|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
15.11.2007 10:43:03   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
martinščica - a pol si imela tudi tako črno M, pa tako kot bi ene celice, nekaj bilo? Saj najbrž ni nič narobe, samo tako čudno. Ti pa verjamem, da si zdej res vesela, ko M sploh nimaš!

Ja, bila je črna, čudna mi je pa itak bila že odkar sem skušala zanosit. Trajala je v nedogled, tako da sem imela večkrat v mesecu M, kot ne. Res je bilo smotan. Zato, nikar ne glej preveč na vložek. Gor so samo stvari, ki se morajo sčistit. Upam, da čimprej mine in potem z zagonom v novi krog!

200% MAMI

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.11.2007 10:49:47   
m.rudovic
Zdravo punce,vidim da me pogrešate jaz sem kar vredu grejemuser posted image user posted image ,ves čas vas prebiram in sem z vami.se oglasim malo kasneje gem kosilo delati UPAM DA DOBIMO NAPISANA PRIPOROČILA OD MARTINŠČICE sem sitna ampak bi tako rada to.HVALA

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.11.2007 10:53:34   
soncek.djukelica
živjo,

sayuri, se vidi,da si ostala doma, povsod te je polno!user posted image user posted image user posted image
Arneja, ruzak za mene je že pripravljenuser posted image , za otroke oblačilca pa tudi!user posted image  Če me zvije, se ne rabim ubadat še s tem!user posted image
Citrončica, tudi počasi se daleč pride! Važen je samo to,da na koncu zagledaš user posted image user posted image !
Moj bi pa mene že rad poslal v Rim, pravi da komaj čaka, da spozna user posted image user posted image ! Sej jaz tudi, bi pa vseeno rada še kaka 2 tedna počakala, je vseeno bolš,da so otroci rojeni v 36 tednu, kot pa v 34!user posted image
Martinščica, ti pa extra uživaj! Ko zavrtim čas nazaj, se še tok dober spomnim,ko sem jaz imela prvi UZ, prva slikica... sploh nevem kam je šel čas, in sem že na koncu! in ne boste verjele, otroka še vedno čutim user posted image , očitno imata še mesta, da sta aktivna, jaz pa tak drobižek! user posted image  da pa se je drugi v roku 3 tednov obrnil na glavouser posted image  zdej pa naj še kdo reče,kaj vse ni možno....user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.11.2007 11:04:28   
konina
Moji foliklčki so se odločili, da bodo lepi, veliki in debeli in da bodo raje jutri stopko počakali. Rastejo lepo, enakomerno, G je bila full zadovoljna, ampak stopka bo pa verjetno šele jutri. Tako, da imam UZ še enkrat jutri in potem upam, da bo stopka.

Mislim na vas, berem, kaj se dogaja, samo malo časa imam za pisat. Držim pesti za trepetalke, sulfinijia mirno in nebolečo punkcijo ti želim jutri, martinščica čestitke za dvojno srečo, sayuri tebi tudi želim en velik plusek čez nekaj dni. citrončica, midve se pa jutri vidiva. Joj, sigurno je še veliko kar sem mislila povedat, napisat, zaželet,paletim v razred.

Lp, Nina

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.11.2007 11:16:11   
Goldy
Hvala, martinščica, si me potalažila, ker kar mal grozen zgleda! LP

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.11.2007 11:30:39   
GoYa
Kajsica, bravo za 4 lepe zarodke. 2 sedaj pridno grej, da ostaneta pri tebi, ostala dva bosta pa počakala, ko boste delali na drugemu user posted image . Hiperstimulacija pa res pripomore k lažji vgnezditvi in v večini primerov pripelje do zanositve. Tako da po eni strani se lahko HS veselimo (če le ni huda oblika).

Goldy, user posted image user posted image user posted image .

Anonimna (T1979), nič še ni izgubljeno. Terapijo lahko podaljšajo, da foliklčki lepo zrastejo. Poskusi mogoče še pivo piti. Tudi pomaga. Jaz ga tudi ne maram, ampak za user posted image  sem se pa potrudila.

Sayuri, user posted image  za 7 oplojenih celic. Pridno grej vstavljena dva, za ostalih 5 pa držim pesti, da se bodo lepo razvijali in postali eskimčki. In držim pesti za 28. da bo en debel plus na testu.
Ja, za spol bova vprašala, ker si moj želi. Jaz itak vem, kaj bosta. Pa tudi G je včeraj rekel, da imam najverjetneje prav user posted image . Ne izdam še.
Teorija o aspirinih pa mislim, da je kontra in ga predpiše, čim so jajčniki malce povečani (torej hiperstimulacija). Ker pri zamrznjenčkih ga npr. tudi ne predpiše.

_rebeca_, jaz pa mislim, da lahko pride do HS tudi po punkciji. Meni namreč vedno pove, da imam HS šele na prvem UZ po potrjeni nosečnosti, torej sklepam, da je kasneje nastala user posted image , če ne bi mi že kaj prej povedal.

Goldy, decembra še ne boš mogla v postopek. Bi bilo prehudo za telo. Pri sonček75 je drugače, ker je imela zamrznjenčka in ni dala celotne terapije s hormoni čez. Med dvemi stimuliranimi postopki je pametno počakati vsaj 3 cikluse.

m.rudovic, špikanje je normalno. Brez panike user posted image . Pridno grej sončka.

MAvrica27, pusti znake pri miru. Jaz sploh nisem imela nobenih, pa glej, nosim user posted image user posted image .

Citrončica, tvoji foliklčki naj do petka lepo zrastejo, da pade še stopka. Endometrij je že lep user posted image .

Anonimna (ta druga, mogoče celo ista), upam, da ti je Milka teknila. user posted image  Si pa ne predstavljam 25 kg pri 180 cm. Halo user posted image .

Crnitulipan, user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnji pregled. Jaz vem, da bo novička lepa.

Jadrnica, verjetno bosta dvojčka res skupaj v sobi. Saj potem se bosta pa lahko že sama odločila, če čta bit narazen al skup.

Maja24, nič ne bo narobe, če nisi aspirina jedla. Sej ga ne predpiše vsem. Meni v zadnjih 3 postopkih sploh ni, pa sem ga kar na lastno pest jemala. Tudi HS ne bo slabo vplivala na user posted image . Ne bit panična user posted image .

Anonimna user posted image , sporoči nam lepo novičko. A si že delala test?

MARTINŠČICA, čisto  možni bi bili tudi trije user posted image user posted image user posted image . Namreč en zarodek se bi lahko razcepil na dva. Je že bil tak primer, ko so IVFjevki vstavili 2 zarodka in je bila noseča s tremi.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.11.2007 11:33:50   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 19.11.
Abra - UZ
pikovit - UZ

Torek, 20.11.

Sreda, 21.11.

Četrtek, 15.11.
Anonimnauser posted image  - TEST
konina - UZ

Petek, 16.11.
ANA_P - UZ
barbarela77 - UZ
Sulfinija - punkcija
sonček500 - UZ
citrončica - UZ
T1979 - UZ
konina - UZ

Sobota, 17.11.
tassi1 - UZ
konina - punkcija

Nedelja, 18.11.
mavrica72 - TEST
jadrnica - ET
bilka - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

tita13 greje user posted image user posted image   - TEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image  spelka12 (PO) user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image M.L.B.K. (PO)user posted image
 user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image Goldy (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 17.11. punkcija
  • pikovit (IVF,ICSI?;PO,dr.Reš)
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. predvidena punkcija
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • sonček33 (IVF;LJ,?) Pokliče prvi dan nov. M
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10
  • sonček75 (32let),(2IVF;LJ;?) 3.12. ponovno v boj
  • T1979 (LJ) 24.10.začetek špikanja

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (33let)(LJ) ponovno v boj
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*, user posted image micka zaloska, gold fish, M.L.B.K,mandarinca

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

• GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image  ,  CRNITULIPAN (40let),(PO)user posted image , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Goldy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2407
    15.11.2007 12:25:01   
    arneja
    Hvala, Amelia za pujskeka user posted image . Upam, da res srečo prinese. Upam, da bo tudi jaz imela vsaj 6 jajčk.

Abra, verjetno bom tudi jaz Karmen poklicala, bom videla, kdaj M dobim, pa če bi mi takrat zneslo potem k njej hoditi.

Sulfinija, zakaj pa kar dve stopki?? Mislim, da v  navodilih do Reša piše, naj jemo čimbolj lahko hrano. Sicer pa mislim, da bom imela jaz pred punkcijo od strahu vse tekoče tam doli user posted image .

Sayuri, tokrat bo vse ok, boš videla user posted image .

Martinščica, hvala za zaželjeno dobro otvoritev špikalne sezone user posted image . Majčke bodo fenomenalne user posted image .

Kajsica, preženi negativne misli stran. Uspelo ti bo user posted image . Martinščica ima še kako prav, da niti misliti ne smemo na to, kaj šele pisati o tem. In začenjati stavke s "ko" in ne "če" user posted image .

SD, super,  da si že spakirana, da te nič ne more presenetiti user posted image .

Evo, punce, jaz pa zdaj ta veliko torbo na rame, pa v LJ po drogeraške pripomočke, pa po prvi šot user posted image . Držite pesti, da skupaj ne padem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2408
    15.11.2007 12:29:43   
    T1979
    Uff, v petek bo pa gužva pri Rešu. user posted image  Moram zgodaj pridet. user posted image

No da se še jaz opišem, da bodo podatki bolj točni: stara sem 28 let, sem v 1. IVF postopku pri dr. Rešu, jutri grem na UZ - tretjič in potem čakam na stopko in punckijo.
    Če še kaj rabite vprašajte.
    Aja, sem pa na Diferelinu (upam, da sem prav napisala) in hkrati 2 Menopurja.

LpT

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2409
    15.11.2007 12:35:15   
    sonček33
    Še jaz imam eno vprašanje - po kakšnem načelu te naročijo na ivf (mislim, na tisti prvi pogovor pogovor k sestri Blanki), ko pokličeš prvi dan menstruacije - torej, zakaj npr. dobim datum 5. 12.?
    ma sej vem, da je čudno vpr, ampak vseeno bi rada vedela.
    pa še to - je na kakšen način poleg osebnega še mogoče pridt do sestre Blanke, da ji zastavim nekaj vprašanj?

Hvala vam stokrat.
    Želim vam ve dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2410
    15.11.2007 12:38:23   
    maja24
    U pol maš pa isto terapijo kokr sm jo jest mela,no ja sam da sm jest mela ICSI postopek.Da vam še jest povem mlada sm 24 .

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2411
    15.11.2007 12:47:08   
    SAFIRA
    Dober dan!

Se vam lahko pridružim?

Naslednji teden grem po zamrzjenca user posted image . Danes ob enih moram poklicati v mb v ambulanto, ker mi je ovulacijski test pokazal, da je danes glavni dan ovulacije. Nekje čez en teden pa imam transfer.

A ima katera od vas že izkušnje z zamrzjenci? Jaz imam bolj slabi občutek, da se bo prijetl, ker sveže je le sveže. Sicer pa imam še 6 zamrzjencev.

Lep dan,

SAFIRA

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2412
    15.11.2007 13:07:27   
    sayuri
    Da ne boste rekle, da nič ne delam (sonček.d me je že napuser posted image , ampak sem to vajena pri njej )user posted image user posted image user posted image  Sem uredila album in si lahko pogledate, če želite, kako napreduje moja poslikava. Uf...gre počasi. user posted image  Pa še nekaj slikic mojega brata je gor - prihod iz Havajev - tiste, kis te držale pesti zanj in navijale user posted image . Geslo je ironmann

(odgovor članu SAFIRA)
    Neposredna povezava do sporočila: 2413
    15.11.2007 13:11:33   
    sayuri
    Safira iiiiiiii, kako lepo, da se je tudi pri tebi začelo odvijat user posted image user posted image user posted image . Bom navijala do onemoglosti zate user posted image . Izkušenj z eskimčki pa nimam.

Po moje si je Sulfinija dala dve stopki zato, ker je mešala posebe en prašek ena voda in špric u mišico, pa še enkrat en prašek ena voda in špric u mišico. Tko sem tud jaz razmišljala, da bi naredila, sam mi je uspelo obe vodi in oba praška v šprico spravit user posted image
    arneja, daj da ne boš torbe na mizo postavljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2414
    15.11.2007 13:18:13   
    Goldy
    sonček33 - ponavadi dobiš datum glede na dan M, se pravi 21 ali 22 dan, da te začnejo kar špikat.

To je po mojem to.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2415
    15.11.2007 13:25:14   
    Sulfinija
    Sayuri točno dobila sem skupno 10000 enot in v nei je bilo 5000 in toliko v drugo.Stopko mi je dala v zd.domu in je vse v neo šprico noter spravila.

Sedaj pa šibam na kosilo.

LPuser posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 15.11.2007 13:30:43 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2416
    15.11.2007 13:28:04   
    Abra
    Safira, že navijamo user posted image user posted image jaz imam sicer slabe izkušnje z zamrznjenčki (ravno v petek mi je test pokazal -), kar pa ne pomeni, da nobeni ne rata. Veliko jih razgraja po svetu user posted image ponavadi so pravi borci!

Sayuri sem šla takoj poškilit v tvoj album user posted image zelo lepo.
    Pa hvala user posted image

Arneja, te je Reš že špiknil?? user posted image
    Madona, smo tle težke fiksarke, komi čakamo, da še kakšna nova dobi šus. user posted image user posted image user posted image user posted image najbrž je treba med postopki 3 mesece pavze, da ne ratamo takoj odvisnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2417
    15.11.2007 13:33:30   
    cati
    Punce moje da se vam mal javim. Sem začela delat po enomesečni bolniški pa nevem ki se me glava drži, preberem še vas za pisat pa ni cajtauser posted image
    Držim pesti za vsako posebej in z vami upam da vse zagledateuser posted image user posted image user posted image user posted image
    Pa še za statistiko 27 let

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2418
    15.11.2007 13:35:26   
    MARTINŠČICA
    IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic
    UPAM DA DOBIMO NAPISANA PRIPOROČILA OD MARTINŠČICE sem sitna ampak bi tako rada to.HVALA

Sem res dolge litanije napisala Mišek13 in je čisto preveč še enkrat vse pisat. Ampak očitno je šla Mišek13 v mižole, zato bom še enkrat napisala skrajšano verzijo, ko bo pa ona poslala cel prosti spis, pa dobite še balast user posted image . Torej:

1. pozitivno razmišljanje, o tem je bilo danes že govora, a ne?
    2. zdrava prehrana (tudi že omenjeno danes) user posted image  Pišuka, se ponavljam kot lajna ...
    • vsako jutro stisnjen sok iz svežega sadja in zelenjave, ki je pač na voljo (jabolka, limona, stebelna in gomoljna zelena, košček korenine ingverja, korenje, rdeča pesa, med ...)
    • iz ostankov sadja in zelenjave sem kuhala juho in vanjo zakuhala različne prikuhe - zdrobove žličnike, nudeljce, ribano kašo, vlivance ...)
    • veliko sem pojedla grozdja in sadja na splošno
    • vsak drugi dan kalamari (na žaru, ne ocvrti). Ker žara sedaj ne morem uporabljat, sem jih pekla kar v vrečki za peko v pečici in so bili super. Zraven sem pripravila na tone tržaške omake. Pretiravam, ampak česen in čebula mi nenormalno pašeta v vsej hrani, kamor pač paše.
    • vsak dan sem bila doma, zato sem kuhala zdravo, uporabljala nepredelane sestavine, meso, ribe, domačo zelenjavo in domače sadje, polnozrnate vrste mok ...
    • solata vsak dan, veliko stročnic
    • pojedla sem enormne količine prosene kaše (je dobra za lase in nohte), mlečnega riža in zdroba, polente, ajdove kaše ... takšnih in drugačnih narastkov
    • veliko sem pila, predvsem zaradi HS, pa tudi za nosečnice okrog mene vem, da popijejo 4 l na dan. Pila sem nesladkane čaje in prekuhano vodo iz pipe.
    • dodatek k prehrani - Centramed mami
    • od sladkega sem jedla ogrooomno narastkov, sem in tja pa kako suho sadje, oreščke ali lešnikovo čokolado
    • cel postopek sem bila aktivna, delala vse normalno, le po punkciji malo bolj na easy. En teden po ET-ju me je pa zvila HS in potem sem bolj pičivala, brala, gledala oddaje o živalih na NG, o notranji opremi ...
    • sproščanje na vse možne načine, ki so mi všeč in za katere med službo enostavno nisem imela dovolj časa, ali si ga pa nisem vzela.

No sedaj sem spet veliko nakvačkala. Ne vem, če je to kaj pomagalo. Pri vsem skupaj ima največ prstov zraven tisti tam gor, mi lahko samo naredimo vse, kar je v naši moči in upamo na najboljše.

200% MAMI

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 2419
    15.11.2007 13:39:36   
    maja24
    A bo kira čokoladno politanko pa mal mandarinc,evo pol ure nazaj južna sm pa spet lačna.NOROuser posted image  

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 2420
    15.11.2007 13:43:34   
    T1979
    Kdaj si začela s Centramed mami?
    Sej vem, da ga lahko kar kadarkoli pred načrtovanjem nosečnosti, ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
    15.11.2007 13:49:51   
    maja24
    Pravijo da ga lohka ješ celo nosečnost la pa ga ješ 1/3 .

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2422
    15.11.2007 13:53:05   
    sayuri
    maja, jst bi čokolado in mandarine user posted image

Martinščicauser posted image  takole jst že skoz živim user posted image . No...edino tiste zelenjavne sokove ne pijem user posted image  Jaz sem tudi mnenja, da pozitivizem in dobra volja ogromno naredita user posted image

Kaj pa folno kislino jeste? Jst jo jem že 3 leta user posted image . Z vmesnimi presledki. Zdaj, ko sem šla v postopek, sem spet začela.

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2423
    15.11.2007 13:56:08   
    MARTINŠČICA
    Konina, držim pesti za jutrijšnjo stopko. 

Goldy, misli si: "Tale tardeča je pa res močna. Naslednje pač ne bo vsaj 9 mesecev in mora nadoknaditi!"

Anonimna, jaz si tudi raje privoščim kako rebro čokolade (sicer sem suha), ampak 25 kil pa ne hvala! Pri svojih 163 cm jih imam 53 ravno prav. No sedaj jih imam malo manj, ne vem ka gre ves futr, če pa skoz samo jem user posted image .

Crni tulipan, jaz držim eno pest in tipkam samo z desno roko.

T1979 in SAFIRA dobrodošli! Naj vajine sanje čimprej postanejo resničnost!
    Če svoje želje izgovoriš naglas, se prej uresničijo (je včeraj ena natakarica rekla v filmu). Meni so take misli všeč. Škoda je le, ker velja tudi za slabe misli user posted image . Torej, samo svoje najlepše želje izgovarjajmo naglas in jih pišimo naokrog, da jih vidi in sliši čim več ljudi. Saj na splošno radi pomagajo ... samo vedeti morajo, česa si želimo, a ne.

T1979, s Centramed mami sem začela kakšen mesec pred postopkom. Moj pa je istočasno začel jesti Fidi koencim 10 kapsule - eno na dan.

SAFIRA, ko sem bila jaz tokrat na punkciji, je ena povedala, da ima 3 leta staro punčko, ki je bila prej pingvinček. Tako da, kot sem že ničkolikokrat danes napisala - pozitivne misli, nič drugega!

Sonček33, mislim, da je odvisno od postopka (kratek, dolg). Zdaj sem prav pametna, naj me katera prosim popravi, če se motim. Sestro Blanko pa verjetno lahko tudi pokličeš na stacionarni telefon.

Maja24, kako kaj živčki? Še 5 dni do UZ. Gotovo že komaj čakaš?

Sayuri, res bo lepa tale sobica. Vidim, da je tvoj bolj za brrrrrrrneče zadeve, tako kot 2 moja nečaka. Eden pa živi samo za živali.

200% MAMI

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2424
    15.11.2007 14:01:27   
    Anonimen
    Se opravičujem ampak danes sem imela res ludnico

kopiram:Torej, jaz sem med špikanjem, po punkciji in ET-ju vse normalno počela, kot da nič ni bilo, samo bolj na easy.
    Posvetila sem se predvsem pozitivnim mislim in zdravi hrani. Niti enkrat nisem podvomila v uspeh postopka in sem že od prvega dne špikanja govorila, da bom tokrat pa čisto zares srečka . Ne vem, če je kaj na tem, ampak želja se je uresničila.
    Kar se pa hrane tiče, ti tako ali tako že zelo zdravo ješ. Jaz sem si vsak dan zjutraj stisnila svež sadno-zelenjavni sok iz tistega, kar sem pač imela doma: jabolk, korenja, rdeče pese, stebelne in gomoljne zelene, ingverja, limone ... Iz ostankov nezmlete zelenjave sem za kosilo skuhala juhico, tudi če je bilo med njimi sadje. Veliko sem jedla grozdje in pila čim več vode (iz pipe, samo prekuhane v grelniku vode). Ker sem bila cele dneve doma, sem si res lahko naredila vse jedi tako, kot je treba. Pri najini hrani že nekaj časa velja, da uporabljava čim več nepredelane hrane (celo meso - konj, jagnje, teletina, svinjina, cele ribe, polnovredne moke, žitarice, sezonsko, po možnosti domače sadje in zelenjava ...) Vsak drugi dan sem jedla kalamare (kar v vrečki za pečenje sem jih spekla v pečici), tržaška omaka, limonice pa pečen krompir mi sede že cel postopek in se ga sploh ne morem najesti . Solata v takšnih in drugačnih oblikah je bila vsak dan na jedilniku. Pa veliko stročnic, prosenih kaš, mlečnih rižev, polente ... sem pojedla in jih še vedno. Mi res sedejo.
    Že pred postopkom sem začela tudi s tabletami Centramed mami - prehransko vitaminsko dopolnilo. Sem in tja pojem kakšen kos suhega sadja ali čokolade. Pečem pa tudi veliko narastkov s sadjem.
    Vsak dan sem dobesedno uživala sama s seboj - brala, bila na pc-ju, gledala TV, se sončila na terasi (še 2 dni nazaj) ... skratka, sproščala sem se na vse možne načine, ki so mi všeč.
    En teden po ET-ju pa nisem mogla več normalno funkcionirati zaradi hiperstimulacije. Takrat sem res samo počivala, jedla, hodila na WC in spala, spala, spala ... Tako je bilo kake 14 dni, sedaj pa je spet vse normalizirano. Zvečer me malo bolj špika po trebuhu, sicer pa me večkrat na dan kar naenkrat popade volčja lakota in takrat takoj rabim nekaj konkretnega, sicer mi je kar neki slabo. V glavnem se mi zdi, da cel dan skrbim samo za to, kaj jem, da cel ljubi dan jem, kil imam pa še manj kot pred postopkom.

Punce vas spremljam in navijam za vsako posebej,user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.