Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:32:17
|
|
|
|
LuNa73
|
hm... bodi metulj... roža? mogoče klovnesa? telebajsek? ciganka? čarovnica? kura (eh to je že prezakompliciran)? rdeča kapica? Ne vem, mal namign v kir svet te nosi... kaj pa šolarka z unimi očali, ko nardijo človeka ful pametnega? pika nogavička?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:32:21
|
|
|
|
Erin
|
Reesno, napravit se morate za na šiht?? Sem pa mislila da nas samo v vrtcu s tem silijo. Jaz sem bila lansko leto Mojca - iz Kekca, predlani pa policajka - kakšen respekt sem mela pred tamalimi. Letos bom pa nosečka Kaj naj ti predlagam...hmmm..čaki, da se nekaj spomnim...dimnikar? - rabiš črna oblačila in eno metlico za WC kupiš pa jo pobarvaš na črno ali pa pika nogavička - bolj smešna oblačila boš dala gor bolj ji boš podobna , lahko si pa pica pa si daš v popek olivo...Včasih ko sem kake kolege vprašala kaj bodo za maškare so mi rekli da bodo krof- se bodo okoli popka umili ... Se boš že nekaj spomnila, malo po omari pobrskaj pa boš hitro kaj našla, make-up pa itak naredi piko na i. Sej si brihtna punca bo že nekaj ratalo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:33:13
|
|
|
|
Erin
|
no me je pa LuNa prehitela ko tipkam kot polžek
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:45:03
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja pupe - čudovite ideje! Me pa nese v čarovniške vode, Pika Nogavička je tudi super, Hm - šolarka fajn uniform and tie varianta - Angleška šolarka? Dimnikar je tudi super ideja (jah no, pizza pa popek in oliva - mi ne sede. Redi.) Policajka je tudi cool. Nabiram ideje, da jih potem analiziram, pogledam v omaro in skup sčaram nekaj pametnega! Hm, kaj pa sestra Franja? Zobe man skoro tak.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:46:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Amm...nosečka Jao, prepozno, tak hitro se pa ne morem napumpat!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:49:02
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin, ti ne boš maškara... ti to si - nosečka Bi pa lohk se namaskirala u..... uuuuuuuu.....uuuuu uuuuuuu uuuuu hm, mogoče mamico???? Se*, grem sliko tvojo še enkrat pogledat, pa pridem nazaj ti povedat ka ti bo najbolj pasal No, ampak v nosečko pa se lohk namaskiraš ti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:49:23
|
|
|
|
Erin
|
Če boš Franja potrebuješ še Debevca zraven, sta samo v paru, kot npr. Ajeto. Seveda si lahko nosečka - daš si en pošter spodej, čist enostavna maska pa še zeblo te ne bo P.S. pa še ješ lahko vse kar ti pride pod roko P.P.S. pa še nosečki ne smeš rečt NE menda, tko da pojdi tisti dan kar k ravnatelju pa reč da hočeš večjo plačo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:53:19
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin...pišuka... zdej sme pa mal zaj***** Jst pa sem ji hotla tak odločno povedat, da naj bo čarovnica Ker uno sliko, ko je men poslala, ko drži svečo v rokah.... jao... ko en angelček nedolžno zgleda.... ijeeeeeeeeeeeeee hudička bodi!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:53:30
|
|
|
|
Erin
|
Itak ne bom nič vn hodila ker sem na strogi bolniški tako da bom SAMO nosečka, mamica bom drugo leto LuNa kaj boš pa ti?? Tebi bi pasala kaka tršica al pa hudička, uuuuuuuuu al paaaaaaaa mazohistka, una s črnim al pa rdečim ledrom pa bičem...u jest bi bla tud to
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:59:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Nosečka - ma a veš, da imamo včasih take naivneže, da bi potem pol leta ponucala samo zato, da bi jim dopovedala, da NISEM nosečka? KO bi pa bila, mi pa ne bi verjeli Čarovnica - upam, da se bom ločila od vsakdanjega izgleda Ma a zgledam, ko angelček? V živo sem bolj v smislu hudička. Sem pa enkrat bila mačka -- Je bilo fajn, le vsi so me za rep dregali. Tega pa ne maram. Takrat praskam.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 17:59:43
|
|
|
|
LuNa73
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:01:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Tebi bi pasala kaka tršica al pa hudička, uuuuuuuuu al paaaaaaaa mazohistka, una s črnim al pa rdečim ledrom pa bičem...u jest bi bla tud to Erin, jst bi mogla bit po tvoji definiciji mene, angelček uuuuuuuuuuuu mazohistka, pa bi res teb pasal v unem obdobju.... nepričakovanja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:01:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Jap, tudi gusarka se mi je že sprehajalo po mislih. Ni slabo, sploj nej slabo. Kaj pa učitelj? Si pa Luno predstavljam z bičem in leder šuhi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:04:21
|
|
|
|
Erin
|
bom drugo leto... Drugač so mi pa najboljše skupinske maske, pa sem mislila da bi bili letos (če ne bi bila doma) jaz jajčece ostali pa spermiji - sem preveč v naš forum padla kaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:07:47
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo mene eno leto...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:10:01
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jap, tudi gusarka se mi je že sprehajalo po mislih. Ni slabo, sploj nej slabo. Kaj pa učitelj? to že si!!!!!! morš bit nekej kar ne kažeš na ven, ampak v resnici si.... Si pa Luno predstavljam z bičem in leder šuhi pišuka poldi, vidve pa sta našle mene konzervativko.... a vaju čem spomnat, da sem jst devica po horoskopu Ampak, res ne vem od kod vama te asoociacije... a res dajem tak vtis al kaj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:12:28
|
|
|
|
Erin
|
Lunči, kaj pa nuna... una ta pokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:13:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin bom drugo leto... Drugač so mi pa najboljše skupinske maske, pa sem mislila da bi bili letos (če ne bi bila doma) jaz jajčece ostali pa spermiji - huh zdejle pa je šlo na knap.... dober da nimam do hajzla velik za hodit... (to pa je prednost malih stanovanj) - sem preveč v naš forum padla kaj neeeeeeeeeeee Erin, kej pa... od kod pa ti ideja, da bi not padla...v ta forum... sej pa tuki pa se ja ne menmo nč tazga.... Sam veš kaj... pol bi še nekdu mogu CB ...pa nekdo špikanje....pa povečani joški... pa kovina (za kovinski okus)...pa... ehhhhhhh sej veš....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:15:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lunči, kaj pa nuna... sem do tu prebrala sem se že nasmejala in kimala.... ampak kaj ko sem.... prišla do tegale tu... pa je kimanje kr nekam poniklno...nasmeh pa je tud šel k vragom žvižgat una ta pokvarjena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:15:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Super si bila! Samo jaz ne morem biti klovn. Ma ne zato, ker to že sem, ampak se jih ''bojim'' Kot froc sem gledala neko nadaljevanko o nekem psiho klovnu. In še zdaj me strese, ko kerega vidim. Ja LuNa - učitelj, oseba moškega spola To pa nisem! Pa veš, saj ni to tak, da bi se te predstavljala, da hodiš doma v leder opremi, ampak pod tvojo pridnostjo, se skriva en tak hudiček. Erin - jap, malce si pa res
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:18:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lunči, kaj pa nuna... una ta pokvarjena To je to! LuNa - nuna! Rima se & še pridevnik kcoj paše
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:19:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Super si bila! Samo jaz ne morem biti klovn. Ma ne zato, ker to že sem, ampak se jih ''bojim'' Kot froc sem gledala neko nadaljevanko o nekem psiho klovnu. In še zdaj me strese, ko kerega vidim. je imela dva dela... It je bil naslov nadaljevanke???? Ja LuNa - učitelj, oseba moškega spola To pa nisem! Eh prevč bliz tvojmu poklicu Pa veš, saj ni to tak, da bi se te predstavljala, da hodiš doma v leder opremi, ampak pod tvojo pridnostjo, se skriva en tak hudiček. Se* nuna mi ni všeč .... mi sploh ni nič... te sem že raj šolarka z liziko v ustih.... ampak, jaz ne bom nič...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:20:34
|
|
|
|
Erin
|
Uuuuuu seki se pomnim tistega klovna TISTO se je imenovala nadaljevanka.Meni so klovni tudi kar malce strašljivi mogoče ravno zaradi tistega... Luna, no dej dej, ne laži si, sej veš da si idealna za tako masko Hec....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:23:35
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Uuuuuu seki se pomnim tistega klovna TISTO se je imenovala nadaljevanka.Meni so klovni tudi kar malce strašljivi mogoče ravno zaradi tistega... Luna, no dej dej, ne laži si, sej veš da si idealna za tako masko Hec.... Erin, a jst sem strašljiv klovn, al kaj??? Kr povej da nisem, anda ne??? Za kiro masko sem idelana.... za CB z velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim plusom? Sam en post še pa..... imajo da padajo čestitke
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.1.2008 18:24:03
|
|
|
|
Serendipity
|
A res samo dva dela? Jaz sem bila takrat sama doma in mi spomin dela, kot da bi bilo kakih 10 delov .. Groza. Ma zijala sem jo pa vseeno. kura klüknjena! Na-na-na-naaa-na - lunčka, pa je en tak hudiček! Erin -jaaa, IT oz TISTO. Ma kaj jim je bilo da so to ustvarjali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.