|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
11.8.2008 13:35:47   
mml
Manca je šla brez večjih stresov in pretresov v varstvo, z Maticem sva šla na kofe in malo na zrak, po tem pa domov jest. Na koncu je bil tako utrujen, da je samo padel v posteljo...

pegica pojma nimam zakaj Matic pridno spančka, ampak držim pesti, da tako tudi ostane (smajlikitrkaobles), ker je prav prijetno spati 8 ur v kosu user posted image . Pri nas je pa ravno obratno, Matic uspe GH bruhati tudi po tem, ko po 4 urah spije novo dozo mleka user posted image ...bom videla kaj bo iz vsega skupaj

Trenutno pa skeniram diase s Tajske in se sprašujem, kdaj bo spet možno kakšno takšno potovanje...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.8.2008 14:34:52   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: mml

ac ja prikolice so krasna rešitev za čas, ko imaš otroke, čeprav si jaz kar ne znam predstavljati, da bi bila celo poletje v kempu z otrokom...Jaz kar malo pogrešam potovanja in se že veselim, da bosta čmrlja malo zrasla, da bomo lahko kam šli user posted image . Držim pesti, da bo tvoj dr. kmalu končan in da ne bodo komplicirali s komisijo

Tole se pa čist podpišejm!user posted image Mi spet odrinemo v soboto, tokrat v apartma, v katerem je proti plačilo možna tudi klima. Kamppirali pa bomo kasneje več, ko bosta otroka malo večja. Sicer pa misliva kasneje potem imeti en tak čoln, v katerem bomo lahko kampirali. user posted image Ampak trenutno brez sanj, hiška je na prvem mestu. Sva se pa midva odločila, da naslednje leto najverjetneje gremo kar v Grčijo. Dost mamo jadr. morja. user posted image

pegica - Naš Tevž je tudi skoz polival. Kar je gosto jedel, pa potem ni več polival. Je pa že dvakrat zvečer bruhal pred spanjem zadnji teden. Pa ne vem, ali je to od tega, ker se preveč naje ali kaj drugega. Včeraj se je zares veliko najedel najprej na žlico milupa kašice, nato pa še dojenje. Ko že spečega položim v posteljo, se zbudi in se joka, da ga kar malo pustim. Potem pa vstane ob ograjici in bruhne ves svoj zadnji večerni obrok. Mogoče je bil prevelik napor, ko se je postavil na noge. user posted image Upam, da ni bilo od tega, ker sem 1 uro prej probala na jezik eno domačo smokvico.  Drugač pa ta teden HB je malo več kot prejšnji teden, 4 obroke na dan.user posted image Trenutno se kuha na štedilniku jajce, da mu vmešam rumenjak v zelenjavico.

Arielca - ful so luškani copatki. Sem gledala tudi za Elo, samo mi kar niso tako všeč barve. Bomo najbrž nazadnje jih nabavili kar v MASSu, tudi za doma. Tevžu sem jih pa ravno naročila ene take modre s formulo. Sem se tudi ful ukvarjala s tem kaj se splača in kaj ne. Vsi jih pa tako hvalijo.

šnucika - lepo preživi, čim manj strestno prvi delovni dan. user posted image

Cuma - veliko uspeha v današnjem dnevu, za prvi ta zaresen dan! user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.8.2008 18:49:53   
šnucika
ojla!

Evo mene na raport po prvem delovnem dnevu...user posted image

Zjutraj sem komaj vstala,moj me je moral obleči,ker me noge niso držale od bolečin.Potem me je masiral,da je malo popustilo in med vožnjo do Izole je prijela svečka,da sem lahko prišla iz avta in preživela dan samo še z dvemi antirevmatiki.
Prvi vtisi...hm...glede same firme in vodstva-super!Drugače pa nekih vtisov še nimam,jutri začne tisto pravo,pa verjetno sem bila z glavo bolj pri mojem hrbtu,kot drugje...se hecamuser posted image  Ja,pa z italijanščino sem se mučila,po štirih letih sem mogla spet vklopit ta del možganov...pa saj bo...po mojem bom čez par dni že razmišljala v italijanščini,pa bom spet noter.
cuma - še delaš?user posted image
Ja,po dveh letih se nama je uspelo srečat v živo!Punce,naši cumi je treba nekaj kil dat,ker če ne,nam bo shirala!user posted image

Zdaj pa grem malo na sprehod,čeprav me križ boli...se vsaj malo zmigam,ker tam pa res samo sedimo za računalniki.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
12.8.2008 8:00:26   
Kofi
user posted image  šnucika za 1. delovni dan!

Ja Cumi se že na slikah vidi da je bolj v minus kot v plus user posted image

Je še kera, ki zjutraj srajce za moža lika??? Me boli glava, po mojem glih od tega, da morem vedno nekaj rihtat zjutraj - saj sem sama kriva, ker zvečer pozabim oz. se mi ne lubi.

aja..ena user posted image  za vse! Jaz mam že eno mičkeno pred sabo!

Lp, pegica!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
12.8.2008 8:23:31   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vse.

Pri nas je zadnje dni kar pestro. Sem se odločila, da imam obe do konca dopusta doma, da bo tudi babi imela kaj od poletja. Saj mi najbrž ni treba posebej pravit, da mi čas kar beži user posted image . Smo skupaj od 15. junija user posted image , včasih se nam kdo pridruži, včasih pa smo same. Leni mi to ne bi uspelo. Sta prav simpatični, ko se igrata.
Noč je bila malo čudna ker je Beti včeraj poskusila malo stročjega fižola user posted image . Ko je končno zaspala pa se je naša psica pridružila vsem psom v vasi in so imeli zborovsko lajanje . Zjutraj pa smo videli zakaj. So sosedovi fantje ujeli in privezali dva vodna bivola user posted image Sta ušla enemu, ki ima kar precej živali ob obvoznici. Sosed nas je prav namejal z zgodbo. Zna tako živo pripovedovati.

mml, Nana Liza, arielca: jutri bi tudi nam prav pasalo eno druženje.

pegica1, Nana Liza:
naša Beti je polivala do osmega meseca, potem pa se je čudežno ustavilo, je pa tudi zvečer ene parkrat izbruhala večerni obrok.

Nana Liza in vse ki iščete copatke:
mi smo jih včeraj Bini kupili v trgovini Alenka. Ena je zraven v Merkurju na Rudniku, drugo pa sem videla v Hipermarketu v Šiški. So usnjeni, spodaj pa imajo gumo, da ne drsijo. Pa zelo velik izbor barv. user posted image user posted image user posted image

ac in pegica1: da bosta vedeli, da za vaju tudi držim pesti, da bo DR čim prej za vama user posted image

cuma in šnucika: a vidve sta se pa sedaj prvič videli? Obema želim, da vama čas v službi hitro mine in vaju zdravje zopet najde. Tebe Šnuci pa še nekdo user posted image

NRMM:
a ti misliš, da bom samo virtualno kavo kuhala? A prideš kaj? Upam, da ste atija porihtale in se imate lepo. user posted image samo zate. Sem pa gledala eno noro dobro destinacijo za počitnice . Mogoče za drugo leto s puncami, pa še katera se nam lahko pridruži : http://www.kekceva-domacija.si/kekec.php
user posted image user posted image user posted image za Mašo, upam, da si se jih že znebila, dud namreč user posted image . user posted image user posted image user posted image za druženje babnic.

Izabela_:
a ti šefica ne da nič fraj? Mogoče ste pa že na dopustu. Ko bosta za kakšno druženje pa le javi.

sonček balonček: ja, ta z alergijami ni lahka. Pri nas je je umirilo šele pri letu in pol, po zelo strogi dieti. Sem pa vesela, da se njen seznam dovoljenih živil vstrajno podaljšuje. Sedaj tudi tako lepo spi. Občasno se zbudi, ker jo lulat, to je pa tudi vse user posted image user posted image user posted image za višino in težo. Imaš pa res veliki deklici.

Sedaj pa me sušilec priganja. Nato pa skočimo še v ZOO, ker je doma premalo živali user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
12.8.2008 9:41:34   
Izabela_
Dobro jutro!

Res imam toliko dela, da nekako ne pridem do RR, zvečer pa se mi ne da pisati. Sem pa vse bolj ali manj prebrala, tako da sem na tekočem z decembrčki in mlajšimi bratci in sestricami...

Bino - hvala za povabilo, do morja res ne bom imela nič časa, tako da naše srečanje prestavljam na september. Na morje gremo verjetno 25. 8., če pa mogoče ne bom končala z delom, pa šele 26. Vse skupaj le za en teden in upam, da bomo imeli srečo z vremenom.

V soboto smo na vrtu postavili naš šotor, ker po toliko letih je že treba pogledati, če še vse štima. Napihnili smo tudi blazine in Matevž sploh ni hotel več ven, čeprav je bilo notri vroče. Tako da mislim, da bo zelo užival!

Če je katera za lutke in malo vožnje do Kamnika, tu poteka Kamfest naslednja dva tedna in vsak dan ob 18h je na Malem gradu lutkovna predstava: http://www.kamfest.org/kamfest-2008/program.

Joj, včeraj smo hoteli Matevža ustriči, pa se je tako drl že v avtu in potem pred frizerijo, da očka (to pot nisem bila jaz) ni imel srca, da bi ga zvlekel noter. Doma ga je potem mož sam spredaj ustrigel, da nima več vse na oči, naprej pa bo poskusila moja svakinja. Upam, da bo to pustil. Jaz si pa ne upam, ker nisem talent za take reči, bi bilo 100% grozno.

Mml - potovanje ti napovedujem za drugo leto user posted image . Bo tudi že Matic tako velik, da kam se boste že lahko odpravili, mogoče sicer še ne tako športno, kot prej, ampak nekaj pa že bo šlo. Jaz tudi že razmišljam za drugo leto... user posted image

Čez eno uro nam pridejo montirat novo tendo, pa moram do takrat malo delati. Mogoče se še javim. Pozdravček vsem!

PS: Pegica, jaz likanje prepuščam drugim. user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
12.8.2008 13:30:01   
mml
Matic se mi vrtinči po Mancini postelji, ki ima sicer ograjo, ampak vseeno ni ravno varno...tako da samo...bino nama mi bila kava jutri super. Manca gre sicer z varuško na bazen, tako da je ne bo, midva se pa že veseliva. Jaz bi šla jutri še na hitro dopoldan kolesarit (sem dogovorjena z eno punco, da mi malo pazi na Matica), tako da bi mi odgovarjalo nekje okrog 11. A je vam to OK?

...kaj več pa napišem, ko bo Matic zadrnjohal user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
12.8.2008 13:57:28   
Kofi
Aja..še to mi je zdaj Ažbe naročil...

časti eno tortico user posted image  za svojo šestmesečnico...

bi pa prosla mml da jo speče, ker jo mi ne znamo...informatika pa taka!

pri 6. mesecih se premaknemo naprej za ene 30 cm user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
12.8.2008 14:13:49   
mml
Ažbe vse najboljše za pol leta razveseljevanje mamice atije in Neli user posted image user posted image user posted image

Tule imaš pa virtualno tortico user posted image , pa user posted image  za premikanje. Matic je ves nesrečen, če se slučajno splazi ven iz igralnega centra user posted image , zato je rajši kar pri miru

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 12.8.2008 14:14:36 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
12.8.2008 14:42:48   
Izabela_
Tenda je končno tam, kjer mora biti, čeprav je monter klel zraven... user posted image  Je rekel, da je jezen na šefa, ker je moral sam priti, ker je kao maljhna tenda, potem pa je imel ful težav z montažo. Upam, da ga je moja napitnina pomirila, ker je bil drugače čisto simpatičen. user posted image

Pegica in Ažbe - čestitke ob velikem dnevu! Dobro vama gre! user posted image

Šnucika - user posted image  za prvi službeni dan. Upam, da se danes kaj bolje počutiš in si se lahko bolj skoncentrirala na delo.

Cuma - zelo lepi sliki si zadnjič objavila, saj veš, tisti sinji. Lepi punci imaš. user posted image

Jah, nič, še malo delat, potem pa na lutke!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
12.8.2008 15:55:12   
sonček balonček
Jao!

No, da nadaljujem kjer sem ostala včeraj.

Mora št. 1
Lara imam doma že en mesec, pa jo bom še imela do septembra, ko gre v vrtec. Je čisto fajn, le mene preganja magisterij in samo gledam kdaj bo katera zaspala. Lari sem spanje uvedla nazaj. Na morju 14 dni ni spala in še potem nekaj dni doma. Potem me je raz... in sem jo zgrda naučila spati nazaj. Ne me spraševati kako, meni je bilo težko za znoret. Ampak je bila pravi mali user posted image , ko ni šla spat. In če zaspi spi 3.5 ur. In to pomeni, da spanec potrebuje, ker zvečer pa ne glede na to ali gre ali ne gre spat čez dan, zaspi med 22 in 23 h.

Tako zaenkrat Lara spi precej več kot Maruša. Zjutraj se Maruša zbudi že precej prej kot Lara in tudi čez dan ne spi 3 ure. Tako, d aza magisterij ostaja še vedno premalo časa - pa ne zaradi Lare.

Mora št. 2
Maruša je spet bolana. Že četrti dan ima vročino skoraj 39. Ji pade po Calpolu, pa potem spet zraste nazaj. v manj kot mesecu že drugič popolnoma isti simptomi, le da je sedaj vročine več. Zdravnica ji je dala pregledat kri in vodo, na bakterije v vodi še čakamo 6 dni. Kri in običajni test vode kažejo na premalo železa (103), in malo nizke levkocite - kao viroza. Pa neke bakterije v vodi na meji. Ampak ji ne bo dala nič za železo - češ saj čez kakšen mesec bo pa že meso jedla in več GH. Naj pridemo v četrtek, če ne bo vročina izginila. Je full boga, kar stoka in je čisto medla. Se mi tako smili. Pa še miru ni v bajti, ker ti keramičarji še kar tahanirajo pri nas. Kar naprej se nehaj štema, ruši, brusi reže... Maruška pa tako utrujena, pa ne more zaspati, ker čez dan najraje spi v vozičku. Sedaj z Laro ne moremo ven. Mml, kaj misliš, jo lahko z vročino peljem ven, da se naspi? S klobučkom na glavi in s strehico in dežničkom? Mi bi pa v četrtek šli na morje?!?! Sedaj Pa tako lepo vreme in prijateljice vozičkarice se počasi odpravljajo nazaj v službo, jaz pa ne morem z njimi ven...

Dovolj jamranja, no malo še...
In potem mi direktor napiše... da imamo  dva četrtka zapored od jutra do 16h notranji seminar, ki se ga kot bodoči strokovni vodja, v lokalni enoti naj udeležim  v LJ in 3 dnevnega sejma v Nemčiji konec avgusta...user posted image  Maruša pa je še normalno na zizi, kar nekajkrat na dan... Pogodbe z obljubljeno cifro in ugodnostmi pa še nisem sploh videla...

Pa še čisto malo jamranja...
Če do septembra ne oddam 4-ih seminarskih nalog, mi propade cel trud za magisterij, ker potem mi teme 90% ne bodo več podaljšali... Držite pesti in me spodbujajte, preganjajte, ipd.

Pa še malo pozitivizma...
Imam prekrasno družinico, take lepe in pametne pupke... Vam jih prilepim, da mi boste verjele...

Držim pesti za vse doktoratopisce in dpoustnice, da vam uspe, vse kar ste si zadale.

Imam vas rad in vas pozdravljam! Kaj pa kakšno jesensko srečanje?!?!?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
12.8.2008 16:42:01   
sonček balonček
Mami in Maruška v Vodicah
user posted image

Mami in Mruška kupujeta jadrnico
user posted image

Lara se igra "mlinček ropoče..."
user posted image

Naša Maruška hruška (Lara jo kliče Marušica)
user posted image

Obe na ribici...
user posted image

Lara obožuje sladoled...
user posted image

Naša Maruška hruška 2
user posted image

Lara z rokavčki...
user posted image

Brrr, mrzlo morje...
user posted image

Naša Maruška hruška 3
user posted image

Obe...
user posted image

Lara v moji majici... ker je svojo polulala...
user posted image

Naša Maruška hruška 4
user posted image

Lara na toboganu...
user posted image

Lara zadnji dan na morju
user posted image

Mi v Logarski...
user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
12.8.2008 16:43:48   
sonček balonček
NAša Maruška hruška 4 .. je napaka, ampak se mi ne da nazaj iskat slikce... Itak jih je preveč in boste hude!

Neposredna povezava do sporočila: 3163
12.8.2008 18:08:39   
mml
sonček super fotke user posted image

Upam, da se tvoje velike in majhne more čim prej končajo user posted image

Kar se pa vročine in Maruše tiče...če se ti zdi mlahava in da ni takšna kto bi morala biti, bi šla jaz nazaj. Pri levkocitih ni pomembno samo število ampak tudi podvrste levkocitov, tako da jaz si samo glede na število, nikoli ne upam reči, da je samo viroza...skratka, če jutri ne bo boljša pojdita nazaj. Jaz bi vsekakor šla...

Neposredna povezava do sporočila: 3164
12.8.2008 20:28:42   
mml
No ko boste mislil, da so vaši otroci umazani, se spomnite na tile fotki

Tegale prisrčno umazanega otročka s tajsko-mnjanmarske meje vam pa moram pokazati user posted image

user posted image  

user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
12.8.2008 22:55:21   
Nana Liza
Sonček balonček - Mi smo s tabo! Da se ti čimprej vse uredi tako kot je treba. user posted image
Podobne probleme imamo s spanjem tudi mi (oba ne marata dude), mojo specializacijo, ki jo moram dokončati do konec naslednjega šol. leta 2008/09 (zadnji rok). Tevž se ponoči tudi non stop zbuja. Najraje bi dojenje kar ukinila. Šele 1 teden mi končno se prehranjuje vsaj podobno kot je treba (čez dan ga približno dojim še 2X). Star bo pa 9 mes. Pazim tudi, če se odpraviva kam, da še vedno ima vse, spanec, obrok... sicer z obema včasih mi bolj težko vse ratuje, pa vendar. Ela pa tudi noče sama jesti obrokov, pa plenice se še nismo rešili. Jest sem tu kar obupala, ma enkrat bo  že. HB pa alergij Tevž nima več in od takrat naprej je ena čokolada vsaj  vsakodnevno moja doza.user posted image   Imaš pa prekrasne punčke. Fotke so prečudovite.  Jest se včasih potem, ko imam kakšen tak podoben težak dan in še slabšo noč za sabo, samo spomnim mojih prijatlov, kaj vse bi dali, da bi bili na našem mestu. user posted image Srečni smo! Čas nam bo prinesel svoje čare in nam vse povrnil.  user posted image

Bino, arielca, MML - kje se jutri dobimo???

MML - kako prečudovite fotke! Se kar topim...pa tako umazani.user posted image user posted image

Sodelavki Šnucika, Cuma - da si v službi ne bosta vse povedali, še kaj za nas pustita. user posted image

Dons se je dan začel, ko smo želeli vsi mi trije že zgodaj z avtom na obisk, pa nam je user posted image odpeljal avtosedež. Grrrrrr. Sem potem Elo peljala samo pripasano na zadnjem sedežu (ja, prav ste prebrale). No smo se dobili z mojem v mestu na pol poti, da nam je montiral sedež. Ela je pa bila v nadaljevanju vožnje vsa nesrečna in ujeta v avtosedežu in mamici kravžlala možgančke. user posted image Da ne omenjam, da me je danes Ela skoraj dobesedno pokakala v naročju (seveda se to ne zgodi doma) user posted image . Včeraj me je pa še po kolenu vžgala z grabljami z bolećino do zvezd in še čez. Koleno mi nagaja sedaj samo še ko nahitro vstanem in kaj poberem, drugače pa je že ok. Ma ne vem, ali se bliža polna luna ali kaj.user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 12.8.2008 22:56:52 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
12.8.2008 22:58:15   
Nana Liza
Ažbe vse naj naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.8.2008 7:50:50   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena user posted image za vse.

mml: nam je okoli 11 skoraj prepozno, razen če se dobimo pri nas user posted image . Sporoči.

sonček balonček:
kako lepe fotografije, prava user posted image . More pa zapakiraj v škatlo in jih zakoplji. Bom držala pesti, da kmalu dobiš novo škatlo v kateri bodo vse rešitve user posted image user posted image zate.

Nana Liza: tudi zate držim pesti, da se vse uredi.

NRMM: te že močno pogrešam, da veš user posted image

Najbrž je res luna kriva. Meni pa e zdi, da samo kuham, pomivam. Da bi vsaj jedli, pa si kar naprej nekaj zmišljujeta. Beti zelenjave tudi videt noče user posted image

Šibam v vrtec oddat ene papirje

Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.8.2008 8:24:00   
arielca
Joj, nama je ob 11. res prepozno. Ker Brina najkasneje ob 12. že spi svojo kitico popoldanskega spanja user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.8.2008 8:30:57   
Nana Liza
Midva bova okrog 10-11h v SN (supernovi), tako da če ste za kavico, sporočite!
Čau čau.
Jutri pa žal ne morem, ker moram počasi pakirati že za na morje.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.8.2008 10:48:18   
HIMH
L.P da se vam malo javim ker mam čas tamala še spi mi ga spet kuha z 39 vročine po calpolu pade in spet jovo na novo.
Tako da sem sedaj na bolniški do ned. in mi takooooooooo paše ker bi drugače mogla skoz delat po 12 ur.

Sva bili včeraj na pregledu za vrtev tako da MML Hana gre v vrtec in kr lepo vsem pove kaj vse jo bodo morale vzgojiteljice naučit faca mala.
Skratka nove mere so 96cm in 12.8kg, krvi pa nima preveč ok in je reko da je verjetno to zaradi vročine se kaže kot da ima neko virozico. Bomo čez 3 mesece ponovili, pa za parazite sva dali v analizo blato pa da vidimo kaj porečejo tam.

Skratka to je na brzino od mene ker grem gor popgledat kaj dogaja v sobici da mi ne prespi celega dne pa itak ni krize da bi bla lačna ker to nikoli ni le za pit mora met.A ma še kdo take težave?

Se javim kaj zvečer lepo sredo

Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.8.2008 11:42:47   
mml
Hoj, sem slabe volje...saj sem vedela, da je telovadba škodljiva user posted image

Sem bila v dilemi ali naj grem danes na kolo si sopihat čez Golovec ali naj lepo pridno doma likam...in ker je pujsmeter zadnje čase nekam neprijazen do mene, sem se pač spravila na kolo in odsopihala na Golovec, pa mimo Observatorija in dol na Karlovški most in ko zavijem na cesto, ugotovim, da sem izgubila telefon user posted image user posted image user posted image . Sem razmišljlala, kej sem ga nazadnje še imela (sem ga pa iemla v posebni torbici v nosilcu na krmilu)...in se spravila sopihat nazaj po poti v klanec od koder sem prišla...seveda je bil čisto na vrhu zadnejga klanca...pa to bi še preživela, samo se je pri tem razbilo tudi steklo na zaslonu...upam ,da je samo steklo in ne zaslonček...skratka...boljše bi bilo če bi ostala doma in likala

HIMH upam, da bo Hana kmalu čisto zdrava, je pa glede an težo še vedno pravi drobižek. Manca po domačih merjenjih tudi meri nekje 96 cm, tehta pa nekje okrog 15 kg...Danes sta imeli z varuško namen it na bazen plavat, pa po mojem nista šli, ker je vreme bolj tako tako...

Nana Liza in bino upam, da sta se imeli lepo, jaz sem bila prepozna, da bi prišla do SN...pa kdaj drugič.

bino a ti naslednji teden že pričneš s službo?

arielca a se zmenimo za naslednji teden za kavo...tam okrog 10?

šnucika in cuma pa ne nas takole zanemarjat user posted image

Matic spi, jaz si pa hladim jezo...lepo se imejte

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.8.2008 14:29:34   
Kofi
Vas na hitro pozdravim, ker se morem pripravljat za na MORJE!! user posted image  Seveda je treba kilogram dlak dol dat user posted image  pa likat pa vse živo. Smo se kr na hitro odločli z enimi kolegi, ki imajo na Viru apartmajček. Sicer bomo spet bolj nagužvani, mah...saj mi to znamo. Gre pa še en od njihovih fotrov poleg, tko da bo res precej gužvica.

Neli je v savinjski - še vedno  - in se ima super fajn z babi, ki jo motivira za vse živo, samo da je ljubi mir! Ažbetu pa se pozna, da jo pogreša...kr neki čuden je.
Danes imamo cepljenje. Smo hotli najprej prestavit, ker gremo na morje, sam pol bi mogli za naslednji termin čakat do začetka septembra. Upajmo da ne bo imel kake hujše reakcije. Itak sem jaz bolj tip za bit lepo v senčki in ne na soncu preveč. Me že prav firbec matra, kake mere ima fant!

No, tolko od mene...pa se še kaj tipkamo v ponedeljek! Lepo bodite!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.8.2008 17:55:31   
šnucika
Ojla!

Ne,nisem vas zanemarila...ampak moj hrbet je še vedno tako bogi,da včeraj nobene volje nisem imela še doma sedet za računalnikom.
Takih bolečin pa še ne...user posted image user posted image
Danes sem zjutraj tako jokala,da me je Živa božala in tolažila,da bo že boljeuser posted image ...srček moj zlati....Ko vstanem iz postelje rabim tri ure,da mi svečka prime,potem pa lekadol in antirevmatik,da preživim dan.
Tako...sedaj sem potarnala...
Služba drugače O.K.,danes, ko mi je že malo bolj jasno vse skupaj,pa se sploh lepo počutim.user posted image

cuma - že dva dni te iščem,pa te ne najdem...pa ja nisi kaj zbolela...ali pa me samo timing od malice zafrkava,da te ni nikjeruser posted image user posted image
Sem se po poti domov zalotila,da že razmišljam v italijanščini....user posted image

tako,punce moje....grem zdaj nekaj pojest...pa posodo pomit...ni mi jasno,kako lahko toliko pomažeta,če jima vse pripravim...umazano pa je duplo??user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.8.2008 18:52:45   
mml
pegica uživaj na morju, upam ,da se ne boste preveč stiskli in šli drug drugemu na živce, ker vreme vsaj v petek in soboto menda ne bo preveč sončno...

šnucika a ne bi ti šla malo do zdravnika? Ali pa do kakšnega kiropraktika...ker tole, kar opisuješ pa ne zgleda tako nedolžno...

Sem pa popoldan zlikala, kar je bilo za zlikat, ker sem trenoutno sama z obema čmrljema, ker ima user posted image  službeno večerjo. Upam, da en bo prevelike panike. Naj bolj kritečen del je, ko Manco spravim v posteljo in ji preberem še pravljico in se malo požuliva muliva, ker ne vem, kam naj ta čas dam Matica. Najbrž bo kar zraven, ker zvečer ni ravno navdušen nad samostojno zabavo, pa pravljica bo danes pač krajša. Upam, da bo Manca po tem hitro zaspala, ker je groooozno utrujena, ker je bila cel dan na plavanju in ni opoldan nič spala...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?