|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
3.12.2007 14:02:35   
incabinca
user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.12.2007 14:21:36   
NATAŠI
danes je kar nekaj zamorjen dan, tudi tukaj na RR-u je kar zatišje.. jaz bi šla pa kar spat. sem mislila v mullerja pa v spar ... pa nisem šla nikamor. moram še nekaj nakupov opravit pa ni energije od nikjer

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.12.2007 14:41:07   
adrijana.sara
Vau, full dober zbor! Meni so bile te "črnske" vedno najboljše. Ko pa boste v bližini pa le javi, se mi že enčas lušta na kaj takega it.

Vreme pa za popi.... Sara se je šla prej k sosedi potepat skoraj za dve uri, jaz sem pa kosilo pripravila, štrudelj spekla, cote obesila. Je prav pasalo malo miru po hišiuser posted image .

Ej, a bo katera komentirala kmetijo? Mihu se je pa res strgalo, jaz ne bi bila rada v njegovi bližini. Še en dokaz kakšen vpliv ima alkohol na ljudi.

Ok, zdaj pa gasa, da se kosilo ne zažge!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.12.2007 15:42:45   
zvezda06
no, da se se jaz malo oglasim...
sploh se mi ne da vec klikniti na RR, ker je tukaj tako zatisjeuser posted image ...
nikjer nobene...
no, pa saj je razumljivo- veseli december se je zacel, ne? zato ste vse verjetno v decembrski naglici, ko je potrebno razmisljati o darilih, okraskih itd...
mi bomo postavili smrekico- imamo umetno- pa okraske od lanskega leta. sem studirala kam bi jo dala, ker kamorkoli jo dam, jo Ema doseze- in vem, da jo bo zelo mikalo malo tresti smrekico. zato jo bomo postavili verjetno sele na bozicni vecer...

kmetija- ja, haloooo!, za kaksnega se je Miha izkazal- dvolicnez da ni vecjega- in vino veritas, pravijo, ne? in tukaj se je to dokazalo...
mislim pa, da bi morali izkljuciti se Biljano- in upam, da jo jutri bodo, ker je krsila pravila in sla k Mihi v kajzo. No, vsaj fer bi bilo, da jo izkljucijo.
sem sele pred kaksnim tednom zacela mal bolj spremljat tole- od zacetka mi je bila kmetija ziv dolgcas... zdej pa kar krvava postaja:) gre na nozuser posted image

no, sibava z emo k tasci na obisk...
lep dan vsem- pri nas tudi dezujeuser posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.12.2007 19:03:39   
Anonimen
Incabinca.....meni ste zakon ! In obožujem gospel.......vas bom šla enkrat v prihodnosti poslušat....

(odgovor članu zvezda06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.12.2007 21:54:24   
tevža
ohoj!

pri nas je stanje sicer boljše, a do petka ostajamo na ventolinu (2 vpiha/6ur). možek je prvič v svoji karieri vzel bolniško user posted image , tako da se fanta cartata doma. kako je fajn, ko pridem iz službe in me oba pričakata na vratih, na mizi pa kosilo. jupiii. bravo, moja sončka.

incabinca, user posted image  in v petek ti en mali solo ne uide user posted image .

a se ne bo nobena več pofočkala za srečanje? user posted image  

hmm....kaj ste še čvekale? ammm.....

aha, eno vprašanje; ima katera izkušnjo z gradnjo montažne hiške? mi se namreč še nismo dokončno odločila za izvajalca. imam še mesec dni, da se zmislim, kaj in kako bomo.

lep večer in se tipkamo.
če bom imela jutri v službi kaj luknje, se javim...

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.12.2007 21:58:36   
tevža
trgovine - pri nas zaenkrat (trkam!) hodimo v trgovino še vsi skupaj. nima še nobenih "izpadov" in resnično upam, da bo tako tudi ostalo.

tepež - tudi to še ni aktualno. čim dlje, tam bolje.

ajne, si nam rezervirala mizo? 

monologa ne maram user posted image .

nočko.....

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.12.2007 22:50:43   
ajne
hojla,

evo, sem ravno hotela napisat, da jutri rezerviram mizo za 6:

7.12.2007 - Cantina ob 19.00 uri:

tevža
adrijana.sara
ajne
incabinca
Tejcha

Nataši

pa vidim, da me je tevža že spomnila...

no počakam še kako sekundo, če si katera še premisli, potem pa jutri popoldne zvrcnem v cantino in rezerviram.

sem bila danes z obema pupama v centru, ko so prižgali lučke in je ljubljana res lepa sedaj, ko se spet vse sveti... tamalidve sta uživali v lizikah in lučkah... tko, da naj se še katera odloči in pride... lahko ponudim tudi prenočišče user posted image ... resno mislim!

sedaj letim v mižule, ker jutri pišem kolokvij na sodniji, tako da bo kar pestro...

čau

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.12.2007 7:35:50   
NATAŠI
jutrooo

Evo mi smo se pa danes naspali user posted image  user posted image . Je zaspal ob 20.30 in pančkal celo noč- in tako tudi mami user posted image

Danes imamo pa Miklavža pri mojih starših user posted image  user posted image , vam prilepim slikice (upam, da se ne bo bal)

zvezda mi imamo tud problem (pa saj verjetno vse ostale) kje bomo kaj imeli user posted image  user posted image , backe v jaslicah bo vse okopal, na smrekici bo polno "žog" in bo user posted image  user posted image

kmetija- pojma nimam ker čist nič ne spremljam user posted image

tevža- za montažno hišo sva se tudi midva odločala (no zdaj imava situacijo drugače rešeno) in sva dala full proizvajalcev čez. marles je cenovno malo dražji ampak se mi zdi da je kar to to. In full veliko lepih modelov hišk imajo.

srečanje v petek- močno upam da pridem, ker se me trenutno ena "lažja" oblika viroze začenja. Upam da se konča

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.12.2007 7:50:01   
Tejcha
Dobro jutro!

Moja dva sta odpeketala, js pa enostavno rabim jutranjo dozo RRja, preden se vržem v akcijo. Najprej pospravljanje, potem pa knjiga...  Mislim, da mi ni potrebno posebej razlagati, da če imam malega doma, ne naredim za faks NIČ!

Kje ste, izgubljene babnice? Ne bom naštevala poimensko, ker bi lahk skor septembrski seznamček prilimala... Dejte kakšno štimo od sebe, no...

Kmetija pa: gledam, če se spomnim nanjo. Posebnega komentarja pa tud nimam. Šov je šov in zato so tudi pravila takšna kot jim paše...  od teh, ki so ostali, privoščim zmago Klemnu. Onidve koklji pa... Ja, velik sta se naučili, sam... user posted image

Zdej pa šibam v akcijo...

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.12.2007 8:07:57   
NATAŠI
aja okrog kmetije- sem pa jaz slišala da sta v finalu dve ženski

tejchi in kam ti odpeljejo malega

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.12.2007 8:19:20   
Tejcha
Nataši,
zlata tašča&co. Res imava srečo, da sta user posted image starša doma, pa še user posted image sestra ima 8 mesečnika in je v porodniški, tak da se ful fajn rihtajo. Tilen pa tud zelo rad gre tja in ko je treba domov, je ponavadi jok, saj takrat iz vrtca pride tudi starejši "nečak" (5 let) in ful norita... Tak da morm izkoristit tale čas čimbolj optimalno. Je pa res, da taaaaaak paše, ko je po bajti mir, da bi šla najraj mal nazaj spat... Nekak imam pred vsakim izpitom kak dan takšen, ko morm vse pospravit, pa cel dan met na off, da lahko potem res intenzivno spravljam v glavo. In očitno je dans ta dan...

Grem vsej pospravit, pa testo za piškote zamesit.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.12.2007 10:58:50   
tevža
hoj!

na hitro, ker imam kar veliko dela...no, rr pa res ne sme samevat, A NE??!

ajne, držim pesti za kolokvij...no, pa saj ti že tako razturaš stvari....super za mizo in res bi bilo lepo, če bi se še katera pofočkala.

tejcha, verjemem, da ob malčku za faks res ne narediš nič. in ravno zato tudi moj mag. še vedno stoji. ah, jaaa. user posted image

šibam......lep dan....

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.12.2007 11:02:19   
Tejcha
Tevža, upam, da te še ujamem...

Ne najdem recepta za tvoje piškotine... bi lahko še enkrat pripopala? V iskalniku pa tud ne najde - al pa js ne znam....

Ajne, tud js držim pesti za kolokvij!

Sm pa sama že tud pridna... in se učiiiim!

Šibam nazaj

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.12.2007 11:15:41   
Tejcha
Joooj, sm glupa...

sam pogooglat je blo treba, pa me je fliknalo direkt na tvoj recept.

Hvala vseen!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.12.2007 12:16:02   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  tejchi super imate to poštimano... jaz pa nimam nečakov pri roki, ampak ok... saj ima družbo tko da kar uživamo

ajne držimo pesti

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.12.2007 15:17:54   
tevža
ja, kje pa ste vse? očitno bo res treba izdati tiralico za sept. mamice. se je tudi na rr začela sezona stavk?? user posted image

tejcha, no, upam da me tu res ne ujameš. dajva tekmovati v drugi panogi user posted image user posted image

midva greva danes končno lahko za malo več časa ven...mi bo prav pasalo malo sprehoda.

oglasite se kaj....

p.s. adrijana in tejcha, kje vaju v petek poberem oz. ali prideta v center CE?  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.12.2007 15:20:35   
tevža
zvezdica, vidim te....

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.12.2007 16:04:17   
adrijana.sara
Hojla, babnce!

Me je ravno prej, ko sem user posted image opozorila, da je v petek varuška, nasral, da bodo tudi oni (vaška klapa) imeli na ta dan zaključek. Sem že kar malo pobledela. Ker je pa slab lažnivec, sem ga hitro dobila, da me samo draži. Tako, da jaz sem še vedno v igri.
Tevža povej uro kdaj v Celju. Parkiram pri Antiki oz. tistem parkirišču, ali se dobimo kje drugje?

Nataši hvala za mail! Ta obleka ti je kot ulita. Sicer te nisem videla v drugi oblečene, mi je pa ta še malo bolj všeč od prejšnje. To je le moje mnenje, ti pa  pretehtaj po svoje, kako se počutiš v njej, praktičnost... da boš lahko imela čimveč od svoje poroke. So pa drugače obe full dobri.

Sem hotela še en full dober ples prilepit, pa ne znem prenesit priponke iz maila. Katera kaj ve o tem?

Bom še malo poskušala...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.12.2007 18:02:44   
adrijana.sara
Vidim, da se nič ne dogaja tu gor. Tistega posnetka ne znam prilepiti, sem ga pa poslala tebi Nataši na mail. Ideja za popestritev vzdušja, če imata malo plesnega ritmauser posted image .

Tevža
vidim te!

Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.12.2007 18:04:37   
adrijana.sara
Sem še hotela nekaj napisati, pa se nisem spomnila kaj.

Lina kako je kaj pri vas s snegom? Sem nekje ujela, da ste ga precej dobili. Nam ga daste malo, v zmernih količinah sevedauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.12.2007 20:01:51   
ajne
hojla,

sporočam, da je cantina ža dva meseca za decembrske dni zasedena, tako da sem uspela rezervirati v ljubljanskem dvoru... s tevžinim namigom... madona, se vidi da smo čisto ven iz teh štosov, mi niti slučajno ni kapnilo, da bi lahko bil problem dobit mizo za 6 ljudi... no, vsak dan se nekaj novega naučimo.

samo toliko na hitro, sem pa spet slamnata, tko da bom verjetno visela še kaj tu gor danes user posted image

čau

Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.12.2007 21:57:09   
tevža
hoj!

ja, z ajne sva skoraj doktorirali, da sva se uspeli spomniti, kam lahko (glede na december) sploh gremo. user posted image  
ajne, no, tako lahkega doktorata znanosti se pa res ne bi branila user posted image user posted image .

po dolgem času imam možeka zvečer doma, tako da moram to izkoristiti, zato - adios.

pa pišite kaj......................................... 

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.12.2007 7:21:04   
NATAŠI
jutro

ja adrijan sem dobila in hvala user posted image  user posted image  full dobra ideja ki se mogoče kaj razvije iz nje user posted image  . res sem full v dilemi pri obleki user posted image , hvala za mnenje

no mi smo bili pa včeraj pri meni doma na miklavžu. je prišel v spremstvu angelčka, pa sv.antona in seveda parkeljnov. timotej je bil pri meni v naročju in se ni odlepil. je pa full z zanimanjem gledal in za parkeljne je rekel da so MUUU user posted image  . sta pa moja nečaka zapela sveto noč in je timotej full pomagal user posted image . potem mu je dal pa miklavž darilo pa bombončke in čokoladke. jim je pa že kar prej začel mahati in govoril PA PA , PA PA .. oni pa še kar niso šli user posted image

ali katera ve ali je danes v lj miklavžev sprevod ali je že bil user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.12.2007 7:26:51   
NATAŠI
sem že našla na netu- miklavžev sprevod je danes ob 17.00 user posted image  user posted image  Če nam uspe ga bomo šli pogledat

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?