|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.8.2008 7:42:00   
NRMM
Jutro!

Že dolgo ni bilo jutranje štajerske user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako da je cajt,da ponudim.

Ostali člani familije še spijo,jaz pa seveda že tukaj v miru.Danes sta obe doma,ker nimam varstva,je šla varuška na morje,mož ima pa dopust,tako da lahko vsaj jaz v miru delam,kolko mi bo pač ratalo ob kuhanju in norenju M&M.

Pri nas je še vedno napeto stanje,tako da nimam neke prave volje za karkoli.Upam,da bo kmalu minilo vseskupi.

Šnucika
me veseli,da ti je všeč v službi.Tiste bolečine v križu pa bodo tudi minile,upam,da čimprej.

Mml
večerni ritual uspel?Kaj pa so ti za gsm rekli?Tisti fantek iz Tajske meje je pa tako user posted image .Nekaj takšnega sta M&M,če sta v pesku pri babici in dediju user posted image .Ju skoraj ni za spoznat.

Bino
a ti že greš tudi delat počasi?Upam,da bom imela v ponedeljek kaj časa,da priletim naokoli in,da kakšno rečeva.No,pa da skuhaš kavo user posted image .

HIMH
kako je Hana?Upam,da je vročina že mimo in,da ste se rešili viroze.

Pegica
uživaj na morju user posted image .Ažbe vse naj naj user posted image .

NL tudi vi uživajte na morju user posted image .

Sonček
je Maruša že bolje?Tudi tvoji pupiki sta tako user posted image .

Kdaj pa se Lonja vrne?Njo pa že prav pogrešam.

A ha evo,moja mala nagajivka se je že zbudila user posted image user posted image in že pospravlja predale tukaj okoli mene user posted image .To ima ziher po babici,ki začne pospravljat,še predno vredu zjutraj vstane user posted image .

Zdaj pa moram it počasi proti vrtcu,da oddam vlogo za neplačilo vrtca,za drugega otroka,ki je rok 15.8.v našem vrtcu.Vedno imamo neke skrajšane roke.Še dobro,da so me včeraj klicali iz vrtca,drugače bi zamudila rok user posted image .

Lep dan vam želim,pri nas je bil ponoči dež in je prijetno hladno zdaj.

Uživajte podaljšan vikend.

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.8.2008 8:35:44   
sonček balonček
Jao, že drugič sem napisala cel spis, pa me je spet vrglo ven, ker je čas potekel.

Zdaj pa samo bistvo, da se spet ne zgodi enako.

Mml, spet te bom malo zamorila, ker je Maruša še veno kar precej slabauser posted image . Po štirih dneh ji je vročina čez noč padla na samo 36°c. Ves čas ima popolnoma ledene roke in noge, v glavo in obraz se pa ves čas poti, da ji kar teče. A je to normalno. Prej se nikdar ni tako potila. Njena postelja je čisto premočena. Zdravnica ob pregledu ni ugotovila nič posebnega. Ušesa, razen maslenega čepa, ki ga moramo stopit z nekim oljem so OK, grlo tudi, pljuča ok. Ona pa samo nekajkrat na dan kašlja tako zamolklo. Ob tem joka, ker jo precej boli in stoka. Ponoči se kar naprej prebuja v joku, pa je sploh ne morem potolažit. Se kar premetava in zvija, izgleda kot da od bolečin. Predvčerajšnjim so se ji po hrbtu (samo tam) pojavili drobni izpuščaji. Ampak ne taki z pikico ali vrhom, temveč take drobne in goste rdečkaste lise, nič kaj izbočene. Zanima me ali je možno, da ima šesto bolezen? Pa včeraj je imela dvakrat malo zelene driske. Zanima me še nekaj glede hemoglobina. Ali je nizek h. vzrok za ponavljajoče se prehlade/viroze/vnetja ali je obratno, da je nizek h. posledica tega? Maruša je imela namreč že pri 2 mesecih hemoglobin 104, pa so takrat v bolnici rekli, da če se do treh mesecev ne popravi samo, da mora pediatrinja dati dodatek. Pa ga ni dala, ker je še kar čakala, da se samo popravi. Tudi sedaj, ko ga ima 103, je rekla da bi že morala jemati železo, ampak da bi ona raje še malo počakala... A je to ok? A ima železo kakšne stranske učinke ali zakaj pediatrinja tako čaka? Jaz sem ji kupila pesin sok in ji ga bi dajala po žličkah? A je vrednost 103 za tako starost že precej nizka al je to samo malo znižana?

Mi imamo od danes do nedelje rezervirano stanovanje v Kopru. Jaz oklevam, da bi šli, ker je Maruša tako slabo razpoložena. Po drugi strani pa bi si radi malo pogledali SLO obalo, ker tako redko zaidemo tja. Pa še tako turobno vreme je! Itak si bom pa s seboj nesla prenosnik in knjige, da bom delala za mag, če bosta pupi kaj spali. To sem napisala iz čiste žlehnobeuser posted image , da bi Pegica imela slabo vest, ker gre uživat na morje!user posted image  Pegica, imejte se lepo! Pa ostalim tudi želim lep praznično podaljšan vikend!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.8.2008 8:36:01   
sonček balonček
Jao, že drugič sem napisala cel spis, pa me je spet vrglo ven, ker je čas potekel.

Zdaj pa samo bistvo, da se spet ne zgodi enako.

Mml, spet te bom malo zamorila, ker je Maruša še veno kar precej slabauser posted image . Po štirih dneh ji je vročina čez noč padla na samo 36°c. Ves čas ima popolnoma ledene roke in noge, v glavo in obraz se pa ves čas poti, da ji kar teče. A je to normalno. Prej se nikdar ni tako potila. Njena postelja je čisto premočena. Zdravnica ob pregledu ni ugotovila nič posebnega. Ušesa, razen maslenega čepa, ki ga moramo stopit z nekim oljem so OK, grlo tudi, pljuča ok. Ona pa samo nekajkrat na dan kašlja tako zamolklo. Ob tem joka, ker jo precej boli in stoka. Ponoči se kar naprej prebuja v joku, pa je sploh ne morem potolažit. Se kar premetava in zvija, izgleda kot da od bolečin. Predvčerajšnjim so se ji po hrbtu (samo tam) pojavili drobni izpuščaji. Ampak ne taki z pikico ali vrhom, temveč take drobne in goste rdečkaste lise, nič kaj izbočene. Zanima me ali je možno, da ima šesto bolezen? Pa včeraj je imela dvakrat malo zelene driske. Zanima me še nekaj glede hemoglobina. Ali je nizek h. vzrok za ponavljajoče se prehlade/viroze/vnetja ali je obratno, da je nizek h. posledica tega? Maruša je imela namreč že pri 2 mesecih hemoglobin 104, pa so takrat v bolnici rekli, da če se do treh mesecev ne popravi samo, da mora pediatrinja dati dodatek. Pa ga ni dala, ker je še kar čakala, da se samo popravi. Tudi sedaj, ko ga ima 103, je rekla da bi že morala jemati železo, ampak da bi ona raje še malo počakala... A je to ok? A ima železo kakšne stranske učinke ali zakaj pediatrinja tako čaka? Jaz sem ji kupila pesin sok in ji ga bi dajala po žličkah? A je vrednost 103 za tako starost že precej nizka al je to samo malo znižana?

Mi imamo od danes do nedelje rezervirano stanovanje v Kopru. Jaz oklevam, da bi šli, ker je Maruša tako slabo razpoložena. Po drugi strani pa bi si radi malo pogledali SLO obalo, ker tako redko zaidemo tja. Pa še tako turobno vreme je! Itak si bom pa s seboj nesla prenosnik in knjige, da bom delala za mag, če bosta pupi kaj spali. To sem napisala iz čiste žlehnobeuser posted image , da bi Pegica imela slabo vest, ker gre uživat na morje!user posted image  Pegica, imejte se lepo! Pa ostalim tudi želim lep praznično podaljšan vikend!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.8.2008 8:37:05   
sonček balonček
Jao, kako izbrišeš cel post, če ga po nesreči objaviš dvakrat?

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.8.2008 10:26:34   
mml
sonček HB 103 ni dramatično nizka vrednost, praviloma je HB znižana zaradi pogostih okužb in ne obratno. Sitnoba tečnoba in izpuščaji bi pa lahko kazali na 6. bolezen. Izpuščaji izginejo nekako v 3 do 4 dneh, tečnoba pa malol za njimi user posted image . Za morje ti pa ne vem svetovati, boš videla kakšna bo Maruša preko dneva...
Za brisanje posta se lahko obrneš na administratorja, sicer pa ne gre

NRMM upam, da boš uspela kaj narediti z obema nagajivkama doma user posted image . GSM moram nest v Trnovo na servis, samo so tam tako neprijazni, da me kar mine...
Uspavanje uspelo brez večjih pretresov, ker se je Matic drl, je Manca rekla: " Lahko noč!" Se pokrila, obrnila stran in zaspala user posted image

Nana Liza in bino očitno sta včeraj hudo klepetali, ker je ponoči tako deževalo user posted image

Mi imamo pa novo pridobitev....zobek - 1. levo spodaj....se je kar nanekrat pojavila včeraj zvečer user posted image

Moram nehat...hud alaram

< Sporočilo je popravil mml -- 14.8.2008 10:27:46 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.8.2008 17:28:13   
sonček balonček
Hvala Mml.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.8.2008 18:52:18   
šnucika

Danes lahko napišem,da me bolečine v hrbtu že zapuščajo....še vedno nisem zravnana,težko sedim...ma gre.

mml-user posted image za zobek,ki je tako hitro pokukal ven.

sonček - user posted image za Marušo...da bo čimprej spet popolnoma zdrava!

cuma - kje si?

NRMM - kak je kaj na totem koncu?user posted image
Zdaj pa že dolgo nismo šlo gor....naslednjič bo verjetno sneg,ko se odpravimouser posted image user posted image user posted image

Nekje sem zasledila,da za danes napovedujejo spet tramontano pri nas na obali....grem počekirat po vremenskih opozorilih,ker zadnjič je bilo ponoči groza...tako je pihalo.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.8.2008 20:53:29   
cuma
Večer punce!

Spet bom hitra ... poročilo:

1. sem v torek prišla iz službe in si izmerila 38,7 vročine ....
2. par ur za mano je zakuhala Ema ... celo noč smo ji zbijali vročino pa ni šlo, dokler ni dobila voltarena ...
3. danes je zbolela še Tinkara a na srečo ji razen zamašenega noska in hude tečnobe nič ne manjka.
4. Mojo prvo bolniško preživljam pri mami v ankaranu (med 8. in 18. uro) ker pod nami dobesedno rušijo stanovanje (menjujejo pode, kopalnico, stene, okna ...) .... in ni za živet, ker se ne slišimo niti, če smo na pol metra razdalje user posted image . Po enem mesecu gradbenih del in rumpanja smo si komaj oddahnili, pa se je že spet začelo .... kaj čmo.

Si nisem še uspela prebrati kaj ste napisale za nazaj .... zvečer hodim spat že za 9, ker sem izčrpana ... no, danes sem že boljšeuser posted image . Upam, da ste ok in vas vse lepo pozdravljam!

Lahko noč

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.8.2008 22:25:23   
šnucika
ojoj...cuma...sem kar sumila,da si zbolela,ker te nisem nič videla.
Upam,da se vse tri kmalu pozdravite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.8.2008 9:12:00   
Izabela_
Dobro jutro! Vidim, da ste vse praznične, lepo! Jaz sem za pisalno mizo, vendar mi čisto paše, user posted image  in Matevž pa strižeta živo mejo. Torej ena user posted image  za vse vas zaspanke. user posted image

Primorki: čimprej se pozdravita, tudi Ema in Tinkara. user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.8.2008 9:58:02   
ac
Izabela, nisi edina za pisalno mizo user posted image .

Vidim, da se vam je čez teden vse sorte dogajalo user posted image . Tiste (velike in majhne), ki vam nagaja zdravje, se čim prej pozdravite! Tiste, ki vam karkoli drugega nagaja, naj se pa zadeve hitro zrihtajo. No, saj danes je tudi pri nas doma slika brez tona (se mi sploh več ne ljubi ukvarjat s temi bitji z drugega planeta user posted image ). Drugače je delovni teden brez Sare minil 1-2-3, verjetno mi ni treba ponavljat, da sem se izpred računalnika v službi samo prestavila pred računalnik doma. No, ampak za Pegico pa bom ponovila: ja, ful sem bila pridna in veliko naredila user posted image user posted image user posted image .

Imejte se lepo! Danes je na (mojo) srečo slabo vreme, da me ne vleče ven. No, saj v nedeljo, ko pride Sara, bo pa spet vse po starem. Izabela - drug teden bomo pa po vsej verjetnosti šli kakšen dan na lutke v Kamnik, hvala za obvestilo!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
15.8.2008 10:07:51   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: ac

Izabela - drug teden bomo pa po vsej verjetnosti šli kakšen dan na lutke v Kamnik, hvala za obvestilo!

O, super, sporoči, za kateri dan se boste odločili in pridemo še mi. Je pa fino biti gor na Malem gradu ob ene pol 6h, ker pridejo trume ljudi in zmanjka prostora. Mi smo do sedaj še vedno sedeli, če smo prišli ob 17.30. Lepo delaj, mene vnema že malo zapušča, res sem nekaj lena... user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.8.2008 10:51:21   
ac
Izabela, bom sporočila dan. Upam, da nam uspe tudi ob tapravi uri prit. Pridno delaj še naprej!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
15.8.2008 10:55:25   
HIMH
Lep prazničen petek še od naju.
Pika poka gleda fifi in zraven je kruh z maslom,
gospod ati je mogo v službo ker pridejo novi stanovalci cca 20kom in jim je treba pokazat bivališče in seznanit z hišnim redom tako da sva kaki 2 urci sami,
jaz pa tu pred pc ždim in čakam da mi zavre voda za eno malo bolj pozno user posted image .

Tmala sicer vročine nima več a je še vedno na meji med zdravim in bolanim občasno sitna za prodat na placu spet drugi hip pa sladka za pojest mah bo že bolje.

MML ej kaj ji naj dam zajest za kri ker je na meji ima premali hemoglobin 110 baje bi mogo bit 115, pa valda mislim da je tud železo na najgi,bele krničke so se mi zdi 4.1 pa baje tud celotna kapaciteta krvi je na min. Oprosti moji laični razlagi a to je to kaj vem.
Saj vem da sem tečna a če mi lahko samo malo svetuješ bom zelo vesela ker ji je treba to do dec. ko mava ponovni pregled porihtat.
Se ti ob priložnosti oddolžim z kako kavico v Lj se bom potrudla da pridemo malo v prestolnico.

NRMM kako je kaj stanje pr vas? Tamali2 sta o.k.
Bom pa danes spet skupaj z Blankot, da jo nahecam da prlima kako fotko iz dopusta gor.

Nič bo za ta praznični petek kr dovolj utrujanja. Vse uživajte max. kljub turobnemu vremenu.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
15.8.2008 14:59:47   
šnucika
ciao pupe!

Vidim,da ste vse p0raznično,ker je zatišje!user posted image

Moj praznik se je slabo začel,po tem,ko sem včeraj mislila,da je hrbet boljši...zjutraj nisem mogla več niti vstat,ne hodit,tako je bolelo.
In me je moj oblekel,spravil v avto in smo šli k dežurnemu.
Tam so bile dežurne dve sestri in zdravnica,ki so me prijetno presenetileuser posted image ,ker ponavadi te grdo gledajo in po hitrem postopku greš domov.
Ena me je tolažila,druga peljala v sobo...potem sem dobila dve injekciji.Eno protibolečinsko in en dexametazon.Potem so mi zabičale,da počivat,da protivnetna začne delovat.
Še dve uri je bilo hudo,potem pa sem šla z Živo ležat in sedaj je boljše.
Ampak vseeno bom šla še jutri in v nedeljo po injekcije.

No,tako je na praznik pri nas doma.Še dobro,da ima moj dopust in naju lahko obe z Živo rihta...kljub temu,da je tudi on včeraj bil pr Dr in dobil antibiotike.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.8.2008 7:54:05   
šnucika
Jutro!

Kavica user posted image user posted image user posted image

Upam,da ste imeli mirno noč in vas deževja s točo niso klestila.
Pri nas je bil samo dež,tudi napovedana tramontana se ni pojavila...na srečo!user posted image

Zdaj se počasi oblečem...no,moj mi bo pomagal,ker grem spet po protibolečinsko.Jutra so grozna,ko vstanem se očitno hrbtenica vrača na svoje mesto in boli za po****.

cuma - kako si ti in tvoji pupi?Upam,da boljše?

En lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.8.2008 21:26:12   
cuma
Večeeer!

Da ne bomo spale na 2. strani ... user posted image

Pa je minil še en dan v znamenju štemanja .... joj kako je zoprno, ko ne moreš biti doma. Danes je še moja mama zbolela (očitno sem uspešno predala virus tudi njej user posted image ) tako da nismo šli k njej ... smo se kar malo po mestu potepali in upali, da se bo danes kaj prej končalo razbijanje ... in se je ... ob 15ih user posted image .
Naše zdravje je boljše. Tinkara je že ok. Ema še malo smrka in ponoči kašlja. Obe sta brez vročine. Jaz sem že ok, le malo kašljam in hitro se utrudim.

šnucika: naj te čimprej mine tole s križem ... mora bit pa res zoprno user posted image ... Se vidiva v ponedeljek user posted image !  

Ostale: upam da intenzivno počivate in se imate fajn!

Lahko noč ...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.8.2008 7:52:37   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  

Kje ste dopustnice in tiste,ki to niste?

NRMM - kako je pri vas?Upam,da ni spet bilo prehudo z neurjem in točo.

cuma - lepo,da ste boljše z zdravjem.user posted image
Jaz sem skoraj že v redu.Še danes grem dopoldna po injekcije.Pa jutri še pred službo,popoldan pa k svoji doktorci po napotnico za Valdoltro,ker tole je pa vseeno malo too much. Vslužbi mi je prav nerodno,še dobro,da imam v skupini dva,ki me poznata od prej in vesta,da nisem vedno tako zlomljena.user posted image

Tako,lep dan želim vsem...pa kaj napišite...zdaj sva samo midve s cumo delovne tu gor.user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.8.2008 9:25:02   
ac
Dobro jutro in Šnuci, hvala za kofe! Upam, da te bolečine kmalu zapustijo user posted image .

Cuma - glede štemanja te čisto zastopim. Pri meni se je to dogajalo v spodjem stanovanju ene tri mesece, ko sem bila na porodniški. GROZA! Je pa Sara v takem trušču na srečo čisto mirno spala. Sedaj me pa itak vsak najmanjši hrup od sosedov moti. Zato pa sanjam o hiški (Izabelini user posted image ).

Zdej pa čakam, da po enem tednu spet stisnem k sebi svojo princesko, so se že zjutraj odpravili z morja. Komaj čakam! Ne vem še, kaj bomo čez dan počeli, ker je tako čudno vreme, sem morala flis oblečt user posted image . Izabela - sem najprej mislila, da bi šli že danes na lutke, ker čez teden bomo bolj težko ob tapravi uri tam, sploh če je gužva in problem za parkirat. Ampak za danes se pa user posted image ne strinja, sami se mi pa ne da it, ker se v Kamniku čisto nič ne znajdem...Tako, da zgleda ne bo nič z nami user posted image .

Vse skupaj uživajte maksimalno!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.8.2008 17:10:48   
cuma
Če bo še katera ... ravno pijem popoldanski kofe user posted image user posted image user posted image  

Sem bila pridna prej, ko so vsi spali in sem zlikala goro perila. Zdaj pa imam 10 min fraj preden gremo na igrišče user posted image .

Ne vem, ali je luna ali vreme ali post virozna tečnoba ampak Ema je danes user posted image user posted image user posted image  .... Nadira Tinko 100/h za vsako stvar, ji jemlje igrače, svoje skozi odmika in pospravlja, da jih ne bi Tinka vzela in se sploh ne igra, ker skozi samo vse s sabo nosi in umika in skriva .... potem pa meni 25. prekipi in ji vzamem vse igrače in je enostavno brez vsega .... se vsaj ne nervira in še Tinka ima mir. Sej so mi vsi govorili, da bodo faze ljubezni in neljubezni .... pri nas so bolj pogoste tadruge zaenkrat user posted image .

Tinkara se zaenkrat ne sekira kaj preveč ... ona je flegma. Če ji ne dovolimo šarit kjer ne sme se sicer razkuri ko user posted image , sicer pa je mali user posted image . Danes je prvič zapela nina nana ... Začela pa je tudi delat prve korake če jo držimo za rokice in parkrat je iz počepa vstala brez opore user posted image .

Nič, bo treba it! Se tipkamo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.8.2008 21:25:26   
Izabela_
Čer!

Očka daje Matevža v posteljo, jaz pa malo netam v spalnici. Včasih mi ful paše iti pod tuš, v pižamo in takoj v posteljo; danes je tak dan.

Ac: če se še odločite, povej, lutke bodo še ves teden. Je pa zdaj malo manj ljudi, tako da ni panike, otroci komot vsi sedijo, potem pa jim še po tleh naštimajo kartone in uživajo. Danes je Matevž prvič sedel med otroci, midva pa sva stala stran. Meni se je zdela predstava precej dolgočasna, kljub fajn naslovu (Štirje muzikantje), ampak Tevž je pa užival. Na koncu je ploskal in vpil "Še!". Potem smo pojedli še falafel in sladoled, jutri pa sigurno spet gremo, ker je Muca Copatarica. 

Cuma: čestitke Tinki za prve korake, pa zapeto pesmico in vse drugo. To, da ima Ema takšne dni, pa je gotovo običajno. Mogoče bo pa jutri spet zlata punčka, da boš kar strmela. user posted image

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč, če te pa pič, pa mene poklič....user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
17.8.2008 22:02:31   
ac
Dober večer!

Izabela - mogoče se pa jutri vidimo. Ampak Kamnika nič ne poznamo, a bo težko najti? A lahko predlagaš še, kje naj parkiramo? A se nam še katera pridruži?

Sedaj grem pa počasi spat. Doma pa prav paše, ko smo spet vsi na kupu.

Lahko noč!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.8.2008 23:44:55   
šnucika
Lahko noč še z moje strani...
pa jutri lep začetek novega tedna.user posted image

Dopustnice - uživajte dalje!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
18.8.2008 8:09:06   
sonček balonček
Ojla,

mi smo nazaj doma. Dopustovanje v Kopru in ostalem slovenskem primorju je bilo v znamenju pikov komarjev. Naši štajerski komarji so večji in pridejo redko. Pa pregnat se jih da zelo uspešno z OFF-om, Autanom, tako da luč prižgeš drugje in gredo tja, z električnim odganjalcem, ipd. Ti obalni komarji so pa drobni, tečni, tigrasti in ne trznejo na noben sprej, ipd. V pol urce ležanja na terasi pred stanovanjem (sem bila na debelo našpricana z offom - pa še teraso smo pošpricali z Baygonom, me je pičilo 16 komadov. Pa sem bila oblečena. Sem hotela že kar v petek nazaj domov. No potem smo nekako prezračili pritlični (beri plesniv in temačen) apartma s teraso (beri komarnico), s klimo, steklokeramiko, pralnim strojem, toasterjem (beri teh stvari ne smeš uporabljat po dve hkrati, ker vrže ven varovalke), Edini lep dan je bil sobota, ko se je proti popoldnevu vreme celo tako izboljšalo, da smo šli na kopanje v Salinero.

Na srečo se je zdravje Maruši že kar precej izboljšalo, stanje tečnobe in ljubosumja pri Lari pa poslabšalo. No zdaj smo doma in čakamo, če bo keramičar, ki že od 28. 7. dela kopalnico, že končno prišel končat svoje delo, da zaživimo normalno življenje. Ko se zbudi Lara gremo v mesto, da se dobimo s kolegicami in otročki.

Vsi bolančki in razbolelčki (šnucika), naj vam tegobe čim prej minejo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
18.8.2008 8:32:01   
NRMM
Juuuuuuuuuuutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

Pa je ponedeljek,dooolg vikend je minil,kot bi pihnil.Sem imela M&M doma že od četrtka,ker je šla varuška na morje,večinoma smo itak bile same,tako da sem danes tudi kar utrujena.M&M sta v varstvu,jaz pa kmalu veselo na delo .Vsaj v Mengeš mi ni treba danes,jutri pa ja user posted image .

Pri nas nič novega,hvala nekomu,nas je petkovo neurje obšlo,par km stran je pa razbilo vse,še hujše je bilo kot pred tedni pri nas user posted image user posted image .

Moji punci sta zdravi (že trkam),Maša nagajiva tak da skoraj ne morem verjetn,ampak je tako hudo prisrčna,da se ji moramo ob tej nagajivosti pošteno nasmejat.Včeraj zvečer je poštudirala poganjalec in zdaj drvi z njim po stanovanju user posted image ,danes že ob 6.10 zjutraj.Spet so jutra zgodnja,večeri pa temu primerni in gre hitro spat.
Maruša je pa na čase pridna punca,na čase pa trma od trme.Mašo ima zelo rada,edino ko je zaspana,potem je bolje,da Mašo odstranimo daleč stran od nje,ker drugače mala dobi porcije od nje.Po novem ji zelo rada posoja igračke,najboljši sta,ko skupaj rišeta user posted image .Skrivata se po najinih omarah ,zlezeta v kot,kjer imam zloženo mleko in pijačo in sta čisto tiho,v glavnem pestro.
Še 14 dni in gresta v vrtec.Se že prav veselim,da ju ne bom rabila več vozit tako daleč,kajti do vrtca imamo peš točno 5 min user posted image .

Šnucika tole s tvojim križem,pa ni nič kaj prijetno user posted image .Upam,da si danes boljše in,da se te to ne loti več.

Cuma
kako si ti?Vročina mimo?

Bino zdaj pa že jaz tebe pogrešam.Kdaj začneš uradno delat?Kdaj gre Bina v vrtec?Malo sem že pozabila.

Sonček
teh komarjev,ti pa ne zavidam.So res neprijetna stvar.Mi smo jih tudi imeli doma veliko,pa ni pomagala nobena priprava proti njim.Ko smo dali pa gor komarnike,smo se jih pa rešili.Ampak zdaj smo na istem,ker je komarnike razcefrala toča in glede na to,da bo kmalu konec sezone komarjev,nismo nameščali novih.

Mml
si kaj biciklirala med vikendom?Kdaj pa začneš ti uvajat Manco?Boš jo uvajala vsak dan malo?Jaz ne vem,kaj naj naredim,glede na to,da sta že bile zdej v varstvu z več otroki in to brez problema.No bom vidla kako bo 1.9.

Izabela
a ti si iz Kamnika?Sem zadnjič pozabila v Mengšu zavit za Kranj in sem komaj zregistrirala,ko sem šla mimo table za Kamnik user posted image .user posted image

Ac sta se s Saro nacartali?

No pa je ura cajt,da začnem kaj resnega delat,drugače bo prej 16.00 in bom lahko nehala user posted image .

Uživajte!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?