|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
22.1.2008 9:07:05   
LuNa73
Ajsi, čakam kavico, da me spravi v pogon...pol pa tud jaz kakšno rečem user posted image . Špelka, pa en nizkokalorični zajtrk bi se tud prilegu... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.1.2008 9:09:13   
ledenka
jutro! preden odpeketam, sem vam še kavico prišla skuhat

user posted image  

lepo se mejte pa se bom kaj javla, če bo šlo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.1.2008 9:11:08   
ledenka
kafetek maš tule user posted image  jaz moram pa še neki na hitrco nardit in pol šibaaaanaaaac user posted image  danes bo še dooooolg dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.1.2008 20:56:47   
Erin
Evo babe moje, samo za vas.
user posted image

Rezultati so odlični, spola se še ni videlo, velik je že 7 cmuser posted image

No, samo toliko da vam javim..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.1.2008 21:07:59   
spps
lepa slikca erinuser posted image .samo da je vse ok!to je najlepše slišatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.1.2008 22:00:29   
LuNa73
Erin, lepa slikicAuser posted image user posted image .... ampak tu pa se ze kr lepo vidi... zdej pa res ni več pikica user posted image  Pa važn je, da je vse o.k. z vama user posted image  in naj tako tudi ostane!!!

Drgač pa... babike, mene sam zanima, kako bom jaz jutri vstala. Prva ura pilatesa minila user posted image user posted image

Zdej grem pa spat! Pridne bodte pa lepo se mejte... ko grete pa spat, pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
23.1.2008 13:21:16   
Erin
Dejte nooooooooooooooooooo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje se skrivate???

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
23.1.2008 13:32:42   
sonček33
Ojla Erin - evo- mene. Sicer sem pa prišla samo živjo rečt in dati namig: če nimate kaj početi, pridite na Gorenjsko - tako lepega dneva že dolgo ni bilo. Ti vazem dih,.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
23.1.2008 13:36:06   
sonček33
Ma Erin, a si ti doma? Če bi pa prej vedla, bi te pa dons pkl za kavo. ker sem vztrajno iskala nekoga, ki bi šel na eno sončno teraso zmano spit kafe, pa vse delajo :(, halo, kdo pa še dela v takem vremenu?????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
23.1.2008 13:39:16   
spelka12
Še vam javim. V službi so mi ukinili RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pomojem zarad tega, ker sem se skoz jokala od smeha pa so mislil, da se jokam od žalosti user posted image . Tako da se trenutno javljam v ilegali samo tolk da vam povem - babe žabe pogreeeeeeššššššaaaammmmm vaaaaassssss.
erin - bebica ti je že zdaj čisto podobna user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da v živo vidim tvojega bušijauser posted image
Se*, lunca, ajsika, sonček33, polaris, bumbum in pikapoka(joj sigurno sem vsaj eno falila) - moje ste, moje, moje, moje, moje (trenutno vas vse v mislih stiskam ko medvedke) user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
23.1.2008 15:20:38   
Serendipity
Opaaa!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Kak je pikica zrasla! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Erin, sam zate - user posted image user posted image user posted image

špelka - user posted image  user posted image  huging you back!
sončece -jaz sem tudi za kavico, pa nihče nima časa user posted image  
Lunca  - je uspelo? Si vstala? še živa?
ledenka, pikapoka, polaris & comp - big hugs to ya all!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
23.1.2008 18:14:11   
LuNa73
A se dans sam objemamo pa objemamo pa objemamo????... tak je tud prav user posted image user posted image user posted image
Jst vas objemam tud nazaj.... grem peglat... juter pa jo šibam v LJ na seminar za dva dni... tak da, beb žabe, koklešpiklešpokle.... se beremo v petek proti večeru. Do takrat pa.... rade se mejte...pa še mal ljubezni pršparite za mene user posted image .

Aja, Se* vse so doble big hugh, sam jst ne.... no, sem pa vstala... ampak trebušne mišice pa bolijo... itak user posted image user posted image user posted image

Rada vas mam.... vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
23.1.2008 18:36:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

A se dans sam objemamo pa objemamo pa objemamo????... tak je tud prav user posted image user posted image user posted image
Jst vas objemam tud nazaj.... grem peglat... juter pa jo šibam v LJ na seminar za dva dni... tak da, beb žabe, koklešpiklešpokle.... se beremo v petek proti večeru. Do takrat pa.... rade se mejte...pa še mal ljubezni pršparite za mene user posted image .

Aja, Se* vse so doble big hugh, sam jst ne.... no, sem pa vstala... ampak trebušne mišice pa bolijo... itak user posted image user posted image user posted image

Rada vas mam.... vse user posted image

Jooooj... user posted image  Sorry... Smlk, no bom še jokala (predOvulacijski sindrom, skoraj kot PMS, ampak je POS) ... Nekam si se skrila med objemčki, veš user posted image

user posted image

LuNcaaaa - eto, especially 4 U -- user posted image

ps: pa uživaj na seminarjih!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
23.1.2008 18:48:28   
trinity22
Pozdravljene babe žabe user posted image
Ohhhhh Erin, kakšna lepa slikca, pa je res že velika pika tvoja pikicauser posted image Lepo bodita in pridno rastita še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja kolegica iz službe pa je šla danes rodit .... sicer še nimam nobene informacije, če je že rodila, pa bom že zvedla, če ne prej jutri v službi, držim pesti, da bo vse ok.

Lepo se imejte in veliko se smejte ....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3139
23.1.2008 22:26:20   
polaris
Hvala za lepe objemčke,...

Špelka, Se*, Sonček, Erin, Erin Jr., Pikapoka, Trinity,... & CO, pa seveda še Ajsiki tja daleč v Makedonata, pa LuNčiki v prestolnico,... tud jaz pošiljam topel objemček

user posted image

pa še enga, mal bolj kosmatga

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.1.2008 13:29:18   
spelka12
Pa kje ste zdaj borke? user posted image
Kršim zakone in se javim, vas pa od nikjer user posted image .

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.1.2008 13:50:01   
Erin
user posted image Evo mene

sonček hvala za vabilo na kavo, ampak moram biti še en mesec doma - so mi podaljšal bolniško...pa ne vem, a grem lahko v trgovino(moj bo vse narobe kupu če ga samega pošljem) pa do babice pa k...frizerju?user posted image

bebica pa raste, imam občutek da bo čist mojmu podoba...na vsem UZ je tko lenauser posted image ...škoda da spola niso videl...sedaj pa ne vem ali bom ati ali bom mamiuser posted image

Še za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, Erin junior vas pozdravlja.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.1.2008 14:00:29   
spelka12
ojla nosečka naša.
Ti zaprosi tvojega zdravnika za bolniško z možnostjo krajših izhodov. Moja sestra se je tako zmenila ob nosečnosti in je šla lahko na krajše sprehode in v trgovino. Pol ti pa šefi ne morejo nič user posted image .
ti pobožaj erin juniorčka namesto nas.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.1.2008 15:55:57   
trinity22
ojla, kako ste?

Erin, po mojem lahko greš malo ven samo je pa res najboljše, da se z zdravnikom tako kot ti je spelka predlagala, upam da čim boljše poštimaš in čuvaj se, pa božaj buščekauser posted image

No, ker sem včeraj pisala da je šla sodelavka rodit, včeraj je okoli 19h rodila zdravega močnega fantkauser posted image user posted image (sicer se je matrala 18 ur in na koncu je imela vakumski porod, ampak se je pa splačalo)user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite se še kaj javim

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.1.2008 19:34:05   
ledenka
bu! sem ziva, tko da ne jokat za mano user posted image  me zebe ko cucka, pa dolgcas je, ampak naspala se bom pa user posted image  

mejte se skrajno lepo, pa pridne bodte user posted image  yeah right!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.1.2008 21:37:20   
pikica36
pozdrav vsem starim borkam , no... pa novim tudi!!

LUUUUUNAAAAAAA!!! Špelka me je poterala na ta forum, da ti povem da sem danes zvečer jaz smotka smotana neučakana naredila bc- mini in je pokazal tako raaaaahlo črtico, da zdaj ne vem kaj je in kaj niuser posted image

no, jaz upam, da ti še kaj vohašuser posted image user posted image user posted image , čez dva dni ponovim test s Cb ki čaka v predalu in sporočim, kaj je na stvari

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.1.2008 21:46:34   
spelka12
PIKICA NAŠA me bomo pa ta dva dneva držale pesti in švicale s tabo, potem se pa skupaj veselile ob user posted image . Pa hitro javi rezultat.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.1.2008 21:50:26   
sonček33
pikica že stiskam členke ...pa kaj ne bi bilo pluska...itak da je/bo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.1.2008 7:19:38   
pikica36
ja, upanje umre zadnje.. kajne punce!?
upam, da zdržim do jutri zjutraj, da me ne bo spet kje proti večeru  firbec matral in  bom šla delat testuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.1.2008 11:56:52   
Erin
Pikicaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image Držim pesti da se pokaže močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.