|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
29.1.2008 15:27:55   
LuNa73
Hm, kam bi pa ti mene mrknila???? user posted image  To bi pa jst rada vidla user posted image  pa vedla tud...

Erin, zresnila???? A se ti zdi??? Mogoč je edin problem v tem, da se mi samo s sabo ne da tok menit... pa se zabavam na drugačen način user posted image user posted image . je pa nekej res... če pa ni več tolk cajta odkar sem v službiuser posted image . Pa nekak se časovno ne najdemo več tu gor tolk pogosto... sej pa ko se, pol pa itak sekamo take, da je joj.... se kr iskriuser posted image  No, sej pa važn je, da si najdemo še kaki dan v tednu, ko se nekak prkobacamo tu gor... pa je pestro. user posted image  Sej je boljša kvaliteta kot kvantiteta, a ne? user posted image
sam se grem zdejle mal zamislt pa razmislt, zakaj sem tok resna postala... resuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.1.2008 15:30:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

P.S.: Iskrene čestitke ob napredku osebnostnega razvojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera pa je osebnostno razvila? user posted image user posted image

Se* dober avatar... ampak očitno me nisi slišala prej... žabe so kul user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 29.1.2008 15:33:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.1.2008 15:36:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

P.S.: Iskrene čestitke ob napredku osebnostnega razvojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera pa je osebnostno razvila? user posted image user posted image   Moja malenkost.

Se* dober avatar... ampak očitno me nisi slišala prej... žabe so kul user posted image

babe žabe, a ne? user posted image  

Eh, kam bi te mrknila -  na kavo, a ne? user posted image  Jaz se s tabo ne bi borila. Ti hodiš na pilates. Se ne upam.

user posted image nekaj takega mi je bole prisrčno... Ampak, neee...I'm gonna be sexy & cool.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.1.2008 15:39:22   
LuNa73
Se*, ampak iz kot pa je lahk Erin razbrala, da si osebnostno se razvila?user posted image user posted image  Jaz bolj kot berem, manj najdem, kaki razvoj - tvoj. Daj Erin, me malo razsvetli in posvetli user posted image user posted image user posted image .

se* a mi poveš kaj temu žabonu manjka??? Sej je pa kul user posted image  pa še seksi... lej kake učke ma...kaki pogled... vav...čist seksi user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.1.2008 15:44:26   
Serendipity

Se*, ampak iz kot pa je lahk Erin razbrala, da si osebnostno se razvila?user posted image user posted image  Jaz bolj kot berem, manj najdem, kaki razvoj - tvoj. Daj Erin, me malo razsvetli in posvetli user posted image user posted image user posted image .

se* a mi poveš kaj temu žabonu manjka??? Sej je pa kul user posted image  pa še seksi... lej kake učke ma...kaki pogled... vav...čist seksi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se ne družiš ti malo preveč s svojim user posted image ? Ha ha ha

Ma nazaj, sem pisala o...eh, preberi si...se mi ne da delati obnove user posted image  Nekaj sporočilc nazaj. Razlagala sem o angelčkih in šuhih. Pa simboliki. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.1.2008 19:26:04   
ledenka
pa sem nazaj iz Makedonjata user posted image  prezivela sem, se par dni me bo zeblo, je blo tam fuuuul mrzlo, pa kak post al pa sadni dan moram nardit, pa bo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.1.2008 20:24:52   
Serendipity
Juuupiii! user posted image user posted image user posted image Končno bodo kaviceeeee!

Dobrodošla nazaj!  user posted image

No, da te nekaj pogreje: user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.1.2008 20:29:38   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa en velik hjuggggg for ju user posted image user posted image user posted image . A ste se dans odločle, da mi pšolepšate dan s svojo prisotnostjo?????? user posted image user posted image  Po moje sem jst kr zbolelaaaa od nekofeina tule na RR.
Kak je blo v Makedonata? Padle odločitve? Itak pa ne vem, zaka si ti sploh rinla tja???? Pa nas klele same pustilauser posted image user posted image user posted image
Tak špelka, lupitka in pikapoka.... še vas naj mal zbezam vun... zdej si predstavlite da ste črički...jst vas pa z uno palčko ven bezam.... user posted image

se* tale moj avatar je pa rav bil narejen po počutju user posted image .

Polaris, a bi prosim mal prej prišla dans gor? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.1.2008 22:06:57   
polaris

Polaris, a bi prosim mal prej prišla dans gor? user posted image

Ja ja, sem že tukaj, sem morala še mal za nataliteto Slovencev poskrbet user posted image . LuNči, si bila danes na pilatesu? Jaz nisem mogla ker me še vse boli, ko se našponam, grem pa vjetno jutri.

Ledenka WELCOME. Kako si se kaj imela?

P.S. luštni avatarčki - očitno pri obema po počutju user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.1.2008 8:58:44   
pikica36
hoj stare borke! mislim..... tk čvekate.... da js sploh pojma nimam kje ste , kaj ste.... kaj niste... v glavnem  čist user posted image user posted image   user posted image

vseeno, mejte se fajnuser posted image se še kaj pišemo

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.1.2008 10:04:52   
ledenka
user posted image

jutro! hitra kavica, moram naprej delat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.1.2008 10:06:02   
LuNa73
ob dobri kavici paše tud čvek :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.1.2008 11:01:10   
Erin
jutrooooooooooooooooo

kavica je v roki, rit na kavču, gremoooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.1.2008 11:03:36   
LuNa73

jutrooooooooooooooooo

kavica je v roki, rit na kavču, gremoooooooooouser posted image user posted image

kam? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.1.2008 11:16:37   
Erin
am...em...am....jaaaaaaaaaaaaaaa......po RR vohljat kaj je novega...user posted image

Pišuka, a veš LuNa da mam samo do jutri pogodbo še pa so mi zadnjič rekli da mi bodo podaljšali bolniško...a to pomen da mi bodo pogodbo tud...čist sem zbegana...bi blo fajn da jih pokličem ali me vn mečejo al sem še not...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.1.2008 11:20:33   
LuNa73
Erin, veš da ne vem kako je  s tem... dej pejt mal tja na zakonodajo na partnerskih pogledat... tu ti pa ne morem pomagat. Pa poklič jih v službo, pa vpraši. Upam, da so stavri tak, da bojo za tebe vrei.

Ej, a veš, da mi nis včeri odgovorila, na kak način sem se umirila user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.1.2008 11:30:49   
ledenka
cveke user posted image  

na hitro poročilo o Makedonjata - do kislega mleka nisem prisla user posted image  bi ga lahk kupla v trgovini, pa to ni tapravo. cene so v restavracijah bistveno nižje ko pr nas, v trgovinah pa nekje glih user posted image  kako preživijo, mi ni jasno. manjka jim čut za čistočo, vsepovsod kupi smeti... pa tako malo je pravzaprav treba. da o potepuških mačkah in psih ne govorim, se mi je srce trgalo... user posted image  sicer pa se vidi, da se ful vlaga in to, čez nekaj let bo morda kaj boljše. sicer glede na to, da je bilo tud pred 20 leti tudi ful nastlano, ne vem, no. miselnost je treba spremenit, za to pa je treba marsikaj nardit...

no, kolkrkol, preživela sem, kak teden bom bolj vegetarjansko usmerjena user posted image  škodlo mi definitivno ne bo user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.1.2008 11:32:34   
Erin
Ma tko, nimaš več tko "divjih"(v dobrem smislu) odgovorov da bi ob njih farbo v lička dobivala...user posted image Pa tudi tko na splošno...kot bi se spremenila v sebi...odrasla si...user posted image

ali pa samo tvoj tako uspešno skrbi zate?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.1.2008 11:42:08   
LuNa73
Ajsi, jah, pol pa ko prideš domu, vidiš kak je vse lepo in čisto user posted image . Pa kva si ti sploh tam delala??? Mislim zakaj si bla ti sploh tam? user posted image

Erin, pišuka, a veš da pa jst zdejle farbam... a sem res bla tok divja???user posted image user posted image  Vem, da sem se parkrat razpetelinla... še posebej tam, ko so si po materičnih vratovih štrkale not celi dan, pa krvavele... user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa... sej bi še kako analizo nardila, sam kaj ko ni več zanimanja user posted image .

Tole glede odraslosti, pa se bova še mal pomenli user posted image ... jaz sem že skoz odrasla, sam očitno si ti šele zdej to opazla, ko si nosečka... sej veš, hormoni pa tak user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.1.2008 11:53:39   
pikica36
hm......... Luna .... mogoče pa teb hormoni nagajajo?user posted image user posted image user posted image

sumljiva si mi!!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.1.2008 11:54:59   
LuNa73
o pikica...in na kaj sum leti??? user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.1.2008 12:16:45   
LuNa73
a mi lohk kira pomaga še teh 15 postov naklofat, ki mi jnih manjka, da dobim peto zvezdico?user posted image user posted image  A gumba uredi, nimam več al kak? mi ni ratal zadnga posta uredit, da bi tole dopisala...

pikica, če sem ti sumljiva na kak sumljiv način.... veš pr nas se igramo trenutno igrico: brez dela ni jelauser posted image user posted image

aha, zdej pa je ta ikona...prej je pa nekam mrknila user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.1.2008 13:20:39   
ledenka
jaz sem taaaak zaspana user posted image  

lunči, a zaj, ko nas ma že nekaj 4 zvezdice, hočeš bit neki posebnega in jih met 5 user posted image  ja ja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.1.2008 16:53:26   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem taaaak zaspana user posted image  

lunči, a zaj, ko nas ma že nekaj 4 zvezdice, hočeš bit neki posebnega in jih met 5 user posted image  ja ja user posted image user posted image user posted image  

ja! si mi fouš! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pišuka, a veš, da se mi zdi, da sem te štir kr hit dobila... tale tapeta pa se mi izmika in izmika user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.1.2008 17:03:00   
Serendipity
Hm... punce, kaj naj bom pa jaz za pusta hrusta?

Ma si že belim glavo nekaj dni. Nekaj rabim za službo, ker je pač taka navada tam, meni se pa niti ne sanja kaj naj bom user posted image  Tršica?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.