgo na morju,te pridem jaz domu odvlečt user posted image user posted image user posted image .11.9.letimo.In tisti tvoj ''sej veš...''mi lahko mal obrazložiš,ker se mi zdi,da ti misli uhajajo na čudna pota user posted image user posted image .Uživajte maximalno na morju,še za nas malo.

Bino lepo,da  je bilo Bini všeč v vrtcu user posted image user posted image .Jaz bom mogla moji dve dati tudi že s 1.9. v vrtec,čeprav sem mislila,da ju ne bom pred prihodom iz morja.Pa gre varuška 3.9.na morje in nimam druge izbire.Če bosta pa pred odhodom na dopust zboleli,pa boh pomagi user posted image .Je pa zdej 2 jutra Maruša pospremila svojega prijateljčka,ki bosta skupaj v skupini,v vrtec.In,ko smo prišli pred igralnico,se mi je mala sezula in čakala pred vrati,da bi se šla igrat user posted image .Sej ne rabim pravit,kakšen jok je bil,ker smo odšli domov user posted image .
No za kavico pa super,ker Trnovo bo pa po prihodu iz dopusta moj drugi domuser posted image ,mi je župnik napovedal,da mi bo kar eno postlo odstopil user posted image ,ko bo delo v polnem pogonu.Da bi še vsaj bil mlad,bi se pa še mogoče res dalo kaj zmenit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Šnucika
kje siiiiiiiiiiiiiiii???

Cuuuuuuuuma a bo treba na Diners kakšno pritožbo napisatuser posted image ,da nimaš več časa za nas?

Mml
ti še kar pri tortici user posted image ?

Grem malo migat,da bo kaj koristnega danes od meni.

Lepo bodite!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.7.2008 12:24:01   
mml
Dan,

imam 10 minut samo zase in seveda za vas user posted image .

Pri nas  vse po starem, ponoči je treba enkrat vstati, ker Matica kaj zbudi in po tem si zaželi dudo, ampak takoj spi dalje. Smo pa še vedno v časovnem zamiku, ki ga bo treba čim prej odpravit. Sinoči je zaspal ob 23., se zbudil ob 6.40 za dojenje in spal dalje do 10. Kar je sicer čisto krasno, samo septembra bo treba Manco vozit v vrtec in nima smisla, da jo vozim v vrtec samo na kosilo in spat...
Manca je trenutno z mojo mamo v živalskem vrtu, še vedno pridno pazi na nogo in skoraj še ne stopi nanjo. Jo bom opozarjala še danes in jutri, po tem pa neham. V soboto in nedeljo bomo imeli za v mesto še voziček, po tem pa počasi začnem z normalnim življenjem user posted image
Včeraj sem govorila z našo ljubo varuško, ker sem ji morala sporočiti, da Mance danes in jutri ne bo k njej. No po tem je pa prijazno rekla, da me naj nikar neskrbi za naslednje leto, da ji je njen mož rekel, da nikakor ne pride v poštev, da bi kar tako jemala proste dneve...očitno sta malo razmišljala in ugotovial, da če bosta preveč izkriščala, da si bom poiskala drugo varstvo in bo konez z dodatnimi €. Tako da se trenutno spet nagibam k temu, da bom Matica imela kar pri Metki in ne bom iskala druge varuške. Sem sicer zadnjič govorila z eno, ki je na ustrezni lokaciji in ima noramlno ceno, samo je imela precej hud "južni" naglas, pa nisem čisto prepričana, da mi je to ravno všeč...Še ena varuška pa hoče 350 € na mesec, kar se mi zdi pa absolutno prehudo...

NRMM no od septembra dalje, ko bom vozila Manco v vrtec ob nečloveško zgodnjih urah (beri okrog 8), se pa lahko po tem pred tvojo službo dobimo na kakašni kavi, pa še bino lahko pride, ker bo tako ali tako tudi peljala Bino v vrtec user posted image . Te pa razumem, da si besna, ker si šla danes po nepotrebnem na izlet do Celja. A je zavarovalnica že ocenila škodo na strehi in fasadi in prečela z izplačili? Upam, da zadevo kmalu spravite v red

sonček balonček dobrodošla doma. Super, da ste uživali. Jaz si pa kar ne predstavljam it kempriat z dvema čmrljema...kaj pa vem, nisem bila nikoli prav velik navdušenec nad kempiranjem...

lonja še jutri po tem pa DOPUST, ti kar malo zavidam user posted image . No po tvojem dopustu se pa moramo nujno kaj dobit. Bi bilo prav super, če bi res mogoče vidve z Ajdo prišli kakšno popoldne k nam na obisk

bino pogosto zvečer mislim nate, ko "lovim" male mucke po Mancini postelji user posted image , ker morajo spati z njo, ker ji jih je dala Bina, da o vilini čarobni palici sploh ne izgubljam besed user posted image

janjan ste že dobili OI in ste na morju? Upam, da uživate user posted image

pegica upam, da je Ažbe ugotovil, da ga ne boš cele dneve nosila po rokah. Te čisto razumem, da ti je malo zavrelo po takšnem obisku...

cuma si predstavljam ,da ti manjka par ur sedaj, ko si v službi...no ja saj se boste vsi počasi navadili na nov ritem življenja. Kdaj začneš pa s turnusi?

šnucika kje se skirvaš????

ac si našla kaj uporabnega za oblečt na razprodajah?
arielca super za ponujeno možnost dodatnega učenja user posted image . Upam, da ti ne bo zmanjkovalo časa. Si že razmislila kdaj prideta z Brino na čvek in kavo v LJ? Jaz sem cel avgust v LJ, tako da razmisli in sporoči user posted image

Nana Liza škoda, da ste morali prekinit dopust, samo ti verjamem, da je zoprno biti z bolnim otrokom na morju, kjer ni pravega komforta tako kot doma, no upam, da je Tevž že zdrav in dobre volje user posted image

izabela si že spet pridna? A kaj kolesariš? Mene še kar drži lenoba in pesimizem...v tej vročini se mi popoldan niti slučajno ne da brcati v klanec, zjturaj pa ne morem, ker sem sama z obema čmrljema. Danes sva dopoldan z Manco že risali pa rezali in lepili papir na škatlo...no njej je najbolj zanimivo stiskati lepilo iz tube user posted image

pajaca a ti si nas tudi čisto zapustila user posted image ?

jana Manca je danes zahtevala, da ji narišem Elo s kitko user posted image

No Matic spi prvo opoldansko spanje, ko se zbudi dobi banano z malinami, jutri bom pa videla ali bo banana z borovnicami ali bodo bučke...prvi vtisi hranjenja so dosti boljši kot pri Manci, ta vsaj odpira usta, sem pa pozabila, kakšno umazano opravilo je uvajnje GH user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
31.7.2008 12:36:29   
JanJan
Daaan!

Tako, OI je že doma, mi pa tudiuser posted image user posted image user posted image . Je user posted image dobil dopust od ponedeljka do petka, tako da v ponedeljek odrinemouser posted image na morje. Komaj čakamuser posted image . Ne vem, kdo si bolj želi v vodo, Jan ali jazuser posted image . No, končno se je projekt odvajanja od plenic začel nagibati na pozitivno stranuser posted image . Čez dan smo brez plenic, Jan sam pove, da mora na kahlicouser posted image . Samo še za spati jo ima, pa še takrat je največkrat zjutraj suhauser posted image .

MML: user posted image za sneti gips in pa čestitke za šestmesečnikauser posted image user posted image user posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.7.2008 13:08:02   
lonja
Še enkrat sem tuki...z vami user posted image .

JanJan uživajte maximalno na morju, ti bom mahala, kje pa boste stacionirani? Verjamem, da si morja že zelo želiš. Zdej, ko si brez trebuha bo to še toliko bolj finouser posted image

Mml, ti kr Matica pri Metki imej, vseeno bolš Metka kot kaka z južnim naglasom. Sej mogoče se bo pa res zdej malo bolj k sebi spravila. Itak se mi pa zdi, da nisi imela tolk problemov, ko si hodila v službo in da je res mičkeno izkoriščala tvojo porodniško. Držim pesti, da se boš OK zmenila, po dopustu pa, ja, seveda se bova z Ajdo rade volje oglasili.                             

NRMM, še dobr, da vsaj midve veva kaj pomeni sej veš. Naj tako tudi ostane, ok? Aja, sej če greste pa šele 11.09. se pa res še slišimo. Fino se imej do takrat, da bi tebe prijela taka delovna  vnema, kot grabi našo Cumo, močno dvomim, uživajte pa vseeno. Čisto vsi user posted image .

Seveda pa se slišimo še jutri, se me še ne boste znebile.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.7.2008 13:25:42   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

NRMM, še dobr, da vsaj midve veva kaj pomeni sej veš. Naj tako tudi ostane, ok? Aja, sej če greste pa šele 11.09. se pa res še slišimo. Fino se imej do takrat, da bi tebe prijela taka delovna  vnema, kot grabi našo Cumo, močno dvomim, uživajte pa vseeno. Čisto vsi user posted image .

Seveda pa se slišimo še jutri, se me še ne boste znebile.

Nikar ne misli na tisti ''sej veš'',ker zdej pa črnca ne bom spustila v sobo ozr.ne bo sef service user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za delovno vnemo,se pa ni za bat,ker me je pred časom minila,zdej je pač to še nujno zlo user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.7.2008 13:46:50   
ac
Sem se spet tolk najedla, da se komaj premikam user posted image .

mml - čestitke Maticu za polovično obletnico user posted image . Kar se pa razprodaj tiče, pa še nisem uspela it pogledat, ker moram izkoristit popoldneve brez Sare in raje doma izpopolnjujem svoje izrazoslovje user posted image .

Bino - imen še nimava izbranih. Glede na to, da je bila Sara še dva dni po porodu 'deklica' in sem se potem jaz odločila za Saro, je sedaj user posted image na vrsti za predloge.

Lonja - naj ti hitro mine še jutri v službi, potem pa UŽIIIIIIIVAJ na dopustu!!!!! Pa se vidimo, ko prideš nazaj. Meni v službi zaenkrat ni nič hudega, mi pa napovedujejo vse sorte naloge in zadolžitve, namesto, da bi mi teh par mesecev dali mir...

Zjutraj sta me iz Pule klicali babi in Sara. Imajo se super in s Saro sva se po telefonu kar precej zmenili user posted image . Ja, babi je res zlata. Ker sva z user posted image za cel koledarski mesec Saro izpisala iz vrtca, bo drug teden še tri dni imela Saro na Šobcu. Pa nikoli ji ni problema karkoli naredit, pomagat, itd.

No, tako. Gremo nazaj na delo. Vse po vrsti se imejte lepo in uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.7.2008 14:00:08   
Kofi
Hej

mi smo mal boljš...mal...user posted image  Je Ažbetu pokukala spodnja enkica ven. Na obeh straneh dvojkici pa ima take kot da bi ga Tayson mal naokoli user posted image  Tko, da sumim na to, da bo prišla še druga enkica in obe dvojki hkrati. Bomo vidli. Upam, da se umiri. Tudi danes ga nosim - takoj ko malo zacvili user posted image  Šparam živce.

Jaz sem danes na sprehodu vidla Neli, kako se šeta z varuškom. Sva bili s prijateljico in tudi njena hčerkica je bla skupaj z Neli. Še dobro, da nas niso vidli,ker bi sicer obe hotli it domov z nama user posted image

lonja uživajte!!!! TI mal zavidam!

jan jan kako pa kaj Domen? sej karkoli pri junijkah napišeš, lahko še tukaj skopiraš, da bomo brale user posted image  Bravo za Jana za kahlico user posted image

mml pa si ti fejst fejst zadovoljna s to Metko? Ker jaz naše varuške čist nobenemu ne priporočim. Ko jo šlivi! Itak jih je junija imela 8 v stanovanju! Ker je vedla da septembra naše pupe grejo. Malček so se gužvali po mojem. Sej se ti verjetno ne da iskat nove varuške. Ej, pa menda ja ne devaš tolk eur za varstvo? Mi imamo zdej 180 pa je kr neko povprečje za MB
Kak ti je pa ratalo, da mali spi celo noč? Jaz 2x še vstanem za dojenje - nima dude, pa pri Neli v sobi spi. Tko da sem hitra kolkor lahko...če ne sanjam kaj podobnega njegovemu gruljenju...večkrat mi to ne paše glih v sanje, pol pa se zbrihtam, da je mogoče treba vstat user posted image  GH - ma zaenkrat smo na Frutekih - poskusil je 3 različne in nič kaj ni preveč navdušen. Saj bo..počasi...zobki so krivi user posted image ! Pa vse naj naj Maticu za 6mesečnico! Pa ne s tistimi torticami okoli skakat, ker mam še vedno urnk šlauf okoli pasu!

nrmm ne jezi se...baje škodi! user posted image  Saj pa ne moreš do 10., 11. spat! Zjutraj se dan išče! (Joj, še kr mi odmevajo te besede od mojih staršev, ki so nas budili ob 6 zjutraj!!!!! na petek in svetek!)

Zdej grem pa delat pod paro...da se bom boljš počutila!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.7.2008 16:31:45   
Kofi
Punce,
da ne bo kera spregledala Vloge za oprostitev plačila vrtca za 2. otroka. Objavljena je! Kliknite TUKAJ
(če bo delala povezava!)

< Sporočilo je popravil pegica1 -- 31.7.2008 16:35:20 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.7.2008 16:35:54   
Kofi
http://www.mss.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/veljavni_predpisi/neuradna_preciscena_besedila_predpisov_iz_pristojnosti_mss/predsolska_vzgoja/#c17050

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.7.2008 19:56:56   
NRMM
No evo,jaz pa sem danes klicala na občino in v vrtec in še niso vedeli o tem obrazcu nič,ampak saj piše,da bo jutri 1.8.vse bolj jasno.

Hvala pegica1.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
31.7.2008 23:53:39   
cuma
Čau punce!

Nisem pozabila na vas user posted image  ... samo časa mi zmanjkuje!

Danes sem sama doma. Moji so šli na štajersko in pridejo domov v sredo .... jaz pa jih bom obiskala čez vikend.
V službi sem se naštelala na maraton in izklopila šprint ... zdaj delam samo 8 ur na dan user posted image  ... in ne 10.
Smo ok ekipa in se imamo fajn. Zaenkrat se še učimo, delat pa bomo začeli približno takrat, ko pride šnucika user posted image . Upam, da bomo do takrat res znali vse, ker je tega materiala še pa še ... user posted image user posted image user posted image  
Moji dnevi so pestri. Pred službo skušam kaj pospravit, porihtat eno punco, se zrihtam in letim ...ko končam letim domov in na igrišče. Ko punci zaspita se učim, likam ... poslušam moževo poročilo dneva user posted image  ...

Nisem še uspela prebrati za nazaj ...

zato vas prav vse lepo pozdravljam in se kmalu javim ... obljubim user posted image

Lahko noč!

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
1.8.2008 9:03:41   
arielca
Dobro jutro user posted image  . Smo padle čisto na dno strani user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
1.8.2008 9:04:23   
mml
Jutro,

ena velika user posted image  za boljši dan

Danes ponoči se je namreč Matic odločil, da bi imel dudo...in to ene 5x...user posted image ...tako da se sprašujem, kje so pozitivne strani dude...pri Manci je bilo dosti boljše, ker je ni imela...no seveda Matic zdaj spi, Manca me je vrgla pa pokonci ob 7.30 in je spila že dve skodelici kakava, pogledala enega Benjamina in zdaj je zahtevala vodene in prstne barve...
Razmišljam, da ji bom v sobo na steno namontirala veliko magnetno tablo, da bomo lahko obesili kakšno slikico...sem jih že gledala na spletu, pa mi niso OK, ker jaz rabim ozko in visoko, prodajajo pa predvsem dolge in ne tako visoke...no saj mogoče bi jo lahko pa obrnila za 90° in bi bilo tudi OK

pegica jaz sem z varuško Metko bila v principu kar zadovoljna do letošnjega maja, ko ji je zbolel mož in po tem je začela komplicirat in izkoriščat mojo porodniško, višek je bil pa sedaj, ko je v bistvu 4 tedne ni, dogovorjeni smo bili pa za 2 tedna. Drugače pa nimam pripomb, Manca gre rada k njej (no zelo rada ostane tudi doma user posted image ). Je pa to seveda predvsem varstvo in vidim, da je zadnji čas, da gre Manca v vrtec, ker ji je pri Metki že kar malo dolgčasi
Upam, da Ažbeta zobki ne bodo preveč mučili. Pri Maticu ni nobenih znakov o prihajajočih zobkih, pa saj je bila Manca tudi brez zob do 8. meseca. Matic zaenkrat kar pridno odpira usta, me pa zanima kako bo, ko bo prišla na vrsto zelenjava user posted image . A ti misliš dati Ažbeta že takoj v vrtec?

janjan bravo za uspešno odvajanje od plenic user posted image , pa super, da greste uživat na morje. Počofotaj še malo za mene user posted image

cuma uživaj v samoti in tišini...meni bi tudi pasalo kakšen dan. Ti pa verjamem, da je čuden občutek, ko je nanekrat doma tišina in ni po tleh polno igračk user posted image . Sem vesela, da ti je v službi OK in da ste dober kolektiv, upam, da tako tudi ostane. Sem pa prepričana, da bo vse OK, ko bo šlo za res user posted image

ac a so v službi pozabili, da si user posted image ? Jaz sem se lani kar uspešno izogibala novih zadolžitev, tako da sem imela že skoraj slabo vest user posted image . Me pa čisto nič ne vleče nazaj v službo in razmišljam, če mogoče ne bi po tem delala samo 6 ali 7 ur...bom še razmislila, kaj to prinesa...predvsem manj stresa pri razvažanju otrok..samo ne vem, kako bi pa v službi to zgledalo v realnosti...

lonja že pospravaljaš mizo user posted image ?

Mance očitno noga nič več ne boli, ker danes že kar anprej ponavlja, da je nogica zdrava in da lahko hodi, jo moram, kar naprej opominjati, da naj še "hodi" po štirih. Smo pa danes spet same, ker ima user posted image  po službi RD zabavo pri direktorju...Jaz bi tudi kakšno popoldansko zabavo brez otrok...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
1.8.2008 9:17:43   
lonja
Jutro,

Mml, hvala za mnjam kavico, moja je že prazna user posted image . Miza je skoraj pospravljena, listek za predčasen odhod domov sem že tudi napisala in sedaj le še odštejem teh nekaj urc in gasa.... Imam namen še na tržnico, da nakupim nekaj zelenjave, pa v Leclerc po fasungo za na morje, pol pa spokat domov. Bomo šli pa verjetno šele jutri popoldne, ker dopoldne po po mojem na cesti disaster.

Joj, kako bi šele meni pasalo kako popoldne samote, v sredo sem bila dve uri sama popoldne, joj, kako je bilo luštno user posted image .

Cuma, pridna, k nas vsaj malo poslušaš, pri nas, ki imamo že nekaj staža, se je maraton prevesil že v tek čez ovire, pač paziš, da kake na zadaneš, drugač pa progo lepo in mirno pretečeš in greš domov. Maratona že dolgo nihče več ne ceni, možno je potem le koriščenje ur, kar pa seveda ni možno glih vedno, ko si človek zamisli user posted image .

Šnucika, kam pa si se ti zgubila? Dej oglasi se, te že pogrešamo user posted image .

Pegica, jst sem tudi zadnjič videla Ajdo in njene prijateljčke, ko so z varuško šetkali po Vrhniki. Me je skor smeh popadel sredi vožnje, Ajda je čisto mirno hodila v vozičku, v katerem se je vozila najmlajša punčka, ki je merka varuška, kadar gremo ni na sprehod, ni NIKOLI tako mirna in pridna user posted image . Pa ti kr mirne duše pojamraj kaj, sej čez nekaj mesecev bom pa jaz jamrala. Prej bom morala na kak tečaj k Mml, ker tako pridne otroke, kot ima ona, pa kr ne vem. Jst bi z veseljem dajala dudo ponoči, če mi ne bi bilo treba 2x dojit ponoč. To me je kr utrudilo takrat, se še spomnim.

Jana73, a na Štajerskem nimate interneta user posted image

NRMM, po našem dopustu obvezna kaka user posted image , OK? Mene je delovna vnema že tudi čist minila, veš.

Tako, grem. Imajte se lepo, se mogoče še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
1.8.2008 10:21:08   
Izabela_
Dobro jutro,

tako veliko ste napisale zadnje dni, da mi je vzelo kar nekaj časa za branje. Včeraj sem res pridno delala, ker sem morala nekaj oddati, pa sploh nisem utegnila odpreti RR. Danes pa začenjam z novo zadevo in lahko kaj napišem. user posted image

Matevž včeraj po dolgem času ni spal pri varuški in je tako zvečer zaspal že pred 20h. Mož je moral nekaj nazaj v službo in sem imela večer zase, sem gledala en film. Danes pa sva s Tevžem vstala šele nekaj pred 8h zjutraj, tako da sva bila oba naspana. Mož pa ob 7h že spet v Ljubljani, sem imela kar slabo vest...

Lonja - ooo, tole morje bo pa prijalo, a ne? Jaz se tudi zdaj tako veselim, ko sva se končno odločila, kam gremo. Pri meni bo to sicer trajalo še 3 tedne, kar mi ni problem, samo da bo vreme okej. Uživajte 100 na uro in upam, da se ti bo uspelo kaj spočiti.

Mml - hmmm, tale teden sem bila v ponedeljek na poti v Kamniško Bistrico s kolesom, pa sem morala pri Veliki planini obrniti, ker je začelo deževati. V dolini pa ne duha ne sluha o dežju. Danes gre Matevž v varstvo k moji mami popoldne in greva starša na kolo. Ampak na splošno pa malo kolesarim letos. Malo se sklicujem na vreme, malo pa sploh ne vem, kam grejo ti dnevi. Dobre strani dude pa... ko sem jo morala Matevžu skoz dajati v usta ponoči, sem se ful jezila, da smo mu jo sploh uvedli. Čez dan je pa seveda krasna! Dvorezen meč, ni kaj. Super, da je Manca že toliko bolje in da bo počasi lahko spet trdno na obeh nogah. user posted image

Cuma - lepo, da si se že tako uvedla v službi. user posted image

Nana Liza - kako je Tevžek? user posted image

Ac - tale tvoja babi je pa res faca. Čeprav moja mama bi tudi imela Matevža non-stop, če bi imela čas. Zdajle poleti moram kakšen dan prav reči ne, da je vsaj malo z mano. Drugače je do pol 4h pri varuški in ga kar direktno peljem k mami, potem pa pride domov samo spat. Smo pa tudi rekli, da bomo letos probali, da bi enkrat spal pri njej - še vedno ni nikoli spal stran od naju.

Pegica - mi za varuško plačujemo precej več, 250 EUR. Pa meni se to ne zdi tako veliko, oz. se mi bolj zdi, da jaz za ta denar tega nikoli ne bi počela, ker bi se mi zdelo preveč naporno. Sem očitno bolj pisarniški tip, ni kaj. Če ima pa vaša res 8 otrok, se ji pa kar nabere, kakšen kaos pa je imela, si pa lahko samo predstavljam! user posted image  Pa bravo za zobke, zdaj pa bo počasi bolje, boš videla. user posted image  user posted image

NRMM - no, zdaj si pa že v Mengšu, vidim, še malo, pa bova "sosedi". user posted image  

Arielca - kako gre lektoriranje? In kako je kaj Brina? user posted image

Lep dan!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
1.8.2008 12:49:17   
JanJan
Daan!

Ufff, končno malo miru....user posted image

Lonja: gremo samo čez mejo, do Bijele uvale pri Poreču. Bomo v prikolici na ful senčnati  parceli. Jan se tam super počuti, kot bi bil domauser posted image . Pa tudi blizu Slovenije je, v primeru, da bi bilo kaj narobe. Ni šans pri še ne dvomesečniku, da bi šli kam dlje. Kam pa jo vi mahate? Uživajte maximalno. Kar pa se trebuha tiče, ko sem bila noseča pri Janu, sem konec septembra prav z užitkom šla v vodo, edino pod vodo nisem smela. Bi se pa tudi jaz poskusila pridružiti na user posted image po dopustih.

Pegica: glede na to, da sem nekaj časa nazaj priznala, da sem lena za pisanje, priznam še to,da nisem pri junijkah čisto nič dejavna (beri: nič ne pišem), so pa prave čvekice. Domen je super, spi, joka, je, na veliko trosi nasmeške in gruljenje.

MML: bom še za tebe počofotala, obljubimuser posted image . Se pa tudi vaš dopust že bliža, kajne? Samo še malo....

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
1.8.2008 14:18:20   
šnucika
Evo mene po treh dneh.....
malo sem mrknila,ker je bilo nekaj napornih dni za mano....user posted image
Včeraj sem imela še gastroskopijo,ki se je končala kar O.K.,če odštejem tri poskuse požiranja,ker je sonda šla nekam po svoje .user posted image
Želodec imam poln žolča,vse skupaj je vneto in eno zabrazgotinjeno rano na požiralniku.Skratka dieta,zdravila in čimmanj živciranja (mišon imposibl),odvzeli so mi tkivo za biopsijo,rezultate dobim 25.8.Potem pa še UZ žolčnika...
Se mi je pa zrak,ki ga vpihujejo med preiskavo "zataknil" v želodcu,se nisem in nisem migla zrigat do konca.Nekaj časa sem še čakala v bolnici,potem sem pa rekla,da grem kar domov.Med vožnjo domov mi je zrak "zlezel" navzdol po črevesju in imela sem take bolečine na desni strani celega telesa,da nisem mogla niti stati.NIsem mogla ne rigat ne prdet...bedno za ****. 
Potem sem cel dan ležala v nekem čudnem položaju,da sem zvečer končno pošteno rignila.
Potem sem ugotovila še,da me boli grlo in požiralnik in da itak ne moram nič jesti.  user posted image
Danes je boljše,malo še boli želodec in grlo.
Pa tako pogumno sem šla na to gastroskopijo,se potrudila požreti sondo...pet minut in je bilo konec...potem pa cel dan tako sranje....

No,danes sem se vrnila med žive.

vas moram še prečitat,pa bom zvečer komentirala!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.8.2008 21:28:29   
NRMM
Čeeeeeeeeeeeeeeeer!

No pa nam je dež ohladil soparno ozračje,res je bilo popoldne nevzdržno.Se mi zdi,da je bilo v Lj še nekak za dihat,tu pri nas pa nobenega lufta.Zdaj pa je super,zunaj 16st........to bo spanje kot se reče.

Lonja,če še niste šli uživajte na morju.Po morju pa obvezna kavica,upam,da se bodo Ljubljančanke v teh dnevih kaj skupaj spravile in zmenile za kakšen čvek user posted image .

Izabela a ne bi tega sosedstva midve 1x z kofetom zalili,če sva tako blizu?Sej te bo šefica spustila user posted image .

JanJan tudi vi uživajte na dopustu.

Šnucika hitr mal možgane na pašo,pa bo.Sej nekak se ti stvari rešujejo tebi v prid al se motim.Tolko le glej,da ne bom predolgo držala pesti za sledečo stvar,kot smo se zmenile user posted image .

Cuma nič jamrat,da nimaš cajta za nas,sploh pa zdaj ne,ko si sama user posted image .

Mml jesen se bliža,Bino me že tudi opominja,tako da ti bomo omogočile kakšno popoldansko zabavo,sicer v naši družbi,ampak vseeno boljše kot nič user posted image .Tako,da kar s predlogi na dan,da izvedemo ta projekt.

Bino a gremo na Roglo,ker fuuuuuuul pogrešam posteljo user posted image in tvoje smrčanje user posted image ....no mal heca,sej Bino ne smrči user posted image .
Kako ste?B&B nagajivi?Slikice od hišice so že al so se ti barve polile user posted image ?

No grem počasi na drugo lokacijo.Jutri smo same user posted image  ima ati dnevno,tako da zna biti kar dooooooooooolg dan.

Lep večer in lep vikend,če se mi ne bo ljubilo za pc,kar pa dvomim user posted image .

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.8.2008 7:16:55   
šnucika
dobro jutro!

Kavica za vse...čeprav je jaz ne bi smela več piti...ampak eno na dan bom še.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.8.2008 8:39:30   
lonja
No, vidte, ne morem brez vas,user posted image

Čaka me trebljenje solate, pa pakiranje zelenjave, mesa, konzerv, in vse ostale krame, sušilec dela na full, pralni stroj se je že vdal, tako da me čaka en zanimiv dan user posted image . Potujemo pozno popoldne, upamo, da se bodo do takrat makaronarji, ki jih je danes vse polno na cesti že počasi odpravili na siesto.

Napovedano vreme je sumljivo lepo, po mojem hrvaški hidrometeorološki zavod laže.

V glavnem:

imejte se vse skrajno lepo,

Šnucika, upam, da grejo stvari res full na boljše, danes se zagotovo že bolje počutiš. user posted image zate, pa lepo začni s službo, če se prej ne slišimo.

NRMM, veš, tudi meni bi prav pasalo kako babje popoldne, zgleda da je morala le Štajerkska domorodka prit med nas user posted image . Naj vam današnji dan lepo mine, ko boš z M&M sama.

Bino, ti pa kr pridno kuri NRMM, da nas bo res zbajkala po dopustih skupaj. Lupčka za obe princeski B&Buser posted image .

Mml, tebi pa kot najbolj izkušeni od nas vseh predajam nalogo, da vestno skrbiš, da ne pademo na 2.stran, OK. Tudi za tvoja dva škratka poljubček.

Se slišimo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.8.2008 11:13:10   
Nana Liza
Imam malo časa zase, ker sem dala juhico kuhat. Otroci so spodaj na vrtu.

Ela ima od včeraj novo pridobitev, leseno kolo. Je kolo brez pedalov in malih stranskih koleščkov. Dobro za lovljenje ravnotežja. Pridno vadi zunaj, no mogoče se bo kdaj tudi spustila brez truda nogic, sedaj pridno poganja, tudi če je klanček navzdol.user posted image

Tevž je pravi hripavček že 2 dni. Ne vem ali je od joka izpred 2 noči nazaj, ali kakšna posledica viroze ali pa klima. Da bi bil kakšen prehlad, se nič ne čuti.user posted image

Lonja - uživajte na morju, pa čim manj gneče na poti!!! Se potem kaj slišimo!user posted image

Šnucika - upam, da je tvoje počutje danes že OK. Pa čim manj živciranja, tvoje delo naj bo počitek. Vse počaka!user posted image Stvari so se počasi začele obračati tebi v prid. user posted image

JanJan- Bijela Uvala in Zelena laguna - kamp moje mladosti.user posted image Me prav zanima kako je sedaj. Nisem bila tam že več kot 10 let. A bazen z restavracijo ob morju in poleg ob potki točen sladoled še obstaja? user posted image

Skratka vsem en lep vikend! NL

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.8.2008 16:35:03   
mml

Je pa danes en tak čuden dan user posted image , že ponoči mi ga je Matic biksal in se je 5x zbudil in hotel dudo, da je spal naprej, po tem se je po jutranjem dojenju odločil, da bo še pol ure prepeval in čebljal v postelji in ko je končno zaspal, se je seveda takoj v naslednjem trenutku zbudila Manca, ki je bila celo dopoldne znergana. Ko smo bili v mestu, nas je lovil dež, tako da tudi na tržnico nismo uspeli iti. Doma se je Matic zbudil po eni uri spanja in je sedaj seveda neznosno tečen in hoče biti ves čas na rokah. Manca se je po popoldanskem spanju zbudila znergana, da je grooooooza. Skratka zmešalo se mi bo...no najbrž je še to posledica včerajšnjega sončnega mrka in lune...Za povrh pa Manca sploh noče stopit na nogo in ne pusti, da bi se je kaj močneje dotaknila narti, tako da me skrbi, da se kost ni zarasla in jo še vedno boli user posted image ...

No tako pa sem zatežila...

lonja te bom poskusila ubogat user posted image , uživajte še za nas

Nana Liza ajz tudi razmišljam o tem "kolesu", samo se po tem nikoli ne odločim zanj user posted image

šnucika a pri vas po gastroskopiji ne "izčrpajo" zraka iz želodca???? No upam, da si danes že boljše

NRMM upam, da se imate krasno brez moške družbe user posted image

izabela jaz imam tudi miljon izgovorov zakaj ne grem kolesarit user posted image

cuma upam, da uživaš na Štajerskem. A si šla sama z avtom?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.8.2008 17:45:41   
Kofi
nanaliza, kje si kupla tisto leseno kolo? In kaka je bla cena če ni skrivnost? Mi tut študiramo o tem nakupu, ker navadno kolo je očitno še preveč naporno za našo Neli. Ni mela nikoli poganjalca, pa očitno ne ve, da je treba naprej gledat...ona samo dol v padala gleda :D In gremo 2x gor in dol po parkirišču in že ni več interesa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.8.2008 18:15:56   
Nana Liza
Imam nekaj linkov:
leseno kolo
Toys
tukaj

No, mi smo se odločili nazadnje za nakup v Mullerju v BTC, ker je bil samo 39,99€. user posted image Je pa tak policijski. Primeren za oba spola. user posted image Bil mi je izredno všeč še kolo mucek na strani leseno otroško kolo, v rozasti varianti. Pa se nisem nazadnje odločila.

Je takle, samo platišča so plastična, niso lesena. Ampak...user posted image Ela je zadovoljna.

user posted image

Sem pa tudi naročila Eli avtosedež Romer kidfix preko spleta. A že uporabljate večji sedež za naše decembrčke?

In pše najnovejše od danes. Ja uspelo nam je! Ela je samoiniciativno naredila lužico v kahlico. user posted image user posted image user posted image Čisto sama je opravila!

Zdele pa gremo ven na sončka.user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.8.2008 20:27:56   
Kofi
hvala nana liza!

mi bomo tudi zdaj menjali avtosedež- Tudi jaz se nagibam k nakupu tega kot si napisala...al pa maxicosi. Bomo vidli, keri črni je lepši :D

Ima kera maxicosi priori - črnega po možnosti, ki ga bo počasi odrabila?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

najlepše od teh imen je?
Lupinca

Patricija (12%)

Laura (22%)

Emanuela (8%)

Petja (12%)

Eva (45%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!