|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
30.1.2008 18:25:41   
Erin
No ti zagotovo nisi strašljiva..meni si taka faca da bi se te težko ustrašlauser posted image

Zakaj pa si ne narediš testa iz kartona?? Samo bi ga samo ženske zastople...Pa težko bi sedela v njem....ah, ti bod kar nuna...

pokvarjenauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.1.2008 18:27:51   
Erin
Vidiš znak...

Dans bodo na kraju zločina nune imele glavno vlogo...mamoraš bit nuna noooooooooooooo

pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.1.2008 18:28:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

...ah, ti bod kar nuna...

pokvarjenauser posted image

Ja noooo.... To bi ti res pasalo!  user posted image  Tudi, če ti ne potegne. BI bila taka, le da ne bi ne-ne kazala. Ampak, bi vso feršterkarijo pod haljo skrivala...  user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.1.2008 18:30:19   
LuNa73
se* kaj pa jaz ko sem gledala eno grozljivko, ko je klovn igrača ubiju... uuuu pišuka, sem se zdejle spomnla.... user posted image  ta IT pa sem jst gledela dvakrat...da sem sploh razumela v čem je fintauser posted image user posted image

Šit, da bom pa moj 2000 post pisala o grozljivkah pa si nisem mislna.... evo prej mal groze, zdej pa zabava:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.1.2008 18:32:53   
Erin
LuNa -čestitke za 2000!user posted image user posted image user posted image

Ps. Bod nuna...sej veš...pokvarjenauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.1.2008 18:33:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

se* kaj pa jaz ko sem gledala eno grozljivko, ko je klovn igrača ubiju... uuuu pišuka, sem se zdejle spomnla.... user posted image  ta IT pa sem jst gledela dvakrat...da sem sploh razumela v čem je fintauser posted image user posted image

Šit, da bom pa moj 2000 post pisala o grozljivkah pa si nisem mislna.... evo prej mal groze, zdej pa zabava:

Ma meni še zdaj ne vleče poanta user posted image

IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JUUUPIII!!!! Zdaj si pa car! Jaz pa veselo klofan za tabo. Še okoli 700 postov.. Pa ka si ti noura? Kolko pa ti klepečeš! user posted image  Prava klepetka si.

Igrača ubijala klovna ali klovn igračo? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.1.2008 18:35:11   
LuNa73
No kje so ploski pa čestitke...pa prepevanje, pa ognjemet???? user posted image
Pišuka babe...ste me narežale... čist zares user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak tale z nuno.... tapokvarjeno pa... uh, me kr zatrese nooooooo.... pa ne morte bit take no, pa me v nuno oblečt.... tapokvarjeno seveda... itak me bega sam tale tapokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.1.2008 18:36:46   
Serendipity
Ps. Bod nuna...sej veš...pokvarjena

user posted image  user posted image   user posted image

Viš? To ti je usojeno!    user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.1.2008 18:36:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ma meni še zdaj ne vleče poanta user posted image

IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JUUUPIII!!!! Zdaj si pa car! Jaz pa veselo klofan za tabo. Še okoli 700 postov.. Pa ka si ti noura? Kolko pa ti klepečeš! user posted image  Prava klepetka si.

jah, za vzgled si me vzam, a ne???? Ker men je vzgled Erin... user posted image user posted image user posted image

Igrača ubijala klovna ali klovn igračo? user posted image

igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.1.2008 18:38:30   
LuNa73
No, ka smop zdej zaključle???? Jst  ne bom nič za pusta.... Kaj boš ti, Se?user posted image

Ampak mogoč bi bla pa pingvin user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.1.2008 18:39:05   
Serendipity
igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš?

Skoraj. Ne moreš podrobneje razložit?

Sem si te že vzela za vzgled. Zato bom pa nuna. Tapokvarjena. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
30.1.2008 18:44:22   
Erin
Punce odhajam...

zapuščam svoj prestol za računalnikom...testosteron me podi stranuser posted image user posted image user posted image

Sej si pišemo ..papaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3262
30.1.2008 18:45:39   
LuNa73

igrača klovn je ubijala... al pa..igračaklovn... kapiš?

Skoraj. Ne moreš podrobneje razložit?

Sem si te že vzela za vzgled. Zato bom pa nuna. Tapokvarjena. user posted image

Ja ena igračaklovn je ubijala.... je bla pa to igrača od ene punčke ki je umrla... in dokler niso groba našl pa dol zadekal (je bla grobnca), je pač ta klovn delu sranje-grdo-grozljivouser posted image . Pustma zdej to.

No, se vrnma k nunam... lej otroc majo o nunah lepo mnenje.. dej jim to mnenje ne pokvar user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
30.1.2008 18:48:35   
Serendipity
Uh, ta testosteron! user posted image  Ne ve, da beta HCG rabi svoj računalnik?

Uživaj user posted image

LuNa - hm...saj vem, da ne boš nič, ampak, kaj pa če bi bila, bi pa res lahko bila nekaj takega - user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
30.1.2008 18:53:49   
LuNa73

LuNa - hm...saj vem, da ne boš nič, ampak, kaj pa če bi bila, bi pa res lahko bila nekaj takega - user posted image

se* ni pasa, ki bi okol in okol mene prišu... če pa bi že, pol bi pa izgledala kot šunka v ovoju user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
30.1.2008 18:58:08   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  

Jaaz neeee mooreeem veeeeeč.

Eto, zdaj pa je kar je. user posted image  Le kdo bo to pucal...

ps: kaj pa spidergirl? user posted image

A veš, da so mi predlagali naj bom ninja... Ampak ne vem, od kod jim ta ideja? Mater, kakšo sliko jim jaz sploh dajem, da jim pokajo takšne ideje user posted image

pps: Kaj pa to? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.1.2008 18:59:59 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
31.1.2008 10:16:50   
ledenka
dobro jutro!

user posted image  

a ve boste pustovale? hja, če bo sreča, bom ravno za pusta na laparo user posted image  se lahk v bolnika našemim user posted image  bom danes zvedla in poročam!

a je dans kak nizek pritisk al kaj, me neki glava tišči, pa že 3 kofeinske doze sem spila user posted image  delat se mi seveda ne da, pa bo treba user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3267
31.1.2008 14:10:23   
ledenka
kot predvideno - za pusta bom v bolnici, tko da če srečate maškaro-bolnika, je velika verjetnost, da sem to jaz user posted image  ampak vsaj nekaj se premika, juhuhu!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
31.1.2008 14:13:58   
Erin
Dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - bom mislila nate in držala pestiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
31.1.2008 14:14:50   
LuNa73
ajsi... boš žaba...napihjena žaba user posted image user posted image user posted image  drug dan pa... jamrajoča baba, ko te bojo rame boleleuser posted image . Ko se jst spomnem... k sem celi dan tuhtala, ka sem jst delala na operacijski, da me rame bolijo... pa če sem jim tok pridno asistirala al kaj... no, pa so mi hit povedal kje je vzrok teh bolečin...
Ajsi, sam veš kaj... boma mele pa obe tri okraske na trebuščku user posted image

ooooooooooo Erin... sem se nekej spomnla... kaj pa če bi bla za pusta zdej ti seksualna manijakica.... user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
31.1.2008 20:21:26   
spelka12
Ja, ja vem, dolgo me ni blo. A ste kaj zrasle v tem času? Vse ste zamenjale avatar - spet! samo jaz še vztrajam. Že za prvega sem se en mesec mučla da mi je uspelo in mi je za tegale energije zmanjkal. Vsaj mimo mene ne morte user posted image .
Lunca a imaš še sexy frizurco? Nč se nisem hecala glede službe in RR-ja. Pa še tolk so nas z delom zasuli, da je javljanje nemogoče. A ti je še slabo? Upam, da si že boljš. Vidim, da se ti je bumbum javila. A si ji povedala, da jo mučos pogrešamo?
ajsika dobila z.s. dobro opravi bo pa kava drugič. Vela?
erin vidim, da je bebica že v četrti slikici user posted image
pikica36 sem vedela, da ti je uspelo user posted image user posted image user posted image . Čestitam punca.
mani2 dobrodošla. A je tvojmu uspel prepričevanje? A bo februarja user posted image  al ne bo? user posted image
ajsika da nista moj pa tvoj dvojčka? Moj bi samo takrat ko ni treba al pa ko je že prepozno user posted image . Danes sem na vrhuncu ovulacije, vse fino vse fajn on pa na hokeju user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   in pol zgledam tukole user posted image .
Se* piješ? in to brez nas? Ti, ti. No sej itak piva ne maram, bom pa kaj druzega naročila. 4.2. se nama pa bliža a ne? še 4 dnevi. Kdaj pa imaš pregled? jaz ga imam ob 14.30.

No kaj boste za pusta? Jest bom zajkla ( ne una playboyova ampak una ta zaresna ) moj bo pa zajc, pol bova pa skoz se.....hm se opravičujem hopsala kot zajca user posted image user posted image user posted image . Eni kolegi so se že ful dolg časa nazaj napravil v segedin user posted image user posted image  - polulala sem se ko sem jih vidla res. Na delovnega pajaca so si nalimal in našil zelje, okol vratu so si navezal suh meso in klobase, v rokah so imel kuhalnice in na glavi namesto klobuka pokrovke.
Jaojaojao meni, tolk me razganja dedca pa nikjer.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 31.1.2008 20:23:26 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
31.1.2008 20:27:35   
LuNa73
špelči, ne mi pobegnat..jst sem tu...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
31.1.2008 20:29:16   
spelka12
Tolk napišem in pozabim na najpomembnejšo stvar. Luna draga, predraga moja baba žaba čestitke za 5 zvezdic user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa če bi bila za pusta zvezdica?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
31.1.2008 20:34:05   
LuNa73
Špelči, pa kok so ti prepovedal na RR????? Pa a so čist smotani al kaj???user posted image  Kdo pa jim je povedu, da ti zahajaš sem???user posted image  Res bi rada vedla no... K pa so tut smotani... pa nas tu mučjo, ko tebe gor ne pustijo... dej nared se anonimno, pa po mizi udar pa red nared....

evo moja frizurca trenutno ni sexi - sej bolniki nikol ne zgledajo sexiuser posted image  Pišuka, sem prejle mogla nest nekej podnujno nujno na pošto... pa sem se tam v špegu pogledala.... pa sem se sama sebe tok ustrašla... sem misla da je maškara-žeuser posted image

Hvala za čestitke... Pa dej mi povej, a se teb tud zdi da tok klepetam????user posted image  A, nda ne....user posted image  Me je ena en mal narobe ocenla, a ne? user posted image

Pa dej ti mal radirko prim v roke... pa ko bo tvoj spal, mu mal po možgančkih zradiri hokej... pol pa svinčnik al pa kr flumaster ta alkoholen vzam pa napiš - sex sex sex user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
31.1.2008 20:35:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ja, ja vem, dolgo me ni blo. A ste kaj zrasle v tem času?

No, KONČNO!!!! Smo te že zeeelooooo pogrešale! Jaz sem. Za dobre 3 mm. V širino pa domnevam da na žalost zopet rastem .... user posted image

Danes sem na vrhuncu ovulacije, vse fino vse fajn on pa na hokeju user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   in pol zgledam tukole user posted image .

Aha! A zato si se nam KONČNO javila? user posted image   BTW Welcome to the club!

Se* piješ? in to brez nas? Ti, ti. No sej itak piva ne maram, bom pa kaj druzega naročila. 4.2. se nama pa bliža a ne? še 4 dnevi. Kdaj pa imaš pregled? jaz ga imam ob 14.30.

Ob pol osmih mora bit moj tam za darovanje. Potem pa ob pol enajstih zopet jaz. Mi je kar slabo, ko se spomnim.

No kaj boste za pusta? Jest bom zajkla ....
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Jaz tudi! Sem danes vuha dobila in repeka, pa je to to. Ne da se mi več. Za v službo bo ok. Za doma si bom pa samo ušeska gor pustila, pa se bomo zajkljali. Hehehe, v sanjah....
Ej, moj mi je danes ''očital'', globoko dihanje v spanju.... user posted image  user posted image  Khm.. zgleda, da me ponoči obiskuje v sanjah en tak fejsten pojbič... 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.