|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
30.1.2008 17:32:17   
LuNa73
hm... bodi metulj... roža? mogoče klovnesa? telebajsek? ciganka? čarovnica? kura (eh to je že prezakompliciran)? rdeča kapica?

Ne vem, mal namign v kir svet te nosi...
kaj pa šolarka z unimi očali, ko nardijo človeka ful pametnega? pika nogavička?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.1.2008 17:32:21   
Erin
Reesno, napravit se morate za na šiht??user posted image user posted image Sem pa mislila da nas samo v vrtcu s tem silijo.user posted image Jaz sem bila lansko leto Mojca - iz Kekca, predlani pa policajka - kakšen respekt sem mela pred tamalimi.user posted image user posted image user posted image

Letos bom pa nosečkauser posted image user posted image user posted image
Kaj naj ti predlagam...hmmm..čaki, da se nekaj spomnim...dimnikar? - rabiš črna oblačila in eno metlico za WC kupiš pa jo pobarvaš na črnouser posted image ali pa pika nogavička - bolj smešna oblačila boš dala gor bolj ji boš podobnauser posted image , lahko si pa pica pa si daš v popek olivo...Včasih ko sem kake kolege vprašala kaj bodo za maškare so mi rekli da bodo krof- se bodo okoli popka umiliuser posted image ...user posted image user posted image

Se boš že nekaj spomnila, malo po omari pobrskaj pa boš hitro kaj našla, make-up pa itak naredi piko na i. Sej si brihtna punca bo že nekaj ratalouser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.1.2008 17:33:13   
Erin
no me je pa LuNa prehitela ko tipkam kot polžekuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.1.2008 17:45:03   
Serendipity
Ja pupe - čudovite ideje! user posted image
Me pa nese v čarovniške vode, Pika Nogavička je tudi super, Hm - šolarka fajn uniform and tie varianta - Angleška šolarka? user posted image  Dimnikar je tudi super ideja (jah no, pizza pa popek in oliva - mi ne sede. Redi.) Policajka je tudi cool. Nabiram ideje, da jih potem analiziram, pogledam v omaro in skup sčaram nekaj pametnega! user posted image
Hm, kaj pa sestra Franja?  Zobe man skoro tak.  user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.1.2008 17:46:06   
Serendipity
Amm...nosečka user posted image

Jao, prepozno, tak hitro se pa ne morem napumpat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.1.2008 17:49:02   
LuNa73
Erin, ti ne boš maškara... ti to si - nosečkauser posted image  Bi pa lohk se namaskirala u..... uuuuuuuu.....uuuuu uuuuuuu uuuuu hm, mogoče mamico????user posted image user posted image

Se*, grem sliko tvojo še enkrat pogledat, pa pridem nazaj ti povedat ka ti bo najbolj pasal user posted image  No, ampak v nosečko pa se lohk namaskiraš ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.1.2008 17:49:23   
Erin
user posted image Če boš Franja potrebuješ še Debevca zraven, sta samo v paru, kot npr. Ajeto.user posted image

Seveda si lahko nosečka user posted image - daš si en pošter spodej, čist enostavna maska pa še zeblo te ne bouser posted image

P.S. pa še ješ lahko vse kar ti pride pod roko
P.P.S. pa še nosečki ne smeš rečt NE menda, tko da pojdi tisti dan kar k ravnatelju pa  reč da hočeš večjo plačouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.1.2008 17:53:19   
LuNa73
Erin...pišuka... zdej sme pa mal zaj***** Jst pa sem ji hotla tak odločno povedat, da naj bo čarovnica user posted image user posted image user posted image  Ker uno sliko, ko je men poslala, ko drži svečo v rokah.... jao... ko en angelček nedolžno zgleda.... ijeeeeeeeeeeeeee hudička bodi! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.1.2008 17:53:30   
Erin
Itak ne bom nič vn hodila ker sem na strogi bolniški tako da bom SAMO nosečka, mamica bom drugo letouser posted image

LuNa kaj boš pa ti?? Tebi bi pasala kaka tršica al pa hudička, uuuuuuuuu al paaaaaaaa mazohistka, una s črnim al pa rdečim ledrom pa bičem...u jest bi bla tud to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.1.2008 17:59:35   
Serendipity
user posted image

Nosečka - ma a veš, da imamo včasih take naivneže, da bi potem pol leta ponucala samo zato, da bi jim dopovedala, da NISEM nosečka? KO bi pa bila, mi pa ne bi verjeli user posted image

Čarovnica - upam, da se bom ločila od vsakdanjega izgleda user posted image

Ma a zgledam, ko angelček? user posted image  V živo sem bolj v smislu hudička. user posted image  

Sem pa enkrat bila mačka -- user posted image  Je bilo fajn, le vsi so me za rep dregali. Tega pa ne maram. Takrat praskam. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.1.2008 17:59:43   
LuNa73
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.1.2008 18:01:13   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Tebi bi pasala kaka tršica al pa hudička, uuuuuuuuu al paaaaaaaa mazohistka, una s črnim al pa rdečim ledrom pa bičem...u jest bi bla tud to user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, jst bi mogla bit po tvoji definiciji mene, angelček user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuu mazohistka, pa bi res teb pasal v unem obdobju.... nepričakovanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.1.2008 18:01:36   
Serendipity
Jap, tudi gusarka se mi je že sprehajalo po mislih. Ni slabo, sploj nej slabo.

Kaj pa učitelj? user posted image

Si pa Luno predstavljam z bičem in leder šuhi user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.1.2008 18:04:21   
Erin
bom drugo leto...user posted image
Drugač so mi pa najboljše skupinske maske, pa sem mislila da bi bili letos (če ne bi bila doma) jaz jajčece ostali pa spermiji - sem preveč v naš forum padla kajuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.1.2008 18:07:47   
LuNa73
Evo mene eno leto...

user posted image

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.1.2008 18:10:01   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jap, tudi gusarka se mi je že sprehajalo po mislih. Ni slabo, sploj nej slabo.

Kaj pa učitelj? user posted image to že si!!!!!! morš bit nekej kar ne kažeš na ven, ampak v resnici si....

Si pa Luno predstavljam z bičem in leder šuhi user posted image   pišuka poldi, vidve pa sta našle mene konzervativko.... user posted image  a vaju čem spomnat, da sem jst devica po horoskopuuser posted image  Ampak, res ne vem od kod vama te asoociacije... a res dajem tak vtis al kaj?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.1.2008 18:12:28   
Erin
Lunči, kaj pa nuna...

una ta pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.1.2008 18:13:26   
LuNa73

bom drugo leto...user posted image
Drugač so mi pa najboljše skupinske maske, pa sem mislila da bi bili letos (če ne bi bila doma) jaz jajčece ostali pa spermiji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - huh zdejle pa je šlo na knap.... dober da nimam do hajzla velik za hodit... (to pa je prednost malih stanovanj)

- sem preveč v naš forum padla kajuser posted image user posted image

neeeeeeeeeeee Erin, kej pa... od kod pa ti ideja, da bi not padla...v ta forum... sej pa tuki pa se ja ne menmo nč tazga.... user posted image user posted image user posted image  Sam veš kaj... pol bi še nekdu mogu CB user posted image ...pa nekdo špikanje....pa povečani joški... pa kovina (za kovinski okus)...pa... ehhhhhhh sej veš.... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.1.2008 18:15:14   
LuNa73

Lunči, kaj pa nuna... sem do tu prebrala sem se že nasmejala in kimala.... ampak kaj ko sem....

prišla do tegale tu... pa je kimanje kr nekam poniklno...nasmeh pa je tud šel k vragom žvižgat user posted image
una ta pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.1.2008 18:15:21   
Serendipity
Super si bila!

Samo jaz ne morem biti klovn. Ma ne zato, ker to že sem, ampak se jih ''bojim'' user posted image  Kot froc sem gledala neko nadaljevanko o nekem psiho klovnu. In še zdaj me strese, ko kerega vidim.

Ja LuNa - učitelj, oseba moškega spola user posted image  To pa nisem!

Pa veš, saj ni to tak, da bi se te predstavljala, da hodiš doma v leder opremi, ampak pod tvojo pridnostjo, se skriva en tak hudiček.

Erin - jap, malce si pa res user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.1.2008 18:18:01   
Serendipity

Lunči, kaj pa nuna...

user posted image  To je to!

LuNa - nuna! user posted image Rima se & še pridevnik kcoj paše user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.1.2008 18:19:48   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Super si bila!

Samo jaz ne morem biti klovn. Ma ne zato, ker to že sem, ampak se jih ''bojim'' user posted image  Kot froc sem gledala neko nadaljevanko o nekem psiho klovnu. In še zdaj me strese, ko kerega vidim.
je imela dva dela... It je bil naslov nadaljevanke????

Ja LuNa - učitelj, oseba moškega spola user posted image  To pa nisem! Eh prevč bliz tvojmu poklicu user posted image

Pa veš, saj ni to tak, da bi se te predstavljala, da hodiš doma v leder opremi, ampak pod tvojo pridnostjo, se skriva en tak hudiček.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* nuna mi ni všečuser posted image .... mi sploh ni nič... te sem že raj šolarka z liziko v ustih.... ampak, jaz ne bom nič... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.1.2008 18:20:34   
Erin
Uuuuuu seki se pomnim tistega klovna TISTO se je imenovala nadaljevanka.Meni so klovni tudi kar malce strašljiviuser posted image mogoče ravno zaradi tistega...

Luna, no dej dej, ne laži si, sej veš da si idealna za tako maskouser posted image user posted image user posted image Hec....

Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.1.2008 18:23:35   
LuNa73

Uuuuuu seki se pomnim tistega klovna TISTO se je imenovala nadaljevanka.Meni so klovni tudi kar malce strašljiviuser posted image mogoče ravno zaradi tistega...

Luna, no dej dej, ne laži si, sej veš da si idealna za tako maskouser posted image user posted image user posted image Hec....

Erin, a jst sem strašljiv klovn, al kaj??? user posted image user posted image  Kr povej da nisem, anda ne???user posted image
Za kiro masko sem idelana.... za CB z velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim plusom?user posted image user posted image

Sam en post še pa..... imajo da padajo čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.1.2008 18:24:03   
Serendipity
A res samo dva dela? Jaz sem bila takrat sama doma in mi spomin dela, kot da bi bilo kakih 10 delov .. Groza. Ma zijala sem jo pa vseeno. kura klüknjena!

Na-na-na-naaa-na - lunčka, pa je en tak hudiček! user posted image

Erin -jaaa, IT oz TISTO. Ma kaj jim je bilo da so to ustvarjali? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.