arneja
|
Tassi, ti pa tako čudne reakcije?? Izpuščaji celo? Kajsica in Sayuri, kako se počutita, ko sta že drugi dan ? Martinščica, jaz bi imela tudi takšno majčko . Ampak midva se bova verjetno odločila za enega , tako da bi imela narisano 1 + 1 = 3, ampak ne s številkami, s flaškami s cuclji . Boš dala kakšno slikco majčke, ko bo narejena? Citrončica, a h Karmen greš pa lahko tudi zjutraj? Ni v službi? Ker jaz bi si to lahko privoščila, pa zjutraj verjetno res nima gužve. SD, tebi pa čimprijetnejšo decembrsko pot v Rim . Že kaj pakiraš ? Amelia, super, da je bil Reško prijazen, upam, da bo danes tudi . A v zadnjem postopku si imela pa le dve dozi Menopurja? Ker jaz bom imela sedaj tudi le dve dozi. Abra, dragi se otepa z vsemi štirimi, da bi me špikal . Tako da bom kar sama špikala in kasirala . No, mogoče si premisli, ko bo videl, da to ni nikakršen bav-bav. Upam, da Diphereline tudi meni pospeši prebavo, pa da še malo shujšam . Martinščica, uradna dvojna . Upam, da pridemo kmalu za tabo. Vi trije pa uživajte . Šmorn, Jadrnica, da te je tako bolelo . Jaz že vidim, kako bom dan pred injekcijo čisto panična . Kako pa to, da ti je dal injekcijo Ketonala, če drugim ne da nič?? A po punkciji? Ker je videl, da te je res tako bolelo? Ma, jaz bom kar tisto Ketonalovo svečko dala tja, kamor paše . In kako ti je po takšnih bolečinah uspelo v službo iti?? Komaj čakaš nedeljo, kaj ? Toliko zaenkrat, je toliko napisanega, da bi že zdaj bolniško rabila .
< Sporočilo je popravil arneja -- 15.11.2007 8:18:53 >