Tejcha
|
Jutro! Včeraj mi ni hotl odpret, zdle pa crkujem od smeha. Moja dva sta že odpeketala "služit", js pa ob kapučinu čekiram maile in RR, potem bom ZOPET spravla stanovanje v red, dala prat, pa za knjigo... Včerajšnji Miklavž je bil lušten, sestra je sicer ostala v MBju, ker je imela neke "obveznosti", res pa smo pogrešali našo mamo. To je bil zdej eden prvih takih prijetnih praznikov brez nje. In se je res čutilo, da ni vse tako kot je bilo... . Žal mi je le, da nam ni uspelo zahaklati tistih tapravih parkljev, le enega prijaznega zraven Miklavža. Tilnu pa je bil ob vsem dogajanju najbolj všeč nakupovalni avtomobilček... . Piškoti so uspeli, kolk jih bodo pa dejansko pojedli, pa ne vem. Men so res dobri. Yennika, si si slučajno že premislila glede jutri? Ostale??? Julam, Borovnička, Tanyka, Zala ADL, Zvezda 06, princes, žiža, Sončica, dajanax, Anika24, Alenka11... Kar ni vas... Pa še cel kup ostalih, ki že v štartu niso ble ne vem kako zgovorne... Dalin, zate se spomnim, da si rekla, da delaš... :( Sem pa že skor pozabila na Mirijam, tak dolg se že ni javla... KUKU? Nataši, zdravje je ql? Nč, kapučina je zmanjkalo, zdej pa v akcijo, da ob 8ih začnem. Bodte pridne, pa feeejst klofajte! papa