MARTINŠČICA
|
Dobro jutro, bejbe! Uauuuuuu, Kajsica, zelo lep rezultat! Pridno grej svoja in glej, da pridete vsi trije za menoj! Pa ne pozabi na grozdje in kalamare. Goldy, en velik . Pokliči na GK, kjer so opravili IVF. Tam boš izvedela, kako naprej. Upam, da še letos prideš na vrsto. Anonimen, sploh ni panike zaradi foliklov. Dovolj je eden, pa tisti pravi! Glavo gor, lepo nadaljuj s špikanjem in srečno v petek na UZ. Jaz sem šla tudi po 5x na UZ, dokler solikli niso zrasli na primerno velikost. Konina in Sulfinija super je tale vajin UZ, ni kaj Zdaj pa stopka, pa na juriš! Punkcija v GK LJ ni na živo - dobiš ketonal, tako da se da preživet. Zakaj si pa dobila 2 stopki? Kar se rib tiče (in ostale hrane) uživajte nepredelano hrano - kupite sveže cele lignje in jih same pripravite, ne pa da kupujete predpripravljene stvari, ki so polne nekih dodatkov, ki jih nihče ne potrebuje. Jaz dajem prednost celim ribam pred vsemi palčkami in ne vem kakšnimi predelanimi polpeti ... To je polno enega sranja. (To je zgolj moje skromno mnenje) Sayuri, tudi tebi bravo za . Naj pravljica postane resničnost! Komaj čakam na slike Filipove sobice. _rebeca_ tebi se pa ßhcg veča z bliskovito naglico. Super! Drugače sem pa jaz imela hiperstimulacijo šele en teden po ET. Tako da je to zelooooo različno od primera do primera. Citrončica, nič bat, "frnikole" bodo še zrasle, potem jih boš imela pa za celo nogometno ekipo . Karmen naj te fajn zmasira in ti prebudi vse ustrezne čakre, da bodo tvoji folikli lepo rasli. Šemalo, saj veš, kako pravijo, da rabiš čivavo, če hočeš dat možgane na OFF . Ti se samo skuliraj, pa bo vse OK. Čarna, stiskam pesti, da me že vse boli. Hitro nam potrdi lepo novico. Arneja, prijetno otvoritev špikanja! Boš videla, kako se človek hitro navadi špikanja. A ni dobra tale nosečniška matematika. Majico bom pa slikala, ko bo nared. SD, uživaj te zadnje dneve do poroda. Pol boš pa itak v sedmih nebesih. Jadrnica, si že kaj bolje? Več vas je, ki bi želele neke moje napotke, kako ravnati po ET. Ne vem, če to kaj vpliva, mislim, da je veliko optimizmu, sreči in volji tistega tam gor. Naši bojevnici Mišek13 sem napisala vse, kar sem počela v začetku postopka pa še sedaj. Prosim, če lahko skopriaš in prilimaš sem gor, da ne bom prevečkrat pisala enih in istih stvari. Hvala. Toliko zaenkrat. Sedaj se pa spet lačna in grem pripravit nekaj za pohamsat. Hejjjjj, zunaj je sonček! LP Martinščica