Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:13:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Se....ti si pa tam blizu mene doma, mi tud rečemo se zgučimo, ali pa nemo šla, ali pa neče stati meni je tak fajn kda v narečji kaj napišeš........škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudi Kak te nega? Je je. Prteži ctrl & alt, te vprašaj, te pa napijši črko: ö ali ä ... Obvladam je tou! Tij si prlečka, ali? Špelka - jeee! Kak lepo! Uživajta s prijateljico na tortici!!!! Moram dati naši Erin en veeeeliiiik objemček, ker je te naše borke na kup zbobnala!!! Kahlo - kako kaj pikica?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:14:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudi a vesta kaj a ne? narečje gor narečje dol, v šifrah pa spet ni treba govort
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:16:06
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Spelkica a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!! Ne dirajte mojga piščeta, odejo vam jaja.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:19:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Spelkica a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!! Ne dirajte mojga piščeta, odejo vam jaja. Jao!! Zdajle sem se pa tako začela smejat, da me že trebuh boli!!! Kake face!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:27:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Se......pa si me nekaj nafčila jah veš kaj jaz sen glih na takši meji doma, ka štajerci pravji ka sen prekmurka, prekmurci nas tišijo k štajercon, toti iz laibaha nas majo eni že za švabe........no glede na to ka smo na repi štajerske.....mi kar rečemo ka smo štajerci! Spelki....ne se zaj upirati, v marcu je takšno tvoje poslanstvo oz. poslantvo tvojega piščeta pa jajčka.........če bi ti vedla kak jaz že komaj živi čakam te praznike in dobrote.........mljaaaaaaaaask....še dobro da te ni v bližini......bi te kar pohrustala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:40:01
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Se......pa si me nekaj nafčila jah veš kaj jaz sen glih na takši meji doma, ka štajerci pravji ka sen prekmurka, prekmurci nas tišijo k štajercon, toti iz laibaha nas majo eni že za švabe........no glede na to ka smo na repi štajerske.....mi kar rečemo ka smo štajerci! mi gorenjci imamo tud en lep izraz za vas - unikijihnerazumemo Spelki....ne se zaj upirati, v marcu je takšno tvoje poslanstvo oz. poslantvo tvojega piščeta pa jajčka.........če bi ti vedla kak jaz že komaj živi čakam te praznike in dobrote.........mljaaaaaaaaask....še dobro da te ni v bližini......bi te kar pohrustala Hrustej ti potico pa hren, ne pa mojga piščeta. Še enga pujska ti zraven spečem pa nafilam, samo da ga pustiš na miru. A ne vidiš, da se je revček komi zvalil. Mu bom mogla ušesa pokrit, da ne bo slišal tvojih groženj. Morilka.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:45:03
|
|
|
|
KAHLO
|
Se....moja pikica zaenkrat o.k (moram hitro po lesu potrkat) Spelka.....veš kaj no, glej toti tvoj pišče prav izivalno spogleduje, skače ven iz tote jajce k da bi bil na fedrih po poje je mogla njegova mama kakšen e-jek vzet da reveža tak meče....če bo še nekaj cajta skakal ven se mu bo odpelalo, jaz mislin ka je najbolše ka ga lepo najprvo pobarvamo ....pol pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 15:24:48
|
|
|
|
spelka12
|
ampak KAHLO no zazri se v te njegove sinje modre učke in mi povej, a bi ti lahko bila odgovorna za uničenje takega nedožnega pogleda? No a bi bla? Ker takega vandalizma kot je barvanje njegovih jajčk pa moj piščanček ne bo prenesel. Glede njegove mame in njenih e-jev. Njegova mama je bila največja frajerka na celi piščančji farmi. Vsak petelin jo je hotel imet za sebe. Ampak ker je bila revca preveč zbirčna se je prej postarala in pol je seveda noben priseben petelin ni več hotel. Ker pa je hotla enga piščačka se je zmenila z svizcem (unim, ki zavija Milko v folijo ), da ji pač naredi bebico. In kaj je prišlo potem ven? Ja moj piščanček seveda. Od tod njegova hiperaktivnost in bezljanje iz jajčne lupince pa seveda njegove modre učke ( ti a ima svizec modre oči?) Zato prosim ne mu grozit, ker se mu lahko utrga in pol bo hudo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 16:17:28
|
|
|
|
polaris
|
Oj nove/stare klepetuljice, dobrodošle Špelka, vidim da boš počasi potrebovala prevajalca, ko Se* in Kahlo udarita po domače (jajček pa jima le ne pusti pobarvat, sta koklja in svizec dovolj dobro uštimala ) Valentinčka pa tud midva ne praznujeva. Danes pa je pr nas grozno mrzlo, megleno in prav žalostno vreme. Sem se pred pol ure vrnila iz Ljubljane, tam pa sončno in toplo - to ne velja, dajte še k nam mal sončka poslat. OK babežabe, šibam dalje delat. Bodite lepo, pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 16:28:05
|
|
|
|
spelka12
|
Ja polaris bogica, za katerimi gorami pa ti živiš, da nimate sončka. Kr k meni pridi, ga mamo za izvoz. Tuki je 6,4 stopinje , jest pa v službi cel dan . Kje ste vse? A se lubčkate z valentinčki?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 16:32:40
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja polaris bogica, za katerimi gorami pa ti živiš, da nimate sončka. Kr k meni pridi, ga mamo za izvoz. Tuki je 6,4 stopinje , jest pa v službi cel dan . Kje ste vse? A se lubčkate z valentinčki? Pr nas tudi, sam je menda še neki čuden znak oz. črtica spredaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 16:35:14
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ja polaris bogica, za katerimi gorami pa ti živiš, da nimate sončka. Kr k meni pridi, ga mamo za izvoz. Tuki je 6,4 stopinje , jest pa v službi cel dan . Kje ste vse? A se lubčkate z valentinčki? Pr nas tudi, sam je menda še neki čuden znak oz. črtica spredaj Kaj a pri vas je pa * pred stopinjami al kak znak ti to misliš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 17:31:28
|
|
|
|
ledenka
|
sem se skor puljuljala od smeha glede jajčka - Špelči, kaj pa če ga oblečemo v čipko, da na veliko noč ne bo edini natur midva tudi valentinčka ne praznujeva, je tak komercialen praznik ampak greva zdaj kljub temu na večerjo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 18:29:02
|
|
|
|
Fargesia
|
ka te z vami je ne?! ka te gučite tolko da nemrem niti prebrati fsega?! jaz sem tud skor pipico spustila tam spodaj ko sem vas brala...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 18:39:55
|
|
|
|
polaris
|
Pa še naj kdo reče, da rožce ne odpirajo vseh vrat... Lep večer še naprej pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 18:57:59
|
|
|
|
Fargesia
|
pa zakaj jaz teh stvari ne morem pogledat? sploh mi ne odpre...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 19:45:32
|
|
|
|
sonček33
|
spelka 12 - itak, vse velja, priče tut virtualne veliko pomenijo erin - seveda, hrana hrana hrana.... zate vse
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 20:03:43
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, delali so mi hidrolaparoskopijo in ugotovili, da so moji jajcevodi v prehodnem stanju sva se odlocila, da počakava do aprila, mogoče bo kaj do takrat, sredi aprila imava pa datum pri Rešu, če nič ne bo nisi tam, kot si bila vzela si si čas in si oddahnila, to je recept za uspeh ledenka saj veš, da ti držim pesti, da pred aprilom uspe!! In hvala ti za objemček!! Res ga rabim.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 20:44:46
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, jaz sem tu... mojega ni, je na piru s frendi no ja, sej jaz si lahk konjak vzamem pa nazdravimo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 20:46:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 ledenka saj veš, da ti držim pesti, da pred aprilom uspe!! In hvala ti za objemček!! Res ga rabim. hvala!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 20:47:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
joj kolk ste me narežale babe! Moj je tudi na piru Je mel pa malo pred mano RD, pa je nesu plato piva s sabo na trening, sej so sami kerlci tam, ga bo hitro zmanjkalo Jst grem pa počasi pod tuš in potem malo v hladilnik pošnofat, če mi bo kaj zadišalo... Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 20:53:12
|
|
|
|
ledenka
|
ravno zato nimam nic pametnega v hladilniku ker grem snofat, pol pa sem od samega lufta dve kili tezja ja, ce ces met mir v bajti, je to, da je moz na piru, zanesljiv recept sam jaz sem trenutno v taki bolj custveni fazi... no, sej mackone meckam, potem se mi pa skrivata posledica narkoze pac, se kak teden ali dva bom nestabilna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 21:27:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
ledenka, sej mi ponavadi tudi nimamo ne vem kako založenega hladilnika iz istega razloga ampak je še ostalo nekaj stvari od rojstnega dneva, pa si lahko predstavljaš, da so to same "zdrave in neredilne" stvari pa kaj, on bo pivo jst bom pa kos torte! tvoj te bo pa tudi z veseljem pocartal, ko pride, če ga ne boš s pogledom na kakšno steno pribila zdej pa šibam...nočko Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 8:52:59
|
|
|
|
beyba
|
Lep pozdrav vsem starim znankam.... Erin me je povabila da naj se vam pridružim starim čvekam iz nepričakujem... Dolgo je že od kar se nismo brale Z mao trnutno takole: -delam po 4 ure -rok mam junija -na vseh pregledih vse ok -na NS in MORFO so mi napovedal enak spol- bomo mel nekaj nežnega po imenu Pia . . . Če vas kaj zanima kar prašite... Zdej grem pa mal brat vas, da not padem in ugotovim kaj se je dogajal z vami....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 12:32:57
|
|
|
|
Erin
|
Jeeeeeeeeeee, beyba is in the town To mi deliiiiiii No babe žabe kako ste kaj? Sonček -gre učenje? Bomo držal pesti v pon In kako ste "preživele" valentinovo...haha se sliši tko smešno...PREŽIVELE? Jaz sem preživela, evo da vam javim...samo vas ni?? Hitr se javite da me ne bo panika zagrabila Midva z mojim sva pa skuhala eno super večerjo pa po dolgem času (2 meseca) sem si privoščila 1 dc rdečega vinčka..oh kako je pasal... Me je pa moj razveselil s šopkom in bombonjero pa od MEtoYOU mi je prinesel kupolo v kateri sta dva medvedka in piše gor I love you...sem se kar topila...No to zadnje je bilo res presenečenje, za ostalo sem mu pa jasno nakazala kaj hočem (v reklamah sem kazala: eeeeeeej kok lep šopeeeek , u njaaaaaaaaaaaami, bombonjeraaaa )tako da je vedel kaj prinest (ponavadi pravi da nič ne nakažem potem pa ne ve kaj naj mi kupi) Jah no sej pravijo da ne znajo brat misli, sem pa podnapise pripopala no potem sva pa gledala en film pa se stiskala na kavču...fajn... No, drugače pa še vedno počivam ker me še vedno štoka - gotovo jajčniki...upam da se bodo umirili...edin če mali ne igra fuzbala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.