|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.2.2008 11:07:38   
ledenka
user posted image

user posted image  samo na hitro, da vam kavico serviram user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.2.2008 11:24:28   
Erin
Hvala za kavicoooooooooooouser posted image mljask...

Punce ste videle na ne pričakujemo da je afnica mala srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.2.2008 11:53:43   
sonček33
Kaj afnica? Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.2.2008 11:54:46   
sonček33
spelka jaz pa konec marca
šele komaj ža čakam inekcije

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.2.2008 12:37:25   
spelka12
Men je pa štofelc odletu, user posted image  se je ulila in jest užaljena kličem Reškota. In........ jutri ob 6.00 grem že lahko po injekcije user posted image user posted image user posted image . Jupiiiii kratki postopek bom imela (hvala hrčkom).
Tko da ajsika date iz off. Pa sej ne vem a nej se smejem al jokam tokrat sem že spremenila najine plane. Ampak enkrat se pa dobimo pa naj me koklja brcne če nam ne bo uspelo.
afnica mala user posted image user posted image user posted image
sonček pa to je že čez 1 mesec. Super. A ni fino ko spet začneš upat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.2.2008 14:59:51   
sonček33
Serendipity - kje si?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.2.2008 16:01:14   
ledenka
špelči, bravo za kratki postopek user posted image  te bojo manj mučili user posted image  tudi jaz sem odpovedala meeting z Rešem, sva se odločila, da počakava do aprila... in potem vidiva, kako in kaj user posted image  itak se mi zdi, da po tem posegu ni dobro prehitevat, 3. marca imam še pooperativni pregled, pa bris bom prej dala, tako da bo več časa za vse skupaj.

sonček user posted image  marec je že skoraj tu!

erin, hvala za informacijo o afnici, sploh več ne hodim na tiste čveke user posted image  nimam časa, da bi redno spremljala. kako si ti, se držiš? user posted image

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.2.2008 19:41:24   
ledenka
kje ste, borke moje? jay sem tu user posted image  in čakam, da pride¸kera okoli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.2.2008 19:44:15   
pikapoka2
ena borka je tukaj,
tista ko se zadnje čase bolj malo javljauser posted image
in to je .................. pikapoka! user posted image

ledenka pošiljam ti en lep pozdravček! user posted image

zdaj pa že grem................ user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.2.2008 19:47:45   
ledenka
ja dobro no, pol pa pojdi user posted image  jaz se pa grem bejbisiterko, pa nimam kaj za delat user posted image  sam dudo popravljam user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
12.2.2008 20:03:15   
pikapoka2
olala.....user posted image user posted image user posted image
pridna ledenka!
Nisem še šla, malo moram prebrat kaj se dogaja, da nisem pol res čistooooooooo odzadajuser posted image

Berem zdaj temo ALKOHOLuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.2.2008 20:07:59   
ledenka
ah, una tema je res... neki posebnega user posted image  sem hotla neki rect tam, pa raj nisem user posted image

zamudila si fuuuul dost, pikica je user posted image  spelka je v postopku, Se* v cakalni vrsti, jaz pa po pregledu avtocest user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.2.2008 20:22:32   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
zamudila si fuuuul dost, pikica je user posted image  spelka je v postopku, Se* v cakalni vrsti, jaz pa po pregledu avtocest user posted image user posted image

user posted image  bom zdaj kar vsem skupaj čestitala za napredek! user posted image user posted image user posted image  user posted image
razloži mi zase, pa povej mi kje pa sem jaz user posted image  tam ko sem bila

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
12.2.2008 20:39:43   
ledenka
no, delali so mi hidrolaparoskopijo in ugotovili, da so moji jajcevodi v prehodnem stanju user posted image  sva se odlocila, da počakava do aprila, mogoče bo kaj do takrat, sredi aprila imava pa datum pri Rešu, če nič ne bo

nisi tam, kot si bila user posted image  vzela si si čas in si oddahnila, to je recept za uspeh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
12.2.2008 21:11:54   
Serendipity
Serendipity - kje si?

Sem že tuuuu! Kk si sunshine? user posted image

E, babuuuškeee!

Se kar vidi, da ste klepetke! Ali povejte mi, kje ste videla da je afnica mala srečkica? Jaz sem šla škilit k februarkam, pa sem popolnoma zmedena user posted image  A je to le feeling ali so pa res zeeelooo podobni avatarji novih bork? Sem se nekje vmes izgubila pa nisem prišla do vesele novičke!
Vsekakor pa vso srečo za našo novo nosečko! user posted image
Eto, zdaj pa raport:

ledenka & špelka - A pivo je dobro za rast foliklov? Ha ha ha, jaz sem imela nekaj drugega v mislih ... user posted image  user posted image
ps: Ampak je pa res, da jezik tudi zraste, pa še nekam bolj aktiven rata ...
Erin & sonček user posted image  user posted image  Kak fajn!!! Vidim, da sta se imela lepo! Amm.. Erin - ti si že v 15 tednu? Wau, kak pa to hitro gre! Buši je pa ena A! Si prava lepotička s tem bušijem!  

LuNa - Kaj a spet izgovori, da ne čepiš na RR? Delo? Ha? Naj verjamemo? Sexaš, to je ... user posted image  

maša - narisala? Nakazala? Kaj pa če bi jim še kompase priložila, za vsak primer....

pikapoka - se strinjam z ledenko! Pa še taka je, da kmalu se bomo vse hodile sem samo važit keri bolj buši raste! (Zaenkrat jaz zmagujem user posted image ... (Erin, ti se ne šteješ, ker če se ti šteješ, potem sem jaz na drugem mestu user posted image . Boš se jutri štela, ok? )

trinity - ti, ma neee no, saj se ni težko vklopit pač nekaj dujneš in si že not! Prvi korak je že šel, zdaj še pa drugi in tretji... le poglej našo lunico, kak je daleč prišla (čez 2000 postove jezešmarja!) user posted image

NO, enega ta sexi vrageca za vas miške moje: user posted image

Pa še ene pikapoka za srečo (ma jo itaq vse rabimo, a ne?):
user posted image

obvezen PS (danes bolj PMS pripis): se opravičujem morebitnim izpadom, imam hudo obliko PMS_a, ki se kaže z multitečnobo, večno lakoto, katere posledica je pojeden ceeeeel čips (veste kak je BIL dober?), ena temna čokolada (jah, bom spila donat, ki odpira, če bo treba) in na vse to še kislo mleko WTF? user posted image  Se strinjate, da je hudo, kaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.2.2008 21:12:53   
Serendipity
Joj! To sporočilo je bilo pa res nekam dolgo... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
12.2.2008 21:18:24   
ledenka
Se* user posted image  si pa mela traktat user posted image  pišem z levo, ker je madam tiho sam, če leži v naročju user posted image  ja, afnica je zagledala user posted image  user posted image  

PMS je huda stvar, ampak če maš tolk dobrot, se ni za bat user posted image  ampak ta kombinacija user posted image  kaj šele bo, ko boš res user posted image  user posted image  kumarce v nutelo pomakala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3517
12.2.2008 21:22:06   
Serendipity
kaj šele bo, ko boš res kumarce v nutelo pomakala

user posted image  user posted image  user posted image  

Koooončno ena čveeekiiicaaaa! Zanimiv recept maš to... Ne vem, če ne bi probala... user posted image  Mislim, a veš, da sem šla zdaj še po pivo user posted image  Piz**** sem KRONIK! Just shoot me! Zato pa se plavalčki ne primejo! Ker zapijam svoja jajčeca! user posted image Potem pa niso na miru in neutrudni plavalčki jih ne morejo ujeti!

Aja, ti si varuška danes!!! Kak lepo! user posted image  A je pridno detece?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
12.2.2008 21:27:37   
ledenka
pa pir je ja super za jajčeca, da rasaejo user posted image  pa pol so b ol easy, se lašje pustijo ujet user posted image

še kako kombinacijo? jagode s pačteto user posted image  

mala je tiho, ko se nosimo, tipišno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.2.2008 21:32:53   
Serendipity
Joj, jagooodeee ... user posted image user posted image  No, tu mi pa ne potegne -jagode in pašteta (al nikad se nezna, če tečnoba ne pride do jutri me bo še ta ideja mogoče privlačila user posted image ). AMpak raje mam jaaagodee in čokoladaaa, na na naaa .. in že si pojemo... http://www.youtube.com/watch?v=qqfnLEMJETs

NO, če je pa pir dober je pa DOBER: Jih bomo lepo zalili s pirom, naj le rastejo rožice ...

Koliko je pa pikica stara?

Ja nič ne bo, je moj prišel dol z lubice user posted image  Grem se cartat. Ti pa le uživaj z malo miško! user posted image

Nočka!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
12.2.2008 21:44:09   
polaris
Kako zdaj to Se*? Nutela s kumarcami pa čokolada s pivom? A s ti ziher, da imaš sam PMS?????

Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.2.2008 21:49:55   
trinity22
kuku .....

spet sem malo k vam pokukala, da vas pozdravim.

Danes sem prebrala, da vam vsem ti postopki lepo napredujejo in da ste vedno bližje željenemu ciljuuser posted image
Lepo, držim pesti in navijam, da vsem skupaj uspe v čim krajšem času, da zagledamouser posted image .

ledenka ti pa kar lepo treniraj, kmalu boš mogla svojo pikico tako čuvat in nosit naokoli, da bo tihouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
12.2.2008 21:55:47   
polaris
Ojla  trinity, kako kaj?

Ja, še malo, pa bomo vse srečke nosečke. Ledenka že pridno vadi, ker imamo potem pri njej dogovorjen uvajalni seminar, Se* prinese nutelo s kumaricami, pa brezalkoholno pivo, pa še kaj se bo našlo. Se pridružiš?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.2.2008 8:48:15   
Fargesia
DOBRO JUTRO!!! jaz sem včeraj s svetlobnimi znaki nakazala kam morajo plavalčki in upam da so zdej pa našli pravo pot! 

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.2.2008 10:02:47   
ledenka
user posted image

jutro! se opravičujem za včerajšnji mrk, tamala je vklopila sireno user posted image  in pol sva se nosili, prepevali, in to ji je blo ful všeč user posted image  ne bi verjeli user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.