|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
5.12.2007 8:19:51   
incabinca
Dobro jutro!

Lovri je že v vrtcu, jaz pa tukaj kofetkam pa mal čekiram, potem pa za knjige :(
Je Lovro že ful neki prehlajen ( no sej kdaj pa zadnje dva meseca ni bil?!), pa ga vseeno vozim v vrtec, ker drugače nimam variante, da bi se sploh lahko učila... :(

Kje pa je ta zadeva, kjer se dobimo? Jaz nimam pojma...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.12.2007 16:57:31   
tevža
incabinca, ajne ti bo na zs napisala podrobnosti.

se več tipkamo zvečer.....

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.12.2007 19:51:56   
tevža
RR pa spet sameva....no, upam, da je vzrok temu Miklavž.

mene pa zanima, kako vam kaj znese oprati in zlikati perilo? odkar sem v službi je to moj največji "gospodinjski problem"; kar naprej imamo poln koš in če sem odkrita, mi gre kar fejst na živce, saj sem prej vse sproti oprala oz. se mi ni nabiral kup. no, tudi  z likanjem mi več ne znese. user posted image  user posted image

jah, nič bom morala očitno danes zavihati rokave in zlikati vsaj osnovno. user posted image

OGLASITE SE KAJ! (kličem glasno user posted image )

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.12.2007 19:59:33   
incabinca
Jaz likam (pa sploh ne vem, kdaj sem se to navadila) ob nedeljah. Med tednom običajno ne znese tolk prat, tako da konec tedna perem, potem pa z Lovrom likava. On itak ful rad pomaga pri gospodinjskih opravilih inlikanje mu je strašno zanimivo (najraje sedi pod likalno). Potem res vse zrihtam, tako da je za čez teden dovolj vsega.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.12.2007 20:00:17   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

se te je slišalo do Kamnika, pa sem hitr gor priletela :)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.12.2007 21:11:14   
incabinca
No zvezda in tevža, vidim vaju... Ne bit tako tiho no :) saj ne grizemo  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.12.2007 21:23:21   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

se te je slišalo do Kamnika, pa sem hitr gor priletela :)

...tudi do nas je prišel tvoj glas tevža, pa sem že mislila, da se parkeljni derejo zun...user posted image

Saj sem vas čekirala-puhla fraza kajneuser posted image Ma ne, sma oba z možem vd na dopustu, pa se veliko cartamo, družimo, pa lutamo okoli...skratka smo tak čist na izi.

Ja tevža, sem že mislila, da si ti ena tistih srečnic, ki se ne izgubi v umazanem perilu.Morem povedat, da so pri nas tud skoraj vedno polni koši-Klemen ima svojega, ker še vedno njegove cotke perem ločeno, pa pralni stroj laufa vsak dan.Noro!Pa ne vem a si naj večji koš umislim al nastavim še enega zravenuser posted image , da ne bo tako polno.user posted image
Likam pa jaz tudi v nedeljah zvečer.Včasih pa tud kaj med tednom, ko je ati v nočni.Če še slučajno je kaj energije.Ponavadi pa kar prelagam in v nedeljo je tisti dan, ko pa tej morem malo poštimat cotke vsaj za malega, da jih bo čez teden dosti.Ogromno cotk ima pa se mi zdi, da včasih kar premalo.Doma se kakih 2x preoblečema, pa v vrtcu 1x, pa za tja mora imet rezervo...groza no!

In danes sem bila na prvih govorilnih-pogovornih urah.user posted image Zelo je bilo fajn...sem slišala same pohvale od mojega cukra.Seveda sem dala čisto pozitiven feedback, saj sem zelo zadovoljna z vrtcem.Vse štima, razen ti prehladi in virusi nas malo mučijo.Pa bomo tudi to preboleli.Si pa pridno umivajo in tudi razkužujejo rokice, sem bila prav presenečena!

Ajne-kako bilo na kolokviju?

Tejči-pa tvoji piškotini uspeli?

Nočko!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.12.2007 21:25:56   
yennika
Tevža se je že smuknila k svojemu možeku pod oddejo.user posted image

Inca, pa ti in tvoja ljubav?

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.12.2007 21:29:55   
incabinca
Ej ful fajn!!!!! Sicer je res, da je šele začetek in tko... pa da se mal bojim, da se ne bi spet kaj zafrknila.... ampak mislim, da sem se tud iz preteklih izkušenj kar nekaj že naučila, zato greva tukaj bl počas pa v izi :)
Skratka, KUL JE :D

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.12.2007 21:35:49   
yennika
No krasno-držim pesti!!!!user posted image Me je pa zadnjič nekaj zaneslo na tvoj blog-si res zelo dobra pisateljica.user posted image Btw-je ena spraševala tukaj kako priti do tvojega bloga.

Če ti je dolgčas, pa si poglej tole.....

Poglej tega, kako odlično imitira:

Jana plestenjaka: http://www.youtube.com/watch?v=bbSLsFoAEBs&feature=related
Tomija iz Siddharte: http://www.youtube.com/watch?v=dW5YhW6Sseo
Anžeja Dežana: http://www.youtube.com/watch?v=Dx5kF3QTsqs&feature=related

Pa še Fredi - zmagovalec: http://www.youtube.com/watch?v=-JupVmXlpVg Čao

Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.12.2007 21:46:48   
incabinca
O šit ej, ta pa je faca :) Obvlada!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.12.2007 21:49:32   
incabinca
Hehe, še posebej mi je všeč tekst od Dežana :)

... če se kruh ne bo pocenil, se ne bom več obril... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.12.2007 22:29:48   
zvezda06
ja, incabinca, povej kako pridemo do tvojega blogauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.12.2007 7:33:32   
NATAŠI
jutro

Evo miklavž nas je obiskal, še mamici in očiju je prinesel darilo user posted image  user posted image  zgleda da smo bili pridni.

tevža- s perilom je pri nas isto, ampak ok. operemo še in posušimo, likanje je pa druga zgodba. običajno zvečer ko Timotej zaspi jaz pa za likalno mizo od 21.00 dalje user posted image

yennika so full dobre priponke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.12.2007 7:49:12   
Tejcha
Jutro!

Včeraj mi ni hotl odpret, zdle pa crkujem od smeha.

Moja dva sta že odpeketala "služit", js pa  ob kapučinu čekiram maile in RR, potem bom ZOPET spravla stanovanje v red, dala prat, pa za knjigo...

Včerajšnji Miklavž je bil lušten, sestra je sicer ostala v MBju, ker je imela neke "obveznosti", res pa smo pogrešali našo mamo. To je bil zdej eden prvih takih prijetnih praznikov brez nje. In se je res čutilo, da ni vse tako kot je bilo... user posted image .

Žal mi je le, da nam ni uspelo zahaklati tistih tapravih parkljev, le enega prijaznega zraven Miklavža. Tilnu pa je bil ob vsem dogajanju najbolj všeč nakupovalni avtomobilček... user posted image user posted image .

Piškoti so uspeli, kolk jih bodo pa dejansko pojedli, pa ne vem. Men so res dobri.

Yennika, si si slučajno že premislila glede jutri?

Ostale??? Julam, Borovnička, Tanyka, Zala ADL, Zvezda 06, princes, žiža, Sončica, dajanax, Anika24, Alenka11... Kar ni vas... user posted image Pa še cel kup ostalih, ki že v štartu niso ble ne vem kako zgovorne...

Dalin, zate se spomnim, da si rekla, da delaš... :(

Sem pa že skor pozabila na Mirijam, tak dolg se že ni javla... KUKU?

Nataši, zdravje je ql?

Nč, kapučina je zmanjkalo, zdej pa v akcijo, da ob 8ih začnem. Bodte pridne, pa feeejst klofajte!

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.12.2007 8:16:08   
incabinca
Dobro jutro!

Še en glas od mene, potem pa za knjige. :)

naslov mojega bloga (čeprav se meni ne zdi nič posebnega) http://www.mislec.net/incabinca

Letim
papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.12.2007 8:29:37   
adrijana.sara
Jutro!

Danes sem čist na trnih. Smo izvedeli, da je ponoči v prometni nesreči umrl en 29. letni vaščan. Še pa nič ne vemo, kdo, tako da me kar stiska pri srcu. Je pa to generacija mojga, tako da ga v moramo poznati in me kar stiska pri srcuuser posted image .

Se opravičujem za tak bedn začete, sam sem se morala malo olajšati.

Včeraj sma se šli s Saro in kolegico malo po mestu sprehajat. Smo obiskali dva miklavža, nakupovale, potem pa še v Citya parklčke ocenit. Je bila čisto navdušena nad njimi. Iz mesta imava sicer slikco, pa jo dobite drugič, ko bom imela svoj računalnik.

Tudi jaz sem se včeraj spomnila na Dalin - kje si? Nič več te ne slišimo. Pa seveda vse druge. Moram pa nujno danes Aniko poklicat, je že tako dolgo nisem slišala, da mi je kar malo nerodno.

Pranje - jaz vsak dan po en stroj skoraj operem. Pa še ni v vrtcu, jaz pa ne v službi. Kar ne zmanjka. Pa če se le da si izogibam likanju, sploh če lahko dam v sušilca in je se full pozna.

Tevža plani za jutri... kdaj se dobimo, kje...

Zdaj pa grem še enkrat googlat, če že kaj več piše oz. klicat, če že kdo kaj ve.

By

Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.12.2007 8:31:55   
adrijana.sara
Že ok, sem videla ZS. Se vidimo!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.12.2007 13:41:22   
dalin
Hoj

Evo mene po parih dnehuser posted image .Vikend je minil kot bi mignil,sobota je bila delovna,v nedeljo pa smo šli k meni domov,je mami imela rojstni dan.Potem sem imela pa računalnik v popravilu,mi je že kar lep čas ventilator tako tulil,da je bilo na koncu neznosno poslušat.No,zdaj je tih kot miškauser posted image .

Žan je še vedno malo prehlajen,že četrti tedenuser posted image .Drugače pa pri njemu nič novega,razen tega,da vsak dan kakšno vragolijo več pokažeuser posted image .

Pa ve:ste kaj nastavljale miklavžu.Jaz sem,pa noge sem u luft dala,da se ne bi spotaknil ob njih,ko bi šel mimo meneuser posted image user posted image user posted image .
Sem mislila otroke zjutraj poslikat,ko bi darila odpiral,pa so se prej zbudili kot jaz in bili tihi kot miške.Sem se zbudila ko je bilo že vse pregledano.

Aja,pa včeraj,ko sem šla na govorilne ure za dvojčka,se je spet mamica od tiste punčke s katero smo bili že zadnjič nekaj v konfliktu,nekaj pritožilauser posted image .In spet,da jo je Domen porinil,ko se je obuvala in da bi si lahko oko poškodovalauser posted image .Ah,jauser posted image .V glavnem je rekla učiteljici da naj mi pove,da če se ne bo tole nehalo,da bo šla do koncauser posted image user posted image user posted image .Ne vem,kaj je s tem mislila.

Toliko za zdaj.Grem kosilo dokončat.

Lep dan

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.12.2007 21:37:55   
Tejcha
Na drugi strani pa ne bomo!

Pa ve: ste kaj nastavljale miklavžu. Jaz sem,pa noge sem u luft dala,da se ne bi spotaknil ob njih,ko bi šel mimo mene .

Dalin... a sm sam js tolk pokvarjena, da se mi tole tvoje vprašanje zdi mal dvoumno? user posted image

No, za nami en RD, moj je na fuzbalu, Tilna sm skopala in spravla spat, js pa šibam pod tuš, potem pa še mal možgančke napenjat... dokler ne omagam... Se mi zdi, da imam čedalje več za predelat... Pa čedalje manj znam... user posted image

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.12.2007 22:19:31   
tevža
evo, mene.....

sem solo, as ussual.....vse pospravila in zlikala množeve srajce in tevževe bodije ter majčke (tudi jaz sem včasih likala samo ob nedeljah zvečer, a zdaj ko sem v službi, te večere raje posvečam čemu drugemu user posted image  - pa brez pregrešnih misli, punce). zdaj pa razmišljam, če bi si privoščila večerjico (sendvič z olivami, rukolo, sir, salama)...hm, malo je že pozno user posted image . no, bom videla, kaj me piči čez 10 min user posted image

miklavž v skladu s trenutno slovensko klimo (beri vsesplošne stavke) tudi pri nas letos štrajka. čakam na božička...user posted image

jutri je pa d-day. se je katera slučajno premislila? tudi kakšno urco kasneje se nam lahko pridužite. yennika, julam, .......

lepe sanje.....

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.12.2007 7:15:39   
NATAŠI
JUTRO

Evo mene, danes je pa tisti dan... jaz močno upam, da mi bo uspelo, ampak žal nisem 100%. ajne a mi lahko prosim po ZS pošlješ svoj mobitel da te žvrcnem če pridem da me malo usmeriš user posted image   ..

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.12.2007 7:32:21   
tevža
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

JUTRO

Evo mene, danes je pa tisti dan... jaz močno upam, da mi bo uspelo, ampak žal nisem 100%. ajne a mi lahko prosim po ZS pošlješ svoj mobitel da te žvrcnem če pridem da me malo usmeriš user posted image   ..

jupii...še ena....no, punce, boste sledile nataši? le pogumno user posted image

sem že pridno v službi.....danes bom pobegnila malo preje, glede na to da me zvečer ne bo, moja fanta pa sta še doma. matevž je na svojih 100% energije user posted image user posted image in tudi pljučka so ok, tako da v ponedeljek veselo na delo v vrtec.

nič, grem delat, da jo ob 12h popiham.

pa-pa

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.12.2007 10:36:11   
incabinca
hej!

Haha, pa je prišel dan D :) Če si še katera premisli (o tem, da pride, da se razumemo, ker odpovedi ne sprejemamo) pa kar pogumno.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.12.2007 12:02:27   
incabinca
Tejcha vidim te!!!!!

Se vidimo zvečer a ne? :)

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?