Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 22:23:47
|
|
|
|
polaris
|
Čer moje damice, a danes pa ni nobene na spregled. Saj je prav tako, ve kar pridno da bom imela kaj cartat . Sem trenutno v pisarni (no že kar nekaj časa - imam veliko dela, tukaj pa je tak krasen mir, nobenega TV, DVD,... ipd. pa še nobene čvekice na RR ), moj pa na službeni poti, tako da mi ne preostane drugega, kot da se spravim dalje delat. Skratka, želim vam še prijeten sobotni večer in prijazno nočko PS. upam, da bo zjutraj katera pripravila kako dobro kavico - bo zagotovo pasala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 10:03:01
|
|
|
|
ledenka
|
razumela namig kako ste kaj, cvekice moje? jaz sem bolj lenive sorte, bo ze sem komaj vstala in se nisem dobila moje doze kofeina
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 10:31:45
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto pupe moje --- danes pa jaz častim tortico Sem častno dobila še eno gubico kcoj. pa še eno kavico in nekaj bolj konkretnega . Uživajte v čudovitem sončku (aja, pa ne mislite na tisti minus pred 7, saj pri nas je tako )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 12:49:46
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka razumela namig je pasalo,... Se*, tud jaz ti želim vse naj, naj, naj,... Lepo praznuj http://www.webtv.si/v/18813/happy-birthday
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 13:03:40
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, vse najboljse! saj ves, kaj ti najbolj zelim - velik trebuscek do naslwednjega rojstnega dneva pa se vse ostalo zraven - pridnega mozeka, zdravja, veselja, ljubezni... samo pozitivo! pa se nekaj zate http://youtube.com/watch?v=llqNpzWVvgI
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 17:02:26
|
|
|
|
Erin
|
SEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Vse naj naj..predvsem pa eno majceno štručko ki te bo osrečila v prihajajočem letu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 18:15:04
|
|
|
|
ledenka
|
mam novi avatar za drsanje je pretoplo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 18:24:22
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooo ajsi ...hudiča, pa a se ne morem nikjer skrit???? Zdejle maile pucam...pol pa še kako šalo gor prlepim.... mi gre dober od rok, a ne? In kako si ti?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 18:28:14
|
|
|
|
ledenka
|
luncika daj da te objamem, te ze tak dolgo nisem vidla! ok sem, sej ves, obicajne nedeljske zadeve pocnem mojega sem zlifrala v pisarno, da ni tecen, jaz pa mal pospravljam, pol si grem dlacovje odstranit... pa na kak fajn film upam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 18:30:25
|
|
|
|
ledenka
|
ej, uni kratki so jih moram poslat naokoli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 18:56:44
|
|
|
|
LuNa73
|
ijeeeeeeeeeeeeeee ajsi kak je pa zdejle ta objem pasu... huh... Jst bi mogla tud mal mojo kosilnico zakurblat, pa mi nekak dans ni za trpet. .. sem prefajn volje... no, me pa veseli, da si o.k in da še tebe mal zabavajo moje šale... mam še dost materiala.... grem naprej razveseljevat moje prjatle in vas kle na RR... pridem še nazaj sem Objem pa itak... vračaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm.... dober da mam daljše roke in je moj objem večji od tvojga....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:12:13
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce, upam, da je vaš kaj bolj romantičen... No moj sploh ni romantičen, pa mi je to bolj všeč, kot pa da bi bil tak...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:12:48
|
|
|
|
ledenka
|
kaj je novega? ta vikend je minu... bistveno prehitro naslednji teden bo pa naporen. tale nasa borba je kar malce ozivela smo bile pridne od zacetka leta ja, neki je novega, nov pomivalni stroj imava tastari je bil sam se za smeti, pa so mi novega v petek montirali. sem ko mala beba, uzivam v pomivanju pa tako cista je posoda potem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:16:47
|
|
|
|
ledenka
|
eh, mojmu je romantika sedenje na kavcu s pirom v roki sva ze predolgo porocena ocitno ampak vsaj prvi del tega posnetka je bil romanticen, boljs ko nic
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:34:11
|
|
|
|
LuNa73
|
Ej ajsi, a si že vidla, nove pasme perzijskih muc??? sej vem, da še ne... zato ti bom kr tule prpopala Jah, fajn za nov pomivalni stroj... pr men pa še peremo kr na roke . Ja tale borba je pa res oživela... gremo lohk rečit hvala unim tanovim (to se zdej hecam, k so takrat za nas govorile une tastare). Sej je prav tak... aja, pa nemariborčanke, poglejte si naše prelepo mesto
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2008 19:39:09 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:43:39
|
|
|
|
ledenka
|
tale maca je svetovna pa sej mas pomivalca, kaj pa tvoj? sam ne mi rect, da on tega ne pocne? no, vecina, ki jih poznam, tega ne pocne... pa dobr. a ti tolk delas, da te zadnje case nic ni naokoli, al si se nam samo skrila? kak gre pilates? jaz sem ga zacela prakticirat 3x na teden bomo vidli, kolk cajta bo tak laufalo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:46:40
|
|
|
|
Fargesia
|
Vse najboljše za teeee, vse najboljše za teeeee, vse najbooooljše draga Se*, vse najboljše za teeee!!! jp, to sem jst k se derem tole pesmico za našo Se*!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:47:10
|
|
|
|
ledenka
|
men pa teh tvojih fajlov noce nalozit, a so tak veliki?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 19:48:38
|
|
|
|
ledenka
|
masa sem skor oglusela kako si, so puscice delovale? no, se par dni, do takrat pa drzimo pesti!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 20:33:35
|
|
|
|
spelka12
|
maša a se ti lahko pridružim pri pesmici za našo Sekico? Kako si kaj? Držimo pesti, da se je prijelo! Se* vse najboljše ti želim, pa enega bebija, pa vsako jutro enega fejst poštarja, če ti kaj crkne enga fejst serviserja pa ko boš bolana enga sexy dohtarja da te pocajta. ajsika very sexy avatar. Men so tudi ful všeč pin-up bejbe. luna vidim, da si za vikend bolj aktivna. Sej ko bom po punkciji na bolniški vam pa obljubim, da bom vsak dan strašila po borbi.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 20:51:06
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooooo Špelči... jah, čez vikend mam mal mira pa cajta pa lahk tu gor mal bluzim. Prejšn teden pa je bla norišnica v službi. Saj zdaj bo še tudi malo, ampak, saj bo.... sem vas malo prebirala, in se zraven narežala... pa se bunla, ko so hotle tega tvojga piščeta nekam vtaknat, pa pofarbat pa.... ne vem no... hvala bogu so se mal umirile, ker drgač bi po mizi udarla ajsi, res sem mela delo... sej pa jst nimam nobenih takih 2problemov2, da bi se mogla od vas distancirat... Kar se pa posode tiče... vse lahk dela, sam posodo pomivat pa.... mu je muka...čeprav danes jo je pa...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 21:54:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Ledenka, upam da so kažipoti opravili svojo dolžnost, zdej je pa od plavalcev tud mal odvisno!!! sva bla v toplicah ta vikend, pa me danes nekaj matra...pa ne vem al bodo spet krči kot pred M tako kot prejšnji mesec, al sem se mal prehladila...bomo videli...ja čas bo pa tam okoli 27. - 28.2. Špelka, ja seveda da lahko poješ z mano!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:16:57
|
|
|
|
ledenka
|
v nedeljo zvecer pa nobene ni? kaj se to pravi Luncika, vis da mas pomivalca no, ce mene ni, me vsa posoda itak caka na pultu pa v koritu... pa sam v stroj bi jo blo treba zlozit upam, da kljub obilici dela vsaj tu in tam pokukas k nam, si vidla, kak smo te pogresale spelci, pin-upke rulajo wam tezko je najt take bolj oblecene, ker vecinoma so... hm, neoblecene a pijes pivo, da bojo lepa jajcka? komaj cakam, da nam bos v torek povedala, kako in kaj! masa, vidim, da si resno vzela kazipot, potem pa se pocitek, tako je treba in sedaj samo se cakamo malo masko ali dve
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:26:42
|
|
|
|
polaris
|
Oj dečve, a še katera straši tle gor? Saj veste, pr men je pač tako, bolj se bliža polnoč, bolj budna postajam LuNca, a je lep ta naš Maribor,... so se mi pr tistem akademiku kar mal sline po znanju pocedile Ledenka, nov pomivalni strojček? A imaš tistega ki obriše in pospravi tudi? Maša, bom držala pesti. Špelči, zate seveda tudi, Ajsi ti pa imaš tako ali tako frišen pometen avtoban in še sam čakamo na veselo novičko. Samo v stresu ne smeš biti. Saj nisi, a ne? Nisi sigurna, no pa ti prilagam test pa preveri
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.