|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
31.1.2008 21:18:51   
sonček33
Joj Luna da nauš kej huda - jaz včasih mal preveč upam rečt. Itak da jo zae...no jaz jo kdaj kakšen teden tudi ne...lenoba me daje v tej smeri :) 

Ja, sej vem...kakšen post na dan...bi res šlo...oblubm

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
31.1.2008 21:23:01   
LuNa73
sončece zlato... ko sem jst huda udarim po miziuser posted image ... hvala bogu da vprašaš.. sej jst pa bi mogla smajleke nalepit... ti se sam nč bat, pa vse vpraši, če mi bo kej tak tak... pol bom jst že povedala user posted image

Kdaj maš pa zdej ti nasledno seanso?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
31.1.2008 21:25:11   
sonček33
upam da že dons

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
31.1.2008 21:25:51   
sonček33
Aja, ti si mislila postopekuser posted image - konec marca se začnem špikat :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
31.1.2008 21:28:45   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj je zdej pomenl tole - upam  da že donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj sem se zdejle spomnla... pišuka, če neb mela dolih pošlihtane... bohve kak dolg bi bla še brez S****, ko bi si bogi revež pot utiru do užitkov.... user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
31.1.2008 21:58:54   
polaris
Čao klepetulje, zdaj pa ste me nasmejale, sem tud jaz brisala user posted image .

Kako ste kaj? A je še sploh katera tukaj?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
31.1.2008 22:24:17   
LuNa73
jah, jst sem še... sam ne vem če si še ti user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
31.1.2008 22:34:38   
polaris
Očitno že vse veselo seansirate user posted image . No, pa saj vam prvoščim, sem tud jaz danes komaj že čakala, da pridem iz šihta user posted image .

LuNči klepetuljica, čestitam za peto zvezdico user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da neprestano kloftam tle gor, pa še imam vedno sam dve user posted image .

A res, a Ajsi v ponedeljek tud pride? Vau, si bom pa res morala fraj vzet in pršibat na kofi.

No dovolj monologov. Želim vam še prijetno nočko in lepe sanje

pa pa

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
31.1.2008 22:36:32   
polaris
 LunČi je še auf user posted image user posted image user posted image . A danes pa nič ne seansiraš?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
31.1.2008 22:44:57   
LuNa73
halo...danes sem sama... se je moj malo napil... pa je kr lepo doma ostal user posted image . Sej prav, mam cajt za RR user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
31.1.2008 22:47:06   
polaris
user posted image user posted image user posted image čudovito (za nas mislim). kako kaj kaže za ponedeljek?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
31.1.2008 22:48:12   
LuNa73
ja v pondelk se vidmo... a ne???? Dej ne glumi pa si cajt vzem... pol grema pa še na pilates user posted image . vela? Ja, velja!user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
31.1.2008 22:51:42   
polaris
Se bom zelo potrudila, vsaj za kofi (če slučajno zvečer pade kaka siansa user posted image )

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
31.1.2008 22:54:24   
LuNa73
Ka te to je siansa?user posted image  A je to kej novga? Dej povej, dej povej... da bom še jst mal bolj seznanjena z novitetamiuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
31.1.2008 22:58:50   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

sončece zlato...

Kdaj maš pa zdej ti nasledno seanso?

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

upam da že dons

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Aja, ti si mislila postopek - konec marca se začnem špikat :)

LuNca moja, če te ne bi poznala, bi pa zdaj mislila da si ti blond user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
31.1.2008 23:01:07   
LuNa73
o.k... seansa že vem kaj je... me je sonček poučila... ampak siansauser posted image ...to me dej pa ti

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
31.1.2008 23:04:43   
polaris
Ups, sem se mal zmočla user posted image pr kloftanju

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
31.1.2008 23:05:44   
LuNa73
Kdo je zdej blond?user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znalauser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
31.1.2008 23:08:43   
polaris

Kdo je zdej blond?user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znalauser posted image

Se bom prefarbala. A misliš, da bo kaj pomagalo user posted image , vsaj na dolgi rok???

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
31.1.2008 23:09:46   
mani2
cer punce
mislim da danes rabim razvedrila so mi danes v sluzbi povedal da mi ni potrebno jutri pridet delat ker mi niso podalsal pogodbe. in zdej so vsi okoli mene depresivni skoraj bol kot sem bila jaz ko sem to zvedla . se dobro da ste se tu tako razpisale da se malo nasmejem ob branju.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
31.1.2008 23:11:26   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Se bom prefarbala. A misliš, da bo kaj pomagalo user posted image , vsaj na dolgi rok???

ne ne...ti to kr paše... si prikupna bjonda user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
31.1.2008 23:14:04   
LuNa73
oooooooooo mani, pišuka... tebe pa zdej nekej dni ni blo sem? Upam, da je vzrok pr tem, ko si zadnjič napisala... tvoj pa seanse... in upam da so trajale teh par dni, ko te ni blo semuser posted image

Hja, tole s službo...ni ravn fajn... ampak zdej je najboljš da dans odmaraš mal...pa daš možgane na off, pol juter pa rokave zavihaš in napad na iskanje službe. Če lohk vprašam, v katerem fohu pa si?user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
31.1.2008 23:15:08   
polaris
Mani2, sem včeraj po dolgem času spet gledala Serendipity in mi je v spominu ostal pregovor; Bog je res zaprl vrata,... je pa na široko odprl okno in dal priložnost nečemu novemu, boljšemu,... oz. nekako tako (da me še Se* ne popravlja user posted image ). 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
31.1.2008 23:22:55   
polaris

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

ne ne...ti to kr paše... si prikupna bjonda user posted image

user posted image user posted image user posted image , sploh ko me boš vidla prepoteno v telovadnici

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
31.1.2008 23:23:50   
mani2
zadnje dni se nisem javlala ker sem zbolela in sem samo spala ce ze nisem bila v sluzbi. sem pa trgovka.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.