sončika84
|
naty, heh,ne nisem iz BB-ja. a tm tut nimajo tople vode al kaj? ne spremljam tega,tko da ne vem kaj se tm dogaja. drgač pa,pol pondelk je ratal prov ok. sicer na začetku mi je blo tečno na šihtu. ampak sm se pol k seb spravla. pa tut una fešta pol ni bča bog ve kaj. no,sej je blo super,samo folka ni blo,tko da smo bli sami domači( znači:jaz,moj,njegova starša-moja šefa , od mojga sestra pa brat z s svojo, pa še par družinskih prjatlov- vs skupaj nas je blo okol 15), pa pol pač folk,ki je prišel v gostilno na pjačko. je blo fajn delat pol,ker je edn izmed druž.prjatlov igral na kitro in pel,drugi pa zravn. pa nek smo se hecali. pa ful dobri obloženi kruhki so bli. Pa še kozarec šampanjčka sem spila. smo mogli nazdravt! haha tko da,pol k sm mogla it domov mi je blo kr mal hudu,k je blo že konc. No,tko da,se je vse spet obrnilo na lepše,čeprav me tale lunca neki meče,pol pa še hormoni. sm mičnu bolj občutljiva,pa niham v razpoloženju,drgač pa sm zdej ok. tko da, kasso, je blo pol druo jutro lepo. kako pa ste ve kej? jst sm čist zapustila tole MŠ. groza! ni časa,morm kuhat,pa skoz neki opravki. eh,se bojo pol še enkrat predavanja. maja,junija č se ne motm. pa bom pol nadoknadla. vsaj tisti del o dojenju,porodu pa to. aprila začnem pa ta pravo bolniško. bom mogla pa bit doma. uf,pol bo pa kr naenkrat ful ačsa! haha
|