NRMM
|
Juuuuuuuuuuutro! Najprej za vse. Pa je ponedeljek,dooolg vikend je minil,kot bi pihnil.Sem imela M&M doma že od četrtka,ker je šla varuška na morje,večinoma smo itak bile same,tako da sem danes tudi kar utrujena.M&M sta v varstvu,jaz pa kmalu veselo na delo .Vsaj v Mengeš mi ni treba danes,jutri pa ja . Pri nas nič novega,hvala nekomu,nas je petkovo neurje obšlo,par km stran je pa razbilo vse,še hujše je bilo kot pred tedni pri nas . Moji punci sta zdravi (že trkam),Maša nagajiva tak da skoraj ne morem verjetn,ampak je tako hudo prisrčna,da se ji moramo ob tej nagajivosti pošteno nasmejat.Včeraj zvečer je poštudirala poganjalec in zdaj drvi z njim po stanovanju ,danes že ob 6.10 zjutraj.Spet so jutra zgodnja,večeri pa temu primerni in gre hitro spat. Maruša je pa na čase pridna punca,na čase pa trma od trme.Mašo ima zelo rada,edino ko je zaspana,potem je bolje,da Mašo odstranimo daleč stran od nje,ker drugače mala dobi porcije od nje.Po novem ji zelo rada posoja igračke,najboljši sta,ko skupaj rišeta .Skrivata se po najinih omarah ,zlezeta v kot,kjer imam zloženo mleko in pijačo in sta čisto tiho,v glavnem pestro. Še 14 dni in gresta v vrtec.Se že prav veselim,da ju ne bom rabila več vozit tako daleč,kajti do vrtca imamo peš točno 5 min . Šnucika tole s tvojim križem,pa ni nič kaj prijetno .Upam,da si danes boljše in,da se te to ne loti več. Cuma kako si ti?Vročina mimo? Bino zdaj pa že jaz tebe pogrešam.Kdaj začneš uradno delat?Kdaj gre Bina v vrtec?Malo sem že pozabila. Sonček teh komarjev,ti pa ne zavidam.So res neprijetna stvar.Mi smo jih tudi imeli doma veliko,pa ni pomagala nobena priprava proti njim.Ko smo dali pa gor komarnike,smo se jih pa rešili.Ampak zdaj smo na istem,ker je komarnike razcefrala toča in glede na to,da bo kmalu konec sezone komarjev,nismo nameščali novih. Mml si kaj biciklirala med vikendom?Kdaj pa začneš ti uvajat Manco?Boš jo uvajala vsak dan malo?Jaz ne vem,kaj naj naredim,glede na to,da sta že bile zdej v varstvu z več otroki in to brez problema.No bom vidla kako bo 1.9. Izabela a ti si iz Kamnika?Sem zadnjič pozabila v Mengšu zavit za Kranj in sem komaj zregistrirala,ko sem šla mimo table za Kamnik . Ac sta se s Saro nacartali? No pa je ura cajt,da začnem kaj resnega delat,drugače bo prej 16.00 in bom lahko nehala . Uživajte!