![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:17:45
|
|
|
|
pikovit
|
Ja klinc Arneja kar bo pač bo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:20:51
|
|
|
|
Abra
|
Draga anonimna, že zdaj ful navijam!!! Pa poročaj, kako je šlo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:23:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anonimna-praga ne pozabi jaz tudi jaz močno,močno navijam zate,da se vama uresniči velika želja. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:27:18
|
|
|
|
Goldy
|
anonimna- praga - držim pesti, da ti uspe
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, zlate ste. Mi gre kar na jok.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:39:38
|
|
|
|
cati
|
Anonimna drži se v pragi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:42:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anonimna zelo rada bi te spoznala preden se odkriješ na forum. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 16:46:11
|
|
|
|
cukica
|
Anonimna tudi jaz ti želim velik sreče.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 17:16:37
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Drage moje vam za hvala za podporo in misli; zdaj pa v Dravlje... joj, če to niso nori občutki.... ko, da me bo iz kože dajal.. tako se počutim.. čist v krču.. kljub vsemu imm še vedno dober občutek .. pa da vidimo... Se vam javim kasneje; tudi tebi Arneja za FSH... Bom pa bolj pozna, ker imava še opravke pri starših, ki so odsotni. Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 17:19:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Crnitulipan tudi moje pesti vzemi s seboj v Dravlje. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 17:44:08
|
|
|
|
sayuri
|
Sulfinija srečno jutri na punkciji . Naj bo čimveč jajčk in naj te čimmanj boli. Aspirin100 pa od jutri naprej, ja. Anonimna (Praga), lepo, da potuješ po svoje sončke . Evo, me smo v pripravljenosti za navijanje . Sporoči nam lepo novičko Crnitulipan uf, kako jst komaj čakam, da se nam javiš Samo praviš, da boš pozna....torej bom šele jutri zjutraj izvedela tvoje lepe novičke. JAz sem prepričana, da boš slišala močan srček konina sem pozabila vprašat, kako kaj vaši kužki? So že kaj zrasli? VSem, ki imate jutri UZje, srečno
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 17:59:31
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Ojla, jaz sem pa zdajle zmazala kremšnito, ki mi jo je moj dragi prinesel spotoma iz službe. Mljask, mljask, mljask, je padla na plodna tla. Pa pridna sem bila popoldne. Z mami in nečakinjo (slabi 2 leti) smo šle na sprehod, poiskale račke, krave in se seveda ustavile na igralih. Tamale ni bilo domov za spravit. Ko sem pa rekla, da so šle račke spat, pa kravce so tudi ležale po tleh, je tudi ona tekla domov v popoldanske mižole. Prav luštni so tile malčki. Komaj čakam na svoja dva! Potem sem pa še prevedla 200 vrstic. Še 600 do konca prvega sklopa. IZVIRNO SPOROČILO: Abra Draga anonimna, že zdaj ful navijam!!! Pa poročaj, kako je šlo. Se pridržijem lepim mislim in željam. Fajn opravi v Pragi in se vrni kot srečka !
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 18:51:37
|
|
|
|
DaisyE
|
Miška! Draga naša! A jaz to prav razumem, kar berem? A si? A je? A je treba . Čaki, grem še enkrat tvoj post prebrat.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 18:52:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mišek,super da si se nam javila kaj si ti naša nova srečka ,če prav berem jaz tole? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 18:55:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Niti enkrat nisem podvomila v uspeh postopka in sem že od prvega dne špikanja govorila, da bom tokrat pa čisto zares srečka . Ne vem, če je kaj na tem, ampak želja se je uresničila. En teden po ET-ju pa nisem mogla več normalno funkcionirati zaradi hiperstimulacije. Takrat sem res samo počivala, jedla, hodila na WC in spala, spala, spala ... Tako je bilo kake 14 dni, sedaj pa je spet vse normalizirano. Zvečer me malo bolj špika po trebuhu, sicer pa me večkrat na dan kar naenkrat popade volčja lakota in takrat takoj rabim nekaj konkretnega, sicer mi je kar neki slabo. V glavnem se mi zdi, da cel dan skrbim samo za to, kaj jem, da cel ljubi dan jem, kil imam pa še manj kot pred postopkom. Ja zdaj pa ne dvomim!!!! Je! ČESTITKE!!!! ČAKI, GREM SE PSIHIČNO PRIPRAVIT, DA ŠE KAJ LEPŠEGA NAPIŠEM....
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 18:58:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mišek13, za . LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:00:13
|
|
|
|
arneja
|
Anonimna, čimveč sončkov pripelji iz Prage . Čarna, Reško je precej močne utripe slišal, kaj ? Punce, samo še za korekcijo spodaj napisanega vas prosim. Vem, da paničarim, pa si ne morem pomagati. Morda zapisano pomaga še kateri začetnici. Meni se namreč do danes ni sanjalo, kaj je to ena voda in en prašek. Danes se mi je pa posvetilo . Torej, a moram narediti takole: - najprej odlomim tisto rumeno s praška, nato frcnem po vodi, da vse steče dol, in odlomim še stekleničko z vodo (pikica je zgoraj ); - nato dam ta debelo iglo na injekcijo (a to se hitro natakne, ali privijem ali kako - nisem opazila) in vanjo posrkam vodo; - nato prebodem prašek s ta veliko injekcijo in v prašek spustim vodo, ter vse skupaj premešam; - nato vse to spet posrkam v injekcijo, dam gor malo injekcijo (tukaj šele, tudi ne vem točno ), ven iztisnem zrak in eno kapljico - in piknem . Sem prav napisala? Naj me prosim katera popravi, če kaj ne drži. Jutri na srečo mi ne bo treba tega še znati, v soboto bo pa zame spet eden izmed D dni .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:03:15
|
|
|
|
Abra
|
Punce, mislim da je to post, ki ga je Martinščica napisala in ga med drugimi tudi poslala naši Mišek. Ne vem, katera iskala te nasvete, pa je Martinščica Miška prosila naj kopira ... tko sem jaz razumela ... Mišek ima zamrznjenčke in mislim, da jih bo vsak čas šla iskat (al pa jih je že) seveda močno, močno želim, da rata
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:04:39
|
|
|
|
arneja
|
Ja, Sulfinija, Mišek je to kopirala. Bomo še čisto malo počakali pa bomo tudi njej .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:06:26
|
|
|
|
blanč
|
Čarna dobro rihtej!!! Jaz sem tudi mišeka zastopla, da je srečka. Samo ni mi jasno, da je tako skrivnostna, ko je pa bila naša največja navijačica in svetovalka, zdaj se je pa tako potuhnila. Mišek nooooooooooo. Povej nam vseeeeeeee.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:06:43
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punce, samo še za korekcijo spodaj napisanega vas prosim. Vem, da paničarim, pa si ne morem pomagati. Morda zapisano pomaga še kateri začetnici. Meni se namreč do danes ni sanjalo, kaj je to ena voda in en prašek. Danes se mi je pa posvetilo . Torej, a moram narediti takole: - najprej odlomim tisto rumeno s praška, nato frcnem po vodi, da vse steče dol, in odlomim še stekleničko z vodo (pikica je zgoraj ); - nato dam ta debelo iglo na injekcijo (a to se hitro natakne, ali privijem ali kako - nisem opazila) in vanjo posrkam vodo; samo natakneš - nato prebodem prašek s ta veliko injekcijo in v prašek spustim vodo, ter vse skupaj premešam; - nato vse to spet posrkam v injekcijo, dam gor malo injekcijo (tukaj šele, tudi ne vem točno ), ven iztisnem zrak in eno kapljico - in piknem . Sem prav napisala? Naj me prosim katera popravi, če kaj ne drži. Jutri na srečo mi ne bo treba tega še znati, v soboto bo pa zame spet eden izmed D dni . če bi bla učiteljca, bi ti rekla sedi 5!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:07:19
|
|
|
|
mandarinca
|
Punce, čudovite ste ! Bravo vsem ! Za vsako posebej stiskam pesti, se veselim! Zdaj pa grem spat, ker me jutri čaka najtežji dan v mojem življenju! Držite pestke, da preživim! Nočko! Prehitri prsti - sem hotela vprašat, če katera kaj ve, kje je kaj (bilo) napisano o neprehodnih jajcevodih? Hvala, in lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:12:34
|
|
|
|
blanč
|
Marjetica, kdaj se pa tebi začne postopek?? Pikovit, mene je tudi malo strah, da bo moja v decembru prišla prepozno in me Reš nebo vzel v postopek. Drug teden grem k njemu in mu bom na smrt težila .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:13:46
|
|
|
|
blanč
|
Joj mandarinca, drži seeeeee. Najraje bi te objela, ker z besedami sploh ne morem opisat, kako mi je hudo zate.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 15.11.2007 19:14:25
|
|
|
|
Abra
|
Mandarinca mislimo nate. Sulfinija, tebi pa jutri nebolečo punkcijo, pa čimveč jajčk.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.