Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 21:53:40
|
|
|
|
polaris
|
Tinka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 22:03:12
|
|
|
|
trinity22
|
Tinkamiška najprej tebi vse najboljše za rojstni dan in lepo te je spet brat. Babežabe ful ste naklepetale, sem komi prebrala. Erin ti kar lepo počivaj, da bo z vama s pikico(beri zdaj že piko) vse OK , super ideja, da album kr sama izdelaš, ziher bo full dober, pol jih pa lahko začneš prodajat še nam ... LuNa ti pa čisto preveč delaš, mal si oddahni, pa pridi mal čvkat.. Sonček in Se* vaju že kaj daje predporočna mrzlica, mene še glih ne, je pa treba še tud en kup stvari uredit ... ja pa prstane še tud morva it kupit( oziroma najprej zbrat) Sonček kdaj v juniju imaš datum poroke? Midva se poročiva 28. 6. upam da bomo (ma seveda bomo) takrat že vse z lepim okroglim trebuščkom stale pred matičarjem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.2.2008 22:04:33
|
|
|
|
trinity22
|
Ledenka si danes tudi varuška, da te nič ni naokoli??? Ali te je včeraj mala preveč utrudila, pa danes počivaš? Pridna si, ti kar treniraj, kmalu boš imela svoje ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 7:55:49
|
|
|
|
KAHLO
|
HAAAAAALLLOOOOO!!! Erin sem mislila da bom uletela na komaj odprto temo, glede na tvoje vabilo, no pa zdaj vidim da je ta klub že dolgo odprt......kako ste lahko zdržale tako dolgo brez mene No punce vidim da ste se kar pridno načvekale!!! Moram kar prvo ledenko napast......nič je več ne zasledim kako si, kaj se dogaja, kje v borbi smo zdaj, da kak pom pomček še za tebe zavihtim Lunca......ti si pa res čist preveč zaposlena.....bo treba kdaj tud za trenutek odložit svoje delo, povej kako kaj na štajerju!! Evo jaz danes po dolgem času čutim rahle slabosti, za jest mi pa ni nič...........najrajši bi šla spančkat, zato komaj čakam da pride ta vikend, in bom soboto dopoldan preživela v pižami (upam)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 9:34:14
|
|
|
|
pikica36
|
maša- za srečo in vsem ostalim tudi. lp
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 10:25:42
|
|
|
|
ledenka
|
veselo valentinovo, punce moje! kako ste kaj, vidim, da ste imele včeraj kar čvek sem se nasmejala pa kar nekaj novih bork je bilo videt končno ste nas našle
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 10:29:53
|
|
|
|
sonček33
|
oj ledenka - hvala za kofico tudi vama lep Valentinov dan kako si? počutje?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 10:35:35
|
|
|
|
Fargesia
|
O pikica, kako lepo od tebe! Ful hvala!!! Tinka, vse najboljše!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 11:08:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala pupe Midve z Izo imava spet zamašen nos , joj kok sem jezna, da se nam že od decembra vleče kihanje in šmrkanje, pa vročina,...komaj čakam pomlad in potem poletje, ker takrat sem pa redkokdaj bolnana. Valentinovo. Midva nisva neka fena tega "praznika", si pa pošljeva kakšno nagajivo sporočilce in si izmenjava čokoladne bonbončke, pa jih potem skupaj pjeva Vsem, ki ga praznujete pa želim, naj bo to en lep, poln majhnih pozornosti dan Kahlo, kaj je že to, dan preživet v pižami? Odkar imava Izo takšni dnevi ne obstajajo, no sej smo kak dan v pižami, ampak to je pa tudi vse , dan je kljub temu poln akcije Tudi o poroki je govora...midva imava letos maja 5 obletnico Polaris, takoj bi snedla tole tortico, ki si jo nalepila Pupe, en lep sončen dan vam želim! Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 11:10:38
|
|
|
|
Erin
|
Tinka - vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Vsem ostalim pa zaljubljeno valentinovooooooooooooooo!!!! No lepo da ste se nam KONČNO pridružile naše "stare" borke Sem ful vesela da ste prišle No jaz sem včeraj cel večer preležala - krči niso in niso ponehali in so se umirili šele proti jutru tako da danes spet ležim za vsak slučaj...pa tak lep dan je zunaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 12:26:12
|
|
|
|
KAHLO
|
Tinkamiška..........jaz še nimam nobenga palčka okrog mene, pa težko najdem kak dan v vikendu da bi preživela v pižami, ampak zdaj še morem sigurno kak dan izkoristit pred septembrom, ker pol bo pa definitivno konec z zabušavanjem Midva z mojim tega valentina ne praznujeva, včekrat se zgodi da ga pozabima, pa naju pol izložbe pa folk zunaj spomni na valentinčka, drgače pa midva svoje valentinovo praznujeva 18.2. takrat sva se spoznala in letos bo že 7. leto, pa moram rečt da so minila k keks....še dobro da nisva vražjeverna....k pravijo da se sedmo leto radi prepirajo! Erin ti le le po počivaj....ziher je ziher.........sej te bo pol avgusta bo tud s takimi počitki bl bogo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 12:29:12
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo punce. Erin najprej lepa hvala za vabilo. Te dni sem tako zasedena, da samo preletim kar je kdo napisal, še posebaj pa velikokrat na forumu nosečk poiščem tebe in pa Kahlo, da vidim kako se vajine dve pikice razvijata. Sicer nimam časa vsega brati (obljubim, da bom med vikendom nadoknadila)ampak vseeno sem zasledila, da ima Tinka rojstni dan, tako, da Tinka želim ti, da bi se ti uresničile vse male in velike želje( ) in da bi te v življenju vedno spremljala sreča in ljubezen. Drugače pa sem jaz dobro. Malo preveč sem zaposlena, ker imam ta teden še predavanja in ful časa preživim tam, potem pa še delam tako da je urnik do daske zabasan. No seveda da ne bo pomote zvečer se vedno najde kakšna urca za in za stiskanjem z dragim. Danes sem si celo privoščila en sprehodek po sončku, da si malo zbistrim glavo in razbremenim telo, da ne bom na koncu tedna zbolela od vseh naporov. Celo v trgovini sem že nakupila nekaj semen za vrt, pa še neke čebulce bom med vikendom kupila, ker kmalu bo že vse cvetelo in dišalo po rožicah. ( to mi je najlepši del pomladi, ko vse znova oživi ). Nič zdej pa letim pečt princes krofe, da se bo dragi malo posladkal, ko bo prišel iz službe. Bodite pridne, veliko natipkajte, pa seveda se beremo. Aja Erin: Ti kar malo preleži, pa ne se sekirat. Saj bo še veliko sončnih dni, sedaj pa moraš pač malo potrpeti, da bo vse v najlepšem redu z bebico. Pomisli tako, še malo pa boš po sončku lahkoo hodila skupaj s svojo pikico. LP Murkica
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:05:44
|
|
|
|
spelka12
|
Uf čvekice. Najprej lepo po vrsti: lunca - blup, blup, blup stumfek moj ima pa 2 desni nogi. To se prav, če mojga in tvojga postaviva skup ma vsaka od naju en par. Bi šlo? tinkamiška vse najboljše za teeeee, vse najboljše za teeeeee, vse najboljše draga tinkamiška, vse najboljše za teeeeeeeeee......... tvoja Iza je res supersrčkana. sonček, trinity in Se* naše bodoče poročene gospe, kaj če bi ve pol mal poročne albume delale na RR in slikce not limale, da vidim vaše prstane pa obleke pa sam obred pa.... mogoče še nas ostale zagrabi poročna mrzlica. Uf komej čakam, da se poročite. A bi ble pol me ostale lahko vaše virtualne priče? Zvlečete vaše prek kompjuter, ena od nas bo matičarka, ena bo nesla prstane, ostale bomo pa rožce metale. Pol bomo pa jokale, ko boste rekle DA, pol bo pa še ena skupna fešta . Se opravičujem, mal me je zaneslo, sanjam . KAHLO nosečka naša pa kako nisi vedela za našo stran? Sram naj te bo . Pa sej nismo zdržale brez tebe, skoz smo te pogrešale samo ti nisi nas. Moram it, južna, ostalo pride po segedinu .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:11:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Alo čvekice! Iii, kak je lepo brat naše borke!!!! Punce, super da ste sa nam pridružile! tinkamiška - VSE NAJBOLJŠE ZA RD! Pa še, da malo zapojem zate: VseNajNaj Za valentinčka, vam pošiljam pesem: LoveIsInTheAir
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.2.2008 13:12:43 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:17:20
|
|
|
|
Serendipity
|
sonček, trinity in Se* naše bodoče poročene gospe, kaj če bi ve pol mal poročne albume delale na RR in slikce not limale, da vidim vaše prstane pa obleke pa sam obred pa.... mogoče še nas ostale zagrabi poročna mrzlica. Uf komej čakam, da se poročite. A bi ble pol me ostale lahko vaše virtualne priče? Zvlečete vaše prek kompjuter, ena od nas bo matičarka, ena bo nesla prstane, ostale bomo pa rožce metale. Pol bomo pa jokale, ko boste rekle DA, pol bo pa še ena skupna fešta . Zgučano! In katera vloga bo tvoja? Matičar? Metalec riže? Eto, moj album: &
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:22:40
|
|
|
|
ledenka
|
tinkamiška vse najboljše! dobrodošla v naš klub veselih 34-letnic
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:24:17
|
|
|
|
stunfek
|
vsenajboljše tinkamiška!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:24:36
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, kdaj imata pa vidva datum? pa ne morš nam spet blond slikc popat, no
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:36:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, kdaj imata pa vidva datum? pa ne morš nam spet blond slikc popat, no Sploh nisem opazila, da je blond Eto, to pa Dragojević dela .... Boukše? Mava pa zanjega maja ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:44:30
|
|
|
|
Erin
|
Love is in the air...lalala...kolk mi je to fajn komad...sem že čist pozabla nanj in romantiko...se je porazgubila ko smo jeseni preveč guncal...ampak imamo eno lepo posledicoooooooooooooo....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:46:01
|
|
|
|
Erin
|
Jest se javim da pridem na poročne večerje Pomagam pojest...itak zmer ful ostane
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:47:15
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pridem sam na torto to itak vedno ostane
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 13:56:12
|
|
|
|
spelka12
|
Se* lepa si. Zame ti si leeeeeepaaaaaa (poje Jan Plestenjakov). Moja vloga na poroki? A imam lahko hrano in pijačo na fešti čez? To znam, matičarka ne bi bla, ker sem 100% ateist, riž raje skuham kot mečem, rožc pa ne maram. murkica še tebi ena dobrodošlica. Ja kaj vam je pa erin oblubla, da ste vse na kup prišle? Kej dobrega, sladkega, dišečega, kaj za pojest, za popit.....? Lepo vas je spet prebirat. valentinovga pri nas ne praznujemo, ne bo čokolade, posebne južne, svečk, plišastih igrač, lubčkov in objemčkov ker..... ga za danes zapuščam. Vsako leto 14 peljem prijateljico na tortico. GIRL POWER!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:03:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Jaz bi tud prišla papcatttttttttttttttttttttttt.............zgleda da bo to počasi moj hobby Se....ti si pa tam blizu mene doma, mi tud rečemo se zgučimo, ali pa nemo šla, ali pa neče stati meni je tak fajn kda v narečji kaj napišeš........škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.2.2008 14:05:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Spelkica kako lahko rečeš da vas nisem pogrešala..............če pa ste kar na lepe zginle z bork enih in drugih, tam pr marcu jih že bore malo pznam!! a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.