|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
15.11.2007 8:14:38   
arneja
Tassi, ti pa tako čudne reakcije?? Izpuščaji celo?
Kajsica in Sayuri, kako se počutita, ko sta že drugi dan user posted image  user posted image user posted image ?

Martinščica, jaz bi imela tudi takšno majčko user posted image . Ampak midva se bova verjetno odločila za enega user posted image , tako da bi imela narisano 1 + 1 = 3, ampak ne s številkami, s flaškami s cuclji user posted image . Boš dala kakšno slikco majčke, ko bo narejena?

Citrončica, a h Karmen greš pa lahko tudi zjutraj? Ni v službi? Ker jaz bi si to lahko privoščila, pa zjutraj verjetno res nima gužve.

SD, tebi pa čimprijetnejšo decembrsko pot v Rim user posted image . Že kaj pakiraš user posted image ?

Amelia, super, da je bil Reško prijazen, upam, da bo danes tudi user posted image . A v zadnjem postopku si imela pa le dve dozi Menopurja? Ker jaz bom imela sedaj tudi le dve dozi.

Abra, dragi se otepa z vsemi štirimi, da bi me špikal user posted image . Tako da bom kar sama špikala in kasirala user posted image . No, mogoče si premisli, ko bo videl, da to ni nikakršen bav-bav. Upam, da Diphereline tudi meni pospeši prebavo, pa da še malo shujšam user posted image .

Martinščica, uradna dvojna user posted image user posted image  user posted image user posted image . Upam, da pridemo kmalu za tabo. Vi trije pa uživajte user posted image .

Šmorn, Jadrnica, da te je tako bolelo user posted image . Jaz že vidim, kako bom dan pred injekcijo čisto panična user posted image . Kako pa to, da ti je dal injekcijo Ketonala, če drugim ne da nič?? A po punkciji? Ker je videl, da te je res tako bolelo? Ma, jaz bom kar tisto Ketonalovo svečko dala tja, kamor paše user posted image . In kako ti je po takšnih bolečinah uspelo v službo iti?? Komaj čakaš nedeljo, kaj user posted image ?

Toliko zaenkrat, je toliko napisanega, da bi že zdaj bolniško rabila user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 15.11.2007 8:18:53 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
15.11.2007 8:21:46   
kajsica
Dobro jutro punce! No pa da se tudi jaz pofočkam.

Ja Martinščica, če imaš kakšen poseben načrt, kako uspeti po ET, bi se tudi jaz močno močno priporočala za informacije. Malce me je strah, upam da bosta moji dve pikici ostali pri meni.

Jadrnica, ja tudi jaz sem po punkciji imela močne bolečine in nisem mogla na wc normalno hodit, tako da mi je bilo včeraj celo rečeno, da ne vedo ali bodo vstavili dva ali enega, pa so se na koncu odločili za dva. Meni so priporočali samo veliko tekočine za pit. Sem pa danes po celem tednu prvo noč mirno prespala, ne da bi hodla na wc ali pa se prebujala od bolečin.

Je bila pa še ena stvar zanimiva, rekli so mi (sestre v GK) da hiperstimulacija bolje prekrvavi maternico in da zaradi teh bolečin, ki jih imamo se pikice lažje primejo.

Pozdrav tudi vsem ostalim!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
15.11.2007 8:33:24   
Amelia
Arneja pošiljam ti enega user posted image  za srečo, želim ti čim več jajčk, zarodkov in seveda na koncu user posted image user posted image !!!

Ja, v prvem postopku sem imela 2 Menopura in 1 Diphereline, pridelala sem pa 6 jajčk, od tega so bili samo 3 zreli, 2 sta se oplodila, zato mi je sedaj povečal dozo. Prvič ti pa da vedno minimalno dozo, ker je treba biti previden, da ne bi prišlo do hiperstimulacije, potem ko se vidi kako telo odreagira, se pa upa povečati dozo, če ni problemov.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
15.11.2007 8:47:06   
Abra
Dobro jutro!
Sem ravnokar še user posted image popila. Hvala Sayuri, odlična je bla. user posted image
Jaz se danes spet normalno počutim, očitno je bila včeri res reakcija na masažo. No fino, očitno jih je fajn zdrmala. Arneja, Karmen se profesionalno ukvarja z r.m.s., to je njena služba in greš lahko tudi dopoldne. Načeloma ima takrat manjšo gužvo, jaz tudi dopoldne hodim. Meni pa tokrat diphereline nč ne pospešuje prebave, mogoče še bo?? user posted image Pa že tko komaj čakam punkcijo, da to ni res. Upam, da bo šlo tko hitro, kot zadnjič in bo že nasl. četrtek. Ah, saj bom v pon. vidla, kaj gospod šef pravi ... Sem pa čisto pozabla na pivo user posted image punce, a še kaj prakticirate tole? Bo treba spet v šoping.
Zdaj bo pa treba počasi spet začet delat.
Lepo se mejte!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
15.11.2007 8:49:01   
maja24
Kje pa je naša Tita z veselo novičko?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
15.11.2007 9:04:11   
Sulfinija
Jutro punce!

No le še nekrat grem spat in ne bom imela jajčk več v sebi.Punce sedaj pa tole grem prvič punkcijo na živo prej sem dve iumela pod anestezijo sedaj pa user posted image ,oh saj bo minilo smao se vseeno tu in tam psomnin kako bo tole vse skupaj.Včeraj ob desetih sem dobila dve stopki in meje je bolelo ko user posted image .Grozne sedaj pa se resno več ne morem pripogniti niti od jutri naprej pa je zame lenarjnje danes bom še nekaj malega zlikala od jutri naprej pa se vržem v branje knjig.

Punce meni je rekla naj danes jem bolj tekočo hrano,ali so tudi vam takole rekli da dan pred punkcijo jejte bolj tekočo hrano?

Tako je kratko poročilo sedaj od mene šibam na zajtrk in se kaj beremo in tipkamo kasneje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
15.11.2007 9:14:09   
maja24
Men so rekl sam lahko hrano da nej jem pred punkcijo.To je pa tut to aja pa uspešno punkcijo ti želim pa seveda če se da čim manj bolečin.A pa kr dve stopke si dobla ,kako pa to?user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
15.11.2007 9:15:23   
sayuri
Sulfinija, Reš tudi priporoča dan pred punkcijo bolj lahko hrano. TAko, da jst to malo upoštevam - da nisem ravno bila napihnjena tam na stolu. Kakšna juhica, pa jogurti, prepečenec.... Sicer pa na GK ti dajo nekaj proti bolečinam, a ne punce? Tako da...nič bat...še pri vsaki je minilo. user posted image  
Ko takole berem o teh bolečinah pri punkcijah, mi res ni jasno - al imam jst tako visok prag bolečine al kakouser posted image  Zgleda, da sem iz železa user posted image user posted image user posted image .

kajsica no tole sem tud jaz že slišala, da hiperstimulacija pripomore k zanositvi. Hm, zdaj mi je pa nekaj kapnilo v glavo. Reševke, pozor: tiste, ki nimate predpisanega Aspirina100 - ste imela hiperstimulacijo? In tiste, ki ga imamo - ste vse, ki niste imela po punkciji nikakršnih težav? Rada bi prišla do dna Reševi teoriji o Aspirinih. user posted image

Jst se drugače super počutim. Vsake toliko se zavem, da sta v meni dve pikici user posted image  in mi je tko toplo pri srcu. Joj, kako si želim, da bi bilo tokrat vse ok. user posted image  

arneja, ja teh dnevov D je toliko user posted image user posted image user posted image  In ta pričakovanja.... Odmisli špike in bodi sproščena danes pri Rešu. user posted image  Boš videla, da ni hudo.user posted image  
polonca78 user posted image  hvala. Februarčice ste krasne punce in z veseljem vas berem. user posted image  Poskrbite, da se nasmejim, sploh ob prigodah s hrano. user posted image

Kje sta naši dve novi nosečki tita in user posted image  user posted image  Jst bi rada malo čestitala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
15.11.2007 9:16:59   
Sulfinija
Maja 24 in kaj si ti tisti dan pred punkcijo jedla?Namreč meni se ful lušta,da bi jedla ribico danes?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
15.11.2007 9:18:02   
sayuri
Sulfinija, ribica je super izbira. Pa kakšen riž je tudi lahek.

Neposredna povezava do sporočila: 2360
15.11.2007 9:21:33   
maja24
Pa jo pojej če ti paše,pa sadje tut jej pa jogurte,pa vse kar je sayuri napisala.

Sayuri to se prav da mam hiperstimulacijo,a pa je to lohka kej narobe z mojo user posted image .Ma zej sm pa čist panična.Sam kako je loh pozabu povedat mi ne gre u glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.11.2007 9:22:56   
Sulfinija
Sayuri,super za ribico da jo lahko jem.Bom si kar spekla ribje palčke iz lignjev sem si jih včeraj kupila pa prežgano juhico  in pire bo tole dobra izbira pa malo špinače.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.11.2007 9:24:11   
maja24
Sayuri ne skrbi tokrat boš bla ti naša nova nosečka.Boš vidla vse bo OK.Prou vesela sm zateuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
15.11.2007 9:25:42   
maja24
Sulfinija sam da nau kšn fržou u mes.Hahahauser posted image

Pa brez zamere ,mal se morm pohecatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
15.11.2007 9:28:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Sulfinija sam da nau kšn fržou u mes.Hahahauser posted image

Pa brez zamere ,mal se morm pohecatuser posted image

Kaj je tole mišljeno,da ne dam zraven fižol?

lpuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
15.11.2007 9:33:39   
maja24
Da ne boš pol jutr na punkciji prduckala.user posted image

Pa da mi ne boš zamerla,ker se hecam

Pa kje je Tita z novičko,da ji čestitamouser posted image

< Sporočilo je popravil maja24 -- 15.11.2007 9:38:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2366
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 9:35:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2367
15.11.2007 9:36:46   
Abra
Evo, že pavziram user posted image ne vem, kdo bo namesto name delal user posted image
Sayuri, mene to z aspirinom tut ful zanima. Do zdaj sem imela občutek, da je to bolj tako tako. Al se spomni al pa ne ... jaz nisem imela hiperstimulacije in nisem imela aspirina. Tudi pri zamrznječkih ne. Upam, da ga tudi tokrat ne pozabim vprašat, čeprav sem že zadnjič imela ta namen. Ti si ga pa obakrat dobila al kako? Kaj pa doza prometriuma? Jaz sem prvič 2 x 200, z zamrznjenčki pa 3 x 200.

Sulfinija, punkcija bo tik tak mimo, ni noben bavbav. Jaz jo že komaj čakam. Ribica je pa fina, lahka stvar, sicer odvisno, kako je pripravljena. Tiste palčke pa pri meni na splošno ne vzbujajo kakega zaupanja. A je to panirano? To ni najboljš, po mojem. Špinača in pire pa super.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
15.11.2007 9:37:19   
Sulfinija
No jaz grem na wc čisto normalno sme tudi prej šla,pa po mojem me jutri pred punkcijo itak spet potira he,he.

LPuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
15.11.2007 9:39:11   
Abra
_rebeca_ posledice hiperstimulacije so tudi po punkciji ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
15.11.2007 9:40:03   
Sulfinija
Ja panirane palčke so tole samo veš kok je tega gor za eno pravo pest niti ne,pa jaz bom panirano dol dala sicer pa se takole speče da je čisto mehko na koncu.Mam pa tudi ribico,ki si jo lahko spečem pa pire in špinačo zraven.

LP user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
15.11.2007 9:40:53   
Sulfinija
Ravno velikokrat pride do hiperstimulacije tudi po punkciji rebeca.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
15.11.2007 9:41:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayuri, mene to z aspirinom tut ful zanima. Do zdaj sem imela občutek, da je to bolj tako tako. Al se spomni al pa ne ... jaz nisem imela hiperstimulacije in nisem imela aspirina. Tudi pri zamrznječkih ne.

No evo, pa je moja teorija povoženauser posted image . Ne vem res, kako se odloči. Daj si na listek napiši, da ga ne boš pozabila vprašat user posted image
Prometrium sem imela prvič in zdaj 2x po 200mg.

Jst bi tud mogla it kaj delat, pa kr ne morem it. Ne vem al ima moja rit magnet na stol al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
15.11.2007 9:43:31   
sayuri
Sulfinija pridem jst k tebi na kosilo, ker bo čisto po mojem okusu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 9:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.