Tejcha
|
Jutro! Sam tale vrtec je pa res svi***** drag... No, zaenkrat mi o tem še ni trba razmišljat, ga bom pa danes odpeljala malo v družbo dveh dvoletnic za kakšno uro. Predvčerajšnjim sem namreč fasala očitek , da je Tilen pa res kar naprej pri njegovih... Ja, hudiča... tak, kot da je to samo moj problem. Niti enkrat še nisem prosila za pomoč drugače kot da sem delala ali pa se učila... In to zdej očitno počnem narobe, ker je to zame očitno zabava... Tolk me je razpizdil, da se grem dans zment za štiriurno varstvo, drgač bojo moji izpiti splaval po vodi. Pa še to: v petek imamo v planu Kreslina v CD, v soboto bi naj šli pofirbcat v avstrijo in za to se je moj kr odločil, da Tilen ne gre zravn... ja, hudiča... Tk sm jezna, da resno razmišljam o tem, da bo šel kar lepo sam. Za petek sem bila za varstvo sicer zmenjena z našimi, pa imajo koline, tk da ne bo potegnilo. In še: jutr je na sporedu Morfa. Več kot mesec dni že trobim, naj si uredi, da bo za tisto uro zgasnil iz službe. In neeeeee.... bo lahko šele jutri videl, če bo lahk al ne. Pa se je še vedno dalo uredit in tud narava dela ni takšna, da ne bi šlo... In potem prileti še očitek: sej boš vidla, ko boš v službi (in meni v glavi zopet zvončklja: " Takoj si poišči službo! K vragu faks pa izobrazba, sam da ne bo še kakšna takšna priletela... " In se mi je tega zdle nabralo, da sm tolk razp., da bom šla jutr sama, pa če pri vratih zunaj stoji... In ko sem zmetala iz sebe nekaj krepkih in vmes še vprašanje, če sploh ve, v katerem mesecu sem, me je samo čukasto pogledal... in potem tako sfalil, da sm šla samo stran... Luštno, ne?