Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 12:44:55
|
|
|
|
ledenka
|
erin hja, ti ze ve3s, kako je treba s kolom namignit, da se vse uredi tako, kot je treba taprav sopek itd ampak vino, a nisi brala une debate na ne pricakujemo (se strinjam, en kozarcek na par mesecev NE skodi!!!) glavno, da je tebi pasalo! beyba, super dobrodosla spet med nami samo, da je vse ok in da mala Pia (lustno ime) pridno rase
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 13:55:22
|
|
|
|
Erin
|
stunfek bo mamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 14:25:11
|
|
|
|
spelka12
|
prvo kot prvo beyba čestitam za pio . Sploh ne morem verjet, da je ta tema tako zaživela (erin hvala, ker si jih zbobnala vkup). stumfek iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam nogavička naša , a pol bomo tetke malemu zoknčku? Danes so pa res same dobre novice na forumu. Mene so pa iz Gorenja klical, da je prišla kuhinja . Bom malo manj pri vas, ker bom mogla pucat . Kako ste pa kaj ostale? lunca a boš za vikend kej več pri nas? Miss U. ajsika a ti pa kr corono z limeto? Se ti pridružujem pri tej kombinaciji sonček33 še natanko 14 dni pa bomo marca
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 14:45:35
|
|
|
|
ledenka
|
štunfek kolk je to lepo! zadnje čase pa je dosti lepih novičk tule pri nas moramo bit bližje, da se še česa nalezemo špelči, kako gre špikanje? kdaj je prvi uz? pridno pij pirček, da boš zvalila lepa jajčka erin, ti pa se čuvaj! raje počivaj preveč kot premalo, očitno si še vedno preveč aktivna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 14:59:17
|
|
|
|
Erin
|
A ti opišem mojo aktivnost Večji del dneva preležim v postelji (spanje, kavč-TV) in presedim na stolu pred računalnikom, občasno se sprehodim po 45 kvadratnih metrih stanovanja, 30 min stanja za štedilnikom ko se kuha, 100x na dan grem na wc, pa 1x na dan po stopnicah dol in gor da grem po pošto (56 stopnic )...TO JE TO... Ne vem kako naj si vse skupaj sploh še zmanjšam...če pa ne bom vsaj malo migala pa ne bom mogla čez par mesecev od doma in nazaj okej sedaj se smejem samo to zna bit problem ...če do tega pride...zato pa poskušam vsaj 1x na dan te štenge zdelat...smola ne? Ja tetke bomo malemu zokenčku
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 15:03:46
|
|
|
|
beyba
|
Stumfek, veliko uživanja v nosečnosti, malo kozlanja, veliko spanja in dobrega počutja, nič nihanja razpoloženja, nič zbadanja v jajčnikih in pritiskanja na mehur... Pa kaj mi je pol sploh ne boš vedla da si noseča.... Uglavnem lepo nosečnost in vse kar spada zraven pa zdravo nogavičko oz. zdravega zoknčka kot je rekla spelka 12. Erin maš da počivaš. Vem pa kako je če te ravno na jajčnike pritiska o. ne vm kaj počne sam jajčnik začne svinsko bolet, pa tut če spremeniš položaj nič ne pomaga...potem vstaneš, hodiš, sediš...pa saj vam je poznana zgodba, pa itak bo kmal konc, mimogrede bo tuki april, maj ,juni, julij...kjerkoli že ste.... Nisem vas še uspela prav brat ker me na šihtu grozno zajebava RR, sploh mi ne odpre vseh postov na strani, ali pa je kar prazna stran...Tko da sem danes v službi potem obupala nad njim pa bom vidla če mi bo popoldne mal ratal nadoknadit za nazaj... lp
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 15:21:48
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika špikanje gre super. Sem že pravi profi . Zjutraj se zbudim, v kopalnico, iglo na brizgo, popivnat vodice pa zdravilčka, zrak ven in špik, majčken auwa, pol pa vse še enkrat . Pa sploh nisem nič napihnjena tko kot prvič. 1 UZ imam pa v torek 19. Držte pesti, da bo velik jajčkov. Včerej sem hotla eno pivo spit, pa nimajo ta malih flašk in sem rajš en gin tonic. Dokler še nisem ga še lahko a ne? erin, tud mal ti nisem fouš. Vem, kak to izgleda in ni nič fajn. Sem nekje prebrala, da so ti dovolil kratke sprehode. A je to res? štumfek pa pomoje od sreče doma joka k prava baba žaba .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 15:32:12
|
|
|
|
Erin
|
Ja od ponedeljka imam dovoljene kratke izhode...ampak dokler bo ta bolečina in špikanje bom kar doma. Špelka ti si pa že pravi profi s temi inekcijami...itak da držimo pesti 19, kaj sploh sprašuješ buča...sej veš da boš prava kokoška ko boš mela tolk jajčkov boš lahko žrebala potem katerega naj izberejo za tistega srečneža ki te bo osrečeval skozi življenje ...ali bosta 2? Že kaj premišljuješ o tem? Mimogrede, sem včeraj kar lačna postala ko ste debatirali o tvojem piščetu pa jajčkih....samo nisem hotela nič rečt, ker si bila že čisto preč ej rima se.... ...don't worry bomo druga jajčka napadl za veliko noč, ne tvojega
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 15:34:32
|
|
|
|
spelka12
|
definitivno bosta 2 ( no 2 v prvi nosečnosti, pol pa še kakšen a ne ). Pa hvala, ker skrbiš za mojega jajčka. Revček včerej po tem, ko mu je KAHLO nonstop grozila sploh ni več hotu ven iz lupine. Se mi je celo oč skrival.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 15:37:41
|
|
|
|
Erin
|
Bejž bejž..kaj pa če je le spal...lej kako dans spet skače...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 20:55:48
|
|
|
|
Erin
|
Babeeeeeeeeeeeeee...žabeeeeeeeeeeeeeeeee... Kje se skrivate?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 21:42:38
|
|
|
|
trinity22
|
tukaj ....... sem komaj prebrala za včeri in danes, tolk ste naklepetale No, jaz vas seveda z veseljem sprejmem za virtualne priče, družice ... vloge si same razdelite, jest pa pit pa lahko vse pridete Spelka ti ap tole res že obvladaš , bom navijala 18. da bo čim več jajčk Tudi za vse ostale držim pesti in navijam in vam privoščim čimprej magični črtici. Vse, ki pa že čuvate svoje pikice, za vas pa veliko počitka in malo slabosti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:25:09
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Bejž bejž..kaj pa če je le spal...lej kako dans spet skače... Ne, ne ni spal. Sem mu oblubila eno pohotno zajklo če pride ven in glej ga zlomka, zdej pa neče nehat skakat. Gledam tvoj album in nič novega , a nas ne boš več razveseljevala s tvojmu bušijam in striptizom? luuuuuuuunnnnnnnnaaaaaa kaki izgovor imaš pa danes, da se nam ne javiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:34:33
|
|
|
|
polaris
|
Ojla babežabe, kako kaj? Ste se končno počasi prebudile? Sem ful vesela za Beybo in njeno malo Pio, pa seveda za Stumfeka in njenega malega zokenčka Same lepe novičke. Super ste to zrihtale punce, pridemo kmalu za vami
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:38:54
|
|
|
|
spelka12
|
polaris a bova dons tud kako rekli? Po TV-ju je tuga, radia nimam, dedec mi je ušu na pir.....skratka časa na pretek
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:41:22
|
|
|
|
polaris
|
Seveda da bova. Na TV res ni nič pametnega, sva pa danes gledala ful dober film (Neustrašna - The brave one), je bil našponan k struna. Si ga gledala?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:47:56
|
|
|
|
spelka12
|
Np. Prvič slišim. Si pa pod ta naslov predstavljam Ramotko (rambo sam v ženski izvedbi). Mam pa še Ameriški gangster za pogledat. Clooney-njamy. smijlikicedislineobpogledunaclooneya
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:50:50
|
|
|
|
polaris
|
pa smo spet pri Georgiju,... No, v tem primeru je bila Fosterca.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:55:39
|
|
|
|
spelka12
|
Ups, ja zdej morm pa na žalost it, dragi je predčasno nazaj. Matrvola, ko jih rabiš jih ni ko pa ne, so pa prehitr doma. Dedci. Nočko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 15.2.2008 22:56:10
|
|
|
|
polaris
|
pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 8:35:39
|
|
|
|
polaris
|
Jutro dobro babežabe, coffee time
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 10:09:32
|
|
|
|
spelka12
|
kofee time. A ma kera še rogljiček za zraven?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 10:52:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 kofee time. A ma kera še rogljiček za zraven? Za to si ti zadolžena... pa imam občutek, da si mal pšozabla na svoje dolžnosti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 12:10:45
|
|
|
|
spelka12
|
Evo lunca, nisem pozabila na dolžnosti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 16.2.2008 20:08:31
|
|
|
|
trinity22
|
njami, kake lušte znate ve nardit, tole bi tud zdajle za večerjo pasalo ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.