Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:18:51
|
|
|
|
sonček33
|
Joj Luna da nauš kej huda - jaz včasih mal preveč upam rečt. Itak da jo zae...no jaz jo kdaj kakšen teden tudi ne...lenoba me daje v tej smeri :) Ja, sej vem...kakšen post na dan...bi res šlo...oblubm
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:23:01
|
|
|
|
LuNa73
|
sončece zlato... ko sem jst huda udarim po mizi ... hvala bogu da vprašaš.. sej jst pa bi mogla smajleke nalepit... ti se sam nč bat, pa vse vpraši, če mi bo kej tak tak... pol bom jst že povedala Kdaj maš pa zdej ti nasledno seanso?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:25:11
|
|
|
|
sonček33
|
upam da že dons
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:25:51
|
|
|
|
sonček33
|
Aja, ti si mislila postopek - konec marca se začnem špikat :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:28:45
|
|
|
|
LuNa73
|
Kaj je zdej pomenl tole - upam da že dons A veš kaj sem se zdejle spomnla... pišuka, če neb mela dolih pošlihtane... bohve kak dolg bi bla še brez S****, ko bi si bogi revež pot utiru do užitkov....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:58:54
|
|
|
|
polaris
|
Čao klepetulje, zdaj pa ste me nasmejale, sem tud jaz brisala . Kako ste kaj? A je še sploh katera tukaj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:24:17
|
|
|
|
LuNa73
|
jah, jst sem še... sam ne vem če si še ti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:34:38
|
|
|
|
polaris
|
Očitno že vse veselo seansirate . No, pa saj vam prvoščim, sem tud jaz danes komaj že čakala, da pridem iz šihta . LuNči klepetuljica, čestitam za peto zvezdico . Se mi zdi, da neprestano kloftam tle gor, pa še imam vedno sam dve . A res, a Ajsi v ponedeljek tud pride? Vau, si bom pa res morala fraj vzet in pršibat na kofi. No dovolj monologov. Želim vam še prijetno nočko in lepe sanje pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:36:32
|
|
|
|
polaris
|
LunČi je še auf . A danes pa nič ne seansiraš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:44:57
|
|
|
|
LuNa73
|
halo...danes sem sama... se je moj malo napil... pa je kr lepo doma ostal . Sej prav, mam cajt za RR
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:47:06
|
|
|
|
polaris
|
čudovito (za nas mislim). kako kaj kaže za ponedeljek?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:48:12
|
|
|
|
LuNa73
|
ja v pondelk se vidmo... a ne???? Dej ne glumi pa si cajt vzem... pol grema pa še na pilates . vela? Ja, velja!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:51:42
|
|
|
|
polaris
|
Se bom zelo potrudila, vsaj za kofi (če slučajno zvečer pade kaka siansa )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:54:24
|
|
|
|
LuNa73
|
Ka te to je siansa? A je to kej novga? Dej povej, dej povej... da bom še jst mal bolj seznanjena z novitetami
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 22:58:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 sončece zlato... Kdaj maš pa zdej ti nasledno seanso? IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 upam da že dons IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Aja, ti si mislila postopek - konec marca se začnem špikat :) LuNca moja, če te ne bi poznala, bi pa zdaj mislila da si ti blond
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:01:07
|
|
|
|
LuNa73
|
o.k... seansa že vem kaj je... me je sonček poučila... ampak siansa ...to me dej pa ti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:04:43
|
|
|
|
polaris
|
Ups, sem se mal zmočla pr kloftanju
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:05:44
|
|
|
|
LuNa73
|
Kdo je zdej blond? Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:08:43
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Kdo je zdej blond? Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znala Se bom prefarbala. A misliš, da bo kaj pomagalo , vsaj na dolgi rok???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:09:46
|
|
|
|
mani2
|
cer punce mislim da danes rabim razvedrila so mi danes v sluzbi povedal da mi ni potrebno jutri pridet delat ker mi niso podalsal pogodbe. in zdej so vsi okoli mene depresivni skoraj bol kot sem bila jaz ko sem to zvedla . se dobro da ste se tu tako razpisale da se malo nasmejem ob branju.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:11:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Kdo je zdej blond? Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znala Se bom prefarbala. A misliš, da bo kaj pomagalo , vsaj na dolgi rok??? ne ne...ti to kr paše... si prikupna bjonda
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:14:04
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooo mani, pišuka... tebe pa zdej nekej dni ni blo sem? Upam, da je vzrok pr tem, ko si zadnjič napisala... tvoj pa seanse... in upam da so trajale teh par dni, ko te ni blo sem Hja, tole s službo...ni ravn fajn... ampak zdej je najboljš da dans odmaraš mal...pa daš možgane na off, pol juter pa rokave zavihaš in napad na iskanje službe. Če lohk vprašam, v katerem fohu pa si?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:15:08
|
|
|
|
polaris
|
Mani2, sem včeraj po dolgem času spet gledala Serendipity in mi je v spominu ostal pregovor; Bog je res zaprl vrata,... je pa na široko odprl okno in dal priložnost nečemu novemu, boljšemu,... oz. nekako tako (da me še Se* ne popravlja ).
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:22:55
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Kdo je zdej blond? Ampak, jaz pa sem se že veselila, da bom kej novga znala Se bom prefarbala. A misliš, da bo kaj pomagalo , vsaj na dolgi rok??? ne ne...ti to kr paše... si prikupna bjonda , sploh ko me boš vidla prepoteno v telovadnici
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:23:50
|
|
|
|
mani2
|
zadnje dni se nisem javlala ker sem zbolela in sem samo spala ce ze nisem bila v sluzbi. sem pa trgovka.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.