|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
13.12.2007 13:42:59   
adrijana.sara
Evo me!

Sem se s slikami ukvarjala. Sma imeli danes slikanje v božičkovi obleki. Imam namen sama narediti doma koledar, pa brez božička ne gre. Če bom sploh skupaj spravila, to je še vprašanje.

Točno, ti si govorila o svečkah. Tudi to ni slaba ideja.

Pa ne kodrčkov!!!!!!!!!!! Saj vem, prej kot slej bo treba. Pa nikar ne silite s striženje, če se ne pusti pojdite drugič. Imamo v družini frizerko in je full otrok, ki se jih blazno bojijo ravno zaradi tega siljenja. Naj bo skozi igro, da ne bo potem vedno jok in boj.
Sem spet pametna, ne...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.12.2007 13:45:07   
NATAŠI
ne veš da je vsak nasvet dobrodošel... bomo videl kako se bo res odzval.. je bil že velikokrat z očijem in danes se bosta tudi skupaj strigla mamica si bo pa solzice brisala.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.12.2007 13:52:09   
adrijana.sara
user posted image

Ena miklavževa!

user posted image

Pa še ena božikova!

Nataši, ne pozabite na slikanje. Za spomin in seveda za nasuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.12.2007 13:56:33   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  kolk je luštna ... kje si pa dobila oblekco za božička

Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.12.2007 13:57:54   
NATAŠI
pa kako zna lepo pozirat... prava lepotička je user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.12.2007 13:59:04   
NATAŠI
bom slikala user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.12.2007 13:59:11   
adrijana.sara
H&M, prav tako kot lani jo je dobila od tete. Lani vem, da je bila nekje 2300 bivših SIT, letos pa mislim, da je tudi nekaj takega. Tako, da ni tak strošek. Jo pa nosimo čez praznike.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.12.2007 14:02:42   
NATAŠI
o bom šla v akcijo.... ker bi jo imel timotej tudi user posted image . a niso fletni v tej opremi

Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.12.2007 14:03:07   
adrijana.sara
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

pa kako zna lepo pozirat... prava lepotička je user posted image

Ja, sam to je ena izmed mnogih slik danes posnetih. Je pa že zdaj malo samovšečna, se kar naprej gleda v ogledalo in vleče cotke na sebe. Tako, da je že zdaj afnica, kaj šele bo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.12.2007 14:06:48   
NATAŠI
ja punčka je user posted image .... se spomnim nečakinje ko je full mamico komandirala kaj bo oblekla in kaj ne.. in to pri dveh letih user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.12.2007 14:08:43   
adrijana.sara
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o bom šla v akcijo.... ker bi jo imel timotej tudi user posted image . a niso fletni v tej opremi

Ja, jaz sem za tako afnarijo. Nekateri niso. Smo si jo morali pa lani rezervirat, pa te pokličejo, ko jih dobij. Gre full po njih. Za fantke pa imajo pajacke iz celega, ta je pa dvodelna. Tako mi je v trgovini razložla.

Pa še ena od lani:
user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.12.2007 14:15:57   
NATAŠI
o pikici, povej kako se spremenijo v enem letu user posted image  user posted image  ... meni je pa dvodelni bolj všeč. upam, da dobimo kompletek

Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.12.2007 14:17:14   
NATAŠI
o si spremenila slikico pod svojim imenom user posted image  user posted image  SUPER JE

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.12.2007 14:20:55   
adrijana.sara
Ja, full prehitro nam rastejouser posted image . Sem šla včeraj čez slike od rojstva naprej. Me je kar pri srcu stisnilo.

Ta slika pod imenom pa ni čista. Moram še tole pogruntat. Piškote bo morala pa kar Sara pomagat delatuser posted image .

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.12.2007 14:26:47   
NATAŠI
prej je bila pa čista slika ampak je bil tudi tisti božiček zraven, zdaj je pa le Sara in je meglena

Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.12.2007 14:31:32   
NATAŠI
no zdaj pa jaz grem...kravželjčke strižt user posted image  user posted image

adrijana veliko uživanja pri slikicah in ostalih dogodivščinah

se beremo jutri in uživajte na sončku user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.12.2007 14:34:29   
adrijana.sara
Očitno mi bo še tole kravžljalo možgančke, če ne bom prej pustila pri miru.

Uspešno striženje in čakamo na slikice...user posted image  PA, PA

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.12.2007 18:46:03   
Tejcha
Čer!

Čist na hitro, ker imam čistilno akcijo.

Dans na pregledu vse OK! Veliki smo 20-25 cm in imamo pol kile. Imamo pa vse, razen luleka... user posted image Jupiiii!!! :) In tudi ime sva kar zabetonirala. Imeli bomo Mašo. user posted image
user posted image   je po moje večji za ene pol metra, js pa sem tud presrečna, da je vse tak, kot je treba. Komi čakam, da jo prežulim, mojo malo princesko.

In zadnjič je očitno pomagalo, da sem znorela, ker je user posted image od takrat čist OK. Hvala za vzpodbudne besede!

Tevža, tole z voskom je pa moral bit šok... user posted image za hitro reakcijo.

Koledarji: js sm jih naredila že lani in je precej luštno izpadlo. Sem pa delala s programom  HP Image zone.

Nataši, verjetno ste že brez kravžljev: slikca? :)

Adrijana, Sara je pa že res pravi fotomodel, :) Prava mala afnica. Hm... sicer tud Tilen naveša nase, vse, kar najde in se hodi gledat pred ogledalo - sam zanj to upam, da bo minilo... user posted image

Zdej pa šibam naprej v akcijo. Na obisku je nečak in moška ekipa se kompletna špila z vlakci in morm izkoristit mirno stanje po ostalih delih  stanovanja.

Pište kej! Današnji večer bom solo z likalnikom in verjetno Trenji, tk da se kar prileže kakšen vmesni čvek.

Čau čau

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.12.2007 21:23:50   
yennika
Tejča-jeeeeee, super za pupiko.Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.12.2007 21:28:05   
yennika
Tani- pozdravljena.Večkrat te zalotim tukaj goruser posted image .Si ti tudi septembka?Pa Velenjčanka si,ne?Se nam boš pridružila?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.12.2007 21:35:22   
adrijana.sara
Čer!

Mi smo se malo potepali, tako da je šla Sara komaj zdaj spat. Me čudi, da skoraj ni imela krize, ker hodi ponavadi spat ob pol osmih do osmih. Pa še v avtu ni zaspala.

Tejcha ČESTITKE ZA MALO PRINCESKO!!!!!
user posted image
No, pa bo paruser posted image  in oblekce, špangice, čopki... roza,roza,roza - prej kot slej. Pa četudi se je še tako branišuser posted image . Zdaj pa le pazite na bušija in mamico, da bo vse tako dobro kot doslej. Atija pa opozarjaj, da ne bo kakšen štok odnesel s svojo novo višinouser posted image .  Vsake toliko malo šok terapije, dela čudeže na moških, ne?user posted image

Aja, pa še to. Pri kolegih, kjer smo bili, že imajo postavljeno smreko, pa je sploh ni dobro pogledala. Tako, da mogoče pa ne bo tak problem, tudi bucike je niso zanimale.

Nataši a še jokaš ali je že šok mimo??? Mene je pri prvem striženju tudi vse "bolelo", pa sem se hitro navadila. Javi nam kako je šlo...

Ok, zdaj pa še sem ter tja, pa kmetijo pogledat, pa vmes še kaj sem pokukam... čeprav sva z Natašo že danes zapomnila precej prostora na tej strani in bi bilo lepo videti še katero drugo.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.12.2007 21:37:38   
tevža
oj!
naprej seveda, tejcha, user posted image jupiii, yes, juhuuuuu-huuu, bravo, to.....skratka vse čestitke in naj ti preostanek nosečnosti mine čim lepše, brez zapletov in seveda čim prej. pazi nase in na malo aprilko user posted image

danes se je prvič zgodilo, da me matevž cel dan ni videl user posted image . zjutraj sem šla od doma preden je on ustal, domov sem pa s službene večerjice prišla ob 20.30, ko je on že spal. mi kar malo manjka, priznam......

jutri pa petek....jupiiii!

grem še malo pred tv, bom spet lahko gledala možeka (odmevi)...ko sem jaz prišla, je on odšel v LJ. te dni se prav šihtava in podajava malega in smo res zelo malo skupaj user posted image . komaj čakam na praznike, da bomo malo nadoknadili.

lepe sanje

< Sporočilo je popravil tevža -- 13.12.2007 21:43:39 >

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.12.2007 21:53:43   
Tejcha
Hvaaaala, user posted image user posted image user posted image .

Moj je bil tak 100%, da bo punčka, ker je baje tokrat "delal" punčko... Ja, pa ja... Itak, user posted image user posted image . No, kakorkoli že, menda je zeloooo malo verjetnosti, da bi med nogicama še kaj zraslo, če do sedaj ni. 100% pa bo seveda aprila.

Adrijana, js nimam nič proti roza barvi, sam da je v mejah normale. Da mi bo pa nekaj všeč in ne bo kupila le zato, ker ni roza, pa... user posted image Verjamem pa, da je največ cartkanih reči ravno v tej barvi in da se ji izognit res ne bom mogla (kot recimo dans... itak, da sm šla iskat ene fuuul kjut bodyje in sem jih zapakirala in paketke nastavila babicama in dedijema) .

Zdej pa šibam pred tv in posledično v mižule.

NOoočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.12.2007 21:56:26   
tevža
tejcha, me je kar malo "požgečkalo" in sem šla gledat tevžijeve slikice....kakšen mali fantek je bil...res, kako hitro rastejo.

evo, eno za spomine.....

user posted image

zdaj pa res...lahko noč

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.12.2007 7:13:44   
NATAŠI
tejchi user posted image  user posted image user posted image user posted image  za punčko user posted image , aja pa dobro jutro vsem user posted image

mi pa nimamo več kravželjčkov user posted image , kako mi je bilo hudo ko ga je strigla. zdaj je čisto drugačen, je že kar velik fantek. Slikali se še nismo ker smo se včeraj potepali cel dan. bom čez vikend to uredila user posted image

drugače je bil pa kar priden, je bil pri očiju v naročju, mamica ga je pa zabavala. v igri so bile le škarje, z mašinco še ne bomo poskušali .... sem spravila kravžlje.... user posted image  so mi pri frizerju rekel da si moram še punčko umislit user posted image

ampak vam povem da me tako prime da bi imeli še enega, ker čas tako hitro mineva. timotej ni več dojenček je že pravi korenjak in mi kar manjka ... ampak bomo počakali do poroke user posted image

hm... kar nekaj bluzim a ne user posted image

mi imamo pa danes zvečer službeno fešto user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?