![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:37:53
|
|
|
|
LuNa73
|
Se*, pamperske si mi dolžna.... ker zdejle sem se pa polulala.... skor
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:40:05
|
|
|
|
Serendipity
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:41:06
|
|
|
|
LuNa73
|
Tak mimgrede, jaz sem dans sama... tak da lohk čvekamo Da si ne bi drznale kam pobegnat...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:41:58
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma ni panike, moj je pa spet z lubico. A spijemo kaj? Hm, če ne zamerite, se nam bo tale miškec pridružil, ma fajn pakungo s sabo
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.1.2008 20:42:29 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:45:57
|
|
|
|
LuNa73
|
Ko sva ravn pr pitju... kak smo mi zmejeni z cist tapravim spitjem?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:46:06
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Hvala za čestitke... Pa dej mi povej, a se teb tud zdi da tok klepetam???? A, nda ne.... Me je ena en mal narobe ocenla, a ne? Itak, ti pa res nisi klepetulja. JA SEVEDA SI!!!!!! In točno tako te imamo rade a ne punce. Pa dej ti mal radirko prim v roke... pa ko bo tvoj spal, mu mal po možgančkih zradiri hokej... pol pa svinčnik al pa kr flumaster ta alkoholen vzam pa napiš - sex sex sex Sem probala s flomastram (alkoholnmu) napisat sex na njegov trebuh, pa je že tolk alkohola not, da neče prijet . Hecam, upam, da nebo kdaj prebral, me bo po riti . Ja a ti si še kar bolna? Bruhaš, hrana paše, zelena si v obraz? Da nisi, da nisi slučajno, al je šansa mogoče da si, micena možnost da si.........pretiravala z lublanskim zrakom . Se* čaki. A je tvoj tud na hokeju al ti tud zarad česa zgledaš takole , al maš pomanjkanje hopsanja? Globoko dihanje? Mogoče pa že za porod vadiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:49:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* čaki. A je tvoj tud na hokeju al ti tud zarad česa zgledaš takole , al maš pomanjkanje hopsanja? Globoko dihanje? Mogoče pa že za porod vadiš? Hm, ga je spominjalo na določen tip dihanja, baje.. Jao, zakaj se jaz mojih sanj ne spomnim????? Hm, moj špila .. vadi... ljubica - klaviatura. Mogoče je ne bo več dolgo, sumim na teroristični napad....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:51:02
|
|
|
|
Serendipity
|
In točno tako te imamo rade a ne punce.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:52:24
|
|
|
|
spelka12
|
Za razbijanje česa sem vedno. A pridem pomagat? Z macolo sva kolegice.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:53:19
|
|
|
|
LuNa73
|
Vav vidim, da se mi obeta smejalni večer... sam okn še zaprem... no, da me neb zdej razočarale pa odlomastle al pa odzajklale kam... Dej Špelči, pa ne še ti noooooooooo, ne pa nisem klepetulja... rade gor al pa dol.... O.k, ena mala klepetuljica sem priznam... ampak taaaaaaaaaak vlka pa spet ne... Se* a si ga ti mogoč pa vprašala, da če mu globok dihanje kej pove...če na kej nakazuje.... tak da mogoč pa ti kej bi od njega... sej veš, se vsedla na njegov mest Špelka, ja ja...lublana je kriva... jst pa sem že kr o.k... hvala bogu mi vsaj slabo ni več.... ampak virusi so pa še po moje na pohodu... morem si še odpočit... pa bo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:53:26
|
|
|
|
spelka12
|
Lubi nazaj, grem po flomaster, pa, pa.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:55:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Za razbijanje česa sem vedno. A pridem pomagat? Z macolo sva kolegice. Pridi!! Te pa še Luna pa ostale pridejo, pa bo fešta.... Ampak potem, bi pa lahko še vsaj do konca fešte živela, da bomo ga fajn zažurale pa na koncu obračunamo, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:55:50
|
|
|
|
spelka12
|
Prehitro klikam, bojda se more še obrit . Če danes ne bo nč bom pomoje tud v sanjah dihala.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:57:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Lubi nazaj, grem po flomaster, pa, pa. Te pa idi sexat če že moraš ... Uživaj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:58:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Prehitro klikam, bojda se more še obrit . Če danes ne bo nč bom pomoje tud v sanjah dihala. a si ti na napačen forum to zdej napisala po pomoti... a si slučajn na uni temi bla: A si jo brijete?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 20:59:58
|
|
|
|
LuNa73
|
Jst pa zdejle to nisem nč kej prevč razumela.... Če je na hokeju...pa je doma...pa flumaster...pa papa to je zdej šlo pa hiter... pišuka Se* dej mi povej...kak smo zdej mi sploh kej zmejeni????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:00:29
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Prehitro klikam, bojda se more še obrit . Če danes ne bo nč bom pomoje tud v sanjah dihala. a si ti na napačen forum to zdej napisala po pomoti... a si slučajn na uni temi bla: A si jo brijete? Jp brijem, zdej pa še brišem, ker sem se polulala od smeha. Nehi že strelat take ven, boli če se smejem .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:01:58
|
|
|
|
LuNa73
|
Ja no... če je blo tak hit vse to napisan... a vete da mene se je pa moj včeri mal zaželel po juhuhuuuuuuuuuu cajta... pišuka.... Špelči...kaj pa te boli, če se smejiš...???? Kar se pa lulanja tiče...veš kolk pampersk sem že jst porabla zarad vseh vas... bo bogi moj otrok prkrajšan za njih, ko ne bo dindin ... al pa lohk kr te tapolulane recikliram, anda?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:04:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* dej mi povej...kak smo zdej mi sploh kej zmejeni???? V ponedeljek 4.02.08 tam okoli 15.30, če pa kaj vmes pride te pa pokličem, ok? Drugače pa Evropark?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:06:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, pupe moje drage, zdaj pa jaz šiban. Grem sedet tja, kjer je prej moj sedel...Ali kk že to gre LuNa? Nočka!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:08:31
|
|
|
|
LuNa73
|
Kak evropark??? Si nora???? mesto, mesto, mesto.... Sej lohk evropark no... pa kok 15.30, če jst delam do 16-ih... no, bom šla mogoč prej v službo... ma klinc...boš že tvojga po evroparku vlekla za rokav... pa verjetn še Ajsolinka pride... Se* pa n emorš noooooooooooooooooooo...... ura je komej devet...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:10:49
|
|
|
|
sonček33
|
O lepotičke pa sej ve ste tukaj. Je fajn vedet, da ste še vedno na istem mestu...jaz mal pavziram...adijo pamet...šola..No ja, sej mal pokukam tut sem gor. Se* sivka sprašuješ. A veš, da mi je dragi res že kupil semnea in v akcijo bo treba, amapn nimam pravih teglcov....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:12:41
|
|
|
|
sonček33
|
Lunći opa seks....dej zaupaej nam, a si bla obrita, a si jo mal zanemarla zdej v tem dooolgem času
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:13:45
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooooo sonček Veš kaj, za en post na dan pa... bi si lohk vzela cajt. Sej zdej smo pr mašakarah že... Vidiš, da klepečemo in klepečemo... pa lulamo, a ne špelči?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 21:15:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lunći opa seks....dej zaupaej nam, a si bla obrita, a si jo mal zanemarla zdej v tem dooolgem času Sonček... jst si jo za sebe vsak dan uredim... je že kr rutina to vsak juter pod tušem... britvica krsama že šiba vsepovsod, kjer je potreba... no včasih pa zajadra kam ko ne bi blo potreba, pol pa se čudim kak mi to rata, ko kri teče... Jah, moj je bil zdej len za te stvari.... no, sej men se pa ni lubl gnjavit... sva bla oba lena
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.