|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
15.2.2008 12:44:55   
ledenka
erin user posted image  hja, ti ze ve3s, kako je treba s kolom namignit, da se vse uredi tako, kot je treba user posted image  taprav sopek itd user posted image  ampak vino, a nisi brala une debate na ne pricakujemo user posted image  (se strinjam, en kozarcek na par mesecev NE skodi!!!) glavno, da je tebi pasalo! user posted image
beyba, super user posted image  dobrodosla spet med nami user posted image  samo, da je vse ok in da mala Pia (lustno ime) pridno rase user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
15.2.2008 13:55:22   
Erin
stunfek bo mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
15.2.2008 14:25:11   
spelka12
prvo kot prvo beyba čestitam za pio user posted image user posted image user posted image .
Sploh ne morem verjet, da je ta tema tako zaživela (erin hvala, ker si jih zbobnala vkup).
stumfek user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam nogavička naša user posted image user posted image , a pol bomo tetke malemu zoknčku? user posted image user posted image user posted image
Danes so pa res same dobre novice na forumu.
Mene so pa iz Gorenja klical, da je prišla kuhinja user posted image user posted image . Bom malo manj pri vas, ker bom mogla pucat user posted image .
Kako ste pa kaj ostale?
lunca a boš za vikend kej več pri nas? Miss U.
ajsika a ti pa kr corono z limeto? Se ti pridružujem pri tej kombinaciji user posted image
sonček33 še natanko 14 dni pa bomo marca user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
15.2.2008 14:45:35   
ledenka
štunfek user posted image user posted image user posted image  kolk je to lepo! zadnje čase pa je dosti lepih novičk tule pri nas user posted image user posted image user posted image  moramo bit bližje, da se še česa nalezemo user posted image  

špelči, kako gre špikanje? kdaj je prvi uz? pridno pij pirček, da boš zvalila lepa jajčka user posted image  

erin, ti pa se čuvaj! raje počivaj preveč kot premalo, očitno si še vedno preveč aktivna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
15.2.2008 14:59:17   
Erin
A ti opišem mojo aktivnostuser posted image user posted image user posted image

Večji del dneva preležim v postelji (spanje, kavč-TV) in presedim na stolu pred računalnikom, občasno se sprehodim po 45 kvadratnih metrih stanovanja, 30 min stanja za štedilnikom ko se kuha, 100x na dan grem na wc, pa 1x na dan po stopnicah dol in gor da grem po pošto (56 stopnic )...TO JE TO...user posted image Ne vem kako naj si vse skupaj sploh še zmanjšam...če pa ne bom vsaj malo migala pa ne bom mogla čez par  mesecev od doma in nazajuser posted image okej sedaj se smejem samo to zna bit problemuser posted image ...če do tega pride...zato pa poskušam vsaj 1x na dan te štenge zdelat...smola ne?

Ja tetke bomo malemu zokenčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
15.2.2008 15:03:46   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Stumfek, veliko uživanja v nosečnosti, malo kozlanja, veliko spanja in dobrega počutja, nič nihanja razpoloženja, nič zbadanja v jajčnikih in pritiskanja na mehur...  Pa kaj mi je pol sploh ne boš vedla da si noseča....

Uglavnem lepo nosečnost in vse kar spada zraven pa zdravo nogavičko oz. zdravega zoknčka kot je rekla spelka 12.user posted image user posted image user posted image

Erin maš da počivaš. Vem pa kako je če te ravno na jajčnike pritiska o. ne vm kaj počne sam jajčnik začne svinsko bolet, pa tut če spremeniš položaj nič ne pomaga...potem vstaneš, hodiš, sediš...pa saj vam je poznana zgodba, pa itak bo kmal konc, mimogrede bo tuki april, maj ,juni, julij...kjerkoli že ste....

Nisem vas še uspela prav brat ker me na šihtu grozno zajebava RR, sploh mi ne odpre vseh postov na strani, ali pa je kar prazna stran...Tko da sem danes v službi potem obupala nad njim pa bom vidla če mi bo popoldne mal ratal nadoknadit za nazaj...

lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
15.2.2008 15:21:48   
spelka12
ajsika špikanje gre super. Sem že pravi profi user posted image . Zjutraj se zbudim, v kopalnico, iglo na brizgo, popivnat vodice pa zdravilčka, zrak ven in špik, majčken auwa, pol pa vse še enkrat user posted image . Pa sploh nisem nič napihnjena tko kot prvič. 1 UZ imam pa v torek 19. Držte pesti, da bo velik jajčkov. Včerej sem hotla eno pivo spit, pa nimajo ta malih flašk in sem rajš en gin tonic. Dokler še nisem user posted image  ga še lahko a ne?
erin, tud mal ti nisem fouš. Vem, kak to izgleda in ni nič fajn. Sem nekje prebrala, da so ti dovolil kratke sprehode. A je to res?
štumfek pa pomoje od sreče doma joka k prava baba žaba user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
15.2.2008 15:32:12   
Erin
Ja od ponedeljka imam dovoljene kratke izhode...ampak dokler bo ta bolečina in špikanje bom kar doma.

Špelka ti si pa že pravi profi s temi inekcijami...itak da držimo pesti 19, kaj sploh sprašuješ buča...sej veš da boš prava kokoška ko boš mela tolk jajčkovuser posted image boš lahko žrebala potem katerega naj izberejo za tistega srečneža ki te bo osrečeval skozi življenjeuser posted image ...ali bosta 2? Že kaj premišljuješ o tem?user posted image

Mimogrede, sem včeraj kar lačna postala ko ste debatirali o tvojem piščetu pa jajčkih....samo nisem hotela nič rečt, ker si bila že čisto prečuser posted image user posted image user posted image ej rima se....user posted image ...don't worry bomo druga jajčka napadl za veliko noč, ne tvojegauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
15.2.2008 15:34:32   
spelka12
definitivno bosta 2 ( no 2 v prvi nosečnosti, pol pa še kakšen a neuser posted image ).
Pa hvala, ker skrbiš za mojega jajčka. Revček včerej po tem, ko mu je KAHLO nonstop grozila sploh ni več hotu ven iz lupine. Se mi je celo oč skrival.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
15.2.2008 15:37:41   
Erin
Bejž bejž..kaj pa če je le spal...lej kako dans spet skače...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
15.2.2008 20:55:48   
Erin
Babeeeeeeeeeeeeee...žabeeeeeeeeeeeeeeeee...user posted image

Kje se skrivate? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
15.2.2008 21:42:38   
trinity22
tukaj .......

sem komaj prebrala za včeri in danes, tolk ste naklepetaleuser posted image user posted image

No, jaz vas seveda z veseljem sprejmem za virtualne priče, družice ... vloge si same razdelite, jest pa pit pa lahko vse prideteuser posted image user posted image user posted image

Spelka ti ap tole res že obvladašuser posted image user posted image , bom navijala 18. da bo čim več jajčkuser posted image user posted image user posted image

Tudi za vse ostale držim pesti in navijam in vam privoščim čimprej magični črtici.

Vse, ki pa že čuvate svoje pikice, za vas pa veliko počitka in malo slabosti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
15.2.2008 22:25:09   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Bejž bejž..kaj pa če je le spal...lej kako dans spet skače...user posted image

Ne, ne ni spal. Sem mu oblubila eno pohotno zajklo če pride ven in glej ga zlomka, zdej pa neče nehat skakat. user posted image user posted image user posted image
Gledam tvoj album in nič novega user posted image , a nas ne boš več razveseljevala s tvojmu bušijam in striptizom?
luuuuuuuunnnnnnnnaaaaaa kaki izgovor imaš pa danes, da se nam ne javiš?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
15.2.2008 22:34:33   
polaris
Ojla babežabe, kako kaj? Ste se končno počasi prebudile?

Sem ful vesela za Beybo in njeno malo Pio, pa seveda za Stumfeka in njenega malega zokenčka user posted image user posted image user posted image Same lepe novičke. Super ste to zrihtale punce, pridemo kmalu za vami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
15.2.2008 22:38:54   
spelka12
polaris a bova dons tud kako rekli? Po TV-ju je tuga, radia nimam, dedec mi je ušu na pir.....skratka časa na pretekuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
15.2.2008 22:41:22   
polaris
Seveda da bova. Na TV res ni nič pametnega, sva pa danes gledala ful dober film (Neustrašna - The brave one), je bil našponan k struna. Si ga gledala?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
15.2.2008 22:47:56   
spelka12
Np. Prvič slišim. Si pa pod ta naslov predstavljam Ramotko (rambo sam v ženski izvedbi).user posted image
Mam pa še Ameriški gangster za pogledat. Clooney-njamy. smijlikicedislineobpogledunaclooneyauser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
15.2.2008 22:50:50   
polaris
user posted image user posted image user posted image pa smo spet pri Georgiju,...  No, v tem primeru je bila Fosterca.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
15.2.2008 22:55:39   
spelka12
Ups, ja zdej morm pa na žalost it, dragi je predčasno nazaj. Matrvola, ko jih rabiš jih ni ko pa ne, so pa prehitr doma. Dedci.
Nočko

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
15.2.2008 22:56:10   
polaris
pa pa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
16.2.2008 8:35:39   
polaris

Jutro dobro babežabe, coffee time user posted image

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.2.2008 10:09:32   
spelka12
kofee time. A ma kera še rogljiček za zraven?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
16.2.2008 10:52:29   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

kofee time. A ma kera še rogljiček za zraven?

Za to si ti zadolžena... pa imam občutek, da si mal pšozabla na svoje dolžnosti user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
16.2.2008 12:10:45   
spelka12
user posted image user posted image user posted image
Evo lunca, nisem pozabila na dolžnosti.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.2.2008 20:08:31   
trinity22
njami, kake lušte znate ve nardit, tole bi tud zdajle za večerjo pasalo ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.