Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 9:07:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Ajsi, čakam kavico, da me spravi v pogon...pol pa tud jaz kakšno rečem . Špelka, pa en nizkokalorični zajtrk bi se tud prilegu...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 9:09:13
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! preden odpeketam, sem vam še kavico prišla skuhat lepo se mejte pa se bom kaj javla, če bo šlo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 9:11:08
|
|
|
|
ledenka
|
kafetek maš tule jaz moram pa še neki na hitrco nardit in pol šibaaaanaaaac danes bo še dooooolg dan
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 20:56:47
|
|
|
|
Erin
|
Evo babe moje, samo za vas. Rezultati so odlični, spola se še ni videlo, velik je že 7 cm No, samo toliko da vam javim..
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 21:07:59
|
|
|
|
spps
|
lepa slikca erin .samo da je vse ok!to je najlepše slišat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.1.2008 22:00:29
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin, lepa slikicA .... ampak tu pa se ze kr lepo vidi... zdej pa res ni več pikica Pa važn je, da je vse o.k. z vama in naj tako tudi ostane!!! Drgač pa... babike, mene sam zanima, kako bom jaz jutri vstala. Prva ura pilatesa minila Zdej grem pa spat! Pridne bodte pa lepo se mejte... ko grete pa spat, pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 13:21:16
|
|
|
|
Erin
|
Dejte nooooooooooooooooooo..... Kje se skrivate???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 13:32:42
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla Erin - evo- mene. Sicer sem pa prišla samo živjo rečt in dati namig: če nimate kaj početi, pridite na Gorenjsko - tako lepega dneva že dolgo ni bilo. Ti vazem dih,.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 13:36:06
|
|
|
|
sonček33
|
Ma Erin, a si ti doma? Če bi pa prej vedla, bi te pa dons pkl za kavo. ker sem vztrajno iskala nekoga, ki bi šel na eno sončno teraso zmano spit kafe, pa vse delajo :(, halo, kdo pa še dela v takem vremenu?????
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 13:39:16
|
|
|
|
spelka12
|
Še vam javim. V službi so mi ukinili RR , pomojem zarad tega, ker sem se skoz jokala od smeha pa so mislil, da se jokam od žalosti . Tako da se trenutno javljam v ilegali samo tolk da vam povem - babe žabe pogreeeeeeššššššaaaammmmm vaaaaassssss. erin - bebica ti je že zdaj čisto podobna . Komaj čakam, da v živo vidim tvojega bušija Se*, lunca, ajsika, sonček33, polaris, bumbum in pikapoka(joj sigurno sem vsaj eno falila) - moje ste, moje, moje, moje, moje (trenutno vas vse v mislih stiskam ko medvedke)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 15:20:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Opaaa!!!! Kak je pikica zrasla! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Erin, sam zate - špelka - huging you back! sončece -jaz sem tudi za kavico, pa nihče nima časa Lunca - je uspelo? Si vstala? še živa? ledenka, pikapoka, polaris & comp - big hugs to ya all!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 18:14:11
|
|
|
|
LuNa73
|
A se dans sam objemamo pa objemamo pa objemamo????... tak je tud prav Jst vas objemam tud nazaj.... grem peglat... juter pa jo šibam v LJ na seminar za dva dni... tak da, beb žabe, koklešpiklešpokle.... se beremo v petek proti večeru. Do takrat pa.... rade se mejte...pa še mal ljubezni pršparite za mene . Aja, Se* vse so doble big hugh, sam jst ne.... no, sem pa vstala... ampak trebušne mišice pa bolijo... itak Rada vas mam.... vse
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 18:36:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 A se dans sam objemamo pa objemamo pa objemamo????... tak je tud prav Jst vas objemam tud nazaj.... grem peglat... juter pa jo šibam v LJ na seminar za dva dni... tak da, beb žabe, koklešpiklešpokle.... se beremo v petek proti večeru. Do takrat pa.... rade se mejte...pa še mal ljubezni pršparite za mene . Aja, Se* vse so doble big hugh, sam jst ne.... no, sem pa vstala... ampak trebušne mišice pa bolijo... itak Rada vas mam.... vse Jooooj... Sorry... Smlk, no bom še jokala (predOvulacijski sindrom, skoraj kot PMS, ampak je POS) ... Nekam si se skrila med objemčki, veš LuNcaaaa - eto, especially 4 U -- ps: pa uživaj na seminarjih!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 18:48:28
|
|
|
|
trinity22
|
Pozdravljene babe žabe Ohhhhh Erin, kakšna lepa slikca, pa je res že velika pika tvoja pikica Lepo bodita in pridno rastita še naprej Moja kolegica iz službe pa je šla danes rodit .... sicer še nimam nobene informacije, če je že rodila, pa bom že zvedla, če ne prej jutri v službi, držim pesti, da bo vse ok. Lepo se imejte in veliko se smejte ....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 23.1.2008 22:26:20
|
|
|
|
polaris
|
Hvala za lepe objemčke,... Špelka, Se*, Sonček, Erin, Erin Jr., Pikapoka, Trinity,... & CO, pa seveda še Ajsiki tja daleč v Makedonata, pa LuNčiki v prestolnico,... tud jaz pošiljam topel objemček pa še enga, mal bolj kosmatga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 13:29:18
|
|
|
|
spelka12
|
Pa kje ste zdaj borke? Kršim zakone in se javim, vas pa od nikjer .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 13:50:01
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene sonček hvala za vabilo na kavo, ampak moram biti še en mesec doma - so mi podaljšal bolniško...pa ne vem, a grem lahko v trgovino(moj bo vse narobe kupu če ga samega pošljem) pa do babice pa k...frizerju? bebica pa raste, imam občutek da bo čist mojmu podoba...na vsem UZ je tko lena ...škoda da spola niso videl...sedaj pa ne vem ali bom ati ali bom mami Še za vse vas Aja, Erin junior vas pozdravlja.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 14:00:29
|
|
|
|
spelka12
|
ojla nosečka naša. Ti zaprosi tvojega zdravnika za bolniško z možnostjo krajših izhodov. Moja sestra se je tako zmenila ob nosečnosti in je šla lahko na krajše sprehode in v trgovino. Pol ti pa šefi ne morejo nič . ti pobožaj erin juniorčka namesto nas.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 15:55:57
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, kako ste? Erin, po mojem lahko greš malo ven samo je pa res najboljše, da se z zdravnikom tako kot ti je spelka predlagala, upam da čim boljše poštimaš in čuvaj se, pa božaj buščeka No, ker sem včeraj pisala da je šla sodelavka rodit, včeraj je okoli 19h rodila zdravega močnega fantka (sicer se je matrala 18 ur in na koncu je imela vakumski porod, ampak se je pa splačalo) . Lepo bodite se še kaj javim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 19:34:05
|
|
|
|
ledenka
|
bu! sem ziva, tko da ne jokat za mano me zebe ko cucka, pa dolgcas je, ampak naspala se bom pa mejte se skrajno lepo, pa pridne bodte yeah right!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 21:37:20
|
|
|
|
pikica36
|
pozdrav vsem starim borkam , no... pa novim tudi!! LUUUUUNAAAAAAA!!! Špelka me je poterala na ta forum, da ti povem da sem danes zvečer jaz smotka smotana neučakana naredila bc- mini in je pokazal tako raaaaahlo črtico, da zdaj ne vem kaj je in kaj ni no, jaz upam, da ti še kaj vohaš , čez dva dni ponovim test s Cb ki čaka v predalu in sporočim, kaj je na stvari
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 21:46:34
|
|
|
|
spelka12
|
PIKICA NAŠA me bomo pa ta dva dneva držale pesti in švicale s tabo, potem se pa skupaj veselile ob . Pa hitro javi rezultat.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 24.1.2008 21:50:26
|
|
|
|
sonček33
|
pikica že stiskam členke ...pa kaj ne bi bilo pluska...itak da je/bo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.1.2008 7:19:38
|
|
|
|
pikica36
|
ja, upanje umre zadnje.. kajne punce!? upam, da zdržim do jutri zjutraj, da me ne bo spet kje proti večeru firbec matral in bom šla delat test
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 25.1.2008 11:56:52
|
|
|
|
Erin
|
Pikicaaaaaaaaaaaaaaaa Držim pesti da se pokaže močna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.