|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.2.2008 21:53:40   
polaris
Tinka

user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
13.2.2008 22:03:12   
trinity22
Tinkamiška najprej tebi vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image in lepo te je spet brat.

Babežabe ful ste naklepetale, sem komi prebrala.

Erin ti kar lepo počivaj, da bo z vama s pikico(beri zdaj že piko) vse OKuser posted image , super ideja, da album kr sama izdelaš, ziher bo full dober, pol jih pa lahko začneš prodajat še nam ...user posted image

LuNa ti pa čisto preveč delaš, mal si oddahni, pa  pridi mal čvkat..

Sonček in Se* vaju že kaj daje predporočna mrzlica, mene še glih ne, je pa treba še tud en kup stvari uredit ... ja pa prstane še tud morva it kupit( oziroma najprej zbrat)
Sonček kdaj v juniju imaš datum poroke? Midva se poročiva 28. 6. upam da bomo (ma seveda bomo) takrat že vse z lepim okroglim trebuščkom stale pred matičarjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3577
13.2.2008 22:04:33   
trinity22
Ledenka si danes tudi varuška, da te nič ni naokoli??? Ali te je včeraj mala preveč utrudila, pa danes počivaš?

Pridna si, ti kar treniraj, kmalu boš imela svoje ...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
14.2.2008 7:55:49   
KAHLO
HAAAAAALLLOOOOO!!!user posted image user posted image

Erin sem mislila da bom uletela na komaj odprto temo, glede na tvoje vabilo, no pa zdaj vidim da je ta klub že dolgo odprt......kako ste lahko zdržale tako dolgo brez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce vidim da ste se kar pridno načvekale!!!

Moram kar prvo ledenko napast......nič je več ne zasledim kako si, kaj se dogaja, kje v borbi smo zdaj, da kak pom pomček še za tebe zavihtimuser posted image user posted image

Lunca......ti si pa res čist preveč zaposlena.....bo treba kdaj tud za trenutek odložit svoje delo, povej kako kaj na štajerju!!

Evo jaz danes po dolgem času čutim rahle slabosti, za jest mi pa ni nič...........najrajši bi šla spančkat, zato komaj čakam da pride ta vikend, in bom soboto dopoldan preživela v pižami (upam)user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
14.2.2008 9:34:14   
pikica36
maša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

in vsem ostalim tudi.

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
14.2.2008 10:25:42   
ledenka
user posted image

veselo valentinovo, punce moje! user posted image

kako ste kaj, vidim, da ste imele včeraj kar čvek user posted image  sem se nasmejala user posted image  pa kar nekaj novih bork je bilo videt user posted image  končno ste nas našle user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
14.2.2008 10:29:53   
sonček33
oj ledenka - hvala za kofico
tudi vama lep Valentinov dan
kako si?
počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
14.2.2008 10:35:35   
Fargesia
O pikica, kako lepo od tebe! Ful hvala!!!

Tinka, vse najboljše!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
14.2.2008 11:08:39   
tinkamiška
Hvala pupeuser posted image

Midve z Izo imava spet zamašen nosuser posted image , joj kok sem jezna, da se nam že od decembra vleče kihanje in šmrkanje, pa vročina,...komaj čakam pomlad in potem poletje, ker takrat sem pa redkokdaj bolnana.

Valentinovo. Midva nisva neka fena tega "praznika", si pa pošljeva kakšno nagajivo sporočilce in si izmenjava čokoladne bonbončke, pa jih potem skupaj pjevauser posted image Vsem, ki ga praznujete pa želim, naj bo to en lep, poln majhnih pozornosti danuser posted image

Kahlo, kaj je že to, dan preživet v pižami?user posted image Odkar imava Izo takšni dnevi ne obstajajo, no sej smo kak dan v pižami, ampak to je pa tudi vseuser posted image , dan je kljub temu poln akcijeuser posted image

Tudi o poroki je govora...midva imava letos maja 5 obletnicouser posted image

Polaris, takoj bi snedla tole tortico, ki si jo nalepilauser posted image

Pupe, en lep sončen dan vam želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
14.2.2008 11:10:38   
Erin
Tinka - vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
user posted image

Vsem ostalim pa zaljubljeno valentinovooooooooooooooo!!!!

user posted image
user posted image
user posted image

No lepo da ste se nam KONČNO pridružile naše "stare" borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ful vesela da ste prišleuser posted image

No jaz sem včeraj cel večer preležala - krči niso in niso ponehali in so se umirili šele proti jutru tako da danes spet ležim za vsak slučaj...pa tak lep dan je zunaaaaaaaajuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
14.2.2008 12:26:12   
KAHLO
Tinkamiška..........jaz še nimam nobenga palčka okrog mene, pa težko najdem kak dan v vikendu da bi preživela v pižami, ampak zdaj še morem sigurno kak dan izkoristit pred septembrom, ker pol bo pa definitivno konec z zabušavanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim tega valentina ne praznujeva, včekrat se zgodi da ga pozabima, pa naju pol izložbe pa folk zunaj spomni na valentinčka, drgače pa midva svoje valentinovo praznujeva 18.2. takrat sva se spoznala in letos bo že 7. leto, pa moram rečt da so minila k keks....še dobro da nisva vražjeverna....k pravijo da se sedmo leto radi prepirajo!user posted image user posted image user posted image

Erin ti le le po počivaj....ziher je ziher.........sej te bo pol avgusta bo tud s takimi počitki bl bogouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.2.2008 12:29:12   
murkica
Zdravo punce.

Erin najprej lepa hvala za vabilo. Te dni sem tako zasedena, da samo preletim kar je kdo napisal, še posebaj pa velikokrat na forumu nosečk poiščem tebe in pa Kahlo, da vidim kako se vajine dve pikice razvijata.
Sicer nimam časa vsega brati (obljubim, da bom med vikendom nadoknadila)ampak vseeno sem zasledila, da ima Tinka rojstni dan, tako, da Tinka želim ti, da bi se ti uresničile vse male in velike želje(user posted image ) in da bi te v življenju vedno spremljala sreča in ljubezen.

Drugače pa sem jaz dobro. Malo preveč sem zaposlena, ker imam ta teden še predavanja in ful časa preživim tam, potem pa še delam tako da je urnik do daske zabasan. No seveda da ne bo pomote zvečer se vedno najde kakšna urca za user posted image  in za stiskanjem z dragim. Danes sem si celo privoščila en sprehodek po sončku, da si malo zbistrim glavo in razbremenim telo, da ne bom na koncu tedna zbolela od vseh naporov. Celo v trgovini sem že nakupila nekaj semen za vrt, pa še neke čebulce bom med vikendom kupila, ker kmalu bo že vse cvetelo in dišalo po rožicah. ( to mi je najlepši del pomladi, ko vse znova oživi user posted image ).

Nič zdej pa letim pečt princes krofe, da se bo dragi malo posladkal, ko bo prišel iz službe. Bodite pridne, veliko natipkajte, pa seveda se beremo.

Aja Erin: Ti kar malo preleži, pa ne se sekirat. Saj bo še veliko sončnih dni, sedaj pa moraš pač malo potrpeti, da bo vse v najlepšem redu z bebico. Pomisli tako, še malo pa boš po sončku lahkoo hodila skupaj s svojo pikico.user posted image

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.2.2008 13:05:44   
spelka12
Uf čvekice.
Najprej lepo po vrsti:
lunca - blup, blup, blup user posted image user posted image user posted image
stumfek moj ima pa 2 desni nogi. To se prav, če mojga in tvojga postaviva skup ma vsaka od naju en par.user posted image  Bi šlo?
tinkamiška vse najboljše za teeeee, vse najboljše za teeeeee, vse najboljše draga tinkamiška, vse najboljše za teeeeeeeeee......... tvoja Iza je res supersrčkana.user posted image
sonček, trinity in Se* naše bodoče poročene gospe, kaj če bi ve pol mal poročne albume delale na RR in slikce not limale, da vidim vaše prstane pa obleke pa sam obred pa.... mogoče še nas ostale zagrabi poročna mrzlica. Uf komej čakam, da se poročite. A bi ble pol me ostale lahko vaše virtualne priče? Zvlečete vaše prek kompjuter, ena od nas bo matičarka, ena bo nesla prstane, ostale bomo pa rožce metale. Pol bomo pa jokale, ko boste rekle DA, pol bo pa še ena skupna fešta user posted image user posted image .
Se opravičujem, mal me je zaneslo, sanjam user posted image .
KAHLO nosečka naša pa kako nisi vedela za našo stran? Sram naj te bo user posted image . Pa sej nismo zdržale brez tebe, skoz smo te pogrešale samo ti nisi nas.user posted image
Moram it, južna, ostalo pride po segedinuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.2.2008 13:11:42   
Serendipity
Alo čvekice!

Iii, kak je lepo brat naše borke!!!! user posted image  user posted image  Punce, super da ste sa nam pridružile! user posted image

tinkamiška - VSE NAJBOLJŠE ZA RD! Pa še, da malo zapojem zate: VseNajNaj user posted image

Za valentinčka, vam pošiljam pesem:  LoveIsInTheAir user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.2.2008 13:12:43 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
14.2.2008 13:17:20   
Serendipity
sonček, trinity in Se* naše bodoče poročene gospe, kaj če bi ve pol mal poročne albume delale na RR in slikce not limale, da vidim vaše prstane pa obleke pa sam obred pa.... mogoče še nas ostale zagrabi poročna mrzlica. Uf komej čakam, da se poročite. A bi ble pol me ostale lahko vaše virtualne priče? Zvlečete vaše prek kompjuter, ena od nas bo matičarka, ena bo nesla prstane, ostale bomo pa rožce metale. Pol bomo pa jokale, ko boste rekle DA, pol bo pa še ena skupna fešta .

user posted image  user posted image  

Zgučano!  In katera vloga bo tvoja?  user posted image  Matičar? Metalec riže?

Eto, moj album:   user posted image

user posted image       & user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
14.2.2008 13:22:40   
ledenka
tinkamiška user posted image  vse najboljše! dobrodošla v naš klub user posted image  veselih 34-letnic user posted image
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
14.2.2008 13:24:17   
stunfek
vsenajboljše tinkamiška! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
14.2.2008 13:24:36   
ledenka
Se*, kdaj imata pa vidva datum? pa ne morš nam spet blond slikc popat, no user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
14.2.2008 13:36:16   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, kdaj imata pa vidva datum? pa ne morš nam spet blond slikc popat, no user posted image user posted image user posted image  

user posted image  Sploh nisem opazila, da je blond user posted image  Eto, to pa Dragojević dela ....

user posted image   Boukše?

Mava pa zanjega maja ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
14.2.2008 13:44:30   
Erin
Love is in the air...lalala...kolk mi je to fajn komad...sem že čist pozabla nanj in romantiko...se je porazgubila ko smo jeseni preveč guncal...ampak imamo eno lepo posledicoooooooooooooo....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
14.2.2008 13:46:01   
Erin
Jest se javim da pridem na poročne večerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomagam pojest...itak zmer ful ostaneuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
14.2.2008 13:47:15   
ledenka
jaz pridem sam na torto user posted image  to itak vedno ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
14.2.2008 13:56:12   
spelka12
Se* lepa si. Zame ti si leeeeeepaaaaaa (poje Jan Plestenjakov).
Moja vloga na poroki? A imam lahko hrano in pijačo na fešti čez? To znam, matičarka ne bi bla, ker sem 100% ateist, riž raje skuham kot mečem, rožc pa ne maram.
murkica še tebi ena dobrodošlica. Ja kaj vam je pa erin oblubla, da ste vse na kup prišle? Kej dobrega, sladkega, dišečega, kaj za pojest, za popit.....? Lepo vas je spet prebirat.

valentinovga pri nas ne praznujemo, ne bo čokolade, posebne južne, svečk, plišastih igrač, lubčkov in objemčkov ker..... ga za danes zapuščam. Vsako leto 14 peljem prijateljico na tortico. GIRL POWER!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3598
14.2.2008 14:03:49   
KAHLO
Jaz bi tud prišla papcatttttttttttttttttttttttt.............zgleda da bo to počasi moj hobbyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se....ti si pa tam blizu mene doma, mi tud rečemo se zgučimo, ali pa nemo šla, ali pa neče statiuser posted image user posted image user posted image user posted image
meni je tak fajn kda v narečji kaj napišeš........škoda ka še nega ovih umlautof na tipkovnici bi moji u-ji bli švabski pa o-ji tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.2.2008 14:05:40   
KAHLO
user posted image Spelkica kako lahko rečeš da vas nisem pogrešala..............če pa ste kar na lepe zginle z bork enih in drugih, tam pr marcu jih že bore malo pznam!!user posted image  a aaa a pa še to, kmalu bo marec in bomo mogli toti tvoj pirh od piščeta pobarvat!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.