|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
14.2.2008 14:13:13   
Serendipity
Se....ti si pa tam blizu mene doma, mi tud rečemo se zgučimo, ali pa nemo šla, ali pa neče stati
meni je tak fajn kda v narečji kaj napišeš........škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudi

user posted image  user posted image  

Kak te nega? Je je.

Prteži ctrl & alt, te vprašaj, te pa napijši črko: ö ali ä ... Obvladam je tou!  Tij si prlečka, ali?

Špelka - jeee! Kak lepo! user posted image  Uživajta s prijateljico na tortici!!!!

Moram dati naši Erin en veeeeliiiik objemček, ker je te naše borke na kup zbobnala!!! user posted image  user posted image  

Kahlo - kako kaj pikica?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
14.2.2008 14:14:00   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  a vesta kaj a ne? narečje gor narečje dol, v šifrah pa spet ni treba govort user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
14.2.2008 14:16:06   
spelka12

user posted image Spelkica a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ne dirajte mojga piščeta, odejo vam jaja.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
14.2.2008 14:19:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

user posted image Spelkica a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ne dirajte mojga piščeta, odejo vam jaja.user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  

Jao!! Zdajle sem se pa tako začela smejat, da me že trebuh boli!!! user posted image  user posted image  Kake face!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
14.2.2008 14:27:00   
KAHLO
Se......pa si me nekaj nafčilauser posted image user posted image user posted image  jah veš kaj jaz sen glih na takši meji doma, ka štajerci pravji ka sen prekmurka, prekmurci nas tišijo k štajercon, toti iz laibaha nas majo eni že za švabe........no glede na to ka smo na repi štajerske.....mi kar rečemo ka smo štajerci!user posted image user posted image user posted image user posted image

Spelki....ne se zaj upirati, v marcu je takšno tvoje poslanstvo oz. poslantvo tvojega piščeta pa jajčka.........če bi ti vedla kak jaz že komaj živi čakam te praznike in dobrote.........mljaaaaaaaaask....še dobro da te ni v bližini......bi te kar pohrustalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
14.2.2008 14:40:01   
spelka12

Se......pa si me nekaj nafčilauser posted image user posted image user posted image  jah veš kaj jaz sen glih na takši meji doma, ka štajerci pravji ka sen prekmurka, prekmurci nas tišijo k štajercon, toti iz laibaha nas majo eni že za švabe........no glede na to ka smo na repi štajerske.....mi kar rečemo ka smo štajerci!user posted image user posted image user posted image user posted image
mi gorenjci imamo tud en lep izraz za vas - unikijihnerazumemouser posted image user posted image user posted image user posted image

Spelki....ne se zaj upirati, v marcu je takšno tvoje poslanstvo oz. poslantvo tvojega piščeta pa jajčka.........če bi ti vedla kak jaz že komaj živi čakam te praznike in dobrote.........mljaaaaaaaaask....še dobro da te ni v bližini......bi te kar pohrustalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Hrustej ti potico pa hren, ne pa mojga piščeta. Še enga pujska ti zraven spečem pa nafilam, samo da ga pustiš na miru. A ne vidiš, da se je revček komi zvalil. Mu bom mogla ušesa pokrit, da ne bo slišal tvojih groženj. Morilka.user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
14.2.2008 14:45:03   
KAHLO
Se....moja pikica zaenkrat o.k (moram hitro po lesu potrkat)user posted image user posted image

Spelka.....veš kaj no, glej toti tvoj pišče prav izivalno spogleduje, skače ven iz tote jajce k da bi bil na fedrih po poje je mogla njegova mama kakšen e-jek vzet da reveža tak meče....če bo še nekaj cajta skakal ven se mu bo odpelalo, jaz mislin ka je najbolše ka ga lepo najprvo pobarvamo ....pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
14.2.2008 15:24:48   
spelka12
ampak KAHLO no zazri se v te njegove sinje modre učke in mi povej, a bi ti lahko bila odgovorna za uničenje takega nedožnega pogleda? No a bi bla? Ker takega vandalizma kot je barvanje njegovih jajčk pa moj piščanček ne bo prenesel. Glede njegove mame in njenih e-jev.

Njegova mama je bila največja frajerka na celi piščančji farmi. Vsak petelin jo je hotel imet za sebe. Ampak ker je bila revca preveč zbirčna se je prej postarala in pol je seveda noben priseben petelin ni več hotel. Ker pa je hotla enga piščačka se je zmenila z svizcem (unim, ki zavija Milko v folijo ), da ji pač naredi bebico. In kaj je prišlo potem ven? Ja moj piščanček seveda. Od tod njegova hiperaktivnost in bezljanje iz jajčne lupince pa seveda njegove modre učke ( ti a ima svizec modre oči?) Zato prosim ne mu grozit, ker se mu lahko utrga in pol bo hudo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
14.2.2008 16:17:28   
polaris
Oj nove/stare klepetuljice, dobrodošle user posted image user posted image user posted image

Špelka, vidim da boš počasi potrebovala prevajalca, ko Se* in Kahlo udarita po domače user posted image (jajček pa jima le ne pusti pobarvat, sta koklja in svizec dovolj dobro uštimala user posted image )

Valentinčka pa tud midva ne praznujeva.

Danes pa je pr nas grozno mrzlo, megleno in prav žalostno vreme. Sem se pred pol ure vrnila iz Ljubljane, tam pa sončno in toplo - to ne velja, dajte še k nam mal sončka poslat.

OK babežabe, šibam dalje delat.

Bodite lepo, pa pa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
14.2.2008 16:28:05   
spelka12
Ja polaris bogica, za katerimi gorami pa ti živiš, da nimate sončka. Kr k meni pridi, ga mamo za izvoz. Tuki je 6,4 stopinje user posted image , jest pa v službi cel dan user posted image .
Kje ste vse? A se lubčkate z valentinčki?user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
14.2.2008 16:32:40   
polaris

Ja polaris bogica, za katerimi gorami pa ti živiš, da nimate sončka. Kr k meni pridi, ga mamo za izvoz. Tuki je 6,4 stopinje user posted image , jest pa v službi cel dan user posted image .

Pr nas tudi, sam je menda še neki čuden znak oz. črtica spredaj  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
14.2.2008 16:35:14   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Pr nas tudi, sam je menda še neki čuden znak oz. črtica spredaj  user posted image
Kaj a pri vas je pa * pred stopinjami al kak znak ti to misliš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
14.2.2008 17:31:28   
ledenka
user posted image  sem se skor puljuljala od smeha user posted image

glede jajčka - Špelči, kaj pa če ga oblečemo v čipko, da na veliko noč ne bo edini natur user posted image  

midva tudi valentinčka ne praznujeva, je tak komercialen praznik user posted image  ampak greva zdaj kljub temu na večerjo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
14.2.2008 18:29:02   
Fargesia
ka te z vami je ne?! ka te gučite tolko da nemrem niti prebrati fsega?!

jaz sem tud skor pipico spustila tam spodaj ko sem vas brala...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
14.2.2008 18:39:55   
polaris
Pa še naj kdo reče, da rožce ne odpirajo vseh vrat...

user posted image

Lep večer še naprej

pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.2.2008 18:57:59   
Fargesia
pa zakaj jaz teh stvari ne morem pogledat? sploh mi ne odpre...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.2.2008 19:45:32   
sonček33
spelka 12 - itak, vse velja, priče tut virtualne veliko pomenijo
erin - seveda, hrana hrana hrana.... zate vse

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.2.2008 20:03:43   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, delali so mi hidrolaparoskopijo in ugotovili, da so moji jajcevodi v prehodnem stanju user posted image  sva se odlocila, da počakava do aprila, mogoče bo kaj do takrat, sredi aprila imava pa datum pri Rešu, če nič ne bo

nisi tam, kot si bila user posted image  vzela si si čas in si oddahnila, to je recept za uspeh user posted image

ledenka user posted image
saj veš, da ti držim pesti, da pred aprilom uspe!!user posted image user posted image user posted image
In hvala ti za objemček!! Res ga rabim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.2.2008 20:44:46   
ledenka
tkole, jaz sem tu... mojega ni, je na piru s frendi user posted image  no ja, sej jaz si lahk konjak vzamem pa nazdravimo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.2.2008 20:46:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

ledenka user posted image
saj veš, da ti držim pesti, da pred aprilom uspe!!user posted image user posted image user posted image
In hvala ti za objemček!! Res ga rabim.

user posted image user posted image user posted image  hvala!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.2.2008 20:47:56   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image joj kolk ste me narežale babe!

Moj je tudi na piruuser posted image Je mel pa malo pred mano RD, pa je nesu plato piva s sabo na trening, sej so sami kerlci tam, ga bo hitro zmanjkalouser posted image user posted image

Jst grem pa počasi pod tuš in potem malo v hladilnik pošnofat, če mi bo kaj zadišalo...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.2.2008 20:53:12   
ledenka
ravno zato nimam nic pametnega v hladilniku user posted image  ker grem snofat, pol pa sem od samega lufta dve kili tezja user posted image user posted image user posted image  

ja, ce ces met mir v bajti, je to, da je moz na piru, zanesljiv recept user posted image  sam jaz sem trenutno v taki bolj custveni fazi... no, sej mackone meckam, potem se mi pa skrivata user posted image  posledica narkoze pac, se kak teden ali dva bom nestabilna user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.2.2008 21:27:39   
tinkamiška
user posted image ledenka, sej mi ponavadi tudi nimamo ne vem kako založenega hladilnika iz istega razlogauser posted image ampak je še ostalo nekaj stvari od rojstnega dneva, pa si lahko predstavljaš, da so to same "zdrave in neredilne" stvariuser posted image user posted image user posted image pa kaj, on bo pivo jst bom pa kos torte!user posted image

tvoj te bo pa tudi z veseljem pocartal, ko pride, če ga ne boš s pogledom na kakšno steno pribilauser posted image

zdej pa šibam...nočko

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
15.2.2008 8:52:59   
beyba
Lep pozdrav vsem starim znankam....

Erin me je povabila da naj se vam pridružim starim čvekam iz nepričakujem...

Dolgo je že od kar se nismo braleuser posted image user posted image user posted image

Z mao trnutno takole:
-delam po 4 ure
-rok mam junija
-na vseh pregledih vse ok
-na NS in MORFO so mi napovedal enak spol- bomo mel nekaj nežnega po imenu Pia
.
.
.

Če vas kaj zanima kar prašite...

Zdej grem pa mal brat vas, da not padem in ugotovim kaj se je dogajal z vami....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
15.2.2008 12:32:57   
Erin
Jeeeeeeeeeee, beyba is in the townuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To mi deliiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

No babe žabe kako ste kaj?

Sonček -gre učenje?  Bomo držal pesti v ponuser posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ste "preživele" valentinovo...haha se sliši tko smešno...PREŽIVELE? Jaz sem preživela, evo da vam javim...samo vas ni?? user posted image user posted image user posted image
Hitr se javite da me ne bo panika zagrabilauser posted image
Midva z mojim sva pa skuhala eno super večerjo pa po dolgem času  (2 meseca) sem si privoščila 1 dc rdečega vinčka..oh kako je pasal...user posted image Me je pa moj razveselil s šopkom in bombonjero pa od MEtoYOU mi je prinesel kupolo v kateri sta dva medvedka in piše gor I love you...sem se kar topila...No to zadnje je bilo res presenečenje, za ostalo sem mu pa jasno nakazala kaj hočem (v reklamah sem kazala: eeeeeeej kok lep šopeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image , u njaaaaaaaaaaaami, bombonjeraaaauser posted image user posted image user posted image )tako da je vedel kaj prinest (ponavadi pravi da nič ne nakažem potem pa ne ve kaj naj mi kupi)user posted image user posted image user posted image Jah no sej pravijo da ne znajo brat misli, sem pa podnapise pripopalauser posted image user posted image user posted image
no potem sva pa gledala en film pa se stiskala na kavču...fajn...user posted image user posted image user posted image

No, drugače pa še vedno počivam ker me še vedno štoka -  gotovo jajčniki...upam da se bodo umirili...edin če mali ne igra fuzbala?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.